PDA

View Full Version : Отслабване

peychev
02-19-2011, 16:08
Значи на 12 години съм ! 153 см , 62 кг . Направо ми тежи :( .
Кажете какви упражнения по колко серий и така нататъка . Аз правя коремни преси и дигам гири по 3.5 кг . Но искам вкъщи да си ги правя ;дд . Тренирам плуване (1 година и половина) и Кик-бокс (6 години) . Моля помагайте ! Похапвам много !!!
:D Кажете и какво да ям и т.н. :)

awerw
02-19-2011, 16:16
xDDDDD спри да ядеш ве :razz:

peychev
02-19-2011, 16:19
xDDDDD спри да ядеш ве :razz:
Спрял съм сега много малко ям от 3-4 седмици няма никакъв ефект казвайте повече ;ддд

awerw
02-19-2011, 16:21
еми тичай ама сега не е удобно време да се свалят кг :? скачай, клякай такиа неща :D ти си поече кила и от мене е 8-)

peychev
02-19-2011, 16:24
еми тичай ама сега не е удобно време да се свалят кг :? скачай, клякай такиа неща :D ти си поече кила и от мене е 8-)

Сега не е удобно за тичане , но клякам , правя коремни , скачам сичко от до ;ддд И мисля от утре да се хвана здравата :)

DownloadVirus
02-19-2011, 16:29
Щом си на 12 просто ограничи колкото е възможно junk foods..Ходи да тичаш!Щом тренираш плуване и кик бокс трябва да се потиш здраво,че и с плуването се правят добри плочки,а ти 1.53 62 kg,мисля,че и тренировките ти трябва да куцат.

peychev
02-19-2011, 16:34
Щом си на 12 просто ограничи колкото е възможно junk foods..Ходи да тичаш!Щом тренираш плуване и кик бокс трябва да се потиш здраво,че и с плуването се правят добри плочки,а ти 1.53 62 kg,мисля,че и тренировките ти трябва да куцат.

Не ми куцат , но просто ми тежи деа ;ддд

fatrat
02-19-2011, 16:54
Правилно мислиш! В една моя тренировка по кикбокс се изгарят доста калории, 10-12 белтъка ги нямам за нищо...
Като цяло ако фактора джънк го няма сичко трябва да бъде ок, още повече на 12!

AreYouNoob
02-19-2011, 17:04
1.Не яж "Junk Foods" както казаха по-горе
2.Яж когато си гладен и яж толко да се НАЯДЕШ НЕ ПОВЕЧЕ
3. Избягвай хранене след 17-18 часа
4. Не пий газирано (тфа прай тумбак) или по точно не се наливай
5.Тичане
6.С коремни преси няма да спаднеш тфа само придава релеф/мускулна маса (стяга корема) ся отслабваш ма мн малко така че повече действай над 5
7.Спортувай а не стой пред ПЦ
8.Не яж "рупанки"

Предлагам ти да не отслабваш на тази възраст защото ако искаш да си някоя "клъоща" ще си останеш съшата височина

fatrat
02-19-2011, 17:07
точно с тва ядене или по-точно неядене след 6 няма да направи нищо!
Моето, а както и на многоо хора е точно преди лягане и все пак не надебелявам! Работата е и какво се яде! Само с моркови и зеле не става :)

DownloadVirus
02-19-2011, 17:16
Моето, а както и на многоо хора е точно преди лягане и все пак не надебелявам! Работата е и какво се яде! Само с моркови и зеле не става :)

+1

Вероятно момчето не е добре запознато щом вика след 17.00-18.00 чува от баба и от дядо и това е.Яж до 1 час преди сън но зависи какво!Смисъл ако 1 час преди да легнеш изядеш 200 грама сирене добре,но ако издеш един дюнер е зле.

fatrat
02-19-2011, 17:26

+1

Вероятно момчето не е добре запознато щом вика след 17.00-18.00 чува от баба и от дядо и това е.Яж до 1 час преди сън но зависи какво!Смисъл ако 1 час преди да легнеш изядеш 200 грама сирене добре,но ако издеш един дюнер е зле.
Не е ли по добре да яде извара :)

DownloadVirus
02-19-2011, 17:32
Просто давам пример.На 12 години го остай да яде кото са му направили там.Само,че да не е отвън и да избягва пърженото и газираното.Ся няма да му даваме тука съвети за хранителен режим на 12 години..

Все пак ако те интересува с моите тренировки дето са изтощителни,но няма кикбокс и плуване,а сега е 20:30 и ям една чиния телешко с ориз след 40 мин ще ям 2-3 препечени филии с масло и после 60-70 грама фъстъци и 30 мин преди да легна ще си пия протеина с мляко (чист протеин + мляко = казеин) и това ям 4 пъти за 3 часа и искам да кача маса а знаеш ли колко кила съм ? 77 kg и 1.82 висок трябват ми спешно 7-8 кила и се опитвам да ги кача от 3-4 месеца.Така,че прави изводи.

peychev
02-19-2011, 17:38
Просто давам пример.На 12 години го остай да яде кото са му направили там.Само,че да не е отвън и да избягва пърженото и газираното.Ся няма да му даваме тука съвети за хранителен режим на 12 години..

Все пак ако те интересува с моите тренировки дето са изтощителни,но няма кикбокс и плуване,а сега е 20:30 и ям една чиния телешко с ориз след 40 мин ще ям 2-3 препечени филии с масло и после 60-70 грама фъстъци и 30 мин преди да легна ще си пия протеина с мляко (чист протеин + мляко = казеин) и това ям 4 пъти за 3 часа и искам да кача маса а знаеш ли колко кила съм ? 77 kg и 1.82 висок трябват ми спешно 7-8 кила и се опитвам да ги кача от 3-4 месеца.Така,че прави изводи.
Идвам на помощ :D Земи яж паржоли и пий газирано на екс и си готов ;дд

DownloadVirus
02-19-2011, 17:43
Зависи от пържолите..Аз не понасям тлъсто месо,ако хапна месо колкото и малко тлъсто да има ми идва да повърна,тоест едно такова ми се повдига..

Казвам ти каква трябва да ти е логиката.Не е въпрос в колко часа въпроса е какво ядеш.Дадох ти примера със сиренето и дюнера.

fatrat
02-19-2011, 17:46
Е то оставя и да понасяш тлъсто месо :Д

DownloadVirus
02-19-2011, 17:50
Още нещо към автора на темата.Това за пържолите и газираното,тоест по твойта логика да качвам кила с боклуци (въпреки , че пържолите не са боклуци) не е правилна,защото по този начин ще си набавя само излишни мазнини,прави лошо,не добро,по просто не мога да го обясня.

TheTiger
02-19-2011, 18:11
Влезте в час бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x
Та човека е на 12 бе ... ако сега не яде, то кога ?????
Единственото нещо, което трябва да ограничи е хляба и газираното ...
Иии да увеличи спорта ! Тепърва се изгражда организма му и ще расте, как мислите, че ще стане това без храна и енергия :shock:

fatrat
02-19-2011, 18:19
и къде видя без храна господин многознайко? БЕЗ ДЖЪНК ФУУД! И МНОГО ЯСНО ,че за да се отслабва трябва да е на ОКБ независимо дали е на 4 на 12 или на 50 години!

DownloadVirus
02-19-2011, 18:22
Не е задължително.На 12 години е все пак,нека да яде квото му готвят и да обърне голямо внимание на тренировките...

Myrth
02-19-2011, 18:35
Е то оставя и да понасяш тлъсто месо :Д

Всеки с вкуса си. Аз обожавам тлъсто месо.

asp1r1n94
02-19-2011, 20:42
А според мен е до ген,няма как на 12 години да си с такова отношение...

NqmamName
02-20-2011, 05:14
На 12 години си,яж каквото ти харесва,но да тренираш кик бокс и плуване и да няма ефект.. значи,че наистина ти куцат тренировките.. ако наистина въобще тренираш де нещо де..

peychev
02-20-2011, 06:01
На 12 години си,яж каквото ти харесва,но да тренираш кик бокс и плуване и да няма ефект.. значи,че наистина ти куцат тренировките.. ако наистина въобще тренираш де нещо де..
Тренирам . Не съм бърз , по бавничък съм . Обаче удара ми е доста силен . :)

TheTiger
02-20-2011, 11:50
Просто сутрин добави едно бягане на гладно !
Всеки ден бягай по 2 км за рекорд, т.е ако днес си ги избягал за 10 мин, утре пробвай за 9 и половина ! Дукато не започнеш да достигаш своя максимум, щом го достигнеш -> пускаш се на 3 км и пак така ;)
>> Дукато се усетиш ще станеш доста добре оформена пръчка :Р

fatrat
02-20-2011, 12:05
мда, бягай на гладно, гори си мускулите, катаболните процеси ускорявай! Гарантирам ти ,че ако не свалиш мазнина мускули 100% ще изгориш!

TheTiger
02-20-2011, 12:21
мда, бягай на гладно, гори си мускулите, катаболните процеси ускорявай! Гарантирам ти ,че ако не свалиш мазнина мускули 100% ще изгориш!
Ей разбирач, я качи снимка да те видим как изглеждаш, след като си толкова наясно с нещата :lol: :lol: :lol:
Бягането за отслабване винаги е на гладно и/или след тренировка (силова) ;-)

fatrat
02-20-2011, 12:28
Ей разбирач, я качи снимка да те видим как изглеждаш, след като си толкова наясно с нещата :lol: :lol: :lol:
Бягането за отслабване винаги е на гладно и/или след тренировка (силова) ;-)
Разбирач казваш на баща ти дето не е използвал кондом!
1-вата работа сутринта е да вкараш 30-40 гр протеин ТОГАВА да бягаш! Или поне 3 часа след въглехидратно хранене! Снимка няма да качвам по форумите! Питай даунлоуд вирус! На него съм пращал в основен период когато бях, след 2-ри цикъл!

DownloadVirus
02-20-2011, 12:30
Не се занимавай с fatrat луд е пича и яко се зобва :D

TheTiger
02-20-2011, 13:11
Оооо не ще ме разплачеш, сериозно !
Най-смешното е, че даваш тъпите си съвети на 12 годишно момче, което изобщо не влиза във фитнес зала !
1во той изобщо не иска да трупа маса, поне аз не виждам къде пише, че иска да е "курав" !
2-ро изобщо няма нужда да дава пари, които едва ли не отиват на вятъра ! НЯМА ПОЛЗА от тоя протеин ! НАЙ-много да си вземе едно Л-кърнитинче преди бягане (дори и за това съм против) !
Момчето тепърва ще почва да изгражда мускулатура и телосложение !

р.с зобай си иии си гледай живота ... не искам да казвам голяма дума, но до сега грам зоб не съм взимал и сигурно много повече от теб вдигам, че и сигурно и по-добре изглеждам ...

DownloadVirus
02-20-2011, 13:42
Най-смешното е, че даваш тъпите си съвети на 12 годишно момче, което изобщо не влиза във фитнес зала !
1во той изобщо не иска да трупа маса, поне аз не виждам къде пише, че иска да е "курав" !
2-ро изобщо няма нужда да дава пари, които едва ли не отиват на вятъра ! НЯМА ПОЛЗА от тоя протеин ! НАЙ-много да си вземе едно Л-кърнитинче преди бягане (дори и за това съм против) !

р.с зобай си иии си гледай живота ... не искам да казвам голяма дума, но до сега грам зоб не съм взимал и сигурно много повече от теб вдигам, че и сигурно и по-добре изглеждам ...

Е остави протеина бе!Аз и в миналите постове му казах да махне просто junk foods и да яде квото му готвят.На 12 години никъв хранителен режим не му трябва.Ако спортува както трябва ще има много добри резултати,независимо дали има хранителен режим.

Сега виж.Той fatrat ми прати снимка дето се виждат гръб и ръце отзаде е снимано.Ако искаш постни снимка или ми дайте на мене да ва видя и да ви кажа обективно мнение кой изглежда по-добре.

ПП: пише се "кОрав" не "кУрав"

А и протеина няма го направи кой знае колко кУрав :lol:

fatrat
02-20-2011, 13:43
Виж сега сичко хубаво! Обаче изобщо не ме интересува мнение на някой от форуми! Л-карнитинче хубаво ще му трябва поне литър ако е течно.Вземал съм за 5 години стаж доста работи и знам от личен опит! Има 3 начина да постигнеш нещо
1-лесен
2-труден
3-моят!
Разбира се всеки има право да избира! Нали разбираш ,че след като е на 12 предполагам ако не е извадил"бяло" скоро ще извади! А аз съм привърженик на идеята ,че след първата чекия трябва да се влиза във фитнес! По-рано няма смисъл!
Другото,по важно нещо! Човек за да гори мазнини трябва да има движение, нали се сещаш ,че тоя пич едва ли ще иска да изглежда с извинение като мазна путка! Всеки иска да бъде нацепен, не ми казвайте че тренирате само за тонус с 3-4 дневни сплитове и диети по-добри от на диабетик! Та за това трябва да се развиват мускулите- да се гори повече мазнина и да не изглеждаш мазен ;)

DownloadVirus
02-20-2011, 13:59
Има 3 начина да постигнеш нещо
1-лесен
2-труден
3-моят!

:shock: :shock:

peychev
02-20-2011, 14:19

И да ме накарате протеини и такива боклуци никога няма да зема !!!

fatrat
02-20-2011, 14:20
Има 3 начина да постигнеш нещо
1-лесен
2-труден
3-моят!

:shock: :shock:
разбирай най-ефикасният! Вземам неща и от двата режима ако искаш мога да ти обясня тук или на лично :)

DownloadVirus
02-20-2011, 14:32

И да ме накарате протеини и такива боклуци никога няма да зема !!!

peychev протеините не са боклуци..
Но на тебе не ти трябват.
Имаш различни цели..
Спри junk foods!!Тоест дюнери вафли ей такива! Всичко друго с тренировка и хапване кото има вкъщи става!

@fatrat няма нужда ся да обясняваш :D Ами земи прати някоя снимка да видя имаш ли плочки и колко :D

ПП: Колко см ти е бицепса?

fatrat
02-20-2011, 14:38
на лично щи пиша! не ми е удобно да пускам по форумите лични снимки!

peychev
02-21-2011, 16:01
С радост искам да ви съобща вчера в 8 часа вечерта като се мерих бях свалил 3 кг :)

DownloadVirus
02-21-2011, 16:11
С радост искам да ви съобща вчера в 8 часа вечерта като се мерих бях свалил 3 кг :)

Няма значение колко кила си свалил.Трябва да гледаш мазнините,не толкова килата.И ако си се мерил след тренировка..Винаги трябва да се мериш сутрин по принцип без да си ял и пил нищо и плюс това на точен кантар и такъв (как се казваше) дето ти изкарва колко % мазнини колко % течности колко % мускулна маса и тн

Сега си свалил малко водичка и тва е.

TheTiger
02-24-2011, 14:02

Няма значение колко кила си свалил.Трябва да гледаш мазнините,не толкова килата.И ако си се мерил след тренировка..Винаги трябва да се мериш сутрин по принцип без да си ял и пил нищо и плюс това на точен кантар и такъв (как се казваше) дето ти изкарва колко % мазнини колко % течности колко % мускулна маса и тн

Сега си свалил малко водичка и тва е.
Добре, че поне ти знаеш какво е свалил ... http://www.bf-games.net/forum/style_emoticons/default/facepalm.gif
>> А кат намериш кантар дето ти мери % назнини/мускулна маса/маса на кокалите -> моля обади ми се, та и аз да го пробвам да го еба ... :lol:

ZipFail
02-24-2011, 14:53
Във доста от големите аптеки има такива кантари :)

И fatrat, oсвен ако не си станал ясновидец, въздържай се от такива коментари ;)

TheTiger
02-24-2011, 16:27
Във доста от големите аптеки има такива кантари :)

И fatrat, oсвен ако не си станал ясновидец, въздържай се от такива коментари ;)
Кажи само къде да ида да си купя :D

fatrat
02-24-2011, 16:30
мойта работа е да правя такива коментари! Цент не ме ебе някой дали ще свали кг или не :)

ZipFail
02-24-2011, 16:49
Като не ти пука, що се обаждаш ?

fatrat
02-24-2011, 16:51
трупам мнения?

ZipFail
02-24-2011, 16:55
Радвам се, че си намираш смисъл в пребиваването си в този форум, тогава :)

DownloadVirus
02-24-2011, 17:07
трупам мнения?

fatrat надявам се това не означава,че всичко,което казваш си го измислиш ей така само за да трупаш мнения?

fatrat
02-24-2011, 17:41
трупам мнения?

fatrat надявам се това не означава,че всичко,което казваш си го измислиш ей така само за да трупаш мнения?
Снимка нали ти пратих? Още мога да ти дам ако искаш! Не виждам смисъл да се заяждам и затова казах че трупам мнения!

lixofana
02-26-2011, 09:46
Няма такова нещо като „най-добрата диета“ или „диета чудо“, универсална диета, която работи за всички. Диетите следва да бъдат адаптирани според индивидуалните нужди, така че ще е най-добре да се посъветваш с лекар.