- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-страшния кошмар който сте сънували?
Най-страшния кошмар който сте сънували?![]()
![]()
![]()
![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Накратко ще се опитам да разкажа...
Значи, бяха ме отвлекли турци в моето село и ме бяха пуснали за да наглеждам един др човек, който бяха затворили в една барака на центъра. Само че аз го пуснах да избяга. След тва тия дойдоха и ме качиха в една кола и ме закараха в нас.
Нашите пък бяха опънали километрична трапеза на двора отрупана с какви ли не гозби. Влязох вътре, отидох в кухнята, там бяха чичо ми и дядо ми. Чичо беше пиян, беше хванал един нож, тъкмо си махнах ръката от плота и той заби мястото там където си я бях сложила. Стоях и го гледах. После почна да се държи като шизофреник и си заби ножа в корема.. С бързи движения някви го забиваше и го вадеше мн пъти![]()
Събудих се разревана
Най-лошия ми кошмар който сънувах беше .. Justin Bieber ...![]()
Санувах че майка ми умира супер гаден кошмар .... и след месец-два кошмара ми стана реалност ..
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
От филма SAW , бяха ме подложили на някакво изпитание..
Имах 59 минути...
И когато изтече се събудих..Непомня повече,хихи
Горкия,сигурно си ходил да ти леят куршум?Първоначално написано от smoker4e7o
Иначе-сънувах,че Джейсън от филма Петък 13ти ме гони из цял Бургас.![]()
![]()
![]()
Добре,че бех на 10 тогава.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Вчера сънувах, че един ме е наел да убия човек.Качваме се аз и още двама по стълбите на някаква кооперация. И влизаме в един богаташки апартамент.И съня ми почва да прилича на филм. Стреляме по човека той се обръща и виждам един мой познат.Навсякъде има кръв, абе грозна картинка...Свършихме си работата и докато се изнасяме аз си мислех колко работи мога да направя със спечелените пари, а те бяха наистина много. След удовлетворението от свършената работа започнах да си спомням, че умрелия по особено жесток начин май,ми е познат от някъде. И тогава си спомних, че всъщност той ми беше бившия приятел. Съня ми от филм се превърна в много реална ситуация: ''няма ли да ми липсва щом съм го убила?'' ''повече никога няма да го видя, няма и да чуя нищо за него повече-нито лошо, нито хубаво''.Започнах да се обвинявам и да съжалявам.След което се събудих и ми беше много тягостно...
Че убиват малки деца или нещо такова,беше просто отвратително...
Не се сещам в момента..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз веднъж сънувах,че има едно много гадно място,където изтезават децата като ги карат да пишат домашни,да стават рано,да правят контролни и т.н.Взех,че се събудих и кошмара се оказа истина.........
П.П.DieselBlood,дано аватарът ми да не ти е събудил стари кошмари.....![]()
сънувах,че съм в някаква стая само с едно огледало и аз поглеждам в огледалото и там не се отразявам аз,а гол мъж със дълга черна коса и цилиндър и после се когато се обърнах назад видях една жена.Носеше дълга бяла нощница и държеше ръцете си напред към мен и видях,че вените и са прерязани и кръвта капеше по пода.
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
Най-лошият кошмар,който съм сънувала е как майка ми умира.Другите всичките са някакви измислени,ама може би и сънищата със змии са ми били гадни,много ги мразя.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Мн лошо, съжалявам.Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
Аз много отдавна сънувах, че минавам през стаите на някаква сграда без прозорци и като отворя някоя врата, опитвайки се да напипам ключа, за да светна хващам някоя отрязана глава и(сънят продължава) се събуждам от това, и виждам някаква глава как виси над мен. След това вече наистина се събудих и бях супер много запъхтян, сякаш съм тичал.
А пък като бях малък постоянно сънувах кошмари с манекени - тези от магазините, на които слагат дрехите...много ме беше страх от тях![]()
![]()
![]()
Ахаха ми много са имаше период в който само кошмари сънувах и едвам се събуждах.
Например че бягаме с класната от някъв лъв. беше много страшен![]()
или един път когато няях време да се изнасям от блока щото имаше бомба и едвам не умрях, като излязох и ми се яви господ даже и тн
че си забравих най хубавите ми чехли в трамвая, бях уплашена как ще си ги върна и ревах![]()
или как сме с мама най спокойно си пазаруваме и изведнъж от земята излизат крокодили и няма къде да стъпиш щото ще те изядат
и още не се сещам обаче..
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Два са:
1) убиваха баща ми
2) идваше края на света и всичко беше повече от ужасно
последния беше че в бургас идват едни самолети и кораби пълни с турци ии почват да ни избиват когато дойде редът на моето семейство ме накараха да гледам как избиват мамааа, татиии и сестричката мичувствах се гадно седмици на ред когато си затварях очите все товаа виждах
![]()
поредното объркано хлапе
Охх ... Аз доста често напоследък започнах да сънувам кошмари ... Но най-страшния беше ( който го сънувах всяка вечер около месец) как семейството ми умира .. и най - близките ми и то по моя вина ...![]()
аз се опитвах да ги спася от убиеца , но той беше по силен ... ... ( не помня следващата част
) Накрая се оказва , че убиецът е най-добрия ми приятел
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от smoker4e7o
![]()
![]()
![]()
![]()
много съжалявам!!! не го пожелавам на никого!!!!
ПТ: много кошмари съм сънувала, но помня само 2
ами значи бях задворена в една къща и не можех да изляза. не знам как, но изведнъж видях Гретел( от приказката ) във фурната, аз се бях превърнала в Хензел(момиче съм). изневиделица от една врата изкочи вещицата с един нож. търсейки изход видях една друга врата и тръгнах към нея, а лудата беше точно зад мен. само че врата не искаше да се отваря и тя заби ножа в гърба ми
. добре че се събудих, защото не искам да знам какво можеше да направи
![]()
или пък веднъж сънувах, че сключвас сделак с дявола![]()
![]()
. някакъв ужасен призрак ме гонеше в собствения ми апартамен!!!!! не исках да потписвам, но ако не го направех, той щеше да ме убие. чувствах, че ако изляза навън ще съм в безопатсност. и тръгнах да слизам по стълбите, но призракът беше зад мен. хвана ме и ме завлече обратно в апартамента. тъкмо щях да подпиша и се събудих
![]()
![]()
![]()
беше УЖАСТНО!!!![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Амии... Бях затворена в някаква гробница и тъкмо търсех изход от нея, когато се натъкнах на починалата ми баба :\ Тя ми каза нещо (не помня какво) и......... се събудих XD
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
Сънувах,че съм умряла. Духът ми излезе от тялото и видях че са ме сложили между зомбита и едни момичета се опитват да ме съживят и постоянно пофтаряха : температурата на тялото и е 38градуса защо не диша? След около 1час се съживих и бях в купчина с обезобразени хора и започнах да крещя тогава едно от зомбитата ме хвана и направо ми спря сърцето,започнах да бягам по коридорите и едва дишах.Намерих изхода,но не можах да затворя вратата и 2 момчета доидоха и тъкмо да я затворят и зомбитата ги раскъсаха пред мен
.Отидох в съседната къща а мойта фр ми каза ,че трябва да се върнем и да убием абсолютно всички!! Взехме коса и сърп и убихме всички накрая се оказа че това са били роднините ни които са хванали накъф вирус и са мутирали
![]()
![]()
![]()
Ами няколко са:
1. Сънувах, че съм умряла...всъщност това беше преди много време и не си спомняма много добре съня
2. Сънувах, че майка ми е умряла...най-ужасният сън в живота ми![]()
който ме накара да започна да я ценя повече...
3. И наскоро сънувах, че някви мутри гонят мен и семейството ми за да ни убияттоя последния е по-скоро глупост ама бях мн изплашена когато се събудих
![]()
1. Че ЩЕ умра при автомобилна катастрофа.
2. Че мозъкът ми изтича през една дупка от главата![]()
Че съм сам в една стая, поглеждам към прозореца и виждам отражението си, което почва да се движи по друг начин (не следва моите движения). Страшничко беше.![]()
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]