.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Град
    Stara Zagora

Най-страшния кошмар който сте сънували?

Най-страшния кошмар който сте сънували?
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Супер фен Аватара на djipsito
    Накратко ще се опитам да разкажа...
    Значи, бяха ме отвлекли турци в моето село и ме бяха пуснали за да наглеждам един др човек, който бяха затворили в една барака на центъра. Само че аз го пуснах да избяга. След тва тия дойдоха и ме качиха в една кола и ме закараха в нас.
    Нашите пък бяха опънали километрична трапеза на двора отрупана с какви ли не гозби. Влязох вътре, отидох в кухнята, там бяха чичо ми и дядо ми. Чичо беше пиян, беше хванал един нож, тъкмо си махнах ръката от плота и той заби мястото там където си я бях сложила. Стоях и го гледах. После почна да се държи като шизофреник и си заби ножа в корема.. С бързи движения някви го забиваше и го вадеше мн пъти

Събудих се разревана

Най-лошия ми кошмар който сънувах беше .. Justin Bieber ...

Град
    Пловдив
    Санувах че майка ми умира супер гаден кошмар .... и след месец-два кошмара ми стана реалност ..
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

ew

От филма SAW , бяха ме подложили на някакво изпитание..
    Имах 59 минути...
    И когато изтече се събудих..Непомня повече,хихи

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от smoker4e7o
    Горкия,сигурно си ходил да ти леят куршум?

Иначе-сънувах,че Джейсън от филма Петък 13ти ме гони из цял Бургас. Добре,че бех на 10 тогава.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Вчера сънувах, че един ме е наел да убия човек.Качваме се аз и още двама по стълбите на някаква кооперация. И влизаме в един богаташки апартамент.И съня ми почва да прилича на филм. Стреляме по човека той се обръща и виждам един мой познат.Навсякъде има кръв, абе грозна картинка...Свършихме си работата и докато се изнасяме аз си мислех колко работи мога да направя със спечелените пари, а те бяха наистина много. След удовлетворението от свършената работа започнах да си спомням, че умрелия по особено жесток начин май,ми е познат от някъде. И тогава си спомних, че всъщност той ми беше бившия приятел. Съня ми от филм се превърна в много реална ситуация: ''няма ли да ми липсва щом съм го убила?'' ''повече никога няма да го видя, няма и да чуя нищо за него повече-нито лошо, нито хубаво''.Започнах да се обвинявам и да съжалявам.След което се събудих и ми беше много тягостно...

Град
    София
    Че убиват малки деца или нещо такова,беше просто отвратително...

Не се сещам в момента..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Аз веднъж сънувах,че има едно много гадно място,където изтезават децата като ги карат да пишат домашни,да стават рано,да правят контролни и т.н.Взех,че се събудих и кошмара се оказа истина.........
    П.П.DieselBlood,дано аватарът ми да не ти е събудил стари кошмари.....

сънувах,че съм в някаква стая само с едно огледало и аз поглеждам в огледалото и там не се отразявам аз,а гол мъж със дълга черна коса и цилиндър и после се когато се обърнах назад видях една жена.Носеше дълга бяла нощница и държеше ръцете си напред към мен и видях,че вените и са прерязани и кръвта капеше по пода.
    Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Най-лошият кошмар,който съм сънувала е как майка ми умира.Другите всичките са някакви измислени,ама може би и сънищата със змии са ми били гадни,много ги мразя.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Цитирай Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
    Санувах че майка ми умира супер гаден кошмар .... и след месец-два кошмара ми стана реалност ..
    Мн лошо, съжалявам.

Аз много отдавна сънувах, че минавам през стаите на някаква сграда без прозорци и като отворя някоя врата, опитвайки се да напипам ключа, за да светна хващам някоя отрязана глава и(сънят продължава) се събуждам от това, и виждам някаква глава как виси над мен. След това вече наистина се събудих и бях супер много запъхтян, сякаш съм тичал.
    А пък като бях малък постоянно сънувах кошмари с манекени - тези от магазините, на които слагат дрехите...много ме беше страх от тях

Град
    in the middle of nowhere
    Ахаха ми много са имаше период в който само кошмари сънувах и едвам се събуждах.
    Например че бягаме с класната от някъв лъв. беше много страшен
    или един път когато няях време да се изнасям от блока щото имаше бомба и едвам не умрях, като излязох и ми се яви господ даже и тн

че си забравих най хубавите ми чехли в трамвая, бях уплашена как ще си ги върна и ревах
    или как сме с мама най спокойно си пазаруваме и изведнъж от земята излизат крокодили и няма къде да стъпиш щото ще те изядат
    и още не се сещам обаче..

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Два са:
    1) убиваха баща ми
    2) идваше края на света и всичко беше повече от ужасно

последния беше че в бургас идват едни самолети и кораби пълни с турци ии почват да ни избиват когато дойде редът на моето семейство ме накараха да гледам как избиват мамааа, татиии и сестричката ми чувствах се гадно седмици на ред когато си затварях очите все товаа виждах
    поредното объркано хлапе

Охх ... Аз доста често напоследък започнах да сънувам кошмари ... Но най-страшния беше ( който го сънувах всяка вечер около месец) как семейството ми умира .. и най - близките ми и то по моя вина ... аз се опитвах да ги спася от убиеца , но той беше по силен ... ... ( не помня следващата част ) Накрая се оказва , че убиецът е най-добрия ми приятел

Град
    Las Vegas
    Цитирай Първоначално написано от smoker4e7o

много съжалявам!!! не го пожелавам на никого!!!!

ПТ: много кошмари съм сънувала, но помня само 2
    ами значи бях задворена в една къща и не можех да изляза. не знам как, но изведнъж видях Гретел( от приказката ) във фурната, аз се бях превърнала в Хензел (момиче съм). изневиделица от една врата изкочи вещицата с един нож. търсейки изход видях една друга врата и тръгнах към нея, а лудата беше точно зад мен. само че врата не искаше да се отваря и тя заби ножа в гърба ми . добре че се събудих, защото не искам да знам какво можеше да направи

или пък веднъж сънувах, че сключвас сделак с дявола . някакъв ужасен призрак ме гонеше в собствения ми апартамен!!!!! не исках да потписвам, но ако не го направех, той щеше да ме убие. чувствах, че ако изляза навън ще съм в безопатсност. и тръгнах да слизам по стълбите, но призракът беше зад мен. хвана ме и ме завлече обратно в апартамента. тъкмо щях да подпиша и се събудих

беше УЖАСТНО!!!
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Град
    Пловдив
    Амии... Бях затворена в някаква гробница и тъкмо търсех изход от нея, когато се натъкнах на починалата ми баба :\ Тя ми каза нещо (не помня какво) и......... се събудих XD
    Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
    болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!

Сънувах,че съм умряла. Духът ми излезе от тялото и видях че са ме сложили между зомбита и едни момичета се опитват да ме съживят и постоянно пофтаряха : температурата на тялото и е 38градуса защо не диша? След около 1час се съживих и бях в купчина с обезобразени хора и започнах да крещя тогава едно от зомбитата ме хвана и направо ми спря сърцето ,започнах да бягам по коридорите и едва дишах.Намерих изхода,но не можах да затворя вратата и 2 момчета доидоха и тъкмо да я затворят и зомбитата ги раскъсаха пред мен .Отидох в съседната къща а мойта фр ми каза ,че трябва да се върнем и да убием абсолютно всички!! Взехме коса и сърп и убихме всички накрая се оказа че това са били роднините ни които са хванали накъф вирус и са мутирали

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Ами няколко са:
    1. Сънувах, че съм умряла...всъщност това беше преди много време и не си спомняма много добре съня
    2. Сънувах, че майка ми е умряла...най-ужасният сън в живота ми който ме накара да започна да я ценя повече...
    3. И наскоро сънувах, че някви мутри гонят мен и семейството ми за да ни убият тоя последния е по-скоро глупост ама бях мн изплашена когато се събудих

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    1. Че ЩЕ умра при автомобилна катастрофа.
    2. Че мозъкът ми изтича през една дупка от главата

Че съм сам в една стая, поглеждам към прозореца и виждам отражението си, което почва да се движи по друг начин (не следва моите движения). Страшничко беше.

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си