Влез

View Full Version : Подарък за РД

marin4ooo
02-27-2011, 09:46
Зравейте,
С едно момиче се запознах преди 3 седмици и излизахме няколко пъти заедно. Мисля, че може да се получи нещо, но все още не съм направил нищо повече от прегръдка... :D
Тя скоро има рожден ден и смятам, че това ще е хубав момент да и подаря нещо романтично, с което да и стане ясно, че изпитвам нещо към нея :D

Та дайте някаква идея за подарък :)

AnotherNiceGuy
02-27-2011, 09:50
Колко романтично? Нещата може примерно да варират от плюшена играчка и роза до това да кръстиш звезда на нейно име. Прояви въображение :).

marin4ooo
02-27-2011, 09:55
Ми то е ясно, че всеки може да купи роза и мече примерно и готово ама не искам да е толкова обичайно.

И преди да ме оплюете, че нямам въображение... и само на насока ще съм доволен. :)

umri
02-27-2011, 10:10
Аз ща оплюя, че си си губил времето 3 седмици. Вече по най-голяма вероятност си и станал "приятел" (момче, с което никога не би правила секс). Намеренията се показват в първите 1-2 срещи, не първите 1-2 месеца.

MilanowPz
02-27-2011, 11:11
Аз ща оплюя, че си си губил времето 3 седмици. Вече по най-голяма вероятност си и станал "приятел" (момче, с което никога не би правила секс). Намеренията се показват в първите 1-2 срещи, не първите 1-2 месеца.