View Full Version : Какво става с момичетата ???
След 2 годишна връзка и известно време почивка реших да се обвържа сериозно пак.Значи немога да се оплача,че от време на време изпада нещо извънредно за по 1 път ,но немога да си намеря сериозно момиче.Като цяло гледам да се държа мило,да правя добро впечатление и след това ми "серат" на доброто.Наскоро се заигравах с една мацка тя се пробва 2ма да ни върти.Просто нямам думи за днешните момичета и реших да споделя с вас . Ако някой пита на 18 години съм :)
Всички са боклуци в днешно време 8)
Т'ва жени, мъже... гадни чакали и така нататък. 8)
Живейте малко, хорааа! Излизайте, флиртувайте (а не се ебете за живо и за умряло), радвайте са на младостта си изобщо. Сериозните връзки няма да свършат. Обещавам!
Да така е ! Но ми писна от детски истории искам момиче до мен което да ме разбира,да ме подкрепя.Не че се хваля,просто знам как примерно на купон нещо като се забия с някоя мацка да я вкарам в леглото,просто ми писна.
NomNomNom
02-20-2011, 22:40
То не става така сериозното да те намери изведнъж само, а ти да се правиш на добър и мил. Изискват се повече усилия.
А и ако партньорката ти не иска да се обвързва - иди се занимавай.
Мястото , к'дето срещаш мацките е от особено значение. В столичната библиотека е по-вероятно да попаднеш на кротко момиче, от колкото във Версай .
anonymous708973
02-21-2011, 06:19
Не бъди прекалено мил и добър. Дай й да разбере, че ти си мъжът и искаш уважение (най-малкото).
andreaaaaa
02-21-2011, 06:58
Сериозна връзка...... Тя се получава от самосебеси,не става така лесно когато ти го искаш.Може да си с момиче само ей така за спорта и после точно тя да се окаже твоята голяма любов и сериозна приятелка.При мен се получи така...точно с момчето,с което мислех че ще сме заедно 2 седмици...сме заедно 5 години вече...
RoSKo0o0
02-21-2011, 07:04
Животът и практиката показват, че жените винаги са били, са и ще бъдат по-разхайтени (тип курвенца) отколкото мъжките курвета... :) Това е реалността... такъв им е гена 8)
nikitka_
02-21-2011, 07:19
..
Повечето момичета са кифли, ку*ви и т.н. Май на такива си уцелил...
nepowtorima
02-21-2011, 08:37
Както казвате повечето момичета са кифли, ку*ви и т.н. Но те не са станали такива от хубаво. Всяка е била наранявана и от там тя решава, че вече не търпи това и става кифла, защото не иска вече да е някоя незабележима, и някоя тъпачка. (т.е. свястно момиче и става развратница) Така че търси момичета дори и да са кифли всеки има нещо в сърцето, опитвай. Търси момичета постоянно. Все някога ще намериш точната. Наживей се сега преди да имаш сериозна приятелка, че после да не изневеряваш на момичето, на което държиш.
Всяка е била наранявана и от там тя решава, че вече не търпи това и става кифла, защото не иска вече да е някоя незабележима, и някоя тъпачка. (т.е. свястно момиче и става развратница)
Много точно казано и понякога е така.
galin4o0o
02-21-2011, 08:56
Както казвате повечето момичета са кифли, ку*ви и т.н. Но те не са станали такива от хубаво. Всяка е била наранявана и от там тя решава, че вече не търпи това и става кифла, защото не иска вече да е някоя незабележима, и някоя тъпачка. (т.е. свястно момиче и става развратница) Така че търси момичета дори и да са кифли всеки има нещо в сърцето, опитвай. Търси момичета постоянно. Все някога ще намериш точната. Наживей се сега преди да имаш сериозна приятелка, че после да не изневеряваш на момичето, на което държиш.
Не си права...има си момичета,който още след като са отворени си обичат х** а това показва,че и без да са наранявани си го слагат ;]
marin4itu
02-21-2011, 10:03
Момичето, което чакаш, ще бъде точно, което най-малко очакваш!
Fiction7577
02-21-2011, 12:32
Има и свестни, добри, и разбиращи момичета.
В днешно време трудно ще откриеш такива, но все някога тя ще се появи.
Трябва повече търсене в навалицата от козунаци, кифли, пастички и т.н. 8-) 8-)
Благодаря на всички,но за 1 нещо не съм съвсем съгласен.Курвата нестава курва,а си се ражда курва примери мога да ви дам колкото искате.Ще продължа с търсенето няма да се мятам на първата срещната когато стане стане :)
RoSKo0o0
02-21-2011, 13:23
Аз говорех за типа курвенца :) Не съм слагал никой под общ знаменател :> А иначе в последно време не 90% от момиченцата са курвенца, а около 92%, което повярвайте ми има значение.
RoSKo0o0
02-21-2011, 13:26
Благодаря на всички,но за 1 нещо не съм съвсем съгласен.Курвата нестава к***а,а си се ражда к***а примери мога да ви дам колкото искате.Ще продължа с търсенето няма да се мятам на първата срещната когато стане стане :)
А така! И аз мисля така (освен, ако не е насила ест...) Както и добрите и лошите хора. От личен опит мога да кажа, че съм виждал в продължение на години човек, който по начало е утайка, лош, да мине през един добър етап и след това отново да се върне на старта. Примери с такива бол. Жалко, че съм се занимавал просто с такова обкръжение.
againstyou
02-21-2011, 13:45
Сериозните връзки са безсмислени в днешно време.Много малко са хората като тебе,които искат да се обвържат сериозно.Просто правят си кефа и тва е.Да не ти пука,гледай напред,заебавай ги,отебавай ги и толкова. :D Както при вас има много к*****и,така ще има и к***и.Не нападам никого,ама както при момчетата има свестни така и при момичетата,макар да са много рядко.
Moderatorius
02-21-2011, 16:38
Какво става с момичетата ли? Каквото става и с момчетата...
ScarletBite
02-21-2011, 17:00
Еми няма да скачаш на кифли.
Пък ако не можеш да заинтересуваш свястна - значи самият ти не си свестен.
Много е лесно да вкараш някоя в леглото, като преди това е ударила 2-3 водки, нали? Друго си е, когато трябва да се доказваш.
Харесваш си някое по-естествено момиче, което не мирише на секс от 2 км, и поемаш инициатива. Ако си човек на място, силен, с достойнство, кавалер и въобще пич, ще получиш шанс за нещо повече от едното ебане. Пък оттам нататък, ако си паснете, ще се обвържете и т.н.
Докато момчетата реват как нямало свестни момичета, а момичетата - че нямало свестни момчета, кифльоците ви въртят на малкия си пръст. Достатъчно е само да направят мили очички и да се направят на разбиращи и търсещи сродни души досущ като вас. После, когато им омръзнете, се режисира тъп филм за наранени чувства.
Какъв житейски опит на 13-14 години, че била наранявана и затова е станала "лека".
Според мен не е нужно да се правят класации дали момчетата са по-големи еб**и или жените. Просто е безсмислено! Важното е, че ги има за пример и не трябва да правим техните грешки.
RoSKo0o0
02-21-2011, 17:34
Аз като съм наранен супер жестоко, що не съм курвар? (или поне не съм още) Иначе викаш жените... като ги наранят и си викат "аве що да не осмуча пишките на целия град и не ме ръгат у дупарата 100 бесни мангала... хммм! гениална идея!"
GrippingBosh
02-21-2011, 18:20
Наистина повечето момичета са такива ,но нека не слагаме всички под общ знаменател :) Не си намерил момичето за теб ,явно... не забравяй че хубавото идва когато най-малко очакваш :)
Ми да ти кажа и много такива момчета има, въпросът е на какъв човек ще попаднеш, има милиони свестни и добри момичета, както и такива,които въртят по 2-ма, 3-ма и т.н. .... :/ :x
DuMbErRr
02-21-2011, 19:36
Добре дошъл в Клуб ''Ергени'' (http://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1-%D0%95%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8/194211607269994?ref=ts)
Попринцип не е хубаво така да се говори ама никоя неможе да ме върти на малкия си пръст дори да е адски много красива външния вид не ме интересува до някаде.Иначе съм съгласен много малко хора искат сериозна връзка защото накрая при раздяла болката е огромна било то за единия било то за другия чувствата са си чувства и точно защото повечето са се опарили сега никои не иска сериозна връзка.
BlueFace
02-21-2011, 23:17
Не бъди прекалено мил и добър. Дай й да разбере, че ти си мъжът и искаш уважение (най-малкото).
Не знам защо, но като си представя как "и дава да разбере, че е мъжът и иска уваженене" ми става много смешно 8-) :lol: :lol:
djipsito
02-22-2011, 00:19
Много е лесно да вкараш някоя в леглото, като преди това е ударила 2-3 водки, нали? Друго си е, когато трябва да се доказваш.
И на 15 водки и на 5 линии, момичето ако не иска да прави секс с някой, няма да го направи...
Думата "курва" всеки я разбира различно..
Иначе викаш жените... като ги наранят и си викат "аве що да не осмуча пишките на целия град и не ме ръгат у дупарата 100 бесни мангала... хммм! гениална идея!"
Нищо такова, просто многото разочарования явно водят до етап, в който не ти пука за никой, забавляваш се, никой не се гаври с теб и егоизма е над нормата. (Не твърдя, че правилното е да ходиш и да се чукаш наред, просто повечето явно предпочитат лесния начин.)
Иначе, кое е по-добре да е необвързана и да се забавлява, дори тва да влючва секс за една вечер през известно време, или да е обвързана и да кръшка наляво надясно ? И в коя от двете ситуации момичето е курва ? За мен втората ;)
Защо имам чувството че си от тея дето седят по 20 часа в залата и за тях бицепса е най-ценното нещо в света? Е па после се чуди защо не можеш да си намериш свестно момиче!
snekity94
02-22-2011, 05:42
Абеее М0мче< Виж Се Пьрво Че Ти Не Си Сфестен Пьк М0мичетата сме Ти Виновнииии :razz: :razz:/~
^^
nefchi_bs
02-22-2011, 07:54
Така е,жените сме гадни,но и мъжете не отстъпват :)
ivcheto0o
02-22-2011, 12:09
Може би ти не забелязваш свестните,огледай се сигурна съм че има много момичета които биха ти харесали като харектер,но не толкова като външност.
BlueFace
02-22-2011, 13:14
Еминем има отговор за всичко 8-) :
But I do know one thing though,
Bitches they come, they go,
Saturday through Sunday Monday,
Monday through Sunday yo...
Deni9688
02-22-2011, 16:48
точно :)
Защо имам чувството че си от тея дето седят по 20 часа в залата и за тях бицепса е най-ценното нещо в света? Е па после се чуди защо не можеш да си намериш свестно момиче!
Въобще не знаеш как седят нещата :) Мога да ти кажа,че по-добре 20 часа в залата отколкото цял ден пред компа нали така :) За разлика от някой гледам да се подържам и да изглеждам добре.
Та по темата мисля,че намерих момичето за мен.Запознах се с нея преди доста време като си имах сериозна връзка и и обясних,че няма как да станат нещата тогава и че немога да я лъжа ! Тя наскоро ми сподели,че тогава е плакала крокодилски сълзи за мен,както и да е поговорихме си и сигурно тия дни ще излезем,но поне тоя път съм свободен :) Пожелайте ми късмет,знам как да я направя щастлива и да я накарам да се чувства обичана,дано станат нещата....
ScarletBite
02-22-2011, 20:08
Ами... успех!
Ей сега и се обадих по тела говорихме си почти един час и доста работи си казахме.Много ми харесва не само като външност.Винаги когато я видя е усмихната,супер печена е,за всичко може да се говори с нея.Сподели ми също,че момчетата са ходили с нея само за секс и че вече няма доверие на момчета и аз й казах,че ще и спечеля доверието каквото и да ми струва :)
не зависи само от момичетата. наистина в днешно време особено по-малките 15-16-17 годишни в 70 % са "развалени". понякога дори ме е срам като ги видя как се държат, как използват момчетата и най-вече как изглеждат. работата е там, че първо тези момичета не виждат добър пример от майките си и най-големият проблем е.....те хората са го казали "с каквито се събереш, такъв ставаш". сменят момчетата или, за да черпят дивиденти от тях или, за да не са сами, което според мен е най-жалкото. предпочитам сама от колкото кофти обвързана. проблема е обаче и в момчетата. скъпите коли, дрешки, телефони и наглото поведение не може да привлече едно нормално свястно момиче. аз когато се събрах с приятеля ми незнаех нито каква му е заплатата, нито каква кола има, нито че има апартамент. това, което ме привлече беше поведението му. невероятно голямо уважение спрямо мен, културно държание, но не като някой задръстеняк, невероятно забавен и първите няколко срещи не смееше с пръст да ме пипне. и помни първата крачка към създаването на една връзка не е целувката, хвани я за ръка и ако е стойностно момиче ще се разтопи от този жест. пробвай с уважение, внимателно отношение, и се опитвай да прикриваш неща от рода на коли, телефони, пари и мутренско държание. това е моят съвет ;)
NomNomNom
02-23-2011, 09:16
Трай , г-це "всички комплекси ми се проличават от поста " . ^^ Не си идеална, "уникално" умна и перфектна, както сама го знаеш.
И положението не е чак толкова зле.
А и не знам какво ги плюете тези момичета, и аз преди им се изнервях на начинът им на живот , но тайничко ми се искаше да съм "готина" като тях. Е , благодарна съм, че животът ми пое по друг път. По-скоро друг беше изборът ми . Не съжалявам, но и не съдя другите за техният.
Когато човек си търси нещо, си го намира . Те да си търсят пари , секс, телефони, дрешки . На ва какво ви пука, нали уж не сте като тях?
Защо толкова им се ядосвате ? - Яд ви е на тях .