PDA

View Full Version : Евентуална бременност ?!

miShle
02-22-2011, 17:25
Здравейте!

Много ще съм благодарна на хората с глупави коментари и на тези с великата си критика да се въздържат от мнения.

Ще бъда кратка. В началото на месеца ми свърши цикъла, след два дена правих секс. Беше без презерватив,но приятелят ми дори не е свършвал нито в нито извън мен. В останалите пъти си го прваихме с презерватив и не е имало никакви гафове. Овулацията ми беше на 10-11ти но през тази седмица не съм имала никакви полови контакти. Тогава почнаха да ме болят гърдите и да стават по-големи. Което винаги ми се случва по това време. Но преди няколко дена започна от време на време да ми се вие свят и ми се пишка постоянно... което започна да ме притеснява,че са симптоми на бременност.Трябва да ми дойде след 4 дена .. и вече взех ужасно да се притеснявам ...

Ще се радвам, ако някой може да ми каже на какво се дължат тези симптоми и някой имал ли е подобен случай?

babity
02-22-2011, 17:29
Виенето на свят може да е симптом за проблеми с кръвното налягане, а честото пишкане - цистит. Спокойно, не си бременна. Понякога от преумора, притеснение, етц се получава компот от хормоните ти и се случва да ти прилошава преди или по време на цикълът ти. Майка ми вдигаше адската температура, придружена със сърцебиене и проблеми с кръвното преди всяка менструация.

justdie
02-22-2011, 17:45
По време на цикъл ти растът гърдите,може би при теб е малко след цикъла и затова те болят :-P

shugababe112
02-22-2011, 17:47
Според мен няма никакъв шанс да си бременна.Изчакай да ти дойде цикълът и ако ти закъснее тогава почвай да се притесняваш,не предварително,а ако не можеш да изчкаш 4дни си вземи тест за бременност,за да се успокоиш :)

Extremescream
02-22-2011, 17:53
Пришки ми излязоха на пръстите от писане на едно и също вече : Тест за бременност си купи, ние НЯМА как да знаем дали си бременна.
Най-вероятно няма нищо.

CrazyButEverybodyLikesIt
02-22-2011, 17:56
ТЕСТ СИ КУПИ!! И повече не го прави без презерватив,защото той предпазва и от болести....Писна ми да чета некви където не знаят какво е СПИН тръгнали да правят секс... :x :x

getthefuckout
02-22-2011, 17:57
Не искам да те плаша но по принцип го има този шанс след като е бил в теб , нали знаеш отделя предеякулационна течност. Има жени които са зачевали така , мисля че теб ще те отмине след като не е било по врреме на овулация до колкото видях . Аз съм в нещо подобно в момента и знам как ти е не се притеснявай ако закъснее - теста и после да кажеш какво е станало :)

miShle
02-22-2011, 18:11
ТЕСТ СИ КУПИ!! И повече не го прави без презерватив,защото той предпазва и от болести....Писна ми да чета некви където не знаят какво е СПИН тръгнали да правят секс... :x :x

Какъв СПИН бе момче .. айде като нямаш какво умно д а кажеш замълчи. Заедно съм с този човек от три години ... Помолих хора с коментари като твоите да си траят ... както и на онази/онзи дето и/му излезли пришки на пръстите.

Extremescream
02-22-2011, 18:18
Ooooo, тая вечер ми писна от всякакви глупости, така че ще си кажа мнението един път без да се опитвам да съм учтива.
Толкова ли си малоумна, че да не можеш да си купиш един тест и да видиш дали си бременна, или не? Ние като какви да знаем, да не сме ви гледали кога и как се праскате?! Аман от малки идиотчета, които не само, че не могат една логична мисъл да родят, ами после са и много нахакани, та чак и забележки правят. Като си толкова отворена, да си беше напънала сивото вещество и да беше си решила сама проблема. Или искаш да ти го поднеса така : 'Мило ми прекрасно, умно момиче, ако обичаш, отиди и си купи тест за бременност, защото аз не съм врачка (за което много ти се извинявам и се надявам да ми простиш) и не мога да ти кажа дали си бременна или не'' ?
НАЙ-ВЕРОЯТНО НИЩО НЯМА, КУПИ СИ ТЕСТ!

miShle
02-22-2011, 18:23
Ooooo, тая вечер ми писна от всякакви глупости, така че ще си кажа мнението един път без да се опитвам да съм учтива.
Толкова ли си малоумна, че да не можеш да си купиш един тест и да видиш дали си бременна, или не? Ние като какви да знаем, да не сме ви гледали кога и как се праскате?! Аман от малки идиотчета, които не само, че не могат една логична мисъл да родят, ами после са и много нахакани, та чак и забележки правят. Като си толкова отворена, да си беше напънала сивото вещество и да беше си решила сама проблема. Или искаш да ти го поднеса така : 'Мило ми прекрасно, умно момиче, ако обичаш, отиди и си купи тест за бременност, защото аз не съм врачка (за което много ти се извинявам и се надявам да ми простиш) и не мога да ти кажа дали си бременна или не'' ?
НАЙ-ВЕРОЯТНО НИЩО НЯМА, КУПИ СИ ТЕСТ!

Абе не мога да те разбера като не ти изнася... закво продължаваш да ми се нервиш и впрягаш тука... Айде по-спокойно .. И само за твоя информация съм на 18 и половина .. Въпроса ми беше съвсем сериозен.. ще си направя тест ако ми закъснее. Търсех мнение по въпроса .. а не избиване на комплекси и отваряне и показване на остроумие по форумите :wink:

Extremescream
02-22-2011, 18:27
Избивам комплекси от какво? Че не задавам идиотски въпроси ли? :-o

Lorein
02-22-2011, 18:45
Какъв ти е проблема не мога да разбера? Момичето иска да избегне правенето на теста, а вие само това й препоръчвате. И какво, всеки път, когато някой се съмнява тестове ли все да купува? Знаете ли какво напрежение и какви нерви се хабят?
Тестът се прави след 1я ден на закъснението. Тя пита дали някой е имал подобни симптопи, за да сравни с нейното положение и евентуално да се успокои. Нищо лично към никого, но съм се нагледала на такива, които само критикуват без да проявят капка разбиране. :?

Extremescream
02-22-2011, 18:51
Попадала съм в подобни ситуации, а дори и по-лоши (скъсан кондом, ескапел) и съм се притеснявала много. Но тестът е Решението, тогава поне си знаеш вече. Наистина, не знам защо хората толкова ги е страх от теста. Хиляди пъти по-кофти е да не знаеш.

kiki1991
02-23-2011, 07:04
не си бременна..и не ги слушай,ще ти дойде спокойно

DarkTemplar
02-23-2011, 09:11
Тва п*тката е сложна машина.. :-o

Пут какъв стрес съм, пут какво напрежение. :D

Дишай дълбоко, ще оживееш.

LadyDi
02-23-2011, 10:17
След като си знаеш кога ти е овулацията и след като си сигурна, че по това време не си правила секс, тогава къде е проблема?
Веднъж "изстреляни", сперматозоидите оцеляват средно 72 часа, и то много зависи от киселинността на средата и куп други фактори. Но твоят приятел дори не е свършил в теб.

Всеки може да сметне колко прави 2+2. Шансът да си бременна е минимален. Изчакай да ти дойде датата на менструацията и дори ден-два след нея, защото в пубертета цикъла не винаги е редовен и тогава чак (ако не се случи нищо) може да се притесняваш.

Използвай оставащите ти 3 дни да прочетеш малко литература как и кога точно може да забременее жената :)

miShle
02-24-2011, 16:31
Днес ми дойде... благодаря за вниманието. Беше си адски кошмар ..

kalpazanka
02-25-2011, 07:27
В такъв случай локвам.