View Full Version : Уж съм твърде добра за него, пък той пак не ме иска! ХАХ...
Gabichkaaa
02-26-2011, 21:31
Така.. като заначало името ми го знаете... така че ще ви кажа, че съм на 15... имала съм сериозна връзка с най-добрия си приятел.. доста съм преживяла по отношение на любовта.. само без секса.. рано ми е ! ..
Таа по темата.... Момчето, което ми е взело акъла се казва Наско. Преди точно седмица бях на дискотека и той беше с компанията си на рожден ден. С него се познаваме така по facebook, писали сме си 1-2-3х, но нищо повече. Реших да го поздравя... "Здрасти, Как си?" .. same old shit ... Гледаше ме доста странно междудругото...
Масите ни бяха една срешу друга и така бяхме седнали, че бяхме един срешу друг.. Правеше ми наздраве.. По едно време започнах да усещам погледа му върху мен.. Аууу.. That feels nice... Ииии колкото и пъти да го погледнех, той все ме гледаше, намигаше ми, а неговите приятели го караха да дойде да си поговорим. Дойде, говорихме си, той беше доста притеснен ама му помогнах с нещата.. После аз отидох на неговата маса.. Държахме се за ръце.. ии като ме хвана за кръста и ми прошепна "Много си красива, знаеш ли?" и знаех, че го ИСКАМ! Целунахме се.. пак и пак.. и пак.. и пка.. и пак.. Ахххх.. лелелее :oops: Същата вечер каза че иска да се видим отново, но отношенията ми с родителите бяха малко обтегнати и на исках да му обещавам нищо.. Казах му, че ще ми е приятно, но ако му кажа всичко, което мисля в момента, няма да има тръпка. Ако му кажа, че сърцето ми е в дънките, колената са ми омекнали до кокалчетата и изтръпвам от парфюма му, дали няма да се оплаши? :-D
Вечерта веднага си писахме, на другият ден, пак и пак... Всички наши общи приятели знаеха всичко (бяха ни видяли половината.. другата бяха разбрали) и говореха колко си подхождаме един за друг... Той е толкова мил, толкова различен,. Не е изобщо надут. Нали знаете, че винаги в класа има някой, който е изключително добро мом че, не толкова красиво, но възпитано и искрено. Е, това беше той. Не ПРИНЦ НЕВЕРОЯТНИ, но за мен беше всичко, което съм търсила!
Публикувах му песента KISS ME THRU THE PHONE.. той ми намери номера (нямаше го) и вечерта ми писа sms за лека нощ, а си бяхме казали сладки сънища 15 мин преди това... Хмм... ТОЛКОВА МИИИИЛ!....
Цялото това действие се развива в петък-събота-неделя... В четвъртък имаха баскетболен мач (дааа.. баскетболист е на всичкото отгоре.. (h)) и отидох да го гледам.. толкова беше як.. сладур пълен... Не можах да изчакам до края на мача да се видим, но след няколко часа ми писа sms, че ме е видях и че съм изглеждала невероятно.
И ето идва четвъртък вечерта и той изведнъж ме пита дали вярвам в любовта.. отговорът ми е отрицателен, защото на 15 не знам какво е любов... Той беше на същото мнение.. и от дума на дума.. стигнахме до там, че той иска просто приятелство, защото той познавал себе си и не искал да ме нарани. Момичета като ме трудно се намирали, но той не желае да е в сериозна връзка.... А? ЧАКАЙ МАЛКО си казах аз.. ноо като се ядосах такива неща му наговорих.. ужас! ужас!
Цяла вечер не съм спала... Искам да говоря с него.. Не мога да му се обадя... Ей така седя и се измъчвам.. Снощи (петък вечер) си писахме и пак говорихме по темта.. извинихме се един на друг за грубото си отношение, но той пак продължаваше да твърди, че ще ме нарани... Казах му, че поемам риска и мога сама да се грижа за себе си...
Знам, че ме харесва.. на всички е говорил за мен.. повечето ги е разпитвал какво аз съм говорила с него.. Най-добрата ми приятелка го познава по-добре от 5та си пръста и просто знам, че не е някой си сваляч.. до такава степен мисли негативно на сериозните отношения и на това, което може да ми причини, че не смее да ме погледне. (По чиста случайност, ще идва на Детски Парламент където много добре знач, че ходя и днеска се записа.. Пуууу...) ... Цял ден бяхме заедно по срещи!....
Продължава да говори, че аз съм сериозно момиче, а той не е за мен... Не иска да ме наранява ии т.н., но аз го искам.. Искам да излизаме... Пак да ме целува.. Сега какво излиза? Че аз искам прекалено много от него, въпреки че той го иска същото, просто го е страх от real relationship.
Как да постъпя? Да му покажа, че щом е претърпял разочарования, не трябва да се страхува от новото.. или да се отдръпна и да видя дали ще ме потърси? Защото ако му покажа и докажа, какво го очаква с мен, съм сигурна, че ще го хареса, но пък дали няма да загуби интерес, докато стигнем крайната цел? Или просто да го оставя намира и да ззабравя как големите му устни (имам мания по големи устни) се допираха в моите............ Гррр... Ако не е училището, момчетата ще ми вгорчават живота.. :(
BlueFace
02-26-2011, 21:45
Сладникава история, поне по начина, по който я разказа.
Според мен момчето не иска да е стеб и просто ти го казва по най-деликатния начин. Момчето си има своите причини, които само той си знае. Ние можем само да спекулираме... Най-добре си останете просто приятели. С времето тръпката ще изчезне и ще намериш нечии други големи устни 8-) ;)
На колко си? Добър правопис.
И аз съм го правел това веднъж, но момичето не ми харесваше чак толкова. Беше толкова добра, че просто сърце не ми даваше (престааш ли си) да й дам някакви надежди, да спа с нея и да я зарежа. Беше прекалено добра, а в моето съзнание нямаше как да имам сериозна връзка с нея.
Щом е срамежлив няма да ебе много, така че след няколко месеца до година ше цъфне пак. Остави го засега.
Gabichkaaa
02-26-2011, 22:23
Според мен момчето не иска да е стеб и просто ти го казва по най-деликатния начин. Момчето си има своите причини, които само той си знае. Ние можем само да спекулираме... Най-добре си останете просто приятели. С времето тръпката ще изчезне и ще намериш нечии други големи устни 8-) ;)
hahha... да.. вътре в себе си, тези неща ги знам , но просто не искам да ги приема, защото си искам неговите устни.. БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО! :)
Gabichkaaa
02-26-2011, 22:25
На колко си? Добър правопис.
И аз съм го правел това веднъж, но момичето не ми харесваше чак толкова. Беше толкова добра, че просто сърце не ми даваше (престааш ли си) да й дам някакви надежди, да спа с нея и да я зарежа. Беше прекалено добра, а в моето съзнание нямаше как да имам сериозна връзка с нея.
Щом е срамежлив няма да е** много, така че след няколко месеца до година ше цъфне пак. Остави го засега.
Мммм... на 15 съм и съжалявам ако някъде съм допуснала грешка..
Допадат ми последните ти думи... Да се надяваме, че ще цъфне по скоро, защото си имам все пак достойнство и няма да го чакам година, докато порастне и реши какво иска.. :)
RoSKo0o0
02-26-2011, 22:25
Егати, смотаната.
AllEyesInMe
02-27-2011, 00:54
Егати, смотаната.
Егати мухльото, кво ти е направило момичето бе?
ПТ: Голям си сладур да знаеш авторке, така хубаво с и я написала тая история:) Айде пожелавам ви късмет с твоя ромео...и седнете, и си поговорете за чувства малко.
П.С. "Здрасти, Как си? " is still good споко :Р
pandelka
02-27-2011, 07:49
А вие на едни и същи години ли сте?
Аз бих те посъветвала да не го оставяш.Никой не е получил нещо,седейки,чакайки.Щом усещаш ,че това е човека за теб,щом го искаш-докажи му ,че си готова да си с него,без да те притеснява това,което ще се случи занапред.
GrippingBosh
02-27-2011, 08:32
Интересна история имаш.Щом сте говорили и е казал,че не е готов за сериозна връзка и тем подобни,трябва да го приемеш.Ако толкова държиш говорете още 1 път ...странно обаче защо след като не иска да се обвързва те хваща за кръста ,дава ти знаци от другата маса ,целува те ,след това смси...като не е искал връзка ,за какво се държи така...май и той не знае кво иска
Fiction7577
02-27-2011, 08:44
Сигурно за пръв път му се случва да има подобни отношения с момиче, което харесва и го е страх, да не развали всичко.
Понеже каквото и да си говорим ако тръгнете, и после скъсате, почти няма шанс да си останете приятели - все ще има някой наранен, пък и frs остават тия, чиято връзка е била.. SHIT-ня. :wink:
Остави го сега, както ти казаха, пак ще цъфне, не се притеснявай.
MaLkaTa_LaDy
02-27-2011, 08:46
Аууу <3 Не знам дали е, защото си го написала толкова искрено, но все едно някога аз съм го писала това.
Като чета, един въпрос ми се върти в главата. Дали го е страх да не те нарани или го е страх ти го не го нараниш... А това, което бих направила на твое място е да прехвърля топката в неговите ръце и да се отдръпна напълно от него, да се забавлявам напук на всичко. Един вид казваш му, че искаш да си с него и ако той иска същото, да те потърси, а му показваш, че и без него ти е много добре.
Gabichkaaa
02-27-2011, 09:06
Егати, смотаната.
ПТ: Голям си сладур да знаеш авторке, така хубаво с и я написала тая история:) Айде пожелавам ви късмет с твоя ромео...и седнете, и си поговорете за чувства малко.
Емиии... аз два пъти вече го карам да говорим за нас.. На своите приятели говори, че ме е 'отрезал', а на другите говори, че просто не ме заслужава.. Няма смисъл да го карам пак да говорим, защото това е неговото мислене и аз единственото, което мога да направя е да го упреквам и да се опитвам да го убедя в противното, или просто да му предложа неангажираща връзка... :D
Gabichkaaa
02-27-2011, 09:09
А вие на едни и същи години ли сте?
Аз бих те посъветвала да не го оставяш.Никой не е получил нещо,седейки,чакайки.Щом усещаш ,че това е човека за теб,щом го искаш-докажи му ,че си готова да си с него,без да те притеснява това,което ще се случи занапред.
Да, колкото мен е ... :) Обмислям варианта някой ден да отида до училището му (2 мин от нас) да го видя и да говорим очи в очи.. Искам тези всички неща да ми ги каже в очите... Просто още не ми е кипнало! :D
Gabichkaaa
02-27-2011, 09:14
Интересна история имаш.Щом сте говорили и е казал,че не е готов за сериозна връзка и тем подобни,трябва да го приемеш.Ако толкова държиш говорете още 1 път ...странно обаче защо след като не иска да се обвързва те хваща за кръста ,дава ти знаци от другата маса ,целува те ,след това смси...като не е искал връзка ,за какво се държи така...май и той не знае кво иска
Определено не знае какво иска.. Пишлемето му с пишлеме :D ... Твърдо съм решена, че ще го имам.... Иии получавам доста добри съвети от вас.. Нахъсвате ме... БЛАГОДАРЯЯЯ! :smt007
Gabichkaaa
02-27-2011, 09:27
Аууу <3 Не знам дали е, защото си го написала толкова искрено, но все едно някога аз съм го писала това.
Като чета, един въпрос ми се върти в главата. Дали го е страх да не те нарани или го е страх ти го не го нараниш... А това, което бих направила на твое място е да прехвърля топката в неговите ръце и да се отдръпна напълно от него, да се забавлявам напук на всичко. Един вид казваш му, че искаш да си с него и ако той иска същото, да те потърси, а му показваш, че и без него ти е много добре.
Даа... но в същото време е толкова трудно да седя далеч от него при положение, че следобед знам, че е в училището на 5 мин от мен... а сутрин знам, че живее на 5 мин от моето училище... Гррр... Страх ме е, че ако се отдръпна от него, няма да ме потърси изобщо! :(
MaLkaTa_LaDy
02-27-2011, 10:06
Разбирам те напълно! Но нали знаеш, че ако не те потърси, значи не си е струвало. Не е този, който искаш. Не трябва да се задоволяваш с толкова малко. Набий си в главата, че ако той е онова прекрасно момче, което си видяла в него, значи ще те потърси. В противен случай не ти е нужен и ще намериш друг, който да те кара да се чувстваш още по-добре отколкото той. Така че няма смисъл да се страхуваш от това да не те потърси.
VaMpiRKaTaaa
02-27-2011, 10:16
Дайте си малко време,не бъдете гаджета,a просто приятли.
С течение на обстоятелствата може да излезе нещo.
RoSKo0o0
02-27-2011, 10:23
Егати, смотаната.
Егати, втората смотана!
Егати, смотаната.
Егати, втората смотана!
Подпука ги една след друга :lol:
Недей така е човек, нищо не са ти направили момичетата. Поне им обясни защо са смотани.
Gabichkaaa
02-27-2011, 11:05
Някой хора се чудят вече къде да се наврат, за да си разнообразят неделята :)
RoSKo0o0
02-27-2011, 11:10
Някой хора се чудят вече къде да се наврат, за да си разнообразят неделята :)
Може и да не съм човек :shock:
@relax4o, не знам, бро.
Ти си голяма сладурка. Сигурен съм, че знаеш, но просто понякога забравяш, че не всичко е такова, каквото изглежда. Вероятността да те остави защото си твърде добра е някъде към 4, 5% (поне според мен) Не се занимавай с него и го остави. Вярно е, че ако обичаш, трябва да се бориш, но не смятам, че в случая това трябва да си ти. Много прегръдки имаш от мен и не го мисли много.
Biiiitch
02-27-2011, 11:44
Боже, че хубава история ! :) Ще ти кажа какво аз бих направила. ;) Бих отишла при него и бих го целунала още преди да е казал нещо. Т'ва просто ще го убие на място, няма да може нищо да ти каже. Ако ти отвърне на целувката, значи е твой. :) (Но, не знам дали ти би го направила де, аз трябваше да изразя мнението си... 8-) )
Gabichkaaa
02-27-2011, 11:50
Ти си голяма сладурка. Сигурен съм, че знаеш, но просто понякога забравяш, че не всичко е такова, каквото изглежда. Вероятността да те остави защото си твърде добра е някъде към 4, 5% (поне според мен) Не се занимавай с него и го остави. Вярно е, че ако обичаш, трябва да се бориш, но не смятам, че в случая това трябва да си ти. Много прегръдки имаш от мен и не го мисли много.
благодаря ти за хубавите думи.. и ти си голям сладур май май :) гуш!!
Gabichkaaa
02-27-2011, 11:53
Боже, че хубава история ! :) Ще ти кажа какво аз бих направила. ;) Бих отишла при него и бих го целунала още преди да е казал нещо. Т'ва просто ще го убие на място, няма да може нищо да ти каже. Ако ти отвърне на целувката, значи е твой. :) (Но, не знам дали ти би го направила де, аз трябваше да изразя мнението си... 8-) )
Ауууууу.. ДА ДА ДА ДА ДА!! Ще го накарам неговите колена да омекнат до кокалчетата.. ХАХаххаха.. знам че мога да го направя.. просто трябва да е в подходящия момент... Хммм... Вече имам плаан... Четвъртък- Петък дискотека.. ще говоря с приятелите му да го докарат.. или събота на парламента.. Хухуху.. МЕРСИИИИИИИИИИ! :*
Biiiitch
02-27-2011, 12:10
Ауууууу.. ДА ДА ДА ДА ДА!! Ще го накарам неговите колена да омекнат до кокалчетата.. ХАХаххаха.. знам че мога да го направя.. просто трябва да е в подходящия момент... Хммм... Вече имам плаан... Четвъртък- Петък дискотека.. ще говоря с приятелите му да го докарат.. или събота на парламента.. Хухуху.. МЕРСИИИИИИИИИИ! :*
Ахахаха, давай момичее !! :grin: Моля, моля, да кажеш как е минало после. ;) :-)
AllEyesInMe
02-27-2011, 12:40
Егати, смотаната.
Егати, втората смотана!
Подпука ги една след друга :lol:
Недей така е човек, нищо не са ти направили момичетата. Поне им обясни защо са смотани.
Роско роскооо как може да си толкоз тъп бе моето момче, аз съм мъж не момиче....те е*а и кухото парче. :-)
ПТ: Ми мацко, да не би да си го оплашила като си му казала, че не вярваш в любовта и заради това да е ударил спирачките...и тва къде е разправял на другите, че те е резнал, не говори много добре за него:)
RoSKo0o0
02-27-2011, 12:52
Извинявам се!!!
П.С. (поправка от втория ми пост) : Егати, смотания!
Gabichkaaa
02-27-2011, 12:54
Извинявам се!!!
Sorry, брат ми.. ама си изключително ограничено парче.. :smt098
RoSKo0o0
02-27-2011, 13:08
Извинявам се!!!
Егати, смотаната!
FuckedUp
02-27-2011, 13:20
Стига спами идиот!
AllEyesInMe
02-27-2011, 13:22
Извинявам се!!!
Габи, няма смисъл да спориш, такива като него винаги ше ги има. Гледай си живота и да не ти дреме. Пък и може да го е яд, че момичетата нямат такъв мерак за него както ти за твоето момче...знае ли човек. :P
П.С. Роско няма смисъл да отговаряш, знам си го "Егати, смотания!" съм.
RoSKo0o0
02-27-2011, 13:30
Брат, дори не съм чел темата и въобще нямам си и на идея какво пише в нея. Провеждам експеримент :shock:
FuckedUp, господин Смотан, защо не вземеш да се ожениш за госпожица Смотла и да заживеете приятни мигове в смотания ви свят със смотаните си деца?
RoSKo0o0
02-27-2011, 13:32
Или смотана... за мен си оставаш един смотан хермафродит, к`вото и да си!
DevilWish
02-27-2011, 13:49
И аз така мисля, кофти е, но това е истината. Щом ти е кавал такова нещо, значи не иска да е с теб по една или друга причина.
Gabichkaaa
02-27-2011, 13:55
AllEyesInMe благодаря за подкрепата... :) FuckedUp и на теб ;) ... Май май.. трябва да се придържаме към ОТГОВОРИ НА ТЪПАКА С МЪЛЧАНИЕ!
RoSKo0o0
02-27-2011, 14:01
AllEyesInMe благодаря за подкрепата... :) FuckedUp и на теб ;) ... Май май.. трябва да се придържаме към ОТГОВОРИ НА ТЪПАКА С МЪЛЧАНИЕ!
ТЪПАК > СМОТАН - така че все тая дали ще мълчиш или не.
П.С. Преставам вече, ефекта от състоянието ми мина и не ми е забавно вече :lol:
djipsito
02-27-2011, 17:46
Той вече те е целувал, за кво да не те целуне пак.. тва няма да подейства според мен...
Преди мен ти казаха много правилно, пусни топката в неговото поле и му покажи, че можеш и без него (без да прекаляваш). Заблуда е, че ще се дръпне. По-скоро ще се дърпа повече като вижда как се вманиачаваш или едва ли не му ходиш подир гъза само и само за да те забележи и да поиска нещо повече... От опит ти казвам, че тва няма да помогне. Аз като теб от страх да спре да ме отразява изобщо не се отдръпвах и накрая нищо не се получи.
А неангажиращата връзка ще е като да си сложиш главата в торбата...
BabyGirlRulzzz
04-22-2011, 10:41
Доста сте жалки, ако търсите съвети в пубертески форумчета. Съжалявам, но просто не се сдържах да не напиша нещо. :razz:
NightGuardian
04-22-2011, 11:01
Защото иска да е с нея за вечерта , а тя сигурно е девствена!
Греша ли авторке?