Влез

View Full Version : Какво ми става?

dream1707
02-17-2011, 17:37
Защо не мога да задържа чувствата си към дадено момче по-дълго.. През няколко дни си сменям харесванията. Това ми пречи и да имам приятел по-дълго време.. Ходих с едно момче две години като през последната година и половина той постоянно беше в друг град и рядко се виждахме. Това ми единсвената по-дълга връзка.. всичко друго ми писва след седмица, две.
Сега ходя с едно момче, много го харесвам... но се притеснявам, че след няколко дни ще ми писне, а не ми се иска.. Искам да имам една дълга връзка, с човек с който не сме на километри разстояние. :(
Ако някой е бил в подобна ситуация.. да даде някой съвет.

jimei
02-17-2011, 17:46
И аз страдам от нещо такова.

Трябва да намериш правилния човек, с който си подхождаш perfetto -.-

MiMcHeToOo
02-17-2011, 18:06
Спри да мислиш как няма да се получи като за начало. В крайна сметка каквото, такова. Няма цял живот да си така, просто си в такъв период. Ще отмине.

againstyou
02-17-2011, 18:27
И аз имах някъкъв такъв проблем.Просто момента си идва.Ти все още не си попаднала на точния човек,но когато попаднеш ще видиш как всичко ще се нареди.Нормално е на тази възраст.

VaMpiRKaTaaa
02-17-2011, 18:51
1.Или не е дошъл момента.
2.Или ти не си готова.
3.Или още не си намерила подходящият човек..
Но все трябва да се спреш на някой.
Идеални хора няма.
Всеки си има недостатъци.
Въпросът е ти до колко си склонна да отстъпваш,да правиш компромиси....и евентуално може да се опиташ леко по леко да го насочиш в правилната посока.За да се промени към добро.
Във връзката освен доверие се изискват жертви и компромиси.
Помисли си,ти дали си готова на това и до колко..

bratignat
02-17-2011, 18:57
Веротяно нямаш сериозно занимание и основната ти емоция идва от нови запознанства. Захвани се с нещо, което харесваш.

jghgh
02-17-2011, 19:29
Трябва да се влюбиш.

Засега си трай както си, защото не можеш да промениш положението си само с желание. Любовта не се появява, защото я искаме, а още по-малко, когато я търсим.
Ти осъзнаваш, че нямаш силна тръпка, но това не може да се промени, докато не срещнеш тоя, от когото ще ти се разтреперват краката от вълнение, когато се виждате.
Просто чакай и не насилвай нещата и нека не ти е самоцел да срещнеш "точния" или да имаш връзка "както хората".

Не виждам как може да ти помогне някакво хоби на влюбването, но пък да, намери си хоби ;)

fUcKsMiLe
02-17-2011, 20:52
Трябва да се влюбиш. ^ Лекарството за твоя проблем.

ThunderStyle
02-18-2011, 13:16
Не можеш да имаш дълга връзка с някого освен ако не го обичаш, а седица или две както се изрази, мисля че е достатъчно време да поопознаеш човека( разбирасе че не напълно..) и да разбереш дали е възможно да имаш нещо сериозно с него, освен това, тръгвайки с него не трябва да има песимистични мисли, а да си казваш "това ще е, намерих го!", ако трябва дори НА ВСЯКА следваща връзка! Давай всичко от себе си! И ако ти се връща в същите, че дори и по-големи количества, можеш само да бъдеш щастлива! :)

pisentseto
02-18-2011, 13:42
За всичко си има време и място