Влез

View Full Version : Кое е най-лошото...?

cool_man
02-17-2011, 09:12
Хрумна ми да ви питам следното:
Кое според вас е най-лошото,което може да направи единия спрямо другия в една връзка (т.е. на гаджето) :)

xoxi
02-17-2011, 09:16
Гласувах за изневярата, макар, че всички изброени неща не за желателни в една връзка.
Аз лично не бих могла да простя ако ми изневери или ако ме удари. Всичко друго бих могла не само да простя, но и да забравя, че се е случвало.

GD
02-17-2011, 09:17
Бих казал изневяра, лъжа и да уадриш гаджето.

XTREMEFREERIDE
02-17-2011, 09:21
Гласувах за лъжата. Дори да ми е изневерил, предпочитам да ми го каже и да приключим.

sasha_90
02-17-2011, 09:45
Всички са лоши и е гадно да ги приложиш на човека,когото твърдиш,че обичаш.

TheBeliever
02-17-2011, 09:57
Трудно ми е да избера най-лошото.

Лъжата и изневярата убиват доверието. Не мога да си представя връзка с човек, на когото не вярвам. Но насилието... това за мен е абсолютна липса на уважение и на каквито и да било топли чувства. Докато за лъжи и изневяра може и да се направи компромис при дадени обстоятелства, за физическо насилие няма как.

ShtrudeL
02-17-2011, 10:05
По ред:

1. Изневярата е нещо нормално.
2. Лъжата абсолютно също.
3. Насилието - трябва да си крайно глупав. Това избирам от изброените. Та трябва да си ужасно глупав, за да се стигне до там, че да не можеш да се контролираш.
4. Псувнята също е простотия, но не е най-лошото.
5. Друго,друго...преживява се всичко.

cherinka
02-17-2011, 10:18
То лъжа и изневяра се припокриват, защото като изневериш, после лъжеш като дърт Сиганин. 8-)

GossipGirl89
02-17-2011, 10:22
От изброените всичко е до някаква степен лошо и непрепоръчително, но гласувах за изневярата. В повечето случаи изневярата върви под ръка и с лъжата. А това да удряш и биеш пък е най-голямата простотия

DarkGirll
02-17-2011, 10:40
Лъжата.

cool_man
02-17-2011, 11:19
Хора благодаря ви за сериозните и изчерпателни отговори :) Надявам се да съм отворил интересна и некоментирана тема ;)

fatrat
02-17-2011, 11:25
най-лошо е майкати да пръдне на родителска среща

MaLkaTa_LaDy
02-17-2011, 11:29
Ще започна като коментирам изброените...
Изневярата е за глупавите и несигурните, но не смятам, че е непоправима грешка.
Лъжата... Не бих изисквала от приятеля ми да е напълно искрен с мен. Има неща, които човек не би казал. Има неща, които аз не бих искала да знам. За мен лъжата е по-неприемлива от изневярата, но също е простима. С времето, в постъпките и разговорите доверието може да се върне.
Насилието е за слабите. Няма да го коментирам.
Нито пък псуването...

Та за мен най-лошото е отчуждаването. Съсипва всичко и не позволява да бъдат намерени решенията на проблемите.

DesireToFire
02-17-2011, 12:08
Момче удари ли ме, повече няма да искам да го виждам пред очите си.

againstyou
02-17-2011, 12:21
Гласувах за лъжата. Дори да ми е изневерил, предпочитам да ми го каже и да приключим.
+1

ShtrudeL
02-17-2011, 13:08
Ужасно.
Значи предпочитате да ви спукват от бой, вместо да ви изневеряват и лъжат?

Нечовеци

Наистина се изумявам от това колко много си вярвате. Мислех, че хората наистина предпочитат лъжата, но всеки я отрича, защото така ТРЯБВА.
Изумително!

DarkTemplar
02-17-2011, 13:16
Лъжата и изневярата са ми на кантар. Зависи за какво ме лъжат. Изневяра съм прощавал. Основно правило ми е да не посягам на жени (нищо че някои си го заслужават), така че тва директно го изключваме. Слава Богу досега никоя жена не ме е била. :D

Съгласен съм, че най-неприятни и фатални за връзката са отчуждението, безразличието, липсата на доверие. Другото е поправимо.

ivcheto0o
02-17-2011, 13:29
Не бих простила да ме удари,въпреки че и изневяра много трудно бих забравила (важното е да няма чустава към другата ),всичко друго бих забравила и простила.

againstyou
02-17-2011, 13:29
Ужасно.
Значи предпочитате да ви спукват от бой, вместо да ви изневеряват и лъжат?

Нечовеци

Наистина се изумявам от това колко много си вярвате. Мислех, че хората наистина предпочитат лъжата, но всеки я отрича, защото така ТРЯБВА.
Изумително!
Не сме казали че предпочитаме.Колкото до удрянето-няма да позволя на което и да е момче да ме удари. ;)

XTREMEFREERIDE
02-17-2011, 13:45
Не бих простила да ме удари,въпреки че и изневяра много трудно бих забравила (важното е да няма чустава към другата ),всичко друго бих забравила и простила.

Когато има чувства към друга и без изневяра не е приятно.

ShtrudeL
02-17-2011, 13:47
Дали? Какво значи действието "няма да му позволя"?
Ядеш спанак на закуска всеки ден и можеш да му се съпротивляваш?

(важното е да няма чустава към другата )

Мислиш ли, че един човек е наистина толкова ограничен от към чувства, за да може да обича само още един?
Аз моите настройки не ги пипам де, но явно другите човеци имат опция "Не мога да чувствам привличане към никой друг освен обекта Х."

ShtrudeL
02-17-2011, 13:48

Това е гениално! Наистина! Ако човека до вас има силни чувства към друг...ама сериозни и силни, но въпреки това е нямал физически контакт с него, не му е признавал чувствата си...тогава какво правим?

eXxXciTeD
02-17-2011, 13:52
Не виждам как може тези неща да са част от една връзка и тя да съществува. Изневярата и лъжата означават пълно незачитане на партньора и без доверие връзката е нищо. Насилието и обидите няма да ги коментирам, никой уважаващ себе си не би се примирил с нещо подобно, ка моли от страна на половинката си, грозна картинка... :?

DarkTemplar
02-17-2011, 13:54
Ако човека до вас има силни чувства към друг...ама сериозни и силни, но въпреки това е нямал физически контакт с него, не му е признавал чувствата си...тогава какво правим?
Е как какво, влизаме в тийна и питаме!

TheBeliever
02-17-2011, 13:58

Това е гениално! Наистина! Ако човека до вас има силни чувства към друг...ама сериозни и силни, но въпреки това е нямал физически контакт с него, не му е признавал чувствата си...тогава какво правим?

Защо възприемате изневярата само като сексуален акт с друг/а?

ivcheto0o
02-17-2011, 14:03
За мен изневяра не е само секс,за изневяра приемам чуства към друг,независимо имали физ.контакт.Но все пак предпочитам да ми изневери,пред това да ме удари.

BaffaLsc
02-17-2011, 14:58
Ами, според мен най - лошо е , когато те излъже или изневери..

ShtrudeL
02-17-2011, 15:06
:>

Да имаш чувства към друг е изневяра?
Боли ме главата. Мога ли да й кажа да не ме боли? Мога ли да знам кога ще ме заболи?

againstyou
02-17-2011, 15:08
Дали? Какво значи действието "няма да му позволя"?
Ядеш спанак на закуска всеки ден и можеш да му се съпротивляваш?

(важното е да няма чустава към другата )

Мислиш ли, че един човек е наистина толкова ограничен от към чувства, за да може да обича само още един?
Аз моите настройки не ги пипам де, но явно другите човеци имат опция "Не мога да чувствам привличане към никой друг освен обекта Х."
Не просто си имам гордост,да очевидно е,че ще е 100 по-силен от мен,но бих направила всичко възможно да се защитя.

ivcheto0o
02-17-2011, 15:45
Ами да предпочитам да отиде да спи с няква случайна,отколкото да има чуства към друга и да ни размотава и двете...

MilanowPz
02-17-2011, 16:40
По ред:

3. Насилието - трябва да си крайно глупав. Това избирам от изброените. Та трябва да си ужасно глупав, за да се стигне до там, че да не можеш да се контролираш.

+1

mkio
02-17-2011, 16:50
Избрах лъжата. За мен няма по-непростимо нещо от това. Държа на доверието и искреността, дори понякога тя да наранява. Дори да ми изневери някой, искам да знам. :)

NomNomNom
02-17-2011, 16:54
Лъжата , лолз.

АКо ме удари - ще го пребия.
Ако ме напсува - ще го пребия.
Ако ми изневери - все ми е едно , изневерявала съм му и той знае всичко с подробности, дЪ секс не е от значение.

Ако ме излъже - да го духа, все ще си намеря някой друг, който ще ми играе на пръчката/свирката.

Eliii
02-17-2011, 16:57
По ред:

Много точно казано!

ShtrudeL
02-17-2011, 19:31
Ами да предпочитам да отиде да спи с няква случайна,отколкото да има чуства към друга и да ни размотава и двете...

Ама представи си, че само и единствено си има чувствата...не ги е разкривал пред другата, тя не знае нищо и никой не размотава. И ТОГАВА?
И бас ловя, че би побесняло ако твоя спи с някоя друга. И не само ти. Всички говорите наизуст май без да влагате много в тва, което казвате.

VaMpiRKaTaaa
02-17-2011, 19:36
Лъжата.

Abigoria
02-17-2011, 19:59
Лъжа. Не бих простила изневяра, нито пък насилие, но от лъжата би ме заболяло най- много. :)

tanch3t093
02-17-2011, 20:04
Гласувах за лъжата. Изневярата е един вид лъжа, но е много по лошо в една връзка да си нямаме доверие и да се лъжем :?

djipsito
02-17-2011, 22:47
Най-лошото от изброените трудно може да се каже...
Гласувах за "да удариш гаджето", ако приятелят ми ме удари или напсува, значи няма никакво уважение към мен. Щом е направил това, значи няма да му мигне окото да ме излъже или да ми изневери..

Та, в общи линии... всичко тръгва от липсата на уважение, останалото идва след това.. ( За мен )

TheNewReligion
02-17-2011, 23:01
Най-лошото е да търпиш всичко това безмълвно. Независимо дали си момче или момиче, независимо до каква степен си се самозалъгал, че обичаш въпросния човек.

ivcheto0o
02-18-2011, 12:08
ShtrudeL,да естествено че не би ми било приятно да спи с друга .А на въпроса ти ако не ни размотава двете,естествено че пак ще ми е гадно.Но аз казах че съм гласувала за това да ме удари,това е нещото което не бих простила или забравила,дори изневяра бих приела по-лесно от това.

spopi
02-18-2011, 13:02
Изневярата щом го е накарало значи нещо липсва и КРАЙ. :)

ShtrudeL
02-18-2011, 13:05
Покъртително! О.О За всички, които са гласували с нещо различно от насилието.

ShtrudeL
02-18-2011, 13:16
Добре човеци, да приемем, че всички от изброените са ужасни и избора е затормозяващ, но значи казвате, че бихте били щастливи, ако тоз до вас не ви лъже (макар че ви наранява с истината), не ви изневерява и се води, че ви обича, но от време на време като му кипнат лайната ви пребива профилактично, след това ви се извинява, вие знаете, че не е такъв (ама наистина и съвсем сериозно! Просто има гадна черта в характера) и въпреки това би ви било по-обидно да ви изневерят или излъжат?! Що за мазохисти сте ? Що за наивни хора сте, че да се смятате за единствени сред толкова много милиарди души по света?
Защо си мислите, че света чист,свят и искрен и само лошите и гадни хора лъжат? Защо смятате лъжата за нещо ужасно, като тя ви предпазва? О.о

Наистина, ама наистина мислех, че не мислите сериозно, а просто е заучено, но май вече виждам, че наистина сте толкова правилно (дефинирано тук е дразнещо) мислещи. Мозъчетата ви са като рудиментарени апендикси.

Ужасно. О.о

Всъщност е малко тъжно (и тук съм сериозна) че някой би предпочел да му посягат, пред това да го лъжат и да му изневеряват...наистина тъжно.

Да, не отричате, че не бихте го позволили, но самия факт че поставяте другите нормални неща пред това да ви бият е тъжно.

againstyou
02-18-2011, 13:35
Много преувеличаш,тука не става дума за побоища,а за един удар.

ShtrudeL
02-18-2011, 13:37
Дори един да е. За да се стигне до там, трябва много да не се понасяте с човека до теб.
Не обичам скандалите и е ужасно да се скараш толкова брутално с някой, да си размените ужасни думи и накрая да те удари.

TheBeliever
02-18-2011, 13:41

И един удар да е. Ще предпочетеш гаджето да те удари пред това да те излъже?

И аз не понасям лъжите и ужасно много би ме наранило любим човек да ме лъже в очите. Но не мога да проумея как може да умаловажавате насилието по този начин.

againstyou
02-18-2011, 13:41
Това,не значи че не се понасят.Просто изблик на нерви от страна на единия това е.Не казвам,че бих простила ако ме удари.

againstyou
02-18-2011, 13:42

И един удар да е. Ще предпочетеш гаджето да те удари пред това да те излъже?

И аз не понасям лъжите и ужасно много би ме наранило любим човек да ме лъже в очите. Но не мога да проумея как може да умаловажавате насилието по този начин.
Назад някъде съм коментирала.Не ми се казва едно и също нещо по 100 пъти.Не съм мазохистка,че да предпочитам нещо си.

ShtrudeL
02-18-2011, 13:44
Какъв изблик на нерви човеко? Това трябва да се контролира и никой...никой няма правото да ти посяга независимо дали си дразнещ,тъп,гей,религиозен и т.н.! Може да има и има пълната свобода да те лъже и изневерява, но да те удря не!

100 пъти предпочитам да ме излъжат от колкото да ме ударят или да се карам зверски с този, който обичам.

againstyou
02-18-2011, 13:45
Ама право няма.Аз не съм казвала,че има право и че бих му позволила.Просто човек като се изнерви първото нещо което му се иска е да удари.

ShtrudeL
02-18-2011, 13:46
Значи не се познава достатъчно, за да се самоконтролира, което го прави да изглежда тъп.

againstyou
02-18-2011, 13:48
Не съм попадала на такова гадже,просто казвам как стоят нещата.

TheBeliever
02-18-2011, 13:50
Е това наистина не мога да го разбера. И аз съм се изнервяла на близки хора, но никога не съм изпитвала желание да ги нараня. И не мога да приема, че ако даден човек ме уважава и държи на мен ще пожелае да ме удари, било то и веднъж, колкото и да го изнервя.

againstyou
02-18-2011, 13:52
Е това наистина не мога да го разбера. И аз съм се изнервяла на близки хора, но никога не съм изпитвала желание да ги нараня. И не мога да приема, че ако даден човек ме уважава и държи на мен ще пожелае да ме удари, било то и веднъж, колкото и да го изнервя.
Е все пак не си мисли,че всички са като тебе.

TheBeliever
02-18-2011, 13:59
Е все пак не си мисли,че всички са като тебе.

Това въобще не ми минава през ума.

Но все пак не мога да се съглася, че ако имаш чувства към човека до теб ти ще го удариш, само защото си изнервен. Това не е действие на разумен човек.

gabri3lla
02-18-2011, 14:12
Гласувах за "Да удариш гаджето". Ясно е,останалите неща са гадни също,ама е прекалено майка ти,дето те е раждала и гледала толкова години да не те удря,а някакъв си вчерашен да го оправи.Е,извинявам се,ама няма как да стане. :wink:

djipsito
02-18-2011, 16:26

Не преувеличава, ти си наивна, извинявай. Побоищата тръгват от един удар. Не е важен броя на ударите или силата им, а самия шибан жест...
Имах гадже и ми беше набил едно рамо с цел да ме избута нарочно. Изнервих се, тръгнах си... почна да ми тича след гъза.. казах си голяма работа, едва ли да се повтори... След време се случи да ме блъсне в леглото, да ми стиска ръцете със злоба... и го зарязах преди да се е стигнало до там да ме удря. Всичко го правеше не щото сме се скарали за нещо сериозно а от инат и от глупост, щото не ставаше вечно на неговата...
Не ми говори моля ти се, шибаняка ако те удари веднъж и му простиш само му показваш колко си зле и следващия път пак ще те удари.. и ще знае, че пак ще му простиш...

againstyou
02-18-2011, 16:35

Не преувеличава, ти си наивна, извинявай. Побоищата тръгват от един удар. Не е важен броя на ударите или силата им, а самия шибан жест...
Имах гадже и ми беше набил едно рамо с цел да ме избута нарочно. Изнервих се, тръгнах си... почна да ми тича след гъза.. казах си голяма работа, едва ли да се повтори... След време се случи да ме блъсне в леглото, да ми стиска ръцете със злоба... и го зарязах преди да се е стигнало до там да ме удря. Всичко го правеше не щото сме се скарали за нещо сериозно а от инат и от глупост, щото не ставаше вечно на неговата...
Не ми говори моля ти се, шибаняка ако те удари веднъж и му простиш само му показваш колко си зле и следващия път пак ще те удари.. и ще знае, че пак ще му простиш...
Абе аз на китайски ли пиша ?! Никога не съм позволявала на момче да ме удари и никога няма да го направя.Какъвто и да ми е няма право.Тва ли ме прави наивна ? Хах ..

djipsito
02-18-2011, 16:42
Ми за мен е наивно да мислиш така...
То ако става въпрос никоя не би го позволила, ама има такива жени нали ? Като те сгащи иди го спри... кво ще направиш !? По-силна си от момче ли, какво ? Да го мислиш е лесно, щото аз оня го блъсках и му удрях шамари, ама квото и да направя той е по-силен от мен...

againstyou
02-18-2011, 17:06
То ако става въпрос никоя не би го позволила, ама има такива жени нали ? Като те сгащи иди го спри... кво ще направиш !? По-силна си от момче ли, какво ? Да го мислиш е лесно, щото аз оня го блъсках и му удрях шамари, ама квото и да направя той е по-силен от мен...
Ми не го мисля само,не се правя на по-силна от момче.

IAmJustAKid
02-18-2011, 17:39
Другоо .. да се прави, че не му пука за другия ;((

GregoryHouse
02-18-2011, 17:46

Абе ти блъскай и бий шамари, ама 1-2 и знай мярка... Много хора и 1 не биха изтърпяли. Като мен например. Това, че аз не ти посягам трябва да значи, че и ти няма да ми посягаш. Какво си мислиш, че ще седиш и ще ме налагаш с каквото хванеш колкото си искаш и аз ще стоя и ще те гледам? Нещо бъркаш. Най-малкото ще ти тегля една звучна и нема се разправям повече с теб.

danibebi
02-18-2011, 19:57
Гласувах за изневярата. :?

nerwna
02-18-2011, 21:05
За мен,най лошо е да удариш човека до теб.. (; \:D/

djipsito
02-19-2011, 01:38

Абе ти блъскай и бий шамари, ама 1-2 и знай мярка... Много хора и 1 не биха изтърпяли. Като мен например. Това, че аз не ти посягам трябва да значи, че и ти няма да ми посягаш. Какво си мислиш, че ще седиш и ще ме налагаш с каквото хванеш колкото си искаш и аз ще стоя и ще те гледам? Нещо бъркаш. Най-малкото ще ти тегля една звучна и нема се разправям повече с теб.

Нямах тва в предвид... по принцип не мога да си представя да удрям шамар на приятеля си... с този ми се случи защото ме беше затиснал на леглото и ми държеше ръцете... и бяха пред лицето му и му шибнах един, после го избутах... Той за къв се помисли

cool_man
02-22-2011, 10:20
Айде бе хора...давайте още отговори :D ако може де... :P

shadow4e
02-22-2011, 10:48
Принципно - друго, естествено, че има далеч по-лош неща, които един човек омже да направи на друг, но от ранга на горе изброените неща в анкетата, гласувах за биенето.

alex4o
02-22-2011, 10:55
По ред:

Абсолютно съм съгласна с теб!
За да може една връзка да върви добре...или не трябва да се случва нито 1 от тези неща или .. трябва "героите" в тази връзка да се научат да прощават тези неща.
И най-вече съм съгласна с казаното,че "преживява се всичко". Така е! Всичко се преживява, стига човека до теб да го заслужава и да заслужава прошката ти, разбира се :)

xinfamous
02-22-2011, 11:20
кво гадже ми е ако не мога да я припуквам от време на време?

BlueFace
02-22-2011, 13:10
За мен изневярата и да удариш гаджето са почти еднакво ужасни,но гласувах за изневярата,защото за мен това е вид предателство.

mrazqkindergarten
02-22-2011, 13:21
Изневярата и това да удариш приятелката си.. Слава Богу, не съм била на това дередже, но знае ли човек какво може да му се случи.. но е доста по-лошо това от лъжата за мен, защото понякога човек лъже, за да предпази другия от болката, която носи истината.

NomNomNom
02-22-2011, 14:24
Който си търси боя - намира си го . Аз избягвам агресивните хора и нямам проблеми. Говорим в рамките на връзката . А жените които си падат по биячи , мутри , агресивни комплексирани кретенчета - да му мислят. Те са си виновни, че не са се научили да преценяват кое е стока и кое не .

AuburnKills
02-22-2011, 14:45
Според мен е лъжата..
Защото тъкмо тя проваля повечето връзки. А и е по-добре да кажеш истината, отколкото лъжата..Защото тя скоро излиза наяве и може да промени всичко, което сте градели до сега..

YourBlueEyes
02-22-2011, 14:52
Лъжата и изневярата,но гласувах за лъжата.

w0sh
02-22-2011, 16:41
Да удариш и напсуваш някого задето е разкрил, че си го излъгал за иневярата си.

Или да убиеш някой негов роднина.

anonymous708973
02-22-2011, 16:59
Няма да посоча отговор.

Като цяло никога не съм можела да определя от кое боли повече - физически или психически. И от двата вида болки съм страдала, но съм силна и преодолявам психическата бързо.
Та... някой да ме нарани физически отдавам на момента емоция. Ядосала съм го - ударил ме е. Не съм мазохист. Просто и аз съм го правила и знам какво е да ти кипне изведнъж и преди да помислиш, да си пляснал един шамар. Против максимата съм, че момиче не се бие. Има сума ти нещастни пу*ки, които си го просят. ОБАЧЕ! Не ми се връзва точно партньорът ми да ме удари. Някак си... от случаен човек, който съм наредила, мога да го приема, но от човек, когото обичам и твърди, че ме обича... Просто няма право да му кипва толкова, че да не може да ми обясни какво има и да ме удари. Най-малкото АЗ струвам усилието той да се опита да използва думи.

Лъжа... зависи за какво наистина. Едва ли всички казваме истината на 100%, ако е за нещо сериозно, отивам и директно го питам.
Изневяра бих простила, честно казано. Самопожертвувателен човек съм. И все пак много зависи от това по каква причина е изневерил. Мисля, че един достоен човек би седнал и обяснил какво му липсва, че се е наложило да кривне.

Отворена съм към дискусии. :)

TheBeliever
02-22-2011, 17:09
Мисля, че един достоен човек би седнал и обяснил какво му липсва, че се е наложило да кривне.

:)

А аз мисля, че достойният човек ще си каже какво му липсва преди да се стигне до изневяра. Ако единият във връзката е неудовлетворен в даден аспект, редно е нещата да се обсъдят своевременно, за да не се стига до изневери, лъжи и прочие.

С всичко останало в поста ти съм абсолютно съгласна.

mechtaq_za_teb
02-22-2011, 18:46
Лъжата.

cool_man
02-23-2011, 09:25
Принципно - друго, естествено, че има далеч по-лош неща, които един човек омже да направи на друг, но от ранга на горе изброените неща в анкетата, гласувах за биенето.
А според теб,кое може да бъде по-лошо от тези неща...не че няма,просто питам :)

nikitka_
02-23-2011, 11:00
..

s40t4
02-23-2011, 15:46
Всяко нещо има развитие...
Лъжата се поражда от изневярата,
да я напсуваш и можеби удариш пак идва от изневярата..

Така де.. изневярата дава старт на проблемите с други думи..

bubkaa93
02-23-2011, 17:13
Според мен изневярата е нещо нормално,но ако обичаш човека до себе си не трябва да го правиш.За лъжата има така наречената благородна лъжа и понякога за да не го нараниш лъжеш.Насилието съм против него с две ръце.Псувнята не е чак толкова важна е ще ми стане гадно,ако ме напсува,но ние с моя постояно се обиждаме такаче :D

Отговорът ми е НАСИЛИЕТО.

nepowtorima
02-23-2011, 18:24
Лъжата и изневярата,но гласувах за лъжата.

:)

cool_man
03-12-2011, 12:02
Хайде хора :D Нека да изкараме тая тема отново...пишете мнения или поне цъкайте само на анкетата :)