.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Приятелката ми изгуби интерес към секса

Преди правехме мн 4есто сега умрела работа
    Но се едно преди тя има6е доста пове4е желание
    въпроса ми е как да пак да я накарам ...

Пич извинявай , че ще ти го кажа ама човек не губи интерес към секса , губи интерес към партньора с който го прави !
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

що не се разнообразите с кама сутра, редтюб, някой турски сериал или нова играчка?
    (>O_o)>

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    С приятеля ми сме от половин година заедно и правехме секс редовно,всъщност даже мисля,че и прекалено....на ден по няколко пъти.Бях чела,че като се прави толкова често омръзва и не вярвах нооо...и мен ме сполетя.От 3-4 дена не искам да чуя за секс,просто не изпитвам удоволствие,ама никакво.
    Според мен просто си починете,така правим и ние в момента.
    След известно време предполагам всичко ще е както преди.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Починете си за известно време и мерака ще дойде.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не бива да се прекалява, да го правите 2-3 пъти в седмицата би било достатъчно, ако го правите както си трябва... Опитайте да внесете разнообразие, нови пози, играчки, ролеви игри... Има много варианти...
    Успех

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Пич извинявай , че ще ти го кажа ама човек не губи интерес към секса , губи интерес към партньора с който го прави !
    +1
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    дайте си малко почивка..

примерно седмица и пробвайте пак, но този път пробвайте нещо ново.. ))
    *сън*

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    При най-дългата ми връзка сме имали такива моменти. Спасяваше ни кратка пауза без секс и после уикенд някъде в различна обстановка. Винаги работеше. Проблем е ако ви е скучно заедно ако не правите секс.

направете си тройка

Това е нормално във всяка по-дълга връзка. Никога не може след време да е същото като преди. Най-добре си дайте малка почивка.
    Също така може да се дължи на някакви проблеми в отношенията ви, ако имате такива..

има вариант да не те бива

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Не бива да се прекалява, да го правите 2-3 пъти в седмицата би било достатъчно, ако го правите както си трябва... Опитайте да внесете разнообразие, нови пози, играчки, ролеви игри... Има много варианти...
    Успех
    Така е! Съгласна съм! Не е нужно да го правите 2-3 пъти на ден,може и 2-3 пъти в седмицата,но както казаха "качествено.
    А иначе разнообразието винаги помага в такива моменти! Направете нещо ново,което до сега не сте правили..или просто го направете на някое по-нестандартно място

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Не бива да се прекалява, да го правите 2-3 пъти в седмицата би било достатъчно, ако го правите както си трябва...
    Може на него тези два три пъти да не са му достатъчни и затова да си иска повече.
    Пич, имай предвид, че ако приятелката ти е под напрежение от злобовдневни задължения и проблеми, надали ще й се иска секс. Поговори с нея и се опитай да разбереш причината.
    Заедно ли живеете?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Абе мъжки ако приятелката нти не се кефи..па намери си друга..бали я таа чанта..смени я..намери си друг путак дето да ръгаш ..ебание да има

Гледай и на нея да й е хубаво а не само на теб. Гледай и тя да свършва а не само да топваш чушката и да бегаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си