View Full Version : 20 години разлика :(
Ivalinka
03-01-2011, 19:14
време е темата да се заключи. :)
благодаря за отделеното време
:)
iiordanova
03-01-2011, 19:18
:shock: 20 години ? УоУ!
Откажи се докато не е станало късно.
ти на колко си? той как е с парите?
krem4et0
03-01-2011, 19:28
Днес гледах един филм по btvCinema за връзката (в последствие брак) между момиче на 15 и мъж на 33. Животът и беше свързан с много насилие, а в момента жената излежава 25 годишна присъда за убийството му (по действителен случай е). За Лори Келог. Той общо взето искаше тя да не пораства, да няма мнение, собствени желания, чувства и мисли. Разбира се не винаги е така, но...Гледай филмът, пък после си прецени.
radeberger
03-01-2011, 19:33
Не се занимавай с глупости ;) Все едно момчетата на твоята възраст са се свършили.
Ivalinka
03-01-2011, 19:35
аз определено не съм на 15 и той си пада по жени на неговите години. не е направил нищо, намеци, подобни, и аз не искам да правя нищо, за да не изляза супер ненормална накрая, ако той ме не харесва.
но не мога да спра да мисля за него....
най ми беше забавен комантара на един познат, че всички мъже желаят по-млади жени. да кажем, че това е коментара му, но перефразиран.
NomNomNom
03-01-2011, 19:37
22 и 42 е ок. 16 и 36 - не толкова, вие ще кажете защо, много по-добре и от мен знаете.
Но не изглеждаш като зряла жена, независимо от това на колко си .
Самият факт , че пускаш темата говори за това.
Ivalinka
03-01-2011, 19:41
аз си знам, че нищо няма да направя. за зрялост, определено не съм зряла.
интересно ми е какво мислят хората. различните мнения са интересно нещо.
а иначе определено не отговаря на годините си. даже се изненадах като разбрах на колко е.
mayablek
03-01-2011, 20:09
Плюй си на петите докато е време! Дори идеята за това не би довела до нищо добро! Продължи напред и го остави за гърба си!!!
Не че не би могла да оцелее една такава връзка.
Просто шансовете са малки. Но принципно няма невъзможни неща.
Във всеки случай, 20 години си е доста над приемливата разлика. Това е вече разлика в поколенията - съвсем различно възпитание, ценности и приоритети. Всичко, към което младият във връзката ще се стреми, другият вече ще го е преживял.
Определено, лично за себе си, не одобрявам. Но пък затова имате глава на раменете си.
rtpghhfcz
03-01-2011, 20:30
22 и 42 е ок. 16 и 36 - не толкова, вие ще кажете защо, много по-добре и от мен знаете.
Но не изглеждаш като зряла жена, независимо от това на колко си .
Самият факт , че пускаш темата говори за това.
22 и 42 НЕ е ОК....................................
ShtrudeL
03-01-2011, 20:35
Първата ми реакция при прочита на заглавието: ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА ХАХХА!
Втората: ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА!
Fiction7577
03-01-2011, 20:48
20 и 40 става примерно ако искате да си направите кефа в една нощ, един секс .. нищо лошо.
Връзката си е друга работа.
Годините правят мненията на двама души различни почти за всичко.
Е, зависи все пак.
Ivalinka
03-01-2011, 21:22
то моето е по-скоро сексуално желание... сигурно идва от факта, че той има повече опит от мен.... не знам
Провери първо да не си осиновена, и дали случайно той не ти е истинският баща.
Приятелят ми е с 10 години по - голям. И "връзката" ни е пълен кенеф. Такава връзка е само болест на здрава глава и нищо повече. Праскайте се там да ти мине мерака и не се разправяй с глупости.
RoSKo0o0
03-01-2011, 22:34
Ъм... ко каза ко?
TheNewReligion
03-01-2011, 23:07
Праскайте се там да ти мине мерака и не се разправяй с глупости.
8-)
Праскайте се там да ти мине мерака и не се разправяй с глупости.
:lol: :lol: :lol:
VaMpiRKaTaaa
03-02-2011, 04:38
Недей.
След 10 години ти ще си в разгара на животът си,a той ще е дядо.
Децата ви место татко,по-удачно ще бъде да му викат дядо.
Ако епитета "курвата" ти подхожда, то тогава скачай и не се притеснявай!
да кажем 15 години разлика е нещо по приемливо, ноооо 20 малко в повечко ми идва :razz:
MaLkaTa_LaDy
03-02-2011, 08:08
В ред ли сте?!?! Всичко би било толкова несъвместимо!
AllEyesInMe
03-02-2011, 14:21
Доста си е разликата...послушай другите, нищо хубаво няма да излезне.
WaterLilly
03-02-2011, 16:25
http://i54.tinypic.com/24cwfbp.jpg
ИУ ИУ ИУ...
momi4eto1
03-02-2011, 18:05
зарежи гоо!
http://i54.tinypic.com/24cwfbp.jpg
ИУ ИУ ИУ... :razz: :razz: :razz:
AuburnKills
03-02-2011, 18:13
20 години :shock: Ти наред ли си?? :shock:
minimalGirl
03-02-2011, 18:40
Не ви разбирам аз днешната младеж :D с времето щеш не щеш ще се будиш до старчок защо бързате още от сега :D
bloodyred
03-02-2011, 18:47
Ее .. 20 години са страшно много разлика, както казаха до 15 така и така, но 20 вече си е .. В смисъл, ти си знеш. Зависи на колко си, но примерно, когато си на 40, той ще е на 60 .. което е доста .. не знам, живота си е твой, ти знаеш какво да правиш .. но щом питаш в такъв форум, явно и ти не си на ясно какво искаш .. на колко си?
Ivalinka
03-02-2011, 19:13
аз определено нямам желание за връзка с него. просто ме привлича.... доста
Мисля,че разликата ви е прекалено голяма.Много проблеми биха възникнали в една такава връзка.
Той на колко е и ти на колко си?мое ли да имаш толкова арен аватар майна
Той на колко е и ти на колко си?мое ли да имаш толкова арен аватар майна
Аз мога много неща,за които не предполагаш... :)Поздрав http://vbox7.com/play:121f72db
bratignat
03-02-2011, 19:30
Привличането изобщо не пита за годините. Принципно и аз си падам предубеден към голямата разлика в годините, но веднъж харесаш ли някой, никой не мжое да те спре. Нека само опита, както се казва :D
Та - няма да ти е лесно ако искаш да бъдеш с този човек, но по-важно е да сте щастливи.
TheTiger
03-03-2011, 08:10
Наборите се свършиха ... :smt064
VaMpiRKaTaaa
03-03-2011, 08:39
Привличането изобщо не пита за годините
Няма да се влюбиш в някое малко дете или някой пенсионер,нали?
Ай кажи на колко си години и той на колко е???????????? :-o
VaMpiRKaTaaa
03-03-2011, 08:44
Бъди риалист.
Човек с 20години по-голям може да ти е родител...
А само като си помислиш,че може да правиш свирка на баща си..не ти ли се повдига??
XxNymphetaminexX
03-03-2011, 09:50
Добре де,миличка! Просто го пренебрегвай! 20 години е много! ;д Но се случва..! ;д
Като бях на 10 харесвах Дейвид Хаселхоф (актьора)... но ..никога не бих имала връзка с него дори и сега,ако го познавам. Много хора се влюбват ей така ,примерно в известни личности ,които са с десет-двадесет-тридесет години по-големи ;д .. но не е нищо сериозно.. просто чувство..
Но не само това.. Ти си. Момиче(не жена) ,а той е мъж.. -разбираш ли,че той е много,много по-зрял от теб/..
Просто - забрави! Нка си остане само привличане :)
bratignat
03-03-2011, 11:50
Бъди риалист.
А само като си помислиш,че може да правиш свирка на баща си..не ти ли се повдига??
Вампирке страдаш от синдрома на Електра? Ако не Електра ще е някакъв интерес към педофилия и геронтофилия. Винаги крайност.
При жените нямам идея как е, но аз от 15 годишен съм искал да бъда с Моника Белучи, намирам го за абсолютно нормално и разликата ни е над 20 години. Зависимост от възрастта, съм убеден, че физическо привличане, може и да има, но водещо е интелектуалнтоо развитие. А годините в никакъв случай не са гаранция за развитие на умствените способности.
VaMpiRKaTaaa
03-03-2011, 12:01
bratignat,ти би ли тръгнал с жена 20 години над тебе,която може да ти е майка,дори и баба?..
XxNymphetaminexX
03-03-2011, 12:03
Бъди риалист.
Вампирке страдаш от синдрома на Електра? Ако не Електра ще е някакъв интерес към педофилия и геронтофилия. Винаги крайност.
При жените нямам идея как е, но аз от 15 годишен съм искал да бъда с Моника Белучи, намирам го за абсолютно нормално и разликата ни е над 20 години. Зависимост от възрастта, съм убеден, че физическо привличане, може и да има, но водещо е интелектуалнтоо развитие. А годините в никакъв случай не са гаранция за развитие на умствените способности.
Ако четеше на горе щеше да видиш - ... има нещо общо със синдрома на Електра... Обаче... не би имал секусуални отношения или пък.. не би ходил (или не би се оженил) за жена,която може да ти е майка,баба,леля итнт ;дд хъхх ./.. днешната младеж имате много примитивно мислене ;дд :)
bratignat
03-03-2011, 12:14
Има доста примери за връзки и женитби между хора на изкуството с по-млади стари и хора. Не казвам че подкрепям или отричам това. Просто ме дразни тази глупост това може да ти бъде майка, баба прачичо, директор, каквото се сетите. Прощавайте, по тази логика всички сме братя и сестри, понеже сме произлезли от Адам. WTF?!
XxNymphetaminexX
03-03-2011, 12:52
Има доста примери за връзки и женитби между хора на изкуството с по-млади стари и хора. Не казвам че подкрепям или отричам това. Просто ме дразни тази глупост това може да ти бъде майка, баба прачичо, директор, каквото се сетите. Прощавайте, по тази логика всички сме братя и сестри, понеже сме произлезли от Адам. WTF?!
Броо .. Айде момичето да е на 10 или 13 а мъжа на 20 или 30,или 33 ... ;) ай кажи ми нормално ли е? ако бяха възрастни и двамата о разликата беше маалко по-малка ок.. ама...
или пък тя да е на 30 а той на 50? Как ти звучи ;) Ай замисли се преди да говориш
mayablek
03-03-2011, 14:02
Я се осъзнайте малко.
Толкова ограниченост на едно място не съм виждала.
Това е толкова жалко...
Ай и вие се замислете преди да изразявате елементарните си мнения. 'Този, ако бил на 16 онзи на 36'.
Отново извъртате нещата в друга посока с цел да сте по-компетентни.
Ще споделя с вас една невероятна лична тайна...
На 16 години съм, а си падам си по Антъни Хопкинс...всичко в този човек ми харесва.
Като казвам Всичко, значи Всичко.
Гледала съм 'Мълчанието на ангетата' над 30 пъти само заради него.
Съдете ме!
Добре...едно е когато човека е извесна личност, а сасем друго като е някой познат и ти наистина ли можеш да не повърнеш ако си представиш да се е**ш с него. За мен повече от 7 години е ожасно много!!!
sweetpunk
03-03-2011, 14:27
По принцип съм на мнение, че годините нямат знаечение, но при така огромна разлика бих се замисляла: какво иска той от мен, какво мога аз да му дам, има ли изобщо смисъл, имам ли бъдеще с него (неговоря за няколко месеца, а за дълга връзка). Аз си падам по мъже по - големи от мен 1во, защото са по - зрели, малко или много имат установени цели, стабилност и вискчо, което няма едно 17г момче, но винаги преди да започна връзка си задавам тия въпроси. Той предполагам е на около 35, мисли за семейство, дом, иска вече да установи живота си, а ти все още нищо не си видяла, не си поживяла за разлика от него, не вярвам да искаш деца и т.н. След това идва другото, ти искаш да излезеш, той е изморен, ходи ти се на дискотека, а него вече не го влекат такива места, той има едни интереси ти съвсем различни .. та мисълта ми е, че като мине "меденият месец" после к'во, започвате да си намирате косури, да се карате и да си изкарвате нервите един на друг, по простата причина, че примерно не сте един за друг .. Стига с моите философии не го познавам, нито теб и не мога да го твърдя, но се замисли пре да действаш ;)
XxNymphetaminexX
03-03-2011, 14:39
Я се осъзнайте малко.
Толкова ограниченост на едно място не съм виждала.
Това е толкова жалко...
Ай и вие се замислете преди да изразявате елементарните си мнения. 'Този, ако бил на 16 онзи на 36'.
Отново извъртате нещата в друга посока с цел да сте по-компетентни.
Ще споделя с вас една невероятна лична тайна...
На 16 години съм, а си падам си по Антъни Хопкинс...всичко в този човек ми харесва.
Съдете ме!
Мойто дете.. И аз като си падам по някой актьор примерно е ОК .. Това е заради визията и имиджа итнт... Друго е някакъв непознат от улицата дето е с 389274912 години по-СТАР! .. Освен това актьорите са с толкова операции или грим или корекции ,че изглеждат с едно 5-10 годинки по-младички! Капиш?
XxNymphetaminexX
03-03-2011, 14:46
Мила како...
Приключих с теб и елементарното ти мислене.
Окей секси лапе - чалгарче ;) ... Пожелавам ти да някой ден и ти да се влюбиш в някой секси дядо - чалгар и да сте много щастливи :) ... Лек ден :)
П.С. А знаеш ли ,че ако бях с няколко годинки по-голяма можех да съм ти майка ;дд ;)
Съдете ме!
:lol: :lol: :lol:
Въпросът е дали Антъни Хопкинс ще си падне по тебе 8-)
Доста кофти разлика.Аз не искам да се забърквам в такива връзки с огромни разлики..някак си все едно ти е баща ,брр.
Ivalinka
03-03-2011, 18:30
добре.. аз съм на 20.
иначе сега се сетих, че прабаба ми и прадядо ми имат над 20 години разлика.... но то е било друго време...
добре.. аз съм на 20.
иначе сега се сетих, че прабаба ми и прадядо ми имат над 20 години разлика.... но то е било друго време...
ти където отиваш, той от там се връща, прави си сама сметката...
mArMaLaDkA
03-03-2011, 19:10
1.Годините не са еквивалентни на житейският опит. Има толкова незрели и вдетинени хора на тия години, така че репликите от рода "ти отиваш еди-къде-си, а той идва от не-знам-къде-си" не важат. Не и в повечето случаи, в които ги пробутвате.
2. Твърде жалко ще е, ако са се изписали 4-5 страници за някакъв емоционално нестабилен индивид.
Иначе в този(а и в който да било друг) форум няма да намериш подкрепата, на която може би се надяваш. Всъщност, няма и нужда, ако става въпрос за единия секс, понеже такива неща се случват под път и над път. Нещата щяха да са далеч по-сложни, ако имахте връзка и т.н. И все пак, не намирам нещо кой знае колко трагично в едни такива отношения, стига да говорим за хора на по 20+. Няма да загубиш кой знае колко(поне така си мисля), само можеш да спечелиш. :)
Ivalinka
03-03-2011, 19:28
аз не търся подекрепа. интересно ми беше какви са вижданията по въпроса. лично аз мисля че няма нищо да направя, защото май не го намирам за нормално.... не знам
Една съученичка тръгна с такъв, след няколко месеца забременя от него, той й открадна телефона и я заряза. Ако искаш си пробвай късмета и ти...
Kobayashi
03-04-2011, 07:38
Ivalinka,мила,и аз съм в същото положение....знам какво ти е,само дето нашата разлика е 18 год. 8-) Така де,все едно.....и аз мисля постоянно за него,и това е от 2 години вече и почти свикнах,най-добрата ми приятелка ме подкрепя в това,но за 2 години не съм предприемала никакви действия,защото знам,че такава връзка нито ще има бъдеще,нито ще свърши добре,и ще има много наранени. Таааа,съвета ми е,давай да ги забравяме,нямаме друг избор,просто такава връзка няма да оцелее,то се знае. :) Пожелавам успех и на двете ни. :-)
п.с.;ае,форумници,хранете на воля. :)
Ivalinka
03-04-2011, 21:25
Ivalinka,мила,и аз съм в същото положение....знам какво ти е,само дето нашата разлика е 18 год. Така де,все едно.....и аз мисля постоянно за него,и това е от 2 години вече и почти свикнах,най-добрата ми приятелка ме подкрепя в това,но за 2 години не съм предприемала никакви действия,защото знам,че такава връзка нито ще има бъдеще,нито ще свърши добре,и ще има много наранени. Таааа,съвета ми е,давай да ги забравяме,нямаме друг избор,просто такава връзка няма да оцелее,то се знае. Пожелавам успех и на двете ни.
п.с.;ае,форумници,хранете на воля.
оказва се че ме избягва.. само да отбележа, аз не флиртувам с него.... но за 1вото може да си въобразявам...
Eclipsercho
03-04-2011, 21:26
+1.
anonymous768631
03-04-2011, 22:46
Аз смятам да заключа: :lol: :lol: :razz: :razz: :-D :-D :D :D :grin: :grin:
vampire_girl_
03-04-2011, 23:16
Можете да си легнете там 1,2,3 и т'ва е...
Вярно е,че има мъже на 40-45,които изглеждат доста добре и поддържани,ама е мнооого малка вероятността да се получи нещо между вас.
Сегашната ми любов е 16 години по голям от мене ии какво от това. Знам, че е човек, а не свиня, готино ми е с него добре си прекарваме не се караме. Нямам намерение да прекарам живота си с него, но след като ми е добре за кво да си слагам ограничения. Всико е доста относително, ако знаеш че е мъж на място и ако не си прекалено малка - действай :P не всички мислят като мене де, но все пак живота е един правиш това което ти харесва на теб без да се съобразяваш с никой и разбира се действаш умно ако е някой тъпак дето би те използвал само за едно не се забърквай въобще ти си знаеш какъв е :)
DevilWish
03-05-2011, 17:17
20 и 40 става примерно ако искате да си направите кефа в една нощ, един секс .. нищо лошо.
Връзката си е друга работа.
Годините правят мненията на двама души различни почти за всичко.
Е, зависи все пак.
И аз така мсиля ;)
malkataa
03-05-2011, 21:21
За любовта няма никакви граници.. ако изпитваш чувства към него опитай, може и да се получи...
gabri3lla
03-06-2011, 07:08
Не се занимавай с него.Спри,докато не е станало късно.
LightningMcQueen
03-25-2011, 21:01
Така като те чета, ти си тази, която може да съветва форума.
Имаш много трезва преценка, усещане за ситуацията, а си знаеш идеално какво искаш. Естествено, че връзка не е логична/ не че е невъзможна/, но ако ти си готова и той покаже желание и има ситуация ... принципна не е ли същия, като с 20 годишен?:)
Живота е готин;).
RoSKo0o0
03-25-2011, 21:29
На челото ти пише "прокурор".
Lollyrot
03-26-2011, 10:52
Ако сте пълнолетни и се искате, годините са просто цифра и нямат значение.
sweetyKari
03-28-2011, 08:50
Провери първо да не си осиновена, и дали случайно той не ти е истинският баща.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Greennight
03-28-2011, 09:06
20 години,вие луди ли сте бе хора ?Осъзнай се,докато е време момиче.Тва е супер голяма разлика.Той ти е чичко на теб...На наще разликата е 8 години и се счита за супер голямата разлика...
Josefinne
03-28-2011, 13:40
Ами то и аз не бих. Много голяма разлика. Твърде голяма, за да имате общи интереси. И дори да има я има тръпката, дори да не е само секса, не мисля, че ще излезе нещо ... дълго.
"годините са просто число,...м то и килията е само стая''
разбираш ли се с ваще?
Josefinne
03-28-2011, 14:38
"годините са просто число,...м то и килията е само стая''
разбираш ли се с ваще?
:D :D :D :D :D :D
+1
То си казва сичко, тъпа си та се въртиш от толкова хора на планетата си избра някой с 20 години от горе?И според теб тая "твойта" връзка има ли някво бъдеще? Ти си типичен примерр за Патка, макар, че животното с което те сравнявам може и да се окаже по додялано ;)
Josefinne
03-28-2011, 14:48
То си казва сичко, тъпа си та се въртиш от толкова хора на планетата си избра някой с 20 години от горе?И според теб тая "твойта" връзка има ли някво бъдеще? Ти си типичен примерр за Патка, макар, че животното с което те сравнявам може и да се окаже по додялано ;)
Пък ти си типичен пример за пикльо, който се бърка където не разбира.
Пък ти си типичен пример за пикльо, който се бърка където не разбира.
Понеже съм прав е по-лесно да кажеш, че съм пиклио отколкото да се съгласиш въпреки, че знаеш, че съм прав!
Просто е на лице "женската солидарност" но фактите саа факти тя като е на 35 той ще го дига с тррибестан, освен това сега може да не се усеща разликата в начина на мислене, но това с годините неминуемо ще стане проблем това са 2 десетилеттиия ;) разликата не виинаги се свежда само до годинните проблема е много по-сериозен. разбиранята на човек на средна възраст и на млада жена няма какк да са еднакви ;), но ти беше по-лесно да кажеш, че съм пиклио нали? ;) няма проблем разбирам те, мога да си представя какъв ощърб е да си жена и да не си равна да не си "equal" и да си недодялана дотолкова, че да неможеш и да мисиш обективно и реално. !
Ivalinka
03-28-2011, 22:15
тази тема няма ли някой да я заключи вече... доста време мина :)
благодаря за съветите... хммм :)
LambOfGod
03-28-2011, 22:23
Така като те чета, ти си тази, която може да съветва форума.
Имаш много трезва преценка, усещане за ситуацията, а си знаеш идеално какво искаш. Естествено, че връзка не е логична/ не че е невъзможна/, но ако ти си готова и той покаже желание и има ситуация ... принципна не е ли същия, като с 20 годишен?:)
Живота е готин;).
Какво й е трезвото в преценката и как знае идеално какво иска?
Ако имаше тревза преценка нямаше да си избере някой с 20 години по-голям от нея, а ако знаеше идеално какво иска нямаше да пише теми по форумите.
Живота може да е готин, но и да имаш морал е не по-малко готино, нито прави животът по-малко готин...
Просто всичко си има граници. Разликата между свободата и свободията.
Но нищо поне в ориента подобни неща са си нормални.
Josefinne
03-29-2011, 10:04
Просто е на лице "женската солидарност" но фактите саа факти тя като е на 35 той ще го дига с тррибестан, освен това сега може да не се усеща разликата в начина на мислене, но това с годините неминуемо ще стане проблем това са 2 десетилеттиия ;) разликата не виинаги се свежда само до годинните проблема е много по-сериозен. разбиранята на човек на средна възраст и на млада жена няма какк да са еднакви ;), но ти беше по-лесно да кажеш, че съм пиклио нали? ;) няма проблем разбирам те, мога да си представя какъв ощърб е да си жена и да не си равна да не си "equal" и да си недодялана дотолкова, че да неможеш и да мисиш обективно и реално. !
Мойто момче, ти си пикльо, защото:
1) не се изказа като хората в началото, а издрънка някаква пикльовска глупост. Не казвам,ч е си прав в мнението си, не мисля, че ще издържат 20 години, не мисля, че ще издържат и 2 години. Каквото мисля за тях съм го изказала в своя преден пост;
2) хвана да си изкажеш мнението, чак като някой ти каза, че си " пикльо";
3) не можеш да пишеш и то не защото много бързаш, си много разсеян или си си направил маникюр, а защото не знаеш как се пишат елементарни думи;
4) оправдаваш собствената си малоумност, като ме нападаш с плоски обиди. Естествено, че не съм ти equal, аз съм много много много повече от теб, поне съдейки по това, което пишеш и начина, по който си оформил профила си тук.
LightningMcQueen
03-29-2011, 11:30
...
Леле, как ме насмота по никое време и @ the back door...
А на бас, че живота е готин? 8)
alwaysnforever
03-29-2011, 11:48
Прекалено много..... :? :?
Такава връзка няма да доведе до нищо добро според мен...може би има изключения, но... :)
ти ако си на 15 примерно, той е на 35 ... поне да бяха 25 ... прекалено е голяма разликата според мен
irr3plac3able
03-29-2011, 14:28
С 20 години :shock: :shock:
По добре се откажи
gabriellllla
03-29-2011, 15:35
еми то заглавието си казва всичко... той е с около 20 години по-възрастен...
дали е само обичаен странен интерес???? или ... и аз не знам...
съвети?
и знам че разликата е голяма. затова не съм направила нищо по въпроса.
Еми аз имам връзка с момче,което е 12 години по-голямо от мен и искам да ти кажа,че по-добре досега не съм се чувствала никога с никое др момче! Аз мисля,че ако опиташ нищо няма да загубиш. Разбира се ако имаш чувства :)
BrownEyes
03-29-2011, 17:51
Аз лично немога да си обясня този факт момиче да си пада по мъж,който е с 20години по-възрастен от нея..но това е от моя гледна точка.Не е особено нормално,а и такава връзка просто няма бъдеще
не знам защо но просто се ОТВРАЩАВАМ от мисълта да съм със някъв 30-40 годишен :? :? :? Иуу
cherrygloss
03-29-2011, 18:11
не знам защо но просто се ОТВРАЩАВАМ от мисълта да съм със някъв 30-40 годишен :? :? :? Иуу
Да и аз това си мисля. Какво намират тиийейджърките в по-възрастни мъже? Защита? Пари? :?
Да и аз това си мисля. Какво намират тиийейджърките в по-възрастни мъже? Защита? Пари? :? Да!Сякаш са свършили момчетата на нашите години..абее на къде отива света..И аз това се питам-какво намира едно 14-15 годишно момиче в някакъв 30 или 40 годишен мъж..Много ми е странно
gotinata1515
03-29-2011, 20:03
Според мен няма значение в любовта няма граници :)
BrownEyes
03-29-2011, 20:51
Според мен няма значение в любовта няма граници :)
И според това,че любовта няма граници,значи,че няма проблем 20годишно момиче да тръгне с 45годишен мъж .. аз това не го разбирам,ама всеки си има свои гледни точки ..
Мойто момче, ти си пикльо, защото:
1) не се изказа като хората в началото, а издрънка някаква пикльовска глупост. Не казвам,ч е си прав в мнението си, не мисля, че ще издържат 20 години, не мисля, че ще издържат и 2 години. Каквото мисля за тях съм го изказала в своя преден пост;
2) хвана да си изкажеш мнението, чак като някой ти каза, че си " пикльо";
3) не можеш да пишеш и то не защото много бързаш, си много разсеян или си си направил маникюр, а защото не знаеш как се пишат елементарни думи;
4) оправдаваш собствената си малоумност, като ме нападаш с плоски обиди. Естествено, че не съм ти equal, аз съм много много много повече от теб, поне съдейки по това, което пишеш и начина, по който си оформил профила си тук.
Съдиш по-наачина който пиша и по профила ми ? Нима по това може да се съди?Могат само предрасъдаци да се правят ;) а иначе това нямааше и нужда да го изказвам втория пост то сички се разбираше от първия без да има нужда от пояснение, но докатот си мислиш, че си повече от екууал може и 2-3 поста да не ми стигат.И да опреелено правописат ми куца, което няма нищо общо с начина ми на мислене нито пък с личността ;) но ти трябваше да го изтъкнеш иначе нямаше да спиш спокойно, а тва каде си го въобразяваш там, че си много повече ннз си кво и нз си кво, аз не съм и очакквал да напишеш друго.Една жена дори да е ннай-простата, ще се чувства винаги с самочувствие пред друугите и ще се филмира ;)
Просто защото е нормално да се отвратиш :P
чак 20 години? уау. не ми се вижда нормално, на тази възраст той да няма връзка поне. а може и да е женен и да не ти е казал. Като знам какви ги има.
аз бих била най-много с някой на 25-6. Тоест десетина години по-възрастен. И то да си е някой младолик, защото ги има някои на 25 изглеждат като на 35. -.-
ZaicheNaXeroin
03-31-2011, 18:52
намери кой да питаш :D 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ... не мога да разбера защо си представяте някви супер извратените неща като чуете 20 години ръзлика ? толкова ли сте консервативни ? чак дядо щял да и бъде...господи :razz:
още нищо не сте видели от живота всичките разбирачи и разбирачки тука :)
на теория много неща са неприемливи,но на практика има такива двойки и аз познавам една - той на 40 ,тя на 20 и двамата изглеждат страхотно,разбират се .. и какво ? нито са извратеняци нито някви изроди и тн... съвсем нормална двойка
Fiction7577
03-31-2011, 19:55
намери кой да питаш :D 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ... не мога да разбера защо си представяте някви супер извратените неща като чуете 20 години ръзлика ? толкова ли сте консервативни ? чак дядо щял да и бъде...господи :razz:
още нищо не сте видели от живота всичките разбирачи и разбирачки тука :)
на теория много неща са неприемливи, но на практика има такива двойки и аз познавам една - той на 40, тя на 20 и двамата изглеждат страхотно, разбират се .. и какво ? нито са извратеняци нито някви изроди и тн... съвсем нормална двойка
Напълно те подкрепям. :)
С 20 години почти никога не може да и е баща, какво ми говорите за дядо.. :razz: :razz:
Не е въобще толкова ненормално.
Плюс това има мъже които и на 40 са доста поддържани и годините им не могат да се познаят, стига сте го възприемали сякаш е на 80 ...
намери кой да питаш :D 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ...
да бе, а ти си 16 годишна изчукана от десетки типове, които могат да са ти бащи. затова много ги разбираш. -.-
ZaicheNaXeroin
03-31-2011, 21:53
намери кой да питаш :D 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ...
да бе, а ти си 16 годишна изчукана от десетки типове, които могат да са ти бащи. затова много ги разбираш. -.-
когато си широко скроен и се срещаш с интересни хора можеш да научиш че живота е пълен с разнообразие и няма само ''добро и зло'' и всеки в различен етап от живота си се променя малко или много.. не е нужно да ме ''чукат десетки типове'' за да разбирам някои неща ,това явно е нужно за теб...
п.с. ти май имаш нужда от малко секс .. ( :razz: )