View Full Version : Как да накарам момиче да ме хареса ???
TheNoOne
02-16-2011, 21:27
Имам сериозен проблем.Влюбен съм в едно момиче и може да се каже че ходихме около 3-5 месеца като приятели но сега покрай св.Вланетин май избързах и й казах че я обичам но явно тя не беше готова за това защото ми каза че нямало да се получи и че за сега не иска да се виждаме.Каза ми че не сме си пасвали и да забравя за нея а аз наистина много я обичам (не е само за секс) и не искам да я загубя.Ако може някой да ми обясни какво да правя защото се "изяждам отвътре" за това че избързах и че не иска да се виждаме.Много ви моля помогнете.Не искам да я загубя
tanch3t093
02-16-2011, 21:32
Няма как да я "накараш" да те хареса .. Приеми, че няма как да се получи, щом ти го е казала няма какво повече да направиш .. Освен да я забравиш. Трудно е, но не и неизпълнимо. Просто се опитай да не мислиш толкоа за нея, намери си занимание, работа, хоби .. (:
TheNoOne
02-16-2011, 21:39
Нее не е това.Едно е че тя (чувал съм я да го казва) не е готова все още за връзка по сериозна и друго е че аз много мощно омазах нещата.Питам за сега какво да правя? Да я оставя да си помисли,да се осъзнае, или да продължавам да "настъпвам" но с по-малки крачки защото четох в друг форум че ако се откажа сега КРАЙ за винаги а това ще е край и за мен :P
П.П. Не мога да приема отказ тя е всичко за мен
FuckedUp
02-16-2011, 22:10
Хубоста насила не става. Или те харесва или не, айде научете се, моля.
Не си избързал, а си закъснял с около 5 месеца. Преминал си през неизбежното. Преживей го.
пп. колегата над мен и той е прав.
SmilezZz
02-17-2011, 04:32
Просто се дръж приятелски.. Мисля,че ако наистина си пасвахте,щеше да ти каже,че просто не е готова за по-сериозна връзка или щеше да поеме риска и да тръгне с теб..
- Недей така изведнъж да я игнорираш..
Дръж се с нея като добър приятел.. Споделете си,защото ако спреш да й обръщаш внимание - може да си помисли,че не си я смятал за приятелка.. Както и да е..
Не знам друго какво да ти кажа.. Но недей все пак да храниш празни надежди..
Най-отгоре в раздела има цяла важна тема "Как да се харесаме на момиче". Хвърли й едно око и ако не намериш някаква помощ там, ще ти пуснем нова тема.