Влез

View Full Version : Агресия?

meganet
02-16-2011, 19:04
Здравейте, искам да попитам нещо.Днес в училище, както се качвахме по стълбите, нагоре и някакво момче ме бутна доста силно, явно доста бързаше, след още един етаж, друго момче ме бутна отново силно и щях да падна.На 18 съм, 12 клас те също, не ги познавам лично, но знам, че са 12 клас. Не се оплаквам или нещо, просто това ми се случи на 2 пъти и то за няколко секунди.Защото ако бях реагирал и аз щеше да се стигне до бой, а аз не искам нали така стават и убийства и какво ли още не, аз не съм такъв човек.Не мога да разбера на някой толкова ли им е приятно да блъскат хората и да се правят на "виж ме кой съм аз" или нещо им е криво.Не мога да разбера какъв им е проблема на някой?
Благодаря на тези който го прочетат :D

ludiqtzubar96
02-16-2011, 19:11
Да не те е*e! 8)

Dimchobg
02-16-2011, 22:29
и аз познавам едни такива от нащо даскало той е осми аз съм шести и само ме дразни е*ава се с мен както и при теб ме блъска направо искам да му забия един шут между очите не ме е страх щтот аз съм по висок от него но не съм от хората които мислят че насилието решава проблема

SmilezZz
02-17-2011, 04:12
Да не ти пука..
Всъщност първоначално - преди да прочета въпросните момчета кой клас са,се сетих,че е възможно да се гонят.. Но надали да го правят в 12 клас и все пак не е изключено.. :lol:
Възможно да им е криво,възможно е и да искат да се "покажат",както и ти самия каза.. Недей да им обръщаш внимание..

meganet
02-17-2011, 05:38
Да не ти пука..
Всъщност първоначално - преди да прочета въпросните момчета кой клас са,се сетих,че е възможно да се гонят.. Но надали да го правят в 12 клас и все пак не е изключено.. :lol:
Възможно да им е криво,възможно е и да искат да се "покажат",както и ти самия каза.. Недей да им обръщаш внимание..
Не са се гонили просто се връщахме от голямо междучасие и просто си вървяхме по стълбите явно им е било криво нещо на двама различни човека и точно 2 пъти на мен :D За пореден път се убеждавам как всеки се опитва да те смачка по какъвто и начин да е.

GD
02-17-2011, 07:16
Е ти цялото стълбище ли заемаш има място и те да минат, но просто така им е изнесло. Има пишлемета които се правят на нещо, но всъщност не са. :)

mehasnoname
02-17-2011, 10:32
не им обръщай внимание , може да е станало случайно !! но ако се повтори , направи така ,че да не им стане навик :o

xWandereRx
02-17-2011, 20:56
е случва се да се бутнеш в някой
аз като закъснявам и коридора като е задръстен и аз мятам хора насам - натам :D

punxx
02-17-2011, 22:26
bratle za teb tva li e agresia?niakoi da te blusne v koridora ili po stulbite xD
:grin: :grin:

Chacho
02-17-2011, 22:33
punxx, ти като какво го определяш - обяснение в любов?

awerw
02-18-2011, 10:37
Ее има ги всякакви 8-) а на мен даже ми правят път ся щи дам пример. В голямото междучасие бързах да вляза в час, защото закусвах и това ми отне времето и едни батковци вървят с тежка стъпка по стълбите и аз бързам бързам ама те заели цялото място и един се обажда " Я направете път на малкия ве" и аз минах 8) :lol:

meganet
02-18-2011, 18:56
bratle za teb tva li e agresia?niakoi da te blusne v koridora ili po stulbite xD
:grin: :grin:

Бе дай да те бутна силно с рамо и да те видим като какво ще го определиш

FuckedUp
02-18-2011, 19:31
Хванал/а си се за нищо. Не се напрягай.

danibebi
02-18-2011, 19:45
Не им обръщай внимание. Общо взето, все едно нищо не е станало. :)

meganet
02-20-2011, 08:57
Доообрее мамета заключвайте темата :D