View Full Version : Приятелката ми изгуби интерес към секса
thunderline
02-23-2011, 02:36
Преди правехме мн 4есто сега умрела работа
Но се едно преди тя има6е доста пове4е желание
въпроса ми е как да пак да я накарам ...
0y7ofCon7roL
02-23-2011, 03:47
Пич извинявай , че ще ти го кажа ама човек не губи интерес към секса , губи интерес към партньора с който го прави !
Kamelliq
02-23-2011, 07:10
що не се разнообразите с кама сутра, редтюб, някой турски сериал или нова играчка?
SlowDownBaby
02-23-2011, 08:07
С приятеля ми сме от половин година заедно и правехме секс редовно,всъщност даже мисля,че и прекалено....на ден по няколко пъти.Бях чела,че като се прави толкова често омръзва и не вярвах нооо...и мен ме сполетя.От 3-4 дена не искам да чуя за секс,просто не изпитвам удоволствие,ама никакво.
Според мен просто си починете,така правим и ние в момента.
След известно време предполагам всичко ще е както преди. :)
DarkTemplar
02-23-2011, 09:06
Починете си за известно време и мерака ще дойде.
GreenFairy
02-23-2011, 09:53
Не бива да се прекалява, да го правите 2-3 пъти в седмицата би било достатъчно, ако го правите както си трябва... Опитайте да внесете разнообразие, нови пози, играчки, ролеви игри... Има много варианти...
Успех ;)
marin4itu
02-23-2011, 13:23
Пич извинявай , че ще ти го кажа ама човек не губи интерес към секса , губи интерес към партньора с който го прави !
+1
fUcKsMiLe
02-23-2011, 13:48
дайте си малко почивка..
примерно седмица и пробвайте пак, но този път пробвайте нещо ново.. ))
dimitar_ak
02-23-2011, 14:12
При най-дългата ми връзка сме имали такива моменти. Спасяваше ни кратка пауза без секс и после уикенд някъде в различна обстановка. Винаги работеше. Проблем е ако ви е скучно заедно ако не правите секс.
vector2211
02-23-2011, 17:57
направете си тройка :D
lixofana
02-24-2011, 06:26
Това е нормално във всяка по-дълга връзка. Никога не може след време да е същото като преди. Най-добре си дайте малка почивка.
Също така може да се дължи на някакви проблеми в отношенията ви, ако имате такива..
има вариант да не те бива :-o
Не бива да се прекалява, да го правите 2-3 пъти в седмицата би било достатъчно, ако го правите както си трябва... Опитайте да внесете разнообразие, нови пози, играчки, ролеви игри... Има много варианти...
Успех ;)
Така е! Съгласна съм! Не е нужно да го правите 2-3 пъти на ден,може и 2-3 пъти в седмицата,но както казаха "качествено.
А иначе разнообразието винаги помага в такива моменти! Направете нещо ново,което до сега не сте правили..или просто го направете на някое по-нестандартно място ;)
kalpazanka
02-25-2011, 07:29
Не бива да се прекалява, да го правите 2-3 пъти в седмицата би било достатъчно, ако го правите както си трябва...
Може на него тези два три пъти да не са му достатъчни и затова да си иска повече.
Пич, имай предвид, че ако приятелката ти е под напрежение от злобовдневни задължения и проблеми, надали ще й се иска секс. Поговори с нея и се опитай да разбереш причината.
Заедно ли живеете?
stickyricky
02-25-2011, 11:20
Абе мъжки ако приятелката нти не се кефи..па намери си друга..бали я таа чанта..смени я..намери си друг путак дето да ръгаш ..ебание да има
Гледай и на нея да й е хубаво а не само на теб. Гледай и тя да свършва а не само да топваш чушката и да бегаш