Влез

View Full Version : И изведнъж .. ОХХ! (??!)

D0tty
02-18-2011, 15:35
Yo, PEOPLE!

Ето го и моя проблем :) ..

Преди 2 дни, в сряда вечерта, с приятеля ми правихме секс и всичко беше наред, беше хубаво, всичко както му е реда.
На следващата сутрин пак правихме секс и 2-3 минути след като го вкара, сменихме позата и усетих рязка болка в корема, се едно ме удря, но след няма и минута ми мина, а си бяхме на същата поза. След около 2 часа пак усетих тази болка, но за около има, няма половин минута и се чудя от какво може да е след като много пъти сме го правили и никога не се е получавало така..
Може би е от позата, защото не я бяхме опитвали досега, не сме се и уговаряли да я пробваме, просто се случи, а позата позволяваше по-дълбоко проникване..
Ще се посъветвам и със специалист, но часът ми е чак за понеделник :)

VaMpiRKaTaaa
02-18-2011, 15:39
Рязко завъртане на тялото.
Да не си била пред МЦ?

CanisDirus
02-18-2011, 15:40
Бременна си.
ЧЕСТИТО!

D0tty
02-18-2011, 15:46
Бременна си.
ЧЕСТИТО!

Да видя някъде да питам дали съм бременна?! Чак дразниш, бро.

---
Вампирке, не, не бях. А колкото до завъртането, не беше чак толкова рязко, всичко изглеждаше нормално. :))

VaMpiRKaTaaa
02-18-2011, 15:49
Тогава,ако позата е позволявала по-дълбоко проникване,може просто да е опрял матката.Не приятно,но има и жени,които им е приятно.

mecho8888
02-18-2011, 23:33
имаш глисти и са си помислили, че са видели баща си 8-) :lol:

babity
02-19-2011, 06:44
И при мен се случва понякога. Говорих с една колежка (не мога да потвърдя думите и на 100%) и според нея това се получава, защото яйчниците понякога се свивали от превъзбуда.