View Full Version : въпрос
skypebgcom
02-22-2011, 12:25
Много се извинявам че пиша нова тема но не видях подходящата...Та въпроса е следния пия противозачатъчни поради здравословни проблеми но също така и за предпазване.Онзи ден правих полов акт и момчето беше с презерватив . Нали няма от какво да се притеснявам тъй като вземам хем противозачатъчни хем използвахме презерватив...Питам ви щото снощи ми се догади но хора ми казаха че това е от хапчетата че е нормално да се гади понякога благодаря предварително на всички
Extremescream
02-22-2011, 12:27
Не си бременна, най-вероятно е от хапчетата. Мислете малко.
mEtamOrfOzZzeN
02-22-2011, 12:35
Не си бременна, най-вероятно е от хапчетата. Мислете малко.
+1
Ей хора мислете малко МОЛЯ ВИ СЕ! Пила си противозачатъчни, правила си го с презерватив е К'ВО искаш да ти кажем БРЕМЕННА СИ В 4 МЕСЕЦ ?
Аман от такива като вас.. ](*,) :booooomb:
имала си късмет,защото ако си била и с дънки,бременноста ти е била сигурна :razz:
dream1707
02-22-2011, 13:24
Да мила, бременна си... Опастността да забременееш при положение, че пиеш противозачатъчни и ползваш презерватив е огромна :shock:
Бе хора вие мислите ли ... Дори и да имаше вероятност, едва ли след втория ден вече щеше да е почнало да ти се гади [поправете ме ако греша, ама май е така :D ]
thefreak
02-22-2011, 13:45
Започвам да си мисля, че някои кухи пръчки просто се притесняват, че ще забременеят от секс, без значение взетите предпазни мерки.
Каквото да им се каже те все ще се притесняват..
FuckedUp
02-22-2011, 16:02
Започвам да си мисля, че някои кухи пръчки просто се притесняват, че ще забременеят от секс, без значение взетите предпазни мерки.
Каквото да им се каже те все ще се притесняват..
We have a winner!!!!!!
JustAdream
02-22-2011, 16:30
Някой да ми обясни как стават бебетата, че вече почнах да се обърквам... как забременяват с хапчета и презервативи????
Extremescream
02-22-2011, 16:35
Някой да ми обясни как стават бебетата, че вече почнах да се обърквам... как забременяват с хапчета и презервативи????
Елементарно, Уотсън.
Просто щъркелът не е получил разписите за закупените презервативи и противозачатъчни и доставя бебето. Ако ги беше получил, нямаше да ги носи, но това е то БГ пощата, никаква вяра да й нямаш.
lo0oveee
02-22-2011, 16:37
Да мила, бременна си... Опастността да забременееш при положение, че пиеш противозачатъчни и ползваш презерватив е огромна :shock:
Бе хора вие мислите ли ... Дори и да имаше вероятност, едва ли след втория ден вече щеше да е почнало да ти се гади [поправете ме ако греша, ама май е така :D ]
+1