View Full Version : Не знам какво да направя...
nefchi_bs
02-22-2011, 07:49
Добро утро :)
От скоро имам приятел и в петък правихме секс,обаче на мен изобщо не ми хареса..Беше ме хванал в една хватка,от която не можех да се измъкна и 40 мин. само в една поза,не можах да свърша :shock: опитах се да раздвижа нещата,но безуспешно..Не искаше..Дори и свирка не искаше да му направя :-o Отчаяна съм,дайте някакви предложения,как да го накарам поне позите да сменяме :? (аз съм на 16,той на 21 ако има значение) :)
kiki1991
02-22-2011, 07:51
кажи му че искаш да смените позите..толкова ли е трудно,и на мен някоя поза като ми омръзне присто или му казвам или направо я сменям
dimitar_ak
02-22-2011, 07:52
Да очакваш оргазъм при първи секс с ново гадже е наивност.
nefchi_bs
02-22-2011, 07:58
кажи му че искаш да смените позите..толкова ли е трудно,и на мен някоя поза като ми омръзне присто или му казвам или направо я сменям
Казах му-никаква реакция...А той така ме беше затиснал,че не можех да помръдна..
DarkTemplar
02-22-2011, 08:06
Освен да си поговорите сериозно (не по време на секс) и да му обясниш какво ти харесва, както и че позата определено не ти е по вкуса.
kiki1991
02-22-2011, 08:33
Казах му-никаква реакция...А той така ме беше затиснал,че не можех да помръдна..
тогава много тъпо от негова страна..каква е била позата можеш ли да кажеш?Явно на него му е било добре и не го е интересувало на тебе дали ти харесва самата поза..поговорете и му кажи защото е мн тъпо така
nikitka_
02-22-2011, 09:44
...
омг егоист ?!пробвай 2 път ,ако е пак толкова скучен секса ,направо го режи !може да е и неопитен ,но на 21 и неопитен?!едва ли ,по-скоро си мисли ,че го прави с надуваема кукла ,а не с жена
tanch3t093
02-22-2011, 09:58
Изрази мнението си. Кажи му, че така не ти харесва и че не ти носи удоволствие. Иначе какъв мъж може да е, ако не прави удоволствието на приятелката си ? ... :? :?
Да очакваш оргазъм при първи секс с ново гадже е наивност.
При мен е обратото. Обикновено в началото винаги е наи-вузбуждащо.