Влез

View Full Version : Апченце ;d

galin4o0o
02-17-2011, 15:17
Кажете някой хапчета за повече задържане ... ама да не е виагра защото един приятел каза да не опитвам такива неща (той е пробвал и знам как беше) Нещо така,което да задържа ..просто :P А за тези,който ще питат защото ти е ...защото обичам да гледам възбудена жена и как свършва и колко и е беззащитно изражението след 5-тия път :D:D Ще се радвам някой да каже нещо такова :P

D0tty
02-17-2011, 16:22
Камагра.. мисля, че са прахчета, а не хапчета, не знам. Но съм гледала рекламата :)

LostSelf
02-17-2011, 16:29
Има и презервативи с такъв ефект.Дурекс перформа

galin4o0o
02-17-2011, 16:41
Презерватив не .. рядко съм го правил със .... то се едно да лижеш медЪ през буркана :d

anonymous708973
02-17-2011, 17:16
Некадърно маскиран проблем с ерекцията виждам аз. :-o

galin4o0o
02-17-2011, 17:23
И после плащаш аборт или бебешка количка. :)
Младо момче си, не си създавай излишни проблеми, можеш да я накараш да свърши и с пръсти.

Е не знам как да си пазя момичето,просто искам повечко време ...то не че не става да си правиш текове,но предпочитам като почна свършвам и толкова .... :) не през половин час да ми се иска ...иначе мерси,колежке : )

galin4o0o
02-17-2011, 17:26

Ерекцията си ми е много добре,но искам да опитам и някой път по-дълго със ерекция без еякулация...!Мерси!

CanisDirus
02-17-2011, 17:34
научете се, кое е ерекция, кое е еякулация.

Не знаят пикае ли им се, ебе ли им се и задават тъпи въпроси.

galin4o0o
02-17-2011, 17:39
И после плащаш аборт или бебешка количка. :)
Младо момче си, не си създавай излишни проблеми, можеш да я накараш да свърши и с пръсти.

Е не знам как да си пазя момичето,просто искам повечко време ...то не че не става да си правиш текове,но предпочитам като почна свършвам и толкова .... :) не през половин час да ми се иска ...иначе мерси,колежке : )

Аха... и викаш,че си контролираш и предеякулационната течност? И мен ме пазеха на времето,ама не ме опазиха. :wink:

Доста пъти съм го правил за сега всичко е наред... просто малко повече издръжливост за да видя как е :} Относно теб..на всеки може да се случи ..а ако се случи на мен съм твърдо против аборт...все пак това е живо същество :)

kalpazanka
02-17-2011, 17:42
^На колко години си?

kalpazanka
02-17-2011, 17:45
Лошото е, че ще натрапи решението си и на момичето. А после сигурно ще има теми като тази- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=389852
Той ще е в ролята на женения с дете.
Дано съм лош пророк, де.

galin4o0o
02-17-2011, 17:52

Не знаят пикае ли им се, е** ли им се и задават тъпи въпроси.

Готин мисля,че всички разбраха за какво говоря,а това,че ти няма къде да си изявиш простащината,не ни интересува нас ..ок? А ако искаш да ти кажа адрес да дойдеш да видиш дали ми се Е** или пикае ?

CanisDirus
02-17-2011, 18:04
Кажи бе. Кажи си и адреса. Така всички ще знаят, къде живее сексуално неграмотния льольо с преждевременна еякулация 8-)

Lancelot
02-17-2011, 18:07

Ерекцията си ми е много добре,но искам да опитам и някой път по-дълго без ерекция...!Мерси!

Само ще вметна, че без ерекция би трябвало да значи, че искаш да правиш секс докато ти е спаднал...

6sense
02-17-2011, 21:28

Ерекцията си ми е много добре,но искам да опитам и някой път по-дълго без ерекция...!Мерси!

Само ще вметна, че без ерекция би трябвало да значи, че искаш да правиш секс докато ти е спаднал... :razz: :razz: закова го

kiki1991
02-18-2011, 09:16
не знам от колко време правиш секс и дали имаш от скоро приятелка..и колко често го правите,но моя приятел също свършваше много бързо първите 5-6 месеца когато започнахме да правим секс,но със времето се научи да се контролира и задържа,честото правене на секс също повлиява,ако правиш всеки ден или през ден пак ще свършваш по бавно и без хапчета.Така че всичко с времето си идва на мястото но ти си реши дали да пиеш нещо за задържане.

D0tty
02-18-2011, 13:03
Боже.. още ли спорите!? Нали ти казах-"Камагра". Ако се вярва на рекламата, одължава продължителността на ерекцията.. темата е приключена, к'во повече има да се говори?!

П/С. А и..Синьота хапче = 1ви приятел на мъжете 8)

dimitar_ak
02-18-2011, 14:06
Само като прочетох това "да свърши 5 пъти" и :razz:

HandOFDooM
02-18-2011, 14:13

Не знаят пикае ли им се, е** ли им се и задават тъпи въпроси.

Готин мисля,че всички разбраха за какво говоря,а това,че ти няма къде да си изявиш простащината,не ни интересува нас ..ок? А ако искаш да ти кажа адрес да дойдеш да видиш дали ми се Е** или пикае ?
ти на къв се правиш бе педал? само като ти видях селската снимка ми стана ясно къв си ... заякни малко тогава се снимай в сайтовете бахти малумниците

Kokoskata
02-18-2011, 15:02
^ Пич, снимката не му е толкова селска, колкото физиономията. :razz: