- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Ами въпроса е ясен..мързи ли ви ? Колко често го правите? Аз да си призная често ме мързи особено сутрин когато ми се спи..та се случва да пропускам![]()
или ако е късно вечер също
Не, даже ми е супер забавноСпомням си когато мама ми пееше една песничка за белите зъбки и сега, когато си ги мия си ми е в главата.
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Навик ми е. Част от рутината. Даже не мисля докато го правя, така че не остава време да ме домързи. Мия ги веднага след ставане и преди лягане, ако съм яла нещо, което ми е оставило кофти дъх, и през деня може да ги измия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
явно ..Първоначално написано от snekity94
Hostis Honori Invidia
Попринцип да, но Не ми се е случвало да пропусна.
Мързи, не мързи .. по добре да ги измия отколкото после да се чудя как да не си отварям остата.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Сутринта ако стана и не ги измия, няма да мога да изляза навън.. неприятно е. Вечер също- но ако много ми се спи се случва да пропусна, но се старая да е рядко.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Мия си ги сутрин и преди всяко излизане... Вечер се случва да пропусна, защото ме хваща мързела![]()
Олееее![]()
![]()
![]()
Аз ги мия с удоволствие ,че и после с вода за уста и след всяко ядене също.Просто е ужасно някой сутрин да излезне мизерен и дано не ми се налага да говоря с някого като теб,че ми се Евала майката![]()
![]()
![]()
разбира се, че не ме мързи..... възможно ли е изобщо, да те мързи за нещо такова?!?!
Сутрин като стана .
(някой път на обед)
Вечер преди да легна.
Е, как е възможно да те мързи да си измиеш зъбите при тва сутрин ?!
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не нападайте момичето де ... нейна си работа![]()
Иначе аз преди всяко излизане и сутрин =)
Вечер много рядко ми се случва да пропусна ...
Просто ако съм много изморена но попринцип и вечер =)
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Не мога да си представя как може да ви мързи да си миете зъбите,а да не ви мързи да се плещете с 1 тон грим![]()
Не, очевидно. Не мога да мина само на дъвки.Не мога също и да изляза с мисълта, че не съм си измила.
Като бях малка ме мързеше мноого и особенно като почнах да се мия с "гадните пасти за големи"Но сега вече си ми е навик,не мога да не ги измия просто,чувствам се мръсна
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ааа,не ,нищо-само където ще ми остане гаден аромат до края на деня в носа,ще се отвратя иии друго нищо-няма проблеми![]()
ааа сутрин ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
и преди излизане си ги четкам аз
преди лягане гледам да не пропускам, но понякога се случва
Аз мисля че прекалено сериозно го вземате. Да трябва..но чак пък да е 100% задължително..не е![]()
Естествено, че никога не пропускам и сутрин и вечер, понякога и през деня. Това сутрин да излезеш без да си си измил зъбите...не знам....е**си смрада, все едно да не се къпеш. За жалост познавам и такива хора.
Въпрос на хигиенни навици. То и къпането не е задължително, но не си спряла да се къпеш, нали?Първоначално написано от snekity94
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не естественоМия си ги всяка сутрин , вечер и преди излизане и след ядене ;д просто ми е навик
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...