.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

СПЕШНО ДАЙТЕ МИ ИДЕИ!

Моля ви да ми дадете някакви идеи за съчинение на тема най-богатата стая на света! Нищо не ми идва в главата!! А ми трябва за утре................
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Не знам какво точно иска учителят ти да направиш.Ако искаш,можеш да напишеш ,че най-богатата стая на света,е тази в която цари спокойствие и хармония,където цари любов и т.н .Ако пък иска в буквален смисъл,коя е най-скъпата стая на света,въпреки че доста се съмнявам,можеш да пишеш за Кехлибарената стая,няма смисъл да ти обяснявам каква е и за нацистите и т.н ,най-добре ти сама да си разгледаш в гугъл и да си избереш какво точно да пишеш,но мисля че е имало в предвит за първото
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Мерси много и да госпожата иммаше впредвид първото
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DaVinciCode
    можеш да пишеш за Кехлибарената стая,няма смисъл да ти обяснявам каква е и за нацистите и т.н

Как е открадната от руснаците ли?

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Цитирай Първоначално написано от DaVinciCode
    можеш да пишеш за Кехлибарената стая,няма смисъл да ти обяснявам каква е и за нацистите и т.н

Как е открадната от руснаците ли?

Не е открадната от руснаците,защото стаята е поръчана да бъде направена за руснак,после по времето на втората световна война била открадната от ГЕРМАНЦИТЕ..Те ограбват стаята,защото Хитлер явно е бил доста алчен,не биха могли да откраднат кехлибарената стая руснаците,след като те самите са я поръчали.Вярно,била е проектирана от датски гражданин,но това няма значение.

anonymous546178
    Guest
    Това имах предвид, немците я крадат от руснаците. То има реконструкция в Петерург, ама казват, че като красота и като качество е по-слаба от оригиналната.

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Това имах предвид, немците я крадат от руснаците. То има реконструкция в Петерург, ама казват, че като красота и като качество е по-слаба от оригиналната.
    Извинявай ,помислих,че имаш предвит,че РУСНАЦИТЕ открадват кехлибарената стая от ГЕРМАНЦИТЕ,което ми се стори странно,за това

Можеш да напишеш, че най - богатата стая се намира в сърцето на всеки човек. Това са слетите в едно - любов,но същевременно и мъка,радост,а понякога тъга и т.н.....................
    Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си