PDA

View Full Version : Най-страшния кошмар който сте сънували?

Dimchobg
02-27-2011, 17:49
Най-страшния кошмар който сте сънували? :shock: :shock: :shock: :shock:

djipsito
02-27-2011, 18:25
Накратко ще се опитам да разкажа...
Значи, бяха ме отвлекли турци в моето село и ме бяха пуснали за да наглеждам един др човек, който бяха затворили в една барака на центъра. Само че аз го пуснах да избяга. След тва тия дойдоха и ме качиха в една кола и ме закараха в нас.
Нашите пък бяха опънали километрична трапеза на двора отрупана с какви ли не гозби. Влязох вътре, отидох в кухнята, там бяха чичо ми и дядо ми. Чичо беше пиян, беше хванал един нож, тъкмо си махнах ръката от плота и той заби мястото там където си я бях сложила. Стоях и го гледах. После почна да се държи като шизофреник и си заби ножа в корема.. С бързи движения някви го забиваше и го вадеше мн пъти :shock:

Събудих се разревана

smoker4e7o
02-27-2011, 18:43
Най-лошия ми кошмар който сънувах беше .. Justin Bieber ... :shock:

KaPrIzZcHeTo
02-27-2011, 19:20
Санувах че майка ми умира супер гаден кошмар .... и след месец-два кошмара ми стана реалност ..

xkorem
02-27-2011, 19:36
От филма SAW , бяха ме подложили на някакво изпитание..
Имах 59 минути...
И когато изтече се събудих..Непомня повече,хихи

DieselBlood
02-27-2011, 21:21
Горкия,сигурно си ходил да ти леят куршум?

Иначе-сънувах,че Джейсън от филма Петък 13ти ме гони из цял Бургас. :shock: :shock: :shock: :shock: Добре,че бех на 10 тогава.

sankata89
02-28-2011, 05:54
Вчера сънувах, че един ме е наел да убия човек.Качваме се аз и още двама по стълбите на някаква кооперация. И влизаме в един богаташки апартамент.И съня ми почва да прилича на филм. Стреляме по човека той се обръща и виждам един мой познат.Навсякъде има кръв, абе грозна картинка...Свършихме си работата и докато се изнасяме аз си мислех колко работи мога да направя със спечелените пари, а те бяха наистина много. След удовлетворението от свършената работа започнах да си спомням, че умрелия по особено жесток начин май,ми е познат от някъде. И тогава си спомних, че всъщност той ми беше бившия приятел. Съня ми от филм се превърна в много реална ситуация: ''няма ли да ми липсва щом съм го убила?'' ''повече никога няма да го видя, няма и да чуя нищо за него повече-нито лошо, нито хубаво''.Започнах да се обвинявам и да съжалявам.След което се събудих и ми беше много тягостно...

Greennight
02-28-2011, 11:38
Че убиват малки деца или нещо такова,беше просто отвратително...

BaffaLsc
02-28-2011, 13:06
Не се сещам в момента..

ludiqtzubar96
02-28-2011, 14:00
Аз веднъж сънувах,че има едно много гадно място,където изтезават децата като ги карат да пишат домашни,да стават рано,да правят контролни и т.н.Взех,че се събудих и кошмара се оказа истина......... :shock:
П.П.DieselBlood,дано аватарът ми да не ти е събудил стари кошмари..... :razz:

rozenkrants
02-28-2011, 16:03
сънувах,че съм в някаква стая само с едно огледало и аз поглеждам в огледалото и там не се отразявам аз,а гол мъж със дълга черна коса и цилиндър и после се когато се обърнах назад видях една жена.Носеше дълга бяла нощница и държеше ръцете си напред към мен и видях,че вените и са прерязани и кръвта капеше по пода.

gabri3lla
02-28-2011, 17:26
Най-лошият кошмар,който съм сънувала е как майка ми умира.Другите всичките са някакви измислени,ама може би и сънищата със змии са ми били гадни,много ги мразя.

D3NG3rZ0N3
02-28-2011, 19:13
Санувах че майка ми умира супер гаден кошмар .... и след месец-два кошмара ми стана реалност ..

Мн лошо, съжалявам. :(

lorinkov
03-01-2011, 20:58
Аз много отдавна сънувах, че минавам през стаите на някаква сграда без прозорци и като отворя някоя врата, опитвайки се да напипам ключа, за да светна хващам някоя отрязана глава и(сънят продължава) се събуждам от това, и виждам някаква глава как виси над мен. След това вече наистина се събудих и бях супер много запъхтян, сякаш съм тичал.
А пък като бях малък постоянно сънувах кошмари с манекени - тези от магазините, на които слагат дрехите...много ме беше страх от тях :D :D :D

SHEsaREBELxxx
03-02-2011, 11:04
Ахаха ми много са имаше период в който само кошмари сънувах и едвам се събуждах.
Например че бягаме с класната от някъв лъв. беше много страшен :lol:
или един път когато няях време да се изнасям от блока щото имаше бомба и едвам не умрях, като излязох и ми се яви господ даже и тн

че си забравих най хубавите ми чехли в трамвая, бях уплашена как ще си ги върна и ревах :lol:
или как сме с мама най спокойно си пазаруваме и изведнъж от земята излизат крокодили и няма къде да стъпиш щото ще те изядат
и още не се сещам обаче..

MegiBoOm
03-02-2011, 13:14
Два са:
1) убиваха баща ми
2) идваше края на света и всичко беше повече от ужасно

xXxinsatiablexXx
03-03-2011, 17:30
последния беше че в бургас идват едни самолети и кораби пълни с турци ии почват да ни избиват когато дойде редът на моето семейство ме накараха да гледам как избиват мамааа, татиии и сестричката ми :cry: чувствах се гадно седмици на ред когато си затварях очите все товаа виждах ](*,)

BigMamaMimi
03-03-2011, 19:12
Охх ... Аз доста често напоследък започнах да сънувам кошмари ... Но най-страшния беше ( който го сънувах всяка вечер около месец) как семейството ми умира .. и най - близките ми и то по моя вина ... :( :( аз се опитвах да ги спася от убиеца , но той беше по силен ... ... ( не помня следващата част 8-) ) Накрая се оказва , че убиецът е най-добрия ми приятел :cry: :cry: :shock:

yolaiza
03-04-2011, 09:25

:shock: :shock: :shock: :shock:
много съжалявам!!! не го пожелавам на никого!!!!

ПТ: много кошмари съм сънувала, но помня само 2
ами значи бях задворена в една къща и не можех да изляза. не знам как, но изведнъж видях Гретел( от приказката ) във фурната, аз се бях превърнала в Хензел :shock: (момиче съм). изневиделица от една врата изкочи вещицата с един нож. търсейки изход видях една друга врата и тръгнах към нея, а лудата беше точно зад мен. само че врата не искаше да се отваря и тя заби ножа в гърба ми :-# . добре че се събудих, защото не искам да знам какво можеше да направи :-o

или пък веднъж сънувах, че сключвас сделак с дявола :shock: :shock: :shock: . някакъв ужасен призрак ме гонеше в собствения ми апартамен!!!!! не исках да потписвам, но ако не го направех, той щеше да ме убие. чувствах, че ако изляза навън ще съм в безопатсност. и тръгнах да слизам по стълбите, но призракът беше зад мен. хвана ме и ме завлече обратно в апартамента. тъкмо щях да подпиша и се събудих :shock: :shock: :shock:

беше УЖАСТНО!!! :-o

SmiLeyxx
03-04-2011, 20:33
Амии... Бях затворена в някаква гробница и тъкмо търсех изход от нея, когато се натъкнах на починалата ми баба :\ Тя ми каза нещо (не помня какво) и......... се събудих XD

celuffka
03-06-2011, 00:04
Сънувах,че съм умряла. Духът ми излезе от тялото и видях че са ме сложили между зомбита и едни момичета се опитват да ме съживят и постоянно пофтаряха : температурата на тялото и е 38градуса защо не диша? След около 1час се съживих и бях в купчина с обезобразени хора и започнах да крещя тогава едно от зомбитата ме хвана и направо ми спря сърцето :shock: ,започнах да бягам по коридорите и едва дишах.Намерих изхода,но не можах да затворя вратата и 2 момчета доидоха и тъкмо да я затворят и зомбитата ги раскъсаха пред мен :smt089 .Отидох в съседната къща а мойта фр ми каза ,че трябва да се върнем и да убием абсолютно всички!! Взехме коса и сърп и убихме всички накрая се оказа че това са били роднините ни които са хванали накъф вирус и са мутирали :-o :-o :shock:

Evie
03-06-2011, 10:57
Ами няколко са:
1. Сънувах, че съм умряла...всъщност това беше преди много време и не си спомняма много добре съня
2. Сънувах, че майка ми е умряла...най-ужасният сън в живота ми :shock: :( който ме накара да започна да я ценя повече...
3. И наскоро сънувах, че някви мутри гонят мен и семейството ми за да ни убият :lol: тоя последния е по-скоро глупост ама бях мн изплашена когато се събудих 8-)

dreamwalker
03-07-2011, 18:21
1. Че ЩЕ умра при автомобилна катастрофа.
2. Че мозъкът ми изтича през една дупка от главата :D

ELecTro95
03-07-2011, 23:15
Че съм сам в една стая, поглеждам към прозореца и виждам отражението си, което почва да се движи по друг начин (не следва моите движения). Страшничко беше. 8-[

nikitka_
03-08-2011, 10:33
..

mynichka
03-08-2011, 16:01
1. Сънувала съм, че убиват бившия ми приятел на някакъв кораб.
2. Също и майка ми, бях много малка, но още помня съня с подробности. Станах и исках да я чуя, а тя беше на работа и още нямаше мобилни телефони, докато не чух, че се прибира не се успокоих.

kik7
03-08-2011, 16:31

:lol: :lol: :lol:

по темата:

значи с приятелки сме на пикник и както си седим спира няква кола и от там излиза няква надута женска и няква мутра с пистолет .. и само тая почва да на псува а мъжа насочва пистолета към нас и ние почваме да бягаме ама то такова нагорнище :o :D и той на гони и стреля по нас и така се събудих :lol:

или като бях по малка сънувах че падам от терасата ( живея на 8-я етаж ) :-D

desadesa
03-08-2011, 18:21
дълъг е :D

celuffka
03-14-2011, 18:35
Най-лошия ми кошмар който сънувах беше .. Justin Bieber ... :shock: и аз го сънувах :-&

ArmanDD
03-15-2011, 19:05
Ами най-лошия ми кошмар е че майка ми умира. Беше ужасно.
Другия който съм сънувал няколко пъти е че както си спя и нещо се приближава към мен страшно бързо и точно когато едвали не се хвърля върху мен се събуждам целия в пот и дишам все едно съм бягал спринт.

GossipGirl89
03-16-2011, 14:07
Пфф... доста кошмари съм имала, но в момента се сещам само за 2-3.

Сънувала съм, че застрелват баща ми, а трябваше да застрелят мен, но той един вид се жертва, за да мога да избягам.

Няколко пъти съм сънувала, че някакъв огромен бик ме гони и се опитва да ме набоде :lol: ,а аз се опитвам да избягам, но не мога (нали знаете чувството, когато на сън се опитваш да бягаш, но квото и да правиш не можеш и се движиш супер бавно и винаги този от който бягаш те настига 8-) ). Накрая баща ми ме събуди, защото се оказало, че съм изкрещяла няколко пъти :D

Последния кошмар, който сънувах беше преди няколко дни - след събитията в Япония сънувах как аз заедно с няколко приятели сме в нещо като море, само че то не беше точно море, а по-скоро голямо езеро 8-) и както си плуваме спокойно изведнъж виждаме, че приближава цунами. Спасихме се някак от него и после тръгнахме да се прибираме по къщите и точно тогава чуваме някаква сирена, която предупреждава, че ще настъпи нашествие на извънземни след няколко часа и не знам какво стана ама те дойдоха много бързо, аз се опитах да се скрия зад някаква преграда ама ме видяха и тогава се събудих 8-) Най-комичното от всичко обаче беше, че извънземните бяха мъжки и женски и приличаха много на тая корабийката от Шрек :lol: Въпреки това обаче се събудих доста поуплашена :)

Ааа един път сънувах и че някакви бомби падат от небето и сградите около мен се разрушават... някакви такива неща.

И със змии също съм имала доста кофти сънища :?

BrokenInnocence
03-16-2011, 20:55
Кошмари сънувам изключително рядко, почти никога... снощи например сънувах, че съм в някакъв скъп ресторант и съм влязла вътре само, за да говоря с някакви приятели, които вечерят там и тръгвам към вратата да излизам и виждам срещу мен някакъв човек върви, но с много физически дефекти... някакъв такъв куца супер много, ръцете му са криви, изглежда бавноразвиващ се, върви към мен и се хили, аз се опитвам да го заобиколя и той идва и ми говори да отида при него и се приближава и ме хваща,аз му казвам да ме пусне и се опитвам да се откопча, но той ме държи здраво и не ме пуска... и се събудих. Иронията е, че 99% от сънищата ми са мрачни и странни, но никога не са кошмари, а мизерния един процент, които ме стресират супер много и се будя трепереща от тях са все някакви супер идиотски и смотани...

babyborn
03-18-2011, 07:48
Най - страшния сън който съм сънувала е, че майка ми почина в катестрофа и аз се самоубих, защото без нея няма да имам смисъл в живота :? Но ако попринцип (недай си боже) да стане нещо с някой мой роднина, ще скачам от блока :(

Colouring
03-18-2011, 15:43
Беше снощи! :smt119
Не искам да си спомням за него..
ужасен беше.
Бая кошмари съм сънувала,ама тоя надмина всичко.

kik40
03-18-2011, 18:22
Сънувах един път,че съм някъв малък,ама много малък и от небето падат огромни камъни... :? Някви супер странни сънища съм имал,като се замисля... съня продължава 2-3 секунди,а трае толкова дълго в съзнанието ни... :shock: К'ъв е тоя дефект бе ?! :D

tanch3t093
03-20-2011, 08:36
Беше преди доста време, имах страх от влакове, пожари... Постоянно сънувах как къщата изгаря, отивам да проверя родителите ми как са, а те горят и цялата къща просто.... Беше ужасно събудих се по никое време, не можах да заспя повече.... Сънувала съм как влак прегазва баба ми, после мен, абе беше ужасно, едва се оттърсих от тези страхове....

kokosety
03-20-2011, 11:05
Преди като по малка сънувах мн гадни кошмари за баба Яга, но те наистина ме плашеха. Примерно аз съм със по старият ми клас у нас и идва баба Яга и аз разбирам, че е тя но другите не вярват и ни раздава мартенички после излзиа и ми се ухилва зловещо. След това погледнах през прозореца и тя баш към залеза вървеше, а знам че там имаше някаква поличба за това някой да върви към залеза и се изплаших...
Иначе сънувах една съседка как става зла но беше мн слаба, а иначе беше мн мила, но аз я сънувах акто мн мн лоша и след няколйко деня разбрах, че е починала. Беше мн странно.
Иначе най- страшният кошмар го сънувам винаги акто съм болна но то даже не е кошмар аз съм си будна и изведнъж чувствам че стята е голяма смисъл някак си пространството е мн голяма но тя е със същите размери не мога да си го обесня и чувствам как близките ми ще умрат и някви такива неща просто мн е странно не е баш кошмар но винаги след това съм мн потна и ми е адски гадно.. :( :(

kik40
03-20-2011, 11:29
Преди като по малка сънувах мн гадни кошмари за баба Яга, но те наистина ме плашеха. Примерно аз съм със по старият ми клас у нас и идва баба Яга и аз разбирам, че е тя но другите не вярват и ни раздава мартенички после излзиа и ми се ухилва зловещо. След това погледнах през прозореца и тя баш към залеза вървеше, а знам че там имаше някаква поличба за това някой да върви към залеза и се изплаших...
Иначе сънувах една съседка как става зла но беше мн слаба, а иначе беше мн мила, но аз я сънувах акто мн мн лоша и след няколйко деня разбрах, че е починала. Беше мн странно.
Иначе най- страшният кошмар го сънувам винаги акто съм болна но то даже не е кошмар аз съм си будна и изведнъж чувствам че стята е голяма смисъл някак си пространството е мн голяма но тя е със същите размери не мога да си го обесня и чувствам как близките ми ще умрат и някви такива неща просто мн е странно не е баш кошмар но винаги след това съм мн потна и ми е адски гадно.. :( :(
Т'ва наистина си е страшничко... само като чета ме побиват тръпки,говоря за т'ва със стаята,случвало ми се е... и четох за т'ва,че се получавало,когато си под стрес! :( Ама все пак т'ва със баба Яга ме довърши! :D

kokosety
03-20-2011, 11:33
Т'ва наистина си е страшничко... само като чета ме побиват тръпки,говоря за т'ва със стаята,случвало ми се е... и четох за т'ва,че се получавало,когато си под стрес! :( Ама все пак т'ва със баба Яга ме довърши! :D
Да гадно е и сега ме е страх да се разболея :D :D Иначе поне от Баба Яга не ме е страх вече :lol:

shamLess
03-20-2011, 11:44
Аз попринцип кошмари не сънувам .. от както се помня съм сънувала само един и той беше , че бях в някаква буря.Само това си спомням :)

thegreenzombie
03-20-2011, 11:45
ем, напоследък доста често сънувам, че умирам и при това всеки път по различен начин .. странно, а? :shock:
например миналата седмица сънувах, че бях осъдена на смърт и трябвяше да ме удавят във нещо като вана, обаче стъклена ... и на всичкото отгоре сестра ми ме удави... ужас!! :shock:
а онзи ден сънувах, че някой ме влачи по някаква улица с думите: "Cмятай се за мъртва!" :shock: :shock:
мда, и аз мисля, че не съм добре с главата :D :D

kik40
03-20-2011, 14:11
Хихихи,спокойно не само ти не си добре с главата...ние също сме болни мозъци! :razz:

kokosety
03-20-2011, 15:48
Хихихи,спокойно не само ти не си добре с главата...ние също сме болни мозъци! :razz:
Така си е!!!! Някой са да не се обиди :D :D

ch0c0late44
04-01-2011, 15:25
Оо,аз много пъти съм сънувала.Ние с една приятелка попринцип ходим заедно на даскало и аз и тя постоянно сънуваме някакви кошмари в които сме двете по някакви пътища и нещо ни гони ли какво,и накрая винаги умираме.
Например веднъж сънувах че отиваме с нея към мола ии вървим по някакъв път който не свършва.И изведнъж някаква кола зад нас засилена и ние бягаме за да не ни блъсне обаче пътя свършва и има една мантинела и отдолу имаше вода (море,река,не помня какво,но беше дълбоко) ии тогава тъкмо ние решаваме да скочим долу и се събуждам :D Или пък тя веднъж ми разправя че сънувала как сме двете пак и накъкъв сиганин дядка ни гони с брадва :D
Абе има и още но не ми се пише сега...а и не си ги спомням много много.

Ashenvale
04-01-2011, 16:36
Аз сън не съм санувал вече от месеци ... :-o

Бях в болница, лежах на легло, когато някакъв тип до мен извади нож и започна да ме гони из цялата болница ... :lol: :razz:

NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-01-2011, 17:03
Собствената ми смърт,много мъчителна,болезнена,тъмна и безшумна...Това е и най-реалния сън,който съм сънувала,бях в леглото си и умирах,задушавах се или по-точно нещо ме задушаваше,опитвах се да говоря,но беше безмислено,защотото нямах глас...Опитах се да стигна до стаята на майка ми,при което там паднах и бях мъртва вече...най-гадното в съня беше,че след като вече бях умряла сякаш духа ми беше излезнал,а мама просто подмина трупа ми ... Отвратителен сън,ужасен наистина и сънуван по много кофти време...

Dannue
04-02-2011, 19:24
На онзи дебеличкия от Малкълм му отрязаха главата с .. хеликоптер .. :lol: :lol: Така де, тогава бях малка и много обичах да го гледам тоя сериал. 8-)

darrie
04-03-2011, 19:06
Гледах отстрани как ме прострелват в челото и изведнъж се видях с раната и цялата ми глава в кръв. :-#

exxxclusive
07-12-2011, 13:27
Ами санувам кошмари само когато съм болен та санувах веднъж ..че комшийката ми краде юргана и почвам да викам с всичка сила...помощ "теменужка" ми открадна юргана ! :D после мноо се смях :razz: :grin:

martin97
07-12-2011, 14:06
Аз сънувах,че съм във филма SAW.Съня започна така събуждам се на изоставена болница,а до мене беше...Чък Норис xD.Пуска се телевизорва,на който е естествено Били.Казва ми,че аз трябва да убия чък за 6 часа,ако не успея Jigsaw(с маска на лицето) идва и ме убива,Чък трябва да оцелее мойте нападки 6 часа или жена му ще умре.И така започвам да го бия 5 часа,но той мене ме пребива.Пуска се телевизора,на който Били казва,че във една вана до мене,пълна с вода,а в нея има пистолет,но и змия.Чък и Аз сме вързани и можем само да се бием с ритници.
Бъркам във ваната,но змията ми отхапва кутрето,изваждам си ръката.
Бъркам пак след 30 минути и успявам,ще стрелям по Чък,но в пистолета няма куршуми.Телевизора след това пак се включва и Били казва,че куршуми има в едни плочки на който стоя,но също споделя че аз трябва да счупя плочките...и ми се хили мазно.Чупя тоалетната чиния и с нея чупя и плочките.Зареждам пистолета и застрелвам Чък.Били идва и ми казва "Много хора са неблагодарни,че са живи,но не и ти,поне вече не"
и се събуждам.

beee
07-12-2011, 14:49
ето моя

аз с семейството съм вкъщи и идват едни без покана хващат ме и ме бичуват с камшик и като се събудя целия съм в пъпки от паяк

h0usen3v3rdies
08-30-2011, 16:25
8-)

ivyy
08-30-2011, 17:35
Преди няколко дни сънувах доста гаден кошмар. Сутринта с майка ми се бяхме качили до храм-паметника на Шипка и на по една пътечка нагоре има старо гробище. Викам на майка айде да идем да го видим и тя се съгласи. Обаче се стреснах много, защото видях детски гроб, а самите гробища бяха като извадени от някъв ужас, абе се едно бяха от 18 век. Та тей де, уплаших се малко от тази гледка, ама после я забравих допреди да започна да сънувам. Бях с някакъв непознат мъж (това вече е съня) и с него имахме някаква мисия. Обаче се стъмва и не можем да продължим, затова спираме за през ноща. През цялото време се случват разни гадни неща. На сутринта се събуждам и гледам лежа върху няколко гроба и почвам да крещя, а тоя дето беше с мен въобще не ми обърна внимание, а аз цялата треперих и тъкмо ще тръгваме и аз се събудих. Цялата треперих, ама бързо се осъзнах.

Последният ми кошмар беше някъде преди два дни. Той, както и много други, беше породен от сериала 'Шепот от отвъдното'. От училище ни водят на екскурзия, но там присъстват Джим и помощничката на Мелинда от сериала. Та ние решаваме да се качим в една стара къща, която се оказва собственост на тази приятелка/помощничка.(името изскочи от главата ми) И започват да се случват много странни неща и тази приятелка пострадва и се налага Джим да се погрижи за нея, а пък аз ревнувам и решавам, че Джим трябва да се погрижи за мен и чупя стъкло и си наранявам ръката. После пък почват някои ученици да умират, а цялата къща да се тресе и някакви гласове да ми крещят, но само аз ги чувам. После някой започва да ми изпраща адреса на някакъв сайт, който щял да ми покаже кога ще умра и ми излиза числото 11. Много се уплаших, защото всичко беше толкова реално. Като се събудих ми трябваше доста време да се престраша да мръдна и да си отворя очите, ама после осъзнах, че всичко това се случва на Мелинда, а не на мен.

Uncontrollable
08-31-2011, 07:11
Ее,, щом си спомня ще го напиша... 8-)

BuBzzz
09-03-2011, 19:53
Сънувах,че съм болна,на смъртно легло и приятеля ми беше до мен и ми държеше ръката,милваше ме и аз му казах Обичам те миличко и издъхнах..и след това виждах тялото си отгоре и го гледах как ме беше гушнал и плачеше с глас :-k :-k :-k :-k Беше ужасноо..Винаги като си спомня и почвам да плача,дори и сега :cry: :cry: :cry:

Сънувала съм и че съм с баба ми пред блока и идват някакви мъже с пистолети и ни казват веднага на колене и ни крещяха нещо,не си спомням точно какво,но искаха да убият баба ми и аз плачех ии... :cry: :cry: :cry:

ccdesigns
09-03-2011, 21:02
Като малък поне 5-6 пъти бях сънувал някакъв сън, че като отида в апартамента на леля, зад бюрото на компютъра има някакъв мим в затворнически черно-бели дрехи (на райета), но честно казано не знам защо точно ме беше страх от него :D

aLeXx4
09-04-2011, 05:20
че ме готвят едни много големи и кръвожадни прасета :razz: :P

li0n
09-04-2011, 07:54
Моите кошмари са много странни. Хората говорят но не си отварят устите. Ей така само издават звуци. Т'ва е мн зловещо ;х И от едно място за миг се пренасям на друго и в съвсем различна ситуация и време. Последния път брат ми ме чакаше в парка и аз ходех но не можех да стигна до него. Той крещеше че иска да ида до него но аз не можех и не можех. След това се озовахме до някъв водопад и говорехме за това как можем да си имаме вяра един на друг бля-бля.. След това се събудих разплакана защото той ми каза неща, които в последствия станаха и истина де ;d

izzyfreak
09-04-2011, 09:22
мм снощи.. Имаше Някъкв човек октопод.. в един блок който си забиваше пипалата (изли кво се казваше) изсмучваше вътрешностите на хората ии после ги мяташе през прозореца изтрепа целя град .. ии аз се събудих.. видях че е 4:30-4:40 ии пак легнах след това сънувах че ония от писък 4 ме годи ии тате каза че съм станала да бягам из нас сс една възглавница :D :D ..

Harmonyy
09-04-2011, 11:46
Пф постоянно сънувам супер гадни неща...снощи сънувах,че вървя сама в една супер тъмна улица и само усещам как някой се движи зад мен но не мога да го видяя..и както вървя стигам до място на улицата което е осветено и виждам че този зад мен е някакъв мъж супер зловещ с черни дрехи който като спра също спира..след малко почвам да тичам но той се озоваваа пред мен и ме хваща почва да ме съблича и ме изнасилиии :shock: след това се махна и аз си стоях в тая тъмна улица с разкъсани дрехиии и ревах реваах реваах...и се събудих..пет минути съм стояла със затворени очи от страх,че ако ги отворя може да се окаже истина..ужасно беше..

Сънувала съм също,че на тавана ми живее някакво момиче дух азиатка такава с черна коса и бяла рокля и си е направила някфа дупка на тавана на мойта стая и ме гледаа и постоянно ми се явяваше в огледала,вървеше след мен..беше ужасно

sapphire5
09-04-2011, 12:09
еми понякога ми се е случвало да сънувам гадни неща, но в момента не се сещам за нищо...

mimsssssss
09-04-2011, 16:43
Затреляха пред очите ми първо майка ми, после мъжа ми и накрая стоях и треперех цялата. Някакъв глас ми каза: " А ти ще останеш жива, за да страдаш цял живот."
Беше супер гадно...

millmii
09-04-2011, 20:44
Преследваше ме негър. Този сън го сънувах преди сигурно 7-8 години. Още ме е страх от негри :D

mrankoniiii
11-26-2011, 19:07

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: като то сънувах за 3 път вече го бутах от ръба на скала :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

skate
11-27-2011, 01:53
сънувах,че градът ми е нападнат от извънземни и сумати време се опитвах да избягам,но на края ме простреляха с лазер.

също като малък сънувах как се крия зад една кола от един голям динозавър,но ме видя и след тва непомня,но предполагам че съм умрял :Д

бах се някви раоти ма нападат

FreshJuice
11-27-2011, 10:34
Сънувах как седя в една стая с мрежеста врата (от онези дето пазят мухите и комарите да не влизат) изведнъж задухва силен вятър и чувам стъпки... вратата се отваря и виждам баща ми с пистолет и ме уби.. събудих се в писъци...

а пък като бях малка постоянно сънувах един кошмар с едно дете, което постоянно пищи и човек който цепи дърва. Писъкът й беше много гаден :shock:

j_adore2
11-27-2011, 15:15
То мойто е малко смешно и нереално, но все пак ..
Преди изпита по кормуване вечерта (бях много притеснена) и сънувах, че както карам пред мен пътя се разтваря, аз падам в една огромна яма и даяджията и инструктура понеже са без колани успяват да скочат от колата, а аз се мъчех да си откопчая колана, но не успях и после не помня. Но беше много реалистично 8-)

Queenie
11-27-2011, 15:17
Сънувала съм много кошмари.
1.Спомням си един сън , бягам от някакво странно същество ( Високо 2-3 метра , черно и остро ) , но когато бягам просто стоя на едно място и не помръдвам.
2.Сънувала съм как се прибирам вкъщи и изведнъж ДВА НИКРОЛОЗИ на майка ми и баща ми.
3.Сънувала съм ,че съм просто умряла .Говоря на другите, а те не чуват и докосват .. просто като дух.
4.Сънувала съм как просто падам от небето и падам ... УЖАСНО Е ЧУВСТВОТО.
5.Сънувала съм как съм в Космоса , но нямам никакви такива кислороди и тем подобни и просто изведнъж въздуха ми спира ии ..

Сестра ми разказва какво е сънувала преди 2-3 дена.Значи , просто не може да се събуди от съня си.Всмисъл сънувала е , че сънува , но не може да се събуди , а иска ...

bloodyF
11-28-2011, 11:00
че близки умират.. :o

kitty02
11-28-2011, 16:18
4.Сънувала съм как просто падам от небето и падам ... УЖАСНО Е ЧУВСТВОТО.
И на мен ми се е случвало.Наистина чувството е ужасно. :?

IlovEmyPuffYToY
12-01-2011, 17:43
Ами, аз тъй като имам доооста богато въображение и някак си сама си контролирам и измислям сценария на сънищата били те и кошмари ...

То и форумът присъстваше в него :д Значи чета и се ровя във форума както обикновено и този път попаднах на раздела за музика и филми и естествено имаше и тема за най-страшния филм, който се
ме гледали или нещо от сорта ..Някаква беше драснала сайтче, от където да се пусне и аз щракнах хО Изведнъж попаднах аз самата във филма и бях нещо като страничен наблюдател. Едно момиче разказваше някакви страшни истории и те бяха придружени с ужасяващи картини и най-големите ми фобии (а те са много) се появяваха и ..Ама тук ще си замълча, че беше изкл'чително извратено и само като си помисля тръпки ме побиват ;dd

shmatarok
12-02-2011, 11:10
лятото бачках в чужбина и ми беше хипер гадно, щото просто подивявах там ( не им знаех скапания език и нищо не разбирах). в последните дни, преди да се прибера, сънувах отвратителен кошмар, че колегите ме оставят там, в някаква колиба, щото са ми загубили самолетния билет и няма от къде да ми вземат някакъв друг и трябваше да остана в гадните мизерии още цял месец. ей, как ревах тогава насън - нещо крайно нетипично за мен - не е истина. :d за съжаление, в последствие наистина се появиха проблеми с билетите ми |( но в крайна сметка се прибрах благополучно.

Bukuuu
12-17-2011, 01:17
1. Сънувах, че с майка ми и брат ми сме в една гора и се появява една мечка и убива майка ми. На няколко пъти съм го сънувала този сън. Интересното е, че го сънувах когато бях на 5-6 години и още го помня.

2. На скоро бях сънувала, че убиват брат ми пред мен и аз се опитах да се затичам и да го спася, но реакциите ми бяха толкова забавени и не успях да му помогна.

Leticcia
12-20-2011, 14:25
Възможно е по време на някой кошмар да ти се пръсне сърцето от страх :O

Bad_like_them
01-07-2012, 10:57
Ами една вечер се връщах от парти, но си бях забравила ключа,а у нас беше заключено. Много ми се спеше и не знаех какво да правя. Изведнъж видях, че някакъв човек стои зад мен. Не можех да му видя лицето, защото се беше навел надолу. Дрехите му бяха сиво-черни и целите изпокъсани. Изглеждаше ми пиян. Той започна да ме гони и аз побягнах колкото сили имах. Спънах се и паднах на земята. Той почти ме настигна, но аз се изправих и побягнах отново. Видях, че вратата на една къща е отворена и влязох вътре. Тръшнах я и останах да гледам срещу нея като зомби, без да осъзнавам какво правя. Изведнъж видях че въпросния човек е пред вратата. Аз си затворих очите, защото си мислех че така ще изчезне, но щом ги отворих, той беше точно пред мен. Опитах се да бягам, но сякаш краката ми се бяха вкоренили в земята. Изведнъж той изчезна, но тогава някаква сила започна да ме дърпа извън къщата. Затворих си очите и я оставих да ме води, защото както казах много ми се спеше. Щом излязох отвън видях, че съм на някакво гробище. Изведнъж видях как цялата ставам бяла - косата ми, кожата ми. Видях че имам и бяла рокля и съм боса. Всичко беше пусто, имаше само гробове. Видях, че някъде нещо мърдаше и отидох да видя какво е. Стигнах до един гроб, на който пишеше моето име и след него пишеше 1997 - 2010. Обърнах се и видях, че върху гроба лежеше кучето ми. Беше премръзнало. Аз отидох до него и исках да го гушна, за да го стопля. Прегърнах го и то изведнъж започна да рови гроба. Ровеше, ровеше докато не ме изкопа. Аз излязох от гроба но бях цялата в черно. Тялото ми (това в черно) и духа ми (това в бяло) се съединихме. Изведнъж всичко стана много хубаво. Гробището изчезна и се появи една поляна и дървета и много цветя. Започнах да си играя с кучето ми и .. се събудих.

xNirvanAx
01-07-2012, 15:01
Сънувах, че някакви мазни пипала влизат през всички прозорци и врати на къщата ни :( дори и от тоалетната и от мивката и от душа излизаха едни тънички и ме гонеха. Искаха да ме убият :-# После се събудих обаче все още спях.. демек сънувах че спя и сънувам нещо такова :( опитах се да мръдна но не можех, бях като парализиран.. Много се паникьосах и имах чувството, че някакви същества обикалят около мен и ме пипат :shock: :( :cry:

RetardedGenius
01-24-2012, 19:19
Горният пост ме съсипа от смях ^^ :D :D иначе моя беше .. още като бях на 5-6 години и сънувах, че някакви полицаи ме спряха за превишена скорост и ми взеха колелото ;( и помня, че същия ден баща ми го спряха КАТ-аджий и сигурно оттам всичко е тръгнало :D

dude99
04-14-2012, 10:28
Ами бях сънувал как един изрод от Погрешен завой ме следи . В смисъл тялото и лицето му бяха същите като на от филма , но повече сценария беше като "Знам какво направи миналото лято" в смисъл постоянно ме следеше където и да отида . Имаше надпис " никога няма да избягаш от мен , следя те "- нещо такова . Където и да бях все се появяваше и след т'ва изчезваше . Накрая уж го бях блъснал с кола , но той пак се появяваше . След тва на другия ден беше Петък 13-ти . Беше ме страх да излизам някъде поне 2-а дена . През тези дни бях гушнал една бейзболна бухалка и гледах комедии :D

bloodyF
04-14-2012, 10:42
Сънувах, че някакви мазни пипала влизат през всички прозорци и врати на къщата ни :( дори и от тоалетната и от мивката и от душа излизаха едни тънички и ме гонеха. Искаха да ме убият :-# После се събудих обаче все още спях.. демек сънувах че спя и сънувам нещо такова :( опитах се да мръдна но не можех, бях като парализиран.. Много се паникьосах и имах чувството, че някакви същества обикалят около мен и ме пипат :shock: :( :cry:

по-скоро си измисляш, за да привлечеш внимание с факта че си имал lucid dreaming
но както и да е

LoveMeIfYouDare
04-15-2012, 13:55
много често сънувам смърт на близки хора.. първо бях много притеснена, но прочетох в съновника, че означава, че на човек му умира лошото

xoxi
04-15-2012, 14:13
Най-гадното нещо, което съм сънувала беше свързано с дядо ми. Събудих се разревана.

Иначе си спомням с подробности как лятото трябваше да ходим с приятелят ми на една вила и да прекараме събота и неделя там. Аз предната нощ, преди да заминем сънувам, че вече сме там и сме вечерта на верандата. От някъде дойдоха мъже с черни маски, мен ме приклещиха към стената, а него единия го завлече някъде навътре към гората. В следващия момент вече сънувам, че съм сама на верандата, тихо е, спокойно.. И аз почвам да обикалям вилата и да го търся, викайки с цяло гърло. Събудих се и цялата треперех. Разбира се, заминаването ни се отложи. :D

Glamour92
04-15-2012, 14:52
Едно предсказание за смърт...което по-късно се и сбъдна.

bijou
04-21-2012, 16:13
Наречете ме луда, но аз обичам да сънувам страшни сънища. :D Най-често сънувам как някакви убиици от филми ме гонят и се опитват да ме убият и аз се крия, намирам някакви оръжия, биеме се.. Много е забавно, като в някой хорър. :D
Иначе наскоро имах един кошмар, който сега не ми прави впечатление, но тогава направо тръпки ме побиха.
Значи бях в нас през нощта и по едно време поглеждам през прозореца и гледам отвън на улицата някакъв доктор-психопат хванал едно момиче и едно момче, бяха брат и сестра, китайци о.О и ги измъчваше с една машина. Правеше им супер гадните неща и си беше адски реалистично. И аз гледам, гледам няколко минути след което тръгвам да се обаждам на полицията и в тоя момент чувам някакъв глас от телефона да казва "много е гадно" и се обръщам и го гледам доктора-психопат пред мен и държи една брадва и тогава се събудих. Много психарско беше и помня, че не смеех да мръдна няколко минути в леглото.

ShinySmile
04-21-2012, 20:31
Рядко сънувам и повечето пъти са кошмари. Сънувала съм че ме отвличат и че ме изнасилват.

an0niimka
04-21-2012, 21:08
Доста кошмари съм сънувала, въпреки че повечето ги забравям. Най-често сънувам някакви странни и объркани сънища. Преди години сънувах, че съм в някаква къща и там бягам от някакъв убиец. Къщата беше като лабиринт, влязох в една от стаите и всичко беше от восък, като се обърнах видях убиеца, който беше зад мен и отново започнах да тичам и стигнах до една стая, в която всичко беше направено от дърво и имаше едни стълби, които водеха до някакво място, но не си спомням какво. Като стигнах до края на стълбището погледнах надолу и видях, че убиеца запали стълбите и аз се събудих. И други сънища съм сънувала, но не ми се разказват сега. :D

ColdColdNight
04-29-2012, 20:04
Сънувала съм 2 пъти как баща ми умира... А знаете ли какъв шок е насън да трябва да прескочиш едно разстояние, а да не можеш :ХХ

xXxAngerfisTxXx
04-29-2012, 21:36
че отивам в кенефа а няма кенефна хартия :X:X:X:X:X:X:X:X

toad
05-02-2012, 16:30
Веднъж бях болен с висока температура и сънувах задачи по алгебра на тъмен фон . Беше ужасно ...

пAteNцЕ
05-02-2012, 16:34
най-гадния който се сещам е преди мн време го бях сънувала
как ми забиват нож в главата и ми тече кръв а всички през това време се кефиха на това че умирам....

MagicSmiles23
05-02-2012, 18:42
най-гадния който се сещам е преди мн време го бях сънувала
как ми забиват нож в главата и ми тече кръв а всички през това време се кефиха на това че умирам....
Всички който познавам.

betunka
05-02-2012, 18:58
един път сънувах, че се давя в някакъв басейн и имах чувствата, че наистина се задушавах, събудих се стресирана с насълзени очи през нощта... след като заспах отново сънувах, че съм в някаква болница и съм на легло и един вид пак умирам, но сякаш докато умирам и се опитвам да се изправя, но тялото ми не помръдва и се опитвах да стана от леглото протегнала ръце напред, и накрая станах, но не в съня ми, а наистина , смисъл събудех се с протегнати ръце :D
наскоро сънувах, че съм в колата с наще и баща ми кара много бързо, а пред нас кара линейка и изведнъж линейката рязко спря и ние се забихме в нея, защото баща ми нямаше време да спре.. и точно когато се забихме в линейката ми просветна една жълта светлина и се събудих..

п.с. последният сън за който писах беше доста реалистичен -.-

MagicSmiles23
05-02-2012, 19:01
един път сънувах, че се давя в някакъв басейн и имах чувствата, че наистина се задушавах, събудих се стресирана с насълзени очи през нощта... след като заспах отново сънувах, че съм в някаква болница и съм на легло и един вид пак умирам, но сякаш докато умирам и се опитвам да се изправя, но тялото ми не помръдва и се опитвах да стана от леглото протегнала ръце напред, и накрая станах, но не в съня ми, а наистина , смисъл събудех се с протегнати ръце :D
наскоро сънувах, че съм в колата с наще и баща ми кара много бързо, а пред нас кара линейка и изведнъж линейката рязко спря и ние се забихме в нея, защото баща ми нямаше време да спре.. и точно когато се забихме в линейката ми просветна една жълта светлина и се събудих..

п.с. последният сън за който писах беше доста реалистичен -.-
Това с парализирането по време на сън ми се е случлало и на мен.Каква може да е причината?