PDA

View Full Version : Мързи ли да си миете зъбите?

Страници : 1 [2]

shokoladd
03-06-2011, 11:23
Мързи ме вечер често, но гледам да не пропускам. Сутрин задължително и понякога преди да изляза.
темата не може да не е ебавка :X
:smt119

sunnyreni
03-06-2011, 11:33
FuckingFreak обичам я Нина. Тя е просто супер :-) :-)
shokoladd защо да е едбавка? Не всички теми са ебавка, но просто се превръщат в такива.
Извинявам се за спама :-)

snekity94
03-06-2011, 11:51
комплексираш ме :oops: толкова си божествено хубава, не можеш да се мериш със холивудските знаменитости просто ти си топ на всички времена, всички сме -------------> под теб.. Абе осъзнай се, порасни, не си принцеса на света, да беше поне хубава..

http://twifanzone.files.wordpress.com/2011/01/nina-dobrev-08.jpg ето това е красиво момиче (и да, бъгарка е), много си далеч от тази моя и на повечето момичета представа.. Никоя не иска да е нечистоплътна, сори .. Казали са "поне съм грозна, ама съм себе си" признай си че не са твои снимките, няма нищо лошо, не усещаш ли че никой не ти вярва, а и да бяха твои още по-зле за теб - изглеждаш покъртително ГРОЗНО :-)

:shock: :shock: :shock: :shock: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕ КАКЪФ БЕШЕ ТОЯ ЖИРАФ НА СНИМКАТА ДЕТО НАРЧАШ..КРАСИВО??? :razz: :razz: :lol: :razz:
НаиСтИна НеМъш вкус :razz: :razz:
Ужас

snekity94
03-06-2011, 11:54
Моля от Сега Нататък всички да пишете ПО ТЕМАТА ...или Не пишете нищо в нея!!

smiirnoff
03-06-2011, 11:58
:shock: :shock: :shock: :shock: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕ КАКЪФ БЕШЕ ТОЯ ЖИРАФ НА СНИМКАТА ДЕТО НАРЧАШ..КРАСИВО??? :razz: :razz: :lol: :razz:
Ужас

Оф, аре улесни си живота и спри да пишеш, принцесо сплъстена коса :?

snekity94
03-06-2011, 12:03
Ужас

НЕ МЕ СПАМИ В ТЕМАТА МА ГРОЗНИЦО..КАТО ГЛЕДАМ ТВОЯТА КОСА Е СПЛЪСТЕНА ...НЕ СЕ ЛИ ВЕЖДАШ ЧЕ СИ БОКЛУК НАКАЗАНО ДА СИ ГРОЗНО :D :D НЯМА ДА СТАНЕШ ХУБАВА КАТО СЕ ЗАЯЖДАШ ... :smt078 :smt078

smiirnoff
03-06-2011, 12:06
Ужас

НЕ МЕ СПАМИ В ТЕМАТА МА ГРОЗНИЦО..КАТО ГЛЕДАМ ТВОЯТА КОСА Е СПЛЪСТЕНА ...НЕ СЕ ЛИ ВЕЖДАШ ЧЕ СИ БОКЛУК НАКАЗАНО ДА СИ ГРОЗНО :D :D НЯМА ДА СТАНЕШ ХУБАВА КАТО СЕ ЗАЯЖДАШ ... :smt078 :smt078

:lol:
СМЕЯ ТИ СЕ!
Сега какъв хубав бан ще получиш :lol:

snekity94
03-06-2011, 12:10
ИМАМ ОЩЕ ПРОФИЛИ....ЖИВОТНО ГРОЗНО ТАКОВА!!!!!!!!
ЗАГРОЗЯВАШ МИ ТЕМАТА ИЗЧЕЗВАЙ !

smiirnoff
03-06-2011, 12:11
:lol: Имай си :lol:

LaChupacabra
03-06-2011, 12:13
аааа значи искаш да ти пишем по скапаната тема обаче ти можеш да и спамиш на воля в темата за 8 март? или в темата за прическата...
и ако Нина Добрев е жирав... погледни се в огледалото ма ...и тогава коментирай останалите...писна ми от малоумните коментари -.-

* по тъпата тема за 8 път сигурно: вечер ме мързи .. просто ми се спи.. НО СИ ГИ МИЯ!а сутрин даже ме събужда...след ядене пък чувствам свежест в устата! а когато излизам си ги мия за да не ме е срам да говоря с някой в лицето...................................... ..............

britzy
03-06-2011, 12:56
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: смея се-и по-лошото-тая си вярва :razz:
отново по темата пха-да с всяко влизане в банята си ги измивам,най-малко с вода за уста.Ай да не ме упрекваш или нещо от сорта-СМЕГМИ :-) :oops:

mayaaa
03-06-2011, 13:27
Мързи ме... :oops: но си ги мия редовно.

FuckingFreak
03-06-2011, 13:46
ИМАМ ОЩЕ ПРОФИЛИ....

ЗНАЕХ СИ ЧЕ СИ ТИ КИФЛООО

SunshineGirl317
03-06-2011, 14:19
комплексираш ме :oops: толкова си божествено хубава, не можеш да се мериш със холивудските знаменитости просто ти си топ на всички времена, всички сме -------------> под теб.. Абе осъзнай се, порасни, не си принцеса на света, да беше поне хубава..

http://twifanzone.files.wordpress.com/2011/01/nina-dobrev-08.jpg ето това е красиво момиче (и да, бъгарка е), много си далеч от тази моя и на повечето момичета представа.. Никоя не иска да е нечистоплътна, сори .. Казали са "поне съм грозна, ама съм себе си" признай си че не са твои снимките, няма нищо лошо, не усещаш ли че никой не ти вярва, а и да бяха твои още по-зле за теб - изглеждаш покъртително ГРОЗНО :-)

Ужас

-----

snekity94
03-06-2011, 15:05

Ужас

Оооооооооо я да не говориш така за Нина бе лайно просто
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

ЛАЙНО ЩЕ ВИКАШ НА МАЙКА ТИ ГРОЗНА КОЯТО ТЕ Е РОДИЛА!!!!!!!!
ГЛЕДАЙ СИ ТАМ ЖИРАФА И НЕ СПАМИ В ТЕМАТА МИ !!!

britzy
03-06-2011, 15:05
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

smiirnoff
03-06-2011, 15:13
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Greennight
03-06-2011, 15:27
Ае заключвайте,всички я разбрахме тая,че не си мие зъбите,ходи с 1 и същи гащи и не ходи на заболекар :shock: Сигурно зъбите и приличат на решетка,и въпреки това продължава да се гордее и да пише :o Ама е така като ви пускат интернет по циганските махали :o

SunshineGirl317
03-06-2011, 15:44

Schtefito
03-07-2011, 15:50
Днес от 19:00 в Календар по Нова ТВ ще дават репортаж "2/3 от българите не си мият зъбите".Интересно ми е дали snekity94 им е дала интервю :D

britzy
03-07-2011, 15:53
Ако беше :X:X:X:X:X

flower757
03-07-2011, 16:28
Ами за мързене-понякога не може да се отрече , че ме мързи , но за миене на зъбите - не,не пропускам..сташно ми е кофти , ако не си измия зъбите .. и дъха , и самото чувство , апа да не говорим колко ще ми е неудобно да говоря с някой .. та,навик си ми е-приятен,мия ги !!! :)

SorrowEyes
03-09-2011, 20:59
НЕ! Тва е най-приятното нещо, което правя вечер преди да си легна... просто не мога да стана сутрин или да си легна или да съм яла нещо по-тежко и да НЕ си измия зъбите ... :D

snekity94
03-10-2011, 02:55
Днес от 19:00 в Календар по Нова ТВ ще дават репортаж "2/3 от българите не си мият зъбите".Интересно ми е дали snekity94 им е дала интервю :D
някой Има Ли линк Към репортажа :-o

Sunshin3
03-10-2011, 09:37
как са видя снимките на snekity 8-)

NomNomNom
03-10-2011, 09:42
Случвало ми се е след трета голяма да не ми е до миене на зъби , ама няма да забравя как се събудих с изчистен грим, и зъбите си бях измила, даже и се бях съблякла.
Определено ако можех да си ги мия в леглото щеше да ми е по-приятно, ама няма как :D

Иначе, по моите наблюдения, много малки/млади момчета не прибягват до четката на време и после им вадят зъбите като млечни.

snekity94
03-10-2011, 11:02
как са видя снимките на snekity 8-)

Как...като питаш мен :?
за кф0 Питаш Другите :?

snekity94
03-10-2011, 11:09
Резултатите в анкетата д0 момента

да --> 30% [ 60 ]
не --> 70% [ 140 ]
Общо гласове : 200

Все 0ще неразбирам защо 30% 0т вас Не си Признават? :?
Според Мненията ви в темата, 99% от вас НЕ ви мързи да си миете и си ги миете..н0оо според анкетата е различно :D

snekity94
03-10-2011, 11:11
Резултатите в анкетата д0 момента:

да --> 30% [ 60 ]
не --> 70% [ 140 ]
Общо гласове : 200

Все 0ще неразбирам защо 30% 0т вас Не си Признават? :?
Според Мненията ви в темата, 99% от вас НЕ ви мързи да си миете и си ги миете..н0оо според анкетата е различно :D :?

FuckingFreak
03-10-2011, 11:16
Виж, има разлика между това да те мързи да направиш нещо и да го правиш, защото знаеш че трябва.. Анкетата не пита "Миете ли си зъбите", а просто дали ни мързи. И доста от отговорите, които написаха момичетата бяха нещо от сорта на "Да мия си ги,въпреки че ме мързи,просто трябва" .. И мен ме мързи, но обичам ментов вкус в устата 8-) А иначе, що не пуснеш и тема за колко често си сменяме бельото, колко често се къпем.. и такива, като се имаш за интересна :lol:

snekity94
03-10-2011, 11:36
Виж, има разлика между това да те мързи да направиш нещо и да го правиш, защото знаеш че трябва.. Анкетата не пита "Миете ли си зъбите", а просто дали ни мързи. И доста от отговорите, които написаха момичетата бяха нещо от сорта на "Да мия си ги,въпреки че ме мързи,просто трябва" .. И мен ме мързи, но обичам ментов вкус в устата 8-) А иначе, що не пуснеш и тема за колко често си сменяме бельото, колко често се къпем.. и такива, като се имаш за интересна :lol:

Ами ако се наложи ще пусна и Такава Тема ..и какв0то и да пишеш..бельото не се сменя всеки Ден. И Знам Че никой няма Да Признае н0 трябва да имаш 100 п0не за да го сменяш :? а Ак0 ще ми казваш нещ0 Да Ти Кажа че съм забелязвала съученички с едн0 и също 2-3 дена ..ама иначе и те Не биха признали :?

Lian4ety
03-10-2011, 11:37
Дори и понякога късно вечер или рано сутрин ме мързи,но не пропускам да си ги мия, просто ми е навик пък и ми е приятно.
До колкото до всички мнения, прочетох цялата тема и останах потресена,но все пак това си е личен избор тя решава как да ходи. Не взимам страна,защото не подкрепям това да не си миеш зъбите и всичко изредено в коментарите,което видях,но все пак всеки преценява как да изглежда в очите на другите. :)

MegiBoOm
03-10-2011, 11:49

Ами ако се наложи ще пусна и Такава Тема ..и какв0то и да пишеш..бельото не се сменя всеки Ден. И Знам Че никой няма Да Признае н0 трябва да имаш 100 п0не за да го сменяш :? а Ак0 ще ми казваш нещ0 Да Ти Кажа че съм забелязвала съученички с едн0 и също 2-3 дена ..ама иначе и те Не биха признали :?

Пере се. ;)

bettinaG
03-10-2011, 11:53
сутрин, преди излизане(обед, вечер..нвм) и вечер.

Greshka
03-10-2011, 12:29
Разбира се, че понякога ме мързи, но някак не мога да си позволя да изляза навън без да съм се измила. Няма как да се кара само на дъвки. :)

snekity94
03-10-2011, 13:31
Разбира се, че понякога ме мързи, но някак не мога да си позволя да изляза навън без да съм се измила. Няма как да се кара само на дъвки. :)

Що да няма как
дъфките п0магат повече отколкото да си Измиеш зъбите..и после след един час все едно Не Си Ги мила.. :?
за съжаление не 0бичам дъфки :? [/b]

TheBeliever
03-10-2011, 13:37

Що да няма как
дъфките п0магат повече отколкото да си Измиеш зъбите..и после след един час все едно Не Си Ги мила.. :?

Дъвките не почистват от микроби и не премахват плаката и мръсотията. От хигиенна и здравословна гледна точка ти липсва доста информация.

Малко не по темата: струваш ми се позната (ако си ти на аватара). От къде си?

snekity94
03-10-2011, 13:50

Що да няма как

Дъвките не почистват от микроби и не премахват плаката и мръсотията. От хигиенна и здравословна гледна точка ти липсва доста информация.

Малко не по темата: струваш ми се позната (ако си ти на аватара). От къде си?

дъфките Oпавят дъха pа Разлика от Миенето На зъби действа Само За кратко :?
от Ямбол съм :D

MegiBoOm
03-10-2011, 13:56
^Дам, и ти съсипват зъбките със захарта, която съдържат!

snekity94
03-10-2011, 14:06
^Дам, и ти съсипват зъбките със захарта, която съдържат!

Аз Не Обичам дъфки защ0то не ям сладко :D
иначе Мисля че има без захар..но аз и тях не ям

anonymous708973
03-10-2011, 14:08
Четката за зъби маха плаката - онова жълтеникавото, което ти е по-зъбите, усеща се като минеш с нокътя си върху тях.
А за навън си взимаш дъвки/ментови бонбони.

Това е. Само с едното не може да се мине.

Dannue
03-12-2011, 13:48
знаете ли колко е гнусно като седнеш сутринта срещу някакъв ' мързеливец ' и той неволно да те накара да пометнеш с дъха си .. :-x отвратително е ..

nomatterwho
03-12-2011, 14:11
За мене сутрин си е закон да си измия зъбите. Не мога да излеза без да съм ги измила.. не пропускам това.
Всяка вечер също ги мия, но и на мен ми се е случвало ако съм УЖАСНО изморена да пропусна, но гледам да не се случва..
Иначе моля ви тези, които ви мързи да си миете зъбите, поне СУТРИН ги мийте, моля ви. За другите е по-голямо наказание, отколкото за вас, когато сте с лош дъх. :Д

Infinity
03-12-2011, 14:18
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

snekity94
03-12-2011, 14:24
Иначе моля ви тези, които ви мързи да си миете зъбите, поне СУТРИН ги мийте, моля ви. За другите е по-голямо наказание, отколкото за вас, когато сте с лош дъх. :Д

Не е Чак т0лкова неприятно пък и е по важн0 Вечер след ядене да се мият Отколкото сутрин. За мен сутрин е Излишно след като не съм яла нищо :?

nomatterwho
03-12-2011, 16:46

Не е Чак т0лкова неприятно пък и е по важн0 Вечер след ядене да се мият Отколкото сутрин. За мен сутрин е Излишно след като не съм яла нищо :?

Сутрин е по-за дъх, по-важното наистина е вечер..
Но се говори за сутрешен дъх, не за такъв след ядене. Ти случайно сутрин с дъх на мента ли се събуждаш?
И честно да ти кажа за мен е ужасно отблъскващо. Веднъж се наложи едно момиче, което явно сутрин го е домързяло, да седне до мен и в момента, в който си отвори устата, ми се повръщаше. : )

andyru
03-12-2011, 19:28
Темата е глупава както и повечето тук.
Не мога да разбера какво толкова се обяснявате.
Въпрос на лична хигиена е дали някой ще си измие зъбите.
Определено не е приятно да стоиш до някой, който лъха на нещо
неопределено. -.-
Не мога да повярвам, че има хора, които се опитват да кажат, че няма
нищо лошо в това да не си ги измиеш.
Сигурна съм, че миенето на зъбите не е убило никой.
@snekity94, вместо да се опитваш да оспориш мнението на всеки се замисли за това какви проблеми може да имаш след време. Не е само до това дали имаш лош дъх.
Не се опитвам да се правя на интересна. Споделям мнението си.
И айде да се изкажа и по темата, че да не е спам:
- Понякога ме мързи, да. Но ги мия.

Ще съжалявам, че съм го пуснала това мнение като ми се нахвърлите, ама айййде ;D

sunshine01
03-12-2011, 19:47
Темата е глупава както и повечето тук.
Не мога да разбера какво толкова се обяснявате.
Въпрос на лична хигиена е дали някой ще си измие зъбите.
Определено не е приятно да стоиш до някой, който лъха на нещо
неопределено. -.-
Не мога да повярвам, че има хора, които се опитват да кажат, че няма
нищо лошо в това да не си ги измиеш.
Сигурна съм, че миенето на зъбите не е убило никой.
@snekity94, вместо да се опитваш да оспориш мнението на всеки се замисли за това какви проблеми може да имаш след време. Не е само до това дали имаш лош дъх.
Не се опитвам да се правя на интересна. Споделям мнението си.
И айде да се изкажа и по темата, че да не е спам:
- Понякога ме мързи, да. Но ги мия.

Ще съжалявам, че съм го пуснала това мнение като ми се нахвърлите, ама айййде ;D

И аз съм на същото мнение.
Честно казано и мен ме домързява понякога, но ги мия.

FuckedUp
03-12-2011, 23:40
Темата е наистина жалка, сериозно.
http://vbox7.com/play:719f9ba8

Добре, бе. Само си представете какво ще е, ако лъхнете на някой, при положение, че не сте си или зъбите след като сте станали..не сте нормални тая нация.

YoungDD
03-13-2011, 10:43
Сутрин след като се назакусвам ги измивам, на обяд понякога, преди всяко излизане и вечер. И когато нещо ме стане гадно в устата също. :) А когато съм в училище или някъде навън с приятели гледам да имам дъвка у себе си.

qgodinka
03-13-2011, 10:44
мързи не мързи мия ги.. 8-)

Sisito941
03-13-2011, 12:01
Аз не мога сутрин след като стана,да не си измия зъбите.. :O
Не знам при някой от вас как е,аз съм научена като стана сутрин да си измия зъбите..
А навика и вечер да си ги мия,си е изграден лично от мене..

Най-мразя някой с лош дъх да ми приказва.. :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078

iiordanova
03-13-2011, 12:17
Снеки , миличка .. сутрин зъбите се мият за красота , а вечер за здраве. :wink:
Ужасно ми се повдига някой като ми лъхне на лош дъх. Или някоя намацана красавица , а като си отвори устата , нямам думи.

anna93
03-13-2011, 15:03
Колкото и някой път да съм сънена или изморена си ги мия! Понякога ми се е случвало да не ми се прави абсолютно нищо, но си ги мия.

AbbeyDawn123445
03-13-2011, 15:16
Еми случвало се е някой път да си легна без да ги измия, ако съм мнооого изморена и ЗАСПАЛАА :D
но сутрин просто ми е задължително , даже и вода за уста и т.н

прочетох цялата тема .. и някои казват , че сутрин се миели за красота.. хаха не е така ..докато спим се полепват всички боклуци и бактерии по езика ни и е много важно както миенето вечер, така и сутрин.. :)

СНЕКИИ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

annamari
03-15-2011, 11:54
зъбите не трябва да се мият само сутрин и вечер, при всеки удобен случаи след като сте яли ги мийте

snekity94
03-15-2011, 12:19
Ужасно ми се повдига някой като ми лъхне на лош дъх. Или някоя намацана красавица , а като си отвори устата , нямам думи.

Намацаните красавици нямат лош дъх..съжалявам
п0 Точно тфа са обикн0венни момичета отколк0то хубаво момиче с грим. :razz:

catface
03-15-2011, 12:22
мм не ме мързи аз ги мия сутрин (винаги ) през деня като излизам и вечерта (винаги) зъбите се мият сутрин за красота а вечер за здраве :) а през деня незнам за какво е :D :D :D :D :D :D :D :D :D

smile7
06-25-2011, 18:20
На къде отива света.. Познавам едно момиче, което вечер не си маха фон дьо тена.Прави го сутрин и после пак се маца. :? За зъбките-мързи ме, но си ги измивам.Старателна съм в това отношение, защото усмивката е първото нещо, което забелязваш у един човек!А аз обичам да се усмихвам! :oops: :) :)

xsunloverx
06-25-2011, 21:09

+1 :D И такива ги има даже бих казала, че повечето от " добре нагримиранките какички " не са и чували за паста и четка за зъби :D .. Аз най-мразя когато някаква " красавица " ми се ухили с някакви супер-мега жълти зъби.. Просто подивявам.. :shock: С една дума : Навици ! Не всеки ги има :?

pressiana
06-25-2011, 21:33
Изпитвам удоволствие да си мия зъбите. Приятно ми е :)

yelkata
06-25-2011, 21:38
Много гадно и се нахвърляте ... човек да не каже нещо ..
Мен ме мързи понякога вечер ако е късно (или рано сутринта, когато е вече време за ставане хД) и съм изморена, но ги мия. Иначе сутрин задължително и после през деня ако преценя, че трябва пак ги мия.
Иначе - да, много е гадно на някой да му лъха гадно устата и познавам много такива .. просто гледам да стоя надалечот тях :D

zoreto
06-26-2011, 10:42
и какв0то и да пишеш..бельото не се сменя всеки Ден. И Знам Че никой няма Да Признае н0 трябва да имаш 100 п0не за да го сменяш :?

Как няма да си сменяш бельото всеки ден. Не се сменяло всеки ден.. и 2 чифта гащи да имаш винаги може да изпереш единия и да обуеш чист... :?

Zarity
06-26-2011, 10:44
Бахти ужасните хора :lol:

Cucko0
06-26-2011, 10:57

тв'а ,че съученичките ти са мърляви не значи ,че всички сме като тях

millmii
11-08-2011, 05:08
:lol:

Zaharinka
11-08-2011, 06:28
Не,ужас,това е ужасно да не си измиеш зъбите...Сутрин и вечер задължително си ги мия,понякога и на обяд. :)

mynichkaTanq
11-08-2011, 07:56
сутрин, вечер и понякога на обяд :)

DisappointedDreamer
11-08-2011, 10:06
Навик ми е. Част от рутината. Даже не мисля докато го правя, така че не остава време да ме домързи. Мия ги веднага след ставане и преди лягане, ако съм яла нещо, което ми е оставило кофти дъх, и през деня може да ги измия.

DisappointedDreamer
11-08-2011, 10:20
А къпеш ли се ежедневно? Чорапите, гащите сменяш ли? Нищо не може да ме учуди понеже познавам достатъчно хора, които не го правят.

Колко чифта гащи трябва да имам според теб, за да мога да ги сменям всеки ден :? Не е възможнжо.
Бельото си сменям само когато се къпя..

И моля пишете по темата :?

Аз съм потресена. Ако трябва ще имаш 100 чифта. Грим и боклуци имаш, но гащи нямаш? Аз имам достатъчно чифта, къпа се всеки ден, понякога по 2 пъти, и си следователно си сменям бельото всеки ден. :( :( :(

SmilezZz
11-08-2011, 10:28
Първо по темата: Понякога ме мързи , но зъбите редовно си ги мия. Не мога да си представя как просто ще се усмихвам , когато зъбите ми са неизмити. А да не ви приказвам ако случайно от бързане съм забравила да си ги мия , какво ли не правя. Даже веднъж си купих паста и четка за зъби , и си ги измих на училище.
Второ: Бельото е препоръчително да се сменя всеки ден , от хигиенична гледна точка. И две да имаш - едното си го переш , носиш другото. Близо е до акъла.
Трето: Точно пък въпросните "нагримирани" момичета правят всичко възможно за външния си вид , забравят за усмивката си. Ужасно е , но няма какво да се прави. Визирам така наречените "кифли".

dream1707
11-08-2011, 10:35
Аз съм маниак ... обожавам си зъбите и усмивката... тва е единственото нещо в себе си, което НЕ искам да променя и си харесвам страшно много ... И си се грижа за тях ... Не мога да си представя да излизам някъде или сутрин и вечер да не си мия зъбите... навик ми е просто, а и искам да са перфектни ;д

LoveSick95
11-08-2011, 13:04
Мързи ме само вечер... но пак си го правя. Задължително сутринта, просто не мога да стана и да изляза някъде без да си измия зъбите. Цялата тая мръсотия, която и на всичкото отгоре вони... бла. Бтв, зъболекаря какво общо има? Аз последно ходих преди 3-4 месеца и ми каза, че зъбите са ми добре.
Мия си зъбите като излизам някъде.
И полудявам ако ям нещо със силен мирис и след това сама си усещам всичко. Мен ме погнусява, а пък ако е от друг човек... просто гледам да се измъкна бързо и да се надявам да не ме заговори.
Отврат. :?
А авторката е пълен фейк. Може да си направи прическа и да си оправи грима, ама едно просто рутинно действие като миенето на зъби и подмиването не може. Не искам да знам как вониш, честно. :? На умрели катерички, мърша и застояло, нали? Дъвките тая гадост не могат да ти я опраят.
То простотията както се казва, върви по хората.
:razz: :razz: :razz:
Въобще не искам да те познавам, още по-малко да говоря с теб. :x

dobri4ko2
11-08-2011, 13:34
Аз ги мия всяки път когато излизам и се къпя през ден бельото лятото по 2 пъти зимата по 1 (щото много бавно съхнат)

Vikencheto
11-08-2011, 14:27
Не, естествено. Даже ми е супер приятно :grin:

Wwwooow
11-08-2011, 14:33
ТОВА Е НАВИК, няма как да ме мързи! Все едно да ме мързи да ходя до тоалетната ?!?!? :lol:

+ мнението на dream1707

bettyblackdewil
11-08-2011, 15:15
Мързи ме, но си ги мия всяка сутрин и преди да излезна.. само вечер ако адски много ми се спи пропускам..

lifelesscorpse
11-08-2011, 15:16
Не помня вече дали съм отговаряла на тази тема...

Не, не ме мързи да си мия зъбите по 2 пъти на ден. Приятно ми е даже. Не излизам без да съм си ги измила.

Относно бельото и къпането - какви хора сте само... :?

SunT
11-08-2011, 15:27
Ми понякога да, ако много ми се спи или не ми е добре, но ги мия..Въпрос на навик.
А тва за бельото - без коментар.. :lol:

strawberry88
11-08-2011, 15:52
:shock: Не,не ме мързи!

PullMeCloser
11-08-2011, 16:10
Пак ли тази тема... :lol: Не ме мързи, даже ми е готино да си ги мия. 8-)

InsatiableTemptation
11-08-2011, 18:26
Не, естествено.

xsunloverx
11-12-2011, 13:55
Аз съм официално погнусена и отвратена от малките кифли :booooomb: :booooomb:

+1 #-o Кой тъп не би си измил зъбите сутрин!?

lubovvv
11-12-2011, 13:58
не, кефи ме, щот винаги след като си ги измия се озъбвам в огледалото и ми е яко да си гледам белите и чисти зъбки

MoonPie
11-12-2011, 16:03
Не ме мързи въобще. Аз ако знам, че не съм си измила зъбите не мога да изляза или да си легна спокойно. До сега не ми се е случвало да пропускам, мия ги по 3-4 пъти на ден, просто защото иначе ми е някакво..гадно.

lovefantasy
11-12-2011, 16:58
Мия ги сутрин и вечер, като вечер ползвам и конец.

Almond
11-12-2011, 17:29
Не ме мързи. А за тези, които ги мързи - то си е за вас..

mim553
11-12-2011, 17:52
Не много ясно ... Аз дори два пъти на ден душ си взимам и ако легна без него немога да заспя, просто се чувствам мръсна, та камоли да не си измия зъбите .. леле отврат :shock: :shock: :shock: после ще питате за ,,орална любов,, :-& :-& :-& :-&

PretentiousPrincess
11-12-2011, 21:58
Естествено, че не.

badsector
11-12-2011, 22:24
Понякога се случва да ме мързи, особено през нощта след 2 часа. Но въпреки това ги мия. Не пропускам. Задължително сутрин и вечер, а през деня дъвки.

Okeeey1
11-13-2011, 06:59
:shock: Не,не ме мързи!
+1

tomboy
11-13-2011, 09:59
Не ме мързи !...Свикнала съм си сутрин и вечер да си мия зъбите и да си плакна устата с вода за уста ..навик ми е !...:):):)

bReAk3R
11-13-2011, 10:14
Мързи ме, да. Но се налага и ги мия.. :D

Maaggiiee
11-13-2011, 14:51
Олееее :shock: :shock: :shock:

Аз ги мия с удоволствие ,че и после с вода за уста и след всяко ядене също.Просто е ужасно някой сутрин да излезне мизерен и дано не ми се налага да говоря с някого като теб,че ми се Евала майката :razz: :razz: +1

atm
11-13-2011, 14:58
Мързи ме, да. Но се налага и ги мия.. :D
+1 :D

KissOfTheSun
11-13-2011, 15:02
Не пропускам. Щом с яла и имам достъп до четка за зъби винаги ги мия. Ужасно гнусно ми е усещането като не съм ги измила...Може би това ми е останало като навик от преди няколко години когато бях с брекети

tomboy
11-13-2011, 15:16

Аз ги мия с удоволствие ,че и после с вода за уста и след всяко ядене също.Просто е ужасно някой сутрин да излезне мизерен и дано не ми се налага да говоря с някого като теб,че ми се Евала майката :razz: :razz: +1
+1 8-)

n3ri7ka
11-13-2011, 15:31
не ме мързи, просто си ми е навик, даже някой път, особено вечер, забравям, че вече съм си ги измила и ги мия още един път :D

KissOfTheSun, и на мен ми е останал такъв навик от брекетите 8-)

CBETO3APA
11-23-2011, 16:53
Не , не ме мързи !

sapphire5
11-23-2011, 18:09
Дори и да ме мързи, няма как :) Като си помислиш, че искаш да имаш здрави и бели зъбки-трябва.

mimsitu
11-23-2011, 18:46
случвало ми се е да ме мързи, ама ми е гадно, ако не си ги измия .. :?

musicbaby
11-23-2011, 18:51

+1 8-)

+1

moni010498
11-23-2011, 19:03
Как ще те мързи сутрин да ги миешш.. вечер да ама сутрин, то добре хубаво да те мързи ама да пропускаш и то сутрин... се пак си момиче..

Аз задължително си ги мия сутрин и вечер, понякога вечер ме мързи, но не пропускам.

pitfall
11-23-2011, 19:47
не, мия си зъбите общо взето всеки път като вляза в банята ... :lol: :D

malka_sladkka
11-23-2011, 19:48
Как ще те мързи сутрин да ги миешш.. вечер да ама сутрин, то добре хубаво да те мързи ама да пропускаш и то сутрин... се пак си момиче..

Аз задължително си ги мия сутрин и вечер, понякога вечер ме мързи, но не пропускам.

+1 рядко вечер ме мързи, ама въпреки това не пропускам, а да не си ги измия сутрин абсурд... просто не мога така без да ги измия... мноог мразя някой до мен да има лош дъх :?

MissChocolate
11-24-2011, 02:47
3-4 пъти на ден ги мия. Ии не, няма защо да ме мързи при положение,че е работа за 2-3 минути .. 8-) :)

daniela0108
11-24-2011, 11:10
и мен ме примързява чат пат, ама после ми е мн гадно ако не ги измия....така че не пропускам 8-)

mariqanastasova
11-25-2011, 17:18
Не,не ме мързи да си мия зъбите....ама че въпрос...мия си ги по 3 пъти на ден :) :) :)

an0niimka
11-25-2011, 17:59
Не, не ме мързи....

Pamaa
11-25-2011, 18:02
не.. даже не мога да си представя да не ги измия сутрин хХ ..