View Full Version : търся съвет
За първа година съм в новото училище и всичко си е както трябва имам само 1 проблем харесвам едно момче което НЕ познавам . Попринцип ако имахме общи приятели или поне бяхме на еднаква възраст бих го заговорила но проблема е че той е 10 клас а аз 8 . Разликата в годините не е голяма но тъй като съм "заек" се притеснявам че няма да привлека вниманието му. Моля ви дайте някой друг съвет защото наистина съм хлътнала по това момче.Той се пада малко "металяга" как да привлека вниманието му??
VaMpiRKaTaaa
02-26-2011, 16:01
3аговори го.
Без да се притесняваш.
Няма никакво значение,че си ''заек''.
Това няма да му направи впечатление,ако те хареса.
Но се представи добре,нали знаеш,че първото впечатление е най-важно.
Fiction7577
02-26-2011, 17:35
Пффффф 'тва пък че си заек въобще не е никакъв "дефект" !!
През 2009, когато аз бях заек, едно момиче от съседният клас, тръгна с един от 12-ти, и сега година и нещо по-късно, той е студент, тя е 9 клас и още са си заедно!
Така че изобщо не се притеснявай, щом е "метъляга" значи има шанс да не е поредното плейбойче което се занимава с кифли, а е свестен човек.
Не слушам метъл, но това съм го забелязала в хората. Разбира се, познавам и такива изключения, не се доверявай на това на 100%.
Виж да го заговориш някъде, че аз също харесвах един, той сега е 12-ти клас и още нищо не правя. :lol: :lol:
SmilezZz
02-26-2011, 18:26
Наистина - Не виждам къде е проблема в това,че си заек.. Даже си е яко.. Както и да е.. Не се притеснявай,а го заговори..
kinkygirl
03-04-2011, 21:03
заговори го! съгласна съм с горните мнения в крайна сметка на челото ти не пише заек нали?! ;) айде действай! и Успех! :)
TheAvenged
03-04-2011, 21:13
Ако е с дълга коса му кажи, че е много готина и ти харесва. Направо ще умекне :grin: пък може и да закоравее на някой места.
vampire_girl_
03-04-2011, 23:24
Примерно: виждаш го,отдава ти се възможност да го заприказваш...можеш да го попиташ кои са любимите му групи/песни.
Това,ако поназнайваш и ти нещичко за тая музика.
Ако не,вероятно си го виждала с тениска на АС/DC,примерно.Научи нещо за групата и подхвани разговор...
Използвай всяка възможност,но не му се натрапвай.
keti1000
03-05-2011, 06:55
Според мен позавъртавай се покрай него и виж дали те наблюдава когато си близо до него не се паникъосвай ами се смеий момчетата само от една усмивка се разтапят тъкаче действай .И ако видиш ,че те наблюдава начи те забелязва.. :) .Има и друг вариант намери му скайпа и му пиши от там ако там той се държи добре начи имаш шанс ,ако има нещо ми пиши аз имах същия проблем и сега съм с него (момчето) което бях харесала и аз :-)
3аговори го.
Без да се притесняваш.
Няма никакво значение,че си ''заек''.
Това няма да му направи впечатление,ако те хареса.
Но се представи добре,нали знаеш,че първото впечатление е най-важно.
Обикновенно не давам като съвет момчето да се заговори, но в този слоучай... Успех! :)
MilanowPz
03-05-2011, 16:50
Еми отиваш при него ... здр как е ... може ли да се запознаем и тфа е... бах... толкова ли е трудно бее ;ххх
DevilWish
03-05-2011, 16:58
Пффффф 'тва пък че си заек въобще не е никакъв "дефект" !!
През 2009, когато аз бях заек, едно момиче от съседният клас, тръгна с един от 12-ти, и сега година и нещо по-късно, той е студент, тя е 9 клас и още са си заедно!
Така че изобщо не се притеснявай, щом е "метъляга" значи има шанс да не е поредното плейбойче което се занимава с кифли, а е свестен човек.
Не слушам метъл, но това съм го забелязала в хората. Разбира се, познавам и такива изключения, не се доверявай на това на 100%.
Виж да го заговориш някъде, че аз също харесвах един, той сега е 12-ти клас и още нищо не правя. :lol: :lol:
Точно така ;)
xXcvetityXx
03-05-2011, 17:02
Попринцип според мен всички нови отначало ги харесват тази година имахме един нов ученик който е 9 клас и аз го харесах :D ноо сега като се мина време ми се струва грозен :D мисля че ако живеете в една посока може да го настигнеш и да си говорите и да си ходите заедно така ще се опознаете :)
хмммм откъде сии??? :lol: :lol: :lol: 8-)
бутни го да падне по стълбите, а после го питай дали искаш да го цункаш за да му мине :lol:
autumn666
03-05-2011, 21:51
Йей метълче :D
И кво кат си заек? :) Както казаха, виж на кво са му тениските и научи нещо за някоя от групите, които той слуша. Или пък кажи "Готина тениска, и аз ги слушам!" или нещо от сорта, и започни разговор. :D
Друг вариант е да му намериш Facebook-а... от някъде о.О... и да му пишеш.
Е все пак... Нищо не губиш... отиди при него и го заговори =^^= Успех
stelkastel
03-05-2011, 22:03
Оо, кажи ми, че слуша Линкин Парк, моля те!И аз съм си (про)паднала по едно такова момченце. Макар че в моя случай не е точно момченце. 8-) Да ти кажа музиката може да ти помогне, освен ако не си заклета фенка на Андреа и компания,разбира се. ;) Ще ти дам веднага пример - сега ЛП са една от най-слушаните групи от моя милост и това, че имаме общи неща ни сближава по някакъв начин. Естествено, че първо трябва да се запознаете, за да се опознаете, но...там съм пълно дърво, съжалявам, че не ти помагам особено с мнението си. :(
Както казаха, виж на кво са му тениските и научи нещо за някоя от групите, които той слуша. Или пък кажи "Готина тениска, и аз ги слушам!"
Лесно е да каже, че харесва/слуша някоя група, но какво ще направи като момчето я пита кое в групата най-много и харесва или нещо подобно, което тя не знае?! Ще мълчи като пън или ще изтърси някоя глупост, момчето ще разбере, че тя го е излъгала и ще загуби интересът си към нея.
П.с. По-добре не давай тъпи идеи...
хмммм откъде сии??? :lol: :lol: :lol: 8-)
Люлин :D
Оо, кажи ми, че слуша Линкин Парк, моля те!И аз съм си (про)паднала по едно такова момченце. Макар че в моя случай не е точно момченце. 8-) Да ти кажа музиката може да ти помогне, освен ако не си заклета фенка на Андреа и компания,разбира се. ;) Ще ти дам веднага пример - сега ЛП са една от най-слушаните групи от моя милост и това, че имаме общи неща ни сближава по някакъв начин. Естествено, че първо трябва да се запознаете, за да се опознаете, но...там съм пълно дърво, съжалявам, че не ти помагам особено с мнението си. :(
И аз слушам ЛП (както се оказа и той си пада по горе долу същия стил като мен) проблема е че догодина не сме в една смяна :(