Влез

View Full Version : СПЕШНО ДАЙТЕ МИ ИДЕИ!

unknown0inlowe
02-21-2011, 14:17
Моля ви да ми дадете някакви идеи за съчинение на тема най-богатата стая на света! Нищо не ми идва в главата!! А ми трябва за утре................

DaVinciCode
02-21-2011, 14:25
Не знам какво точно иска учителят ти да направиш.Ако искаш,можеш да напишеш ,че най-богатата стая на света,е тази в която цари спокойствие и хармония,където цари любов и т.н :).Ако пък иска в буквален смисъл,коя е най-скъпата стая на света,въпреки че доста се съмнявам,можеш да пишеш за Кехлибарената стая,няма смисъл да ти обяснявам каква е и за нацистите и т.н ,най-добре ти сама да си разгледаш в гугъл и да си избереш какво точно да пишеш,но мисля че е имало в предвит за първото

unknown0inlowe
02-21-2011, 14:27
Мерси много и да госпожата иммаше впредвид първото :)

anonymous546178
02-21-2011, 14:45
можеш да пишеш за Кехлибарената стая,няма смисъл да ти обяснявам каква е и за нацистите и т.н

Как е открадната от руснаците ли?

DaVinciCode
02-21-2011, 14:54
можеш да пишеш за Кехлибарената стая,няма смисъл да ти обяснявам каква е и за нацистите и т.н

Как е открадната от руснаците ли?

Не е открадната от руснаците,защото стаята е поръчана да бъде направена за руснак,после по времето на втората световна война била открадната от ГЕРМАНЦИТЕ..Те ограбват стаята,защото Хитлер явно е бил доста алчен,не биха могли да откраднат кехлибарената стая руснаците,след като те самите са я поръчали.Вярно,била е проектирана от датски гражданин,но това няма значение.

anonymous546178
02-21-2011, 15:00
Това имах предвид, немците я крадат от руснаците. То има реконструкция в Петерург, ама казват, че като красота и като качество е по-слаба от оригиналната.

DaVinciCode
02-21-2011, 15:07
Това имах предвид, немците я крадат от руснаците. То има реконструкция в Петерург, ама казват, че като красота и като качество е по-слаба от оригиналната.

Извинявай ,помислих,че имаш предвит,че РУСНАЦИТЕ открадват кехлибарената стая от ГЕРМАНЦИТЕ,което ми се стори странно,за това :)

blackrose
02-22-2011, 10:58
Можеш да напишеш, че най - богатата стая се намира в сърцето на всеки човек. Това са слетите в едно - любов,но същевременно и мъка,радост,а понякога тъга и т.н.....................