View Full Version : Кървене... хелп..
cookieh0lic
02-23-2011, 15:12
Приятелката ми получи странно кървене(няколко капки в началото на деня, а след това -нищо), а цикълът и е чак след 10-12 дена.. Може ли това да е симптом на бременност, не е ли твърде рано или е някаква другра причина??? А ако е симптом на бременност и се направи тест ще отчете ли резултата с точност, все пак ако има такъв симптом би трябвало и теста да го засече.. Моля, по-запознатите да ми отговорят :s
thefreak
02-23-2011, 15:16
Не е симптом на бременност.
cookieh0lic
02-23-2011, 15:22
Не е симптом на бременност. е как да не е като четох в нета на много места, че е един от най-ранните симптоми в следствие на имплатацията..
DownloadVirus
02-23-2011, 15:24
Охооо ти в нета може да четеееееш :lol:
Леко кървене може да се получи и при овулация. Щом ще й идва след 10-12 дни, значи най-вероятно в момента овулира.
Във всеки случай, най-добре е да се консултира с лекар. Може да е и някаква раничка.
Правили ли сте секс без предпазни средства скоро?
cookieh0lic
02-23-2011, 15:33
Леко кървене може да се получи и при овулация. Щом ще й идва след 10-12 дни, значи най-вероятно в момента овулира.
Във всеки случай, най-добре е да се консултира с лекар. Може да е и някаква раничка.
Правили ли сте секс без предпазни средства скоро? Да, иначе нямаше да питам..
за пръв път се получава такова нещо, и като прочетох в нета че пише как прокървенето е симптом на бременност се изплаших много..
за пръв път се получава такова нещо, и като прочетох в нета че пише как прокървенето е симптом на бременност се изплаших много..
Сори, за глупавия въпрос, но тук се нагледала на какво ли не.
А свърши ли в нея?
cookieh0lic
02-23-2011, 15:57
Сори, за глупавия въпрос, но тук се нагледала на какво ли не.
А свърши ли в нея? не съм естествено, отдавна го правим така и подобно нещо не се е случвало, иначе аз я пазя много, ама съм наясно с риска от тези действия и затова се изплаших (знам че е безрасъдно и не трябва да се прави без мерки..)
Ами във всеки случай, най-добре да отиде на лекар.
И й сметнете овулацията, за да избягвате безопасния секс в "опасните" дни.
cookieh0lic
02-23-2011, 16:41
днеска и се пада то4но деня на овулация, дано това леко кървене е от овито иначе нз :( мерси много за помоща :)