View Full Version : Харесвам го.. много..
danibebi
02-19-2011, 21:35
Здравейте! Отдавна тук не съм пускала тема, напоследък повече време чета, но не пиша.. но този път наистина искам съвет. :) Та да минем към темата..
Става въпрос за момче, което много харесвам..отначало някак си се опитвах да го харесам, за да забравя приятеля му (който харесвах за много кратък период и това не е важно) и ето, стана така, че наистина го харесвам вече. Ходихме на кафе, взех му номера, скайпа, писахме си..какво ли не направих?! Имах доста надежди, докато неговия приятел не ми каза, че той е разбрал от някъде, че го харесвам (имам причини да си мисля, че фр му не му е казал) и е казал на фр му нещо от сорта.. да си мълчи (тоест, че той не ме харесва) за цирка. На мен веднага ми прозвуча, че иска да си прави ебавки и ми стана много гадно.. :[ Звъня му понякога, понякога вдига, понякога затваря а напоследък не вдига..може и да си има причина, не знам. Доста ми е кофти..може би ако искаше да си прави ебавки, щеше да ми се обажда понякога или.. не знам.
Дългичко стана, но ви моля за съветче.. :[[ :-)
MarkKnight
02-19-2011, 21:44
търси друг майна
Kamelliq
02-19-2011, 21:58
фащай гората :) зайчета колкото искаш...
danibebi
02-19-2011, 22:11
Искам сериозни мнения, не лигавщини. ;) :)
MarkKnight
02-19-2011, 22:29
до тук,всичките бяха сериозни
scarlett8
02-19-2011, 22:51
Не се занимавай повече - щом се ебава със теб ти какво още мислиш за него? По-добре сама отколкото унижена ама в крайна сметка ти си знаеш
Ти не искаш сериозни мнения,искаш такива,които да ти допаднат. Е сорЕ ,но не може всеки,когото харесаме,да отвръща със същото.Остави пича намира ,не те харесва.
djigitoriq
02-20-2011, 06:24
Не се занимавай повече - щом се ебава със теб ти какво още мислиш за него? По-добре сама отколкото унижена ама в крайна сметка ти си знаеш
+1
VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 06:25
Не вдига,затваря.
Прави ти номерa.
3арежи го.
ivcheto0o
02-20-2011, 07:17
Не се занимавай повече с тях.
DarkGirll
02-20-2011, 10:32
Не вдига,затваря.
Прави ти номерa.
3арежи го.
Подкрепям :)
Спри да му званиш ,не се унижавай!
mechtaq_za_teb
02-20-2011, 11:05
Не се занимавай с него.
danibebi
02-20-2011, 11:09
Мерси за отговорите. :)
danibebi
02-20-2011, 17:52
Разбира се, приемам и още. :-)
danibebi
02-20-2011, 19:27
По написаното - аз пък не го харесвам 8)
По действията, които си видяла- и ти не трябва да го харесваш 8)
Знам, че не трябва, но нали все пак на чувствата не се заповядва. :(
Deni9688
02-21-2011, 14:25
+1
+1
Moderatorius
02-21-2011, 16:36
ТИ му звъниш, ТИ му искаш скайпа, ТИ го гониш? По-добре спри, навярно си му станала досадна, щом не ти отвръща със същото. Като престанеш да му обръщаш внимание, има два варианта - единия е да почне да тича след теб, другия - да е безличен. Все пак жената е изкусителката, нея трябва да я гонят, а не обратното :D
Fiction7577
02-21-2011, 17:47
Добре помисли си само. В момента знае, че го харесваш, и се ебава с теб.
Ако тръгнете, при теб ще се прави на много мил и т.н., а пред приятелите си ще ти се смее и ще те ебават за какво ли не.
Повярвай ми, един познат направи същото с бившата си.
Не знам какво стана между тях в последствие, но това си беше ужасна гавра, която не ми се мисли как момичето ще я преживее.
Не допускай същата грешка.
Ако все пак го оставиш на мира и почне да те търси, тогава можеш да пишеш пак - възможно е да се получи нещо сериозно.
GrippingBosh
02-21-2011, 18:14
Мъжете са тези ,които трябва да гонят плячката демек нас 8-)
Не е единственият ,не е първият ,нито последният има още колко много момчета! В началото може би ще ти е малко трудно,тъй като все едно е забранения плод и не можеш да го имаш .... много глупаво постъпва ,като се ебава така! Просто не се занимавай ,не те заслужава :) :-)
danibebi
02-21-2011, 20:21
Ами той все още не се ебава, чух от приятеля му, че се зарибявал с някаква от друг град. Аз спирам да се занимавам с него вече, колкото и да ми е трудно. :cry: :cry: Пък се скарах и с приятелят му (който мислех за фр. ) ии няма смисъл вече.
Fiction7577
02-22-2011, 11:47
Ами той все още не се ебава, чух от приятеля му, че се зарибявал с някаква от друг град. Аз спирам да се занимавам с него вече, колкото и да ми е трудно. :cry: :cry: Пък се скарах и с приятелят му (който мислех за фр. ) ии няма смисъл вече.
Това никога не си го мисли.
Почти никога, не се случва така че да ви е общ приятел, а другата страна (в случай този който харесваш) да се ебава със теб.
danibebi
02-22-2011, 11:55
Почти никога, не се случва така че да ви е общ приятел, а другата страна (в случай този който харесваш) да се ебава със теб.
Да, явно приятеля му ме е използвал, понеже съм най- добра приятелка на вече бившото му гадже, ии е имал полза да се разбира с мен. :( (когато скъса с нея, ме блокира в скайп) Много ми е гадно, много харесвам другия. Не знам как точно да постъпя. :(
everythingisrelative
02-22-2011, 12:29
sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kradinero
02-22-2011, 13:12
Да, явно приятеля му ме е използвал, понеже съм най- добра приятелка на вече бившото му гадже, ии е имал полза да се разбира с мен. :( (когато скъса с нея, ме блокира в скайп) Много ми е гадно, много харесвам другия. Не знам как точно да постъпя. :(
По отговорите по-горе би трябвало да си разбрала :)
danibebi
02-22-2011, 19:00
Преди си писах с момчето дето харесвам, казах му, че го харесвам, понеже така или иначе няма какво да губя повече, а и не бях сигурна дали знае.. т.е ако не знае, да разбере. Той ми каза, че не е знаел (ако наистина е така, съответно не е искал и да ме ебава, няма как.. следователно неговия фр си ме е лъгаал), но се е досещал..е, няма как да не се досети. 8-) Или пък може да са се наговорили да ми каже нарочно, че не е знаел, не знам. Хора, направо съм объркана. :?
Не тичай след него и не досаждай, не му звани. Ако проявява интерес, ще те потърси пръв..
danibebi
02-26-2011, 21:04
Благодаря на всички за мненията ви. :)