PDA

View Full Version : Не мога да открия любовта

Sweet_Play_F
02-19-2011, 16:44
Отчаяла съм се съвсем....На 18 съм и не съм имала приятел. :x Имало е желаещи,но на мен не са ми харесвали и обратно.Чувствам адската празнота... Но аз търся мн сериозна връзка,а не нещо за 1 месец.Но в моя град никое момче не ми допада или поне не съм срещнала такова.Есента ще съм в друг град... Офффф нз и аз защо я правя тази тема,отчаяна съм и ми трябва съвет. :( :( :(

againstyou
02-19-2011, 16:46
След като ще ходиш в друг град с сигурност ще си намериш някого.Не се отчайвай,те първа живота ти започва.

Sweet_Play_F
02-19-2011, 16:50
И като цяло съм супер нещастна...Не откривам нищо хубаво,ама нищо в живота си и от мноооооого много отдавна не съм била щастлива..Нз какво да правя... :?

VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 17:01
Била нещастна,че си нямала гадже...
Ами децата дето си нямат родители?
Те да не са по-добре от тебе случайно?
А и щом отиваш в нов град,там ще срещнеш нови хора.
Ще се запознаеш с нови момчета.
Все ще намериш някой.
Но помисли като го срещнеш до колко си готова да го задържиш,(включвам компромиситеи)най-вече.А не при първата трудност и спънка да се откажеш.3ащото,щом искаш сериозна връзка и от теб се изискват много неща.

w0sh
02-19-2011, 17:02
Кой град? 8)

В човешката натура е това винаги да е нещастен и недоволен.

Cucko0
02-19-2011, 17:04
за всеки влак си има пътници ...не се притеснявай

Sweet_Play_F
02-19-2011, 18:03
От Плд съм :))))

w0sh
02-19-2011, 18:29
Е чак в цял Пловдид да няма един загрижен за бъдещето си човек...

Sweet_Play_F
02-19-2011, 19:14
Е,то сигурно има,ама аз не мога да го отkрия..Не може някакъв непознат да ми хареса и да отида и да му кажа-здравей,искам да сме приятели..

SladkotoPoly
02-19-2011, 19:33
запиши се на нещо,излизай повече,ходи на дискотеки/кръчми-там има много запознанства.Говори си с хората все ще намериш човек с който да се обичате взаймно 8-) :)

w0sh
02-19-2011, 19:48
Е,то сигурно има,ама аз не мога да го отkрия..Не може някакъв непознат да ми хареса и да отида и да му кажа-здравей,искам да сме приятели..

Е ти сега последни искаш да сте приятели или искаш "да намериш любовта"

bybz
02-19-2011, 19:54
Казваш, че си от Пловдив, а не можеш да намериш човек така ли?
:?
Голям град е...

Sweet_Play_F
02-19-2011, 19:54
Е,то за да срещна любовта нали първо трябва да се запознаем...Аз имах в предвид че от познатите ми няма подходящи.

assd
02-19-2011, 21:46
споко, аз ще запълня всяка твоя празнота 8-)

Ivalinka
02-19-2011, 22:18
май имаме подобен проблем :).... но аз вече и не търся. може би няма как да намериш нещо, щом не си наясно със себе си първо

w0sh
02-19-2011, 22:23
Момичета, отговорът най-често се крие в снимката.

Тру стори.

IAmJustAKid
02-19-2011, 22:26
Може би си си изградила някакъв образ на перфектното за теб момче : )) и чакаш да се появи. Мм може би за това не си харесвала "желаещите" ..
не знам може и да греша, обаче като спреш да си представяш перфектния веднага можеш да откриеш някой с който искаш да си :) При мен стана ;)

scarlett8
02-19-2011, 22:28
E и аз съм така напоследък. Какво да се прави,всеки има такъв период през който си мисли - леле аз нямам приятел,няма къде да го срещна,само за мен няма и т.н .. В крайна сметка щом заминаваш в друг град пред теб се откриват много възможности включително и момчета :)

И аз съм от Плд :D

VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 06:38
Е,то за да срещна любовта нали първо трябва да се запознаем...Аз имах в предвид че от познатите ми няма подходящи.
3а да срещнеш някой си има времет и мястото.
Не бързай.
ТО ще си дойде само..

Nakadah
02-20-2011, 06:45
Късметлиика :lol: За киу ти е тъз лууубоффф бе майна. тиз гаднууу нещуууу. 8)

ПС: За да си намериш приятел трябва да си свалиш летвата малко така, че ако не си от най-красивите ще ти е труднуууууууу 8)

Sweet_Play_F
02-20-2011, 08:48
Момичета, отговорът най-често се крие в снимката.

Тру стори.

Лелее много си ограничен,ако смяташ че всичко опира до външния вид.Да,естествено,че е важен.Аз за себе си ще е много тъпо да ви казвам- хубава ли съм или грозна... не мога сама да определя,а и всеки има различен критерий за красота.За мен не съм нито от най-красивите (не мисля че е и необходимо,тъй като за красиви се смятат кифли..),нито съм грозна.Не знам защо изобщо намесваме красотата... Аз съм виждала и грозни момичета с красиви приятели,сигурно са красиви отвътре или вижданията на приятелят им за красиво е различен ..И си мисля,че момчетата в днешно време на тази възраст си търсят някоя по-лесна... :(

VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 08:59
Sweet_Play_F
Не му се връзвай на wosh.
Той си е такъв.
Злобен,груб и ограничен.

nymphadora
02-20-2011, 09:03
Sweet_Play_F
Той си е такъв.
Злобен,груб и ограничен.

Или просто е проницателен. :)

Sweet_Play_F
02-20-2011, 09:16
Sweet_Play_F
Той си е такъв.
Злобен,груб и ограничен.

Още една ограничена май.. Да не би да си ме виждала,та реши,че е проницателен. Проблемът не винаги е във външността.Аз казах,че желаещи има.Пък знам ли,може и да съм най-грозната на света..Точно това е голям проблем,че хората мислят само за външността и за нищо друго... Е,ми аз няма да тръгна с някой,само защото е красив ако ще и Брад Пит да е...Изисква се съвкупност от качества..Много хора си мислят,че само че са красиви е достатъчно.

VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 09:43
Хората се комплексират от своите недостатъци.
И почват да нападат другите,зада се защитят по някакъв от очакваните нападки на другите.В хората има много злоба.До като не го проумеят няма да се оправят нещата.

TheBeliever
02-20-2011, 09:57
От написаното до тук оставам с впечатлението, че ти очакваш "любовта" да ти падне от някъде, или да се спънеш в нея, или да ти почука на вратата.

Като никой не от познатите ти не те интересува - запознай се с нови хора. Смени обкръжението.
И не гледай на всяко ново момче като на потенциално гадже. Не бързай да ги претегляш с "този става, този не". Дай си време да опознаеш хората и дай шанс на хората да те опознаят. Когато някой ти допадне, но не показва интерес към теб - провокирай интереса му. Даже да не се получи ще знаеш, че си опитала и ще натрупаш опит за следващия път.

И не забравяй, че перфектни хора няма. Ако търсиш "идеалния" няма да го намериш никога.

w0sh
02-20-2011, 10:06
Sweet_Play_F
Той си е такъв.
Злобен,груб и ограничен.

8) .

Нямам намерение да изписвам тонове обяснения в отчаяна защита срещу наивното ви мислене.

Sweet_Play_F
02-20-2011, 10:09
Sweet_Play_F
Той си е такъв.
Злобен,груб и ограничен.

8) .

Нямам намерение да изписвам тонове обяснения в отчаяна защита срещу наивното ви мислене.

Ееее,обясни защо сме наивни...Защото мисля че не е важна само външността?

w0sh
02-20-2011, 10:16
Сега ще изведа две неща, които ми направиха впечатление.

1-во. Изключително бързаш да ме сложиш в някаква графа. Как очакваш да опознаеш и да се приятелиш с хора, когато ти дори не си разбрала позицията им, преди да я осъдиш.

2-ро. Наивно е мисленето, че всеки разсъждава като нас. Аз не твърдя кой е хубав и кой не е, нито осъждам хората за това (освен дебелите хора), но много други го правят. Ти нямаш гаранция за това, че нещо в теб не отблъсква околните. Нямаш гаранция, че те не са повърхностни до някаква степен.
И е супер лъжливо, че външният вид не подтиква хората да общуват с околните. Ако някой е дебел и пъпчив доста рядко ще извади късмета да си намери приятелка пък ако ще да е Майка Тереза на характер.

Точка.

Пак се обяснявам супер дълго. Трябва да запазя и нещо мистериозно около себе си. 8)

Sweet_Play_F
02-20-2011, 10:28
Хахахха,аз не съм дебела и пъпчива..съжалявам ако звуча като такава .Съгласна съм,че е важен външният вид.Ама за мен е важно да не е грозен в някаква крайност,но може да има някакви недостатъци.Кой няма?Ако има човек,който изглежда перфектно и има идеален характер,нека се обади..И аз все харесвам плейбойчета,които са супер красиви,ама характера им куца.Един,който харесвах като външност се разсърдил на приятелката си,че не му пуснала втората седмица... :-o А това мнение,че чакам любовта да дойде сама..като се замисля наистина е така...

Sweet_Play_F
02-20-2011, 10:35
Sweet_Play_F
Той си е такъв.
Злобен,груб и ограничен.

Ееее,обясни защо сме наивни...Защото мисля че не е важна само външността?

ъЪъ самият факт, че мнението му ви провокира по някакъв начин не говори ли достатъчно? Тоест, к'вито и романи да пишете, той е прав. И вие го знаете, ама ви е яд, мейби. Тоест имам си една на ум, ама съм сигурна, че пак някой много компетентен ще започне да спори с мен 8) . Може само да се съгласите с това, колкото и да е жалко си е факт. Пък тези, които не са такива са единици- вероятно вече заети.

Авторке, как е по-лесно да вземеш монетата под един голям камък?
С голи ръце или някой дървен прът? (: Едва ли ще ме разбереш, но пробвай. Абе престанете да ми казвате,че съм грозна,без да сте ме виждали.. Не е задължително да е там проблема.А му се връзвам на мнението,защото аз по принцип приемам ВСИЧКО навътре,дори и да ми звучи абсурдно.И нямаше да казвам това,но пратих снимки на едно момче от форума и той се учуди,че аз съм самотна и съм пуснала тази тема.Еми явно не е външността проблема.. Разбирам ви и аз бих си представяла някой отвратителен сигурно..

w0sh
02-20-2011, 10:39
Гузен негонен бяга.

Дали ще дискриминираш хората според външен вид или според презумция за характера им е едно и също.

N1ksun
02-20-2011, 10:47
Голям философ излезе ти бе. Ходи излез малко да те духне вятъра че ще ти прегрее гравата .

unstoppable01
02-20-2011, 14:02
Супер нещастна? ЗА това, че нямаш гадже? Оле боже :? Такива гадости се случват по света... Трябва да си щастлива затова, че си здрава, имаш приятели, родители, не си лишена от нищо... а ти ми казваш, че си нещастна, защото нямаш гадже? Започни да виждаш малките неща в живота... сериозно... за гаджето има време... има мноооооогоо време!!!

BoBa4eWeR
02-20-2011, 14:36
и аз съм по същият начин! и моят съвет е да не търсиш любовта.. тя сама идва при тебе без дори да разбереш!

nymphadora
02-21-2011, 12:24
Дори и да си грозна това не пречи.Сама си или заради характера ти,или защото много пробираш.Не ти знам характера,но не изглеждаш да си от лигавите момиченца.В това,че пробираш няма нищо лошо,и аз съм такава,така че това,което можеш да направиш е да увеличиш контактите,да си разговорлива и чаровна и момчето ще се появи. :)