View Full Version : Викане
По Музика ни дадоха да учим някакви две песни. Едната я научих за 5 минути, а другата (Рипни Калинке) немога да я науча, питам майка ми. Тя пък ми отговаря да съм спряла да се ядосвам и , че щом казвам че немога да я науча разбирасе че няма да я науча. Прочитам песента отново и отново не ми влиза в главата казвам на майка си , а тя ми отговоря с някакво си конско, :-x че щом било в материала значи би трябвало да мога да я науча, имала съм компютър вместо да слушам диско (НЕНАВИЖДАМ диското - де да знам откъде й е хрумнало че въобще знам , че съществува нещо като диско) цяла вечер ми да я намеря в интернет, че щом не сме слушали народна музика то в училище поне да ни учат и завърши виковете с "лигльовци" :-x . Неразбирам защо започна да вика просто поисках помощ да науча песента. :smt017
А ти как мислиш,че майка ти може да ти помогне за песента?!
Намираш песента в нета,слушаш я няколко пъти като в същото време следиш и текста и готово ...
И наистина си лигльо/лигла ... Усетил/а няк'во мижаво затруднение и бяга при мама по 100 пъти ... :lol: :lol: :lol:
Ами изнервила се е.
За една песен наистина няколко пъти си отишла при нея...
В крайна сметка научи ли я песента?
VaMpiRKaTaaa
02-25-2011, 08:54
Майка ти е права.
Концентрирай се.
Може би не и е било ден на майка ти...апък и тя наистина не може да научи песента вместо теб. Почти на всеки му се е случвало това по разчилни предмети...
SmilezZz
02-25-2011, 20:54
Майка ти е права.. Как не можеш да научиш една съвсем обикновена песен - концентрирай се и ще видиш,че песента е хипер лесна за учене.. Аз даже въобще не съм я учила,но още първия път,когато я чух я запомних.. Просто вникни в смисъла на думите и текста и готово..
А иначе недей да занимаваш с такива простотии майка си ... Тя има доста по-сериозни проблеми в сравнение с твоето..
Чак пък такъв проблем да е едната песен.. наистина пусни си я няколко пъти и ще я научиш... а и честно казало, песента си е супер лесна, аз преди колко години съм я учила, още я помня... а и според мен майка ти за да реагира така сигурно си я провокирала с нещо друго по-рано и на нея и се е натрупало...
п.с. ако за една песен мрънкаш, не ми се мисли за кандидат-студентските изпити какво ще е :(