View Full Version : Обичам те.. Мерси..
mrysnika
02-27-2011, 21:28
Казвали ли сте ''обичам те'' на човек,който ви е отговорил с ''мерси''? Какво ще си помислите ?
tanch3t093
02-27-2011, 21:34
Ами .. Честно казано не м се е случвало. Бих се почувствала тъпо и не на място .. Абе общо взето много кофти ситуация!
Ем,не (;
И се надявам да не ми се случи ! :)
Трябва да си бахти каръка,за да ти се случи. Аз дето съм казвала само на двама човека тея думи не мисля,че би ми се случило .. и мисля,че за да не го чуваш просто трябва да разбираш значението на думите,когато ги казваш и да преценяваш ситуацията ест.
BlueFace
02-27-2011, 22:06
Ами няма да ми е много приятно :shock:
djipsito
02-28-2011, 00:01
На бъзик, да... сериозно не ми се е случвало
nikitka_
02-28-2011, 09:09
..
TheBeliever
02-28-2011, 09:18
Не ми се е случвало, но и аз съм казвала "Обичам те" само на един човек.
Аз съм отговаряла с "добре". На един директно си му казах "Аз пък не те обичам". Защо да го лъжа човека?
А на един дрисльо, който тръгна да ми се обяснява в любов на втората среща му казах, че не е добре и да не ме търси повече.
YourBlueEyes
02-28-2011, 09:54
Еми ще знам ,че не ме обича ...;Д Кофти ще е ..
Abigoria
02-28-2011, 11:07
Писах на приятеля ми смс "Обичам те" и той не ми отговори. :д Почувствах се адски гадно. Ама като се прибра, ми го каза в очите...
RoSKo0o0
02-28-2011, 11:12
това вече е забавно :lol:
DarkTemplar
02-28-2011, 11:57
Който ти е отговорил така, явно не споделя същите чувства.
BaffaLsc
02-28-2011, 12:12
Не ми се е случвало и дано не се случи, защото ще се получи доста.. :shock:
До сега не ми се е случвало.Ще бъде доста неловка ситуация.
shugababe112
02-28-2011, 12:41
Ами на мен ми се е случвало при това беше първото момче,на което споделих чувствата си.Но нашите отношения като цяло бяха доста сложни,така че го разбрах.
ivcheto0o
02-28-2011, 12:53
Не ми се е случвало.Все пак на някои хора им отнема повече време да заобичат някого
VaMpiRKaTaaa
02-28-2011, 13:05
Не.
Не ми се е случвало.
againstyou
02-28-2011, 13:26
Не ми се е случвало и дано не се случи, защото ще се получи доста.. :shock:
DesireToFire
02-28-2011, 13:43
Може и да изглежда тъпо, но си представете ситуацията, когато някой ви го каже и вие не може да му отвърнете със същото. Нищо чудно да се изръси нешо от сорта.. На мен човек ми го е казвал, но с ясното съзнание, че аз не изпитвам повече от приятелски чувства, така че направи така, че да не се налага да отговарям.
ScarletBite
02-28-2011, 16:04
Еми... бих си помислила, че се е стреснал и не е знаел какво да отговори. Но да, би ми станало гадно.
xxcherry
02-28-2011, 16:37
НЕ! Дано никога не се случи.
Fiction7577
02-28-2011, 16:44
Естествено кажат ли ми го, ще се почувствам все едно съм :booooomb: :booooomb:
Това е едно от най-лошите неща който могат да се случат на някой! Аз не съм била в такава ситуация, но както е тръгнало нищо чудно скоро да съм .. :booooomb:
ForzaFelipe
02-28-2011, 20:16
Случи ми се,но аз бях този който го каза :D
Не ми се е случвало.Все пак на някои хора им отнема повече време да заобичат някого
То не става въпрос да заобичаш някого ;) когато човека срещу теб стой и ти каже че те обича ти за момент отказваш и мозъка ти изтрелва това което обикновено изръсва и тва е "Мерси" .Аз като го казах и аз исках да кажа "и аз те обичам" ,но си има един момент в който ако наистина го мислиш е трудно да го кажеш и признаеш :)
beautifulll
02-28-2011, 20:27
на мен ми се е случвало но обратното. приятелят ми ми каза 'обичам те', а аз 'мерси'... за момента незнаех какво да кажа защото не изпитвах същите чувства, но после замисляйки се осъзнах колко тъпо и гадно се е почувствал. тогава бях по мъничка и глупава де. :( кофти ситуация
anonymous708973
03-01-2011, 18:19
на мен ми се е случвало но обратното. приятелят ми ми каза 'обичам те', а аз 'мерси'... за момента незнаех какво да кажа защото не изпитвах същите чувства, но после замисляйки се осъзнах колко тъпо и гадно се е почувствал. тогава бях по мъничка и глупава де. :( кофти ситуация
Не си постъпила глупаво! Глупаво е да отговориш, ако не го изпитваш. :)
При нас беше обратното и не беше "Мерси". Бяхме на рождения ден на най-добрия му приятел - в една вила в Бачково. Аз бях бая подпийнала (разбирайте пияна като г*з, обаче все още във веселата фаза) и общо взето, лежахме на едно легло в една тъмна стая (в която го завлякох, за да го карам да прави секс с мен 8-) ). След като ме убеди, че не е добра идея, се гушкахме и той ми каза: "Не е най-подходящият момент, но адски много те обичам." Аз му казах: "Не, просто си пиян, кажи ми го утре, когато си 100% трезвен и сигурен".
На следващия ден ми го каза, но аз не му отговорих отново. Не помня какво му казах, но със сигурност не беше неловко, някак си съм се измъкнала, защото не бях сигурна. Казах му го след 2 месеца мисля. :)
Мда, случавало ми се е. Тогава човечецът ми обясни, че няма как да ми го каже без да го чувства и аз бях доволна да си чуя "мерси"-то. Не съм се чувствала неудобно, защото осъзнавах, че е искрен (а аз го бях помолила за това). И сега не ми става тъпо като се сетя, защото осъзнавам, че не съм го обичала истински.
NomNomNom
03-01-2011, 19:39
Не ми се е случвало, никога не съм казвала обичам те първа.
Ама, ебаси , ако не те обича какво друго да ти каже . По-добре , от колкото друго . Такъв е живота, не винаги са взаимни чувствата, няма лошо и срамно.
8LittleStar8
03-02-2011, 05:56
Ами, когато ми се случи казах "Мерси???? Мерси ли??? Ти повече от мен няма да чуеш 'Обичам те!' да знаеш, но после да не ми ревеш, че нещата са се променили" и тогава получих "А бе нали знаеш, че и аз те обичкам беее, само си се шегувкам..." но аз продължих да го гледам така :x
хахах МЕРСИ :D е това е отговора....просто човека благодари че го обичаш, но той не е обеден че той те обича хаха :shock:
gerilovedani
03-02-2011, 09:55
при мен се случи следното:
когато му казах обичам те той ме погледна и целунна,аз се почуствах тъпо..слд няколко дена по скаипа му споменах ,че не ми е отг .същото :booooomb:
Йй той ми не е важно да се казваа а доказва :(
Много ми е тъпо пиша му го/казвам му го и Нищоо/
Пращам му сърца по скаипа и тои пак нищо :(
DesireToFire
03-02-2011, 13:57
при мен се случи следното:
когато му казах обичам те той ме погледна и целунна,аз се почуствах тъпо..слд няколко дена по скаипа му споменах ,че не ми е отг .същото :booooomb:
Йй той ми не е важно да се казваа а доказва :(
Много ми е тъпо пиша му го/казвам му го и Нищоо/
Пращам му сърца по скаипа и тои пак нищо :(
Много зле.. Това че те е целунал е възможно най-добрата реакция в неговия случай. Може просто да не му е лесно.А и да знаеш, че когато казвап обичам те, не се изиква отговор.
gerilovedani
03-02-2011, 16:21
^Амии съгласила съм се,то има и такива момчета
а пък и ако не ме обича(нищо че не го казва) няма да е с мен година и мес.
Преди 3 мес.се бяхме рзделили и аз го търсих няколко пъти но не се получи
И като спрях да го търся,тои ме потърси :)
momi4eto1
03-02-2011, 16:57
тва ще е адски неудобно...дано не ми се случва...§ Но явно не испитва същото като теб.
GossipGir1
03-03-2011, 03:51
Скъпи, тъпако, който дори не осъзнава колко е тъп.. Бъди по-ясен когато обясняваш твоите емоции. Най-вероятно не е разбрала какво си й казал.
П.П от мъжа на GossipGir1
Не ми се е случвало и се надявам да не се случва!! :?
Moderatorius
03-03-2011, 10:11
Не съм искала да го карам да се чувства кофти, ама май наистина успях. :D След като ми го е казвал съм казвала: А? (наистина не го бях чула) :D и той: нищо... :D Иначе другите пъти съм мълчала виновно, но той не ме е притискал. И без тва си знам, че обича всяка втора, къв е смисъла да говоря неща, които не чувствам 8-)
ssunnnshinee
03-03-2011, 11:49
не ми се е случвало и дано не ми се случва, но това е определено човек, който незнае значението на тези две думии.. явно го взима за " комплимент " :?
TheBeliever
03-03-2011, 12:23
не ми се е случвало и дано не ми се случва, но това е определено човек, който незнае значението на тези две думии.. явно го взима за " комплимент " :?
Не. Това е човек, който не изпитва същите чувства и не иска да те залъгва в противното. Ти би ли предпочела някой да ти казва, че те обича, без да го чувства?
Май не... Но ми се е случвало да има неловко мълчание, което ,предполагам, е по-лошо.
За това пък се е случвало и от моя страна отговорът да е "добре", ама това беше преди много време и определено беше най-вече от незнание какво да се каже, когато чувствата не са споделени. 8-)
BlindedAngel
03-03-2011, 16:36
Случвало ми се е :lol: Бях на 18 тогава
Както вървим нещо и аз приказвам някви неща и тя ми казва "Обичам те", аз такъв само казах "благодаря" без да се усетя и продължих да си разказвам историята.След 10 секунди и двамата избухнахме в смях, но реално погледнато не знам как се е почувствала наистина 8)
GrippingBosh
03-03-2011, 19:08
Случвало ми се е да кажа Обичам те ,за първи и последен път го казах на момче , той ми отговори с едно "Радвам се ".... и ме гледаше като отровен
kremen4eto
03-04-2011, 09:24
Преди година и нещо с приятелят ми все още само се чукахме, но аз се опитвах да го убедя, че имам чувства към него и искам да сме заедно. И една вечер много се напих и бяхме в ездачка и той ме пита "Обичаш ли ме?" и аз "Ха, не! Ти какво очакваш да ти отговоря?" ... и продължих със секса. Толкова съм била пияна, че се сетих за случката чак след няколко дни и ми стана много тъпо, понеже можех просто да кажа "не", а не да му се изсмивам в лицето :D
А преди 9-10 месеца като му казах "Обичам те" той отговори "Хм. И как разбра?" :D Върна си го ... :-D
anonymous708973
03-04-2011, 09:59
а пък и ако не ме обича(нищо че не го казва) няма да е с мен година и мес.
Голяма заблуда. Защо хората не могат да приемат, че дългите връзки могат да се дължат и на факта, че хората се харесват и им е добре заедно? Не, не ми се е случвало, но съм убедена, че това също е причина. Мисълта ми беше, че не е задължително да е любов.
Не, не ми се е случвало... Дано и да не ми се случва... Ще бъде ужасно :shock: 8-)
bbbbPleasure
05-11-2011, 16:53
Хахаххх.. после се бих изсмяла по най-долния начин в лицето му и бих казала ' хвана ли се бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ' : }
kuklichka_bg
05-11-2011, 17:25
Веднъж нещо си говорех, и той ме прекъсна с думите да и аз те обичам..аз се засмях и си продължих с историята....
Не ми се е случвало и няма да ми се случи, защото никога няма да кажа "Обичам те" първа ... Ще съм сигурна, че той ме обича, преди да му кажа каквото и да е ... Иначе предполагам бих се почувствала доста неловко, ако ми се случи.
Angeleyes
05-11-2011, 18:10
Все още не ми се е случвало някой да ми каже "Обичам Те". :D :D :D
DesireToFire
05-11-2011, 18:22
Аз съм казвала и по-голяма простотия..