Влез

View Full Version : Какво мислите ?

malkasladkaku4ka
02-21-2011, 10:03
Хора какво мислите за това девствени момичета да ползват тампони , практикували ли сте го и имате ли наблюдения ? Една приятелка докато беше девствена си беше слагала и каза ,че после нищо и е нямало ,но мене ме е страх ? Пък и съм чувала ,че ако си с тампон в морето може да се получи инфекция ,а знаете ,че след един месец някъде ще започнат да се задават заявки за лагери ,които иска да ходи :( :( :( :( :( цикъла ми е се разминава и незнам дали ще съм в цикъл тогава , но има голяма възможност :( :(

VaMpiRKaTaaa
02-21-2011, 10:29
Има си и тампони за девствени до колкото съм чувала.
По-практично и удобно е.
Дори под бански не се забелязва.
Пробвай.

lo0oveee
02-21-2011, 12:35
Аз лично съм против девствените момичета да използват тампони. Наистина е по-удобно да си с тампон, но това крие и рискове.

JustAdream
02-21-2011, 12:47
Да може да се получи инфекция... ако си с тампон във водата по-дълго време и като го извадиш си личи че е напоен с вода - а тя е мръсна. По добре се посъветвай с майка си. Има хапчета за забавяне на цикъла. Не са опасни ако ги ползваш с мярка. А един път в годината ходиш на лагер и можеш да си ги позволиш. Аз като бях на 16 мама ми взе за една екскурзия такива и съм нямала никакви проблеми.

stoteen4o
02-21-2011, 13:40
Хора какво мислите за това девствени момичета да ползват тампони , практикували ли сте го и имате ли наблюдения ? Една приятелка докато беше девствена си беше слагала и каза ,че после нищо и е нямало ,но мене ме е страх ? Пък и съм чувала ,че ако си с тампон в морето може да се получи инфекция ,а знаете ,че след един месец някъде ще започнат да се задават заявки за лагери ,които иска да ходи :( :( :( :( :( цикъла ми е се разминава и незнам дали ще съм в цикъл тогава , но има голяма възможност :( :(

По принцип може, но няма да е зле първо да се консултираш с гинеколог.
Ето ти полезно инфо : http://intimno.rozali.com/problemi/p1797.html , виж отговора на последния въпрос... :)

Bukmop
02-21-2011, 14:13

доста случай - девствено момиче + тампон = на момиче със скъсан химен

u3BpaTeH
02-21-2011, 15:02
доста случай - девствено момиче + тампон = на момиче със скъсан химен
+1

dream1707
02-21-2011, 15:36
Аз ползвам тампони... ползвах дори преди да изгубя девствността си и ми нямаше нищо след това. А и с тях е значително по-комфортно. Аз попринцип плзвах номрални тампони, дори не ме и болеше, само малко първите пъти когато слагах. Но не са ми разкъсали химена, имайки предвид, че първия път когато го правих си бях девствена.

umri
02-21-2011, 16:03

Пробвай.
Как не са фалирали компаниите досега...

malkasladkaku4ka
02-21-2011, 17:35
благодаря :) :) :)

dimdim
02-21-2011, 18:03

Пробвай.

ахахаха,Умри както винаги се изказва на място :) :) :)
(bow)

Tennnnn
02-21-2011, 22:26
Те тампоните за девствени трябва да ги спрат както каза умри , иначе големи загуби ги очаква :?

MedSestrata
02-21-2011, 22:33
ако решиш- мини тампони имат почти всяка марка

pink123
02-21-2011, 22:40
еми аз бях като тебе само дето бях с нашите опитах един ден с превръзки обаче,това си не е работа .. 2 долнища постоянно тичаш до съблекалнята .. шушиш долнище .. и на 2рия ден майка ми доиде и ми даде :D :D :D .. първия ден ми беше гадно като седнех на пясъка,защото го усещах все пак бях девствена ама на следващия вече свикнах..няма нищо страшно ... даже и като тръгнеш да спиш с някой по късно шанса да има кръв е минимален.. ала един съвет вземи от по малките тампони

vampire_girl_
02-21-2011, 23:18

Пробвай.
хахах :lol: много правилно :D

иначе,да има тампони подходящи и за девствени

kiki1991
02-22-2011, 08:36
да има си тъмпони за девствени водят се ,,мини,,.Но като цяло не ти препоръчвам тъмпоните за всеки ден от цикълат ти,само когато ти се налага,защото не са полезни като цяло.

shugababe112
02-22-2011, 08:42
Аз съм говорила с гениколог.От както имам цикъл ползвам тампони-O.B. procomfort mini.По време на цикъл влагалището се разтяга и може да ползваш тампони без да си разкъсваш химена както беше казало онова момче.В интернет има много такава информация,потърси :)

VaMpiRKaTaaa
02-22-2011, 12:04

Пробвай.
Някакъв проблем ли имаш с мене или си търсиш такъв?