- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И изведнъж .. ОХХ! (??!)
Yo, PEOPLE!
Ето го и моя проблем..
Преди 2 дни, в сряда вечерта, с приятеля ми правихме секс и всичко беше наред, беше хубаво, всичко както му е реда.
На следващата сутрин пак правихме секс и 2-3 минути след като го вкара, сменихме позата и усетих рязка болка в корема, се едно ме удря, но след няма и минута ми мина, а си бяхме на същата поза. След около 2 часа пак усетих тази болка, но за около има, няма половин минута и се чудя от какво може да е след като много пъти сме го правили и никога не се е получавало така..
Може би е от позата, защото не я бяхме опитвали досега, не сме се и уговаряли да я пробваме, просто се случи, а позата позволяваше по-дълбоко проникване..
Ще се посъветвам и със специалист, но часът ми е чак за понеделник![]()
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Бременна си.
ЧЕСТИТО!
...
Да видя някъде да питам дали съм бременна?! Чак дразниш, бро.Първоначално написано от CanisDirus
---
Вампирке, не, не бях. А колкото до завъртането, не беше чак толкова рязко, всичко изглеждаше нормално.)
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Тогава,ако позата е позволявала по-дълбоко проникване,може просто да е опрял матката.Не приятно,но има и жени,които им е приятно.
имаш глисти и са си помислили, че са видели баща си![]()
![]()
И при мен се случва понякога. Говорих с една колежка (не мога да потвърдя думите и на 100%) и според нея това се получава, защото яйчниците понякога се свивали от превъзбуда.