PDA

View Full Version : Секс по време на цикъл

Peshkata
03-01-2011, 19:30
Лошо ли е ако се прави секс по време на цикъла на момичето. Чувал съм, че не е хубаво и за това питам. :)

MaLty
03-01-2011, 20:55
Кажете,че и на мене ми е интересно 8-)

bootyboy
03-01-2011, 21:05
тогава момичето/жената е /нечиста/....

Hailie
03-01-2011, 21:24
Не е желателно, защото вероятността за инфекция при момичето нараства многократно;
2-ро: Не трябва да се използва като контрацептивно средство, защото вероятността да се забременее е голяма.
Но ако и двамата са съгласни, е силно препоръчително да се използва презерватив(и не само тогава)

mimsssssss
03-01-2011, 22:09
Не е добре за момичето, защото от тласъците има вероятност кръвта да се връща назад, а тя е замърсена и трябва да се изчисти. Не е добре за момчето, защото тази мръсна кръв и съсиреци имат бактерии. Не е и добре да се разчита, че не може да се забременее, защото винаги има веротност.
Като цяло целият организъм на жената е чувствителен и секса не е препоръчителен. Контракциите на матката, чувствителсността и', "отделянето" на кръв...

MarkKnight
03-01-2011, 22:13
след малко ще дойдат няколко фенчета на тази процедура за да те агитират и да ти разтягат локуми как им било по хубаво да го правят през това време...

тотално против това ! имайте малко себеуважение..

Rebirthing
03-01-2011, 22:51
Разбира се, че НЕ, въпреки това хормоните бушуват и е нормално да и се прииска, но в повечето случай желанието липсва.

kalpazanka
03-02-2011, 04:30
В матките ви има бактерии, това ли се опитвате да кажете? :shock:

kremen4eto
03-02-2011, 06:44
Може да бъде много приятно, ако се прави както трябва - с презерватив, внимателно и някъде, където може да си позволите да понацапате. Вероятност от инфекции има, да - и то по-скоро за мъжа.

На мен сексът в менструация ми лекува менструалните болки :D ... но ако те са непоносими, на момичето въобще няма да му е до секс.

Всъщност то си е секс, просто малко по-особен. Не знам защо толкова се пише и коментира този вариант. Вероятностите за болести и бременност си ги има и при нормалния секс. И в менструация или не, трябва да се пазим и да сме внимателни. Мисля, че и при 2та варианта се цапаме, дали с кръв, дали с други течности, все едно.

alieny2k
03-02-2011, 06:57
след малко ще дойдат няколко фенчета на тази процедура за да те агитират и да ти разтягат локуми как им било по хубаво да го правят през това време...

Подкрепям! :shock:

radinio
03-02-2011, 07:13
MarkKnight написа:

Подкрепям!

С две ръце подкрепям и аз

scanadal
03-02-2011, 08:08
Ако и на двамата ви се прави-действайте,но задължително с презерватив.
Сексът по време на мензис е уникален 8)

r6k
03-02-2011, 09:12
има 2 страни
1.риск от инфекция:кръвта спомага развитието на бацили
2.страхотен секс:но това е относително.част от жените чувстват по голямо желание за секс през този период и дори малкият намек може да ги "побърка" но пък друга част изпитват болки и не им е точно до секс
за тва си е ваша работа няма лошо няма добро важното е да ви харесва(в случая)
ама си ползвайте презерватив и по добре в банята (съвет)

kiki1991
03-02-2011, 11:51
правила съм със тампон по време на цикъл и отпред и отзад..и пак ми е било хубаво и съм нямала проблеми...

GreenFairy
03-02-2011, 18:29
^^ Как успяваш да правиш вагинален секс когато си с тампон?! Иначе аз когато съм в цикъл правя само анален. Нямам желание за вагинален секс тогава.

scarlett8
03-02-2011, 22:50
Е,браво бе,не можете ли да издържите една седмица без секс?Според мен е извратено докато си в цикъл и трудно си представям как точно го правите като тече постоянно?!

vampire_girl_
03-02-2011, 22:56
то да не е чешма,че да тече постоянно!?
Първия ден,вярно,че е по-силно,но после проблема не кой знае какъв,особено,ако момичето не е отгоре.

kremen4eto
03-03-2011, 05:50
Е,браво бе,не можете ли да издържите една седмица без секс?Според мен е извратено докато си в цикъл и трудно си представям как точно го правите като тече постоянно?!

Не тече постоянно. Дори и през 2рия и 3тия ден пак не тече постоянно.

DNA
03-03-2011, 06:35
Има вероятност от възпалителни процеси, но ако го карате малко " Take it easy " и е с презерватив, няма проблем. Просто бъдете по-внимателни и не правете секс като за последно.

kn1ght
03-03-2011, 08:56
ОТВРАТителни сте.

buzzzz
03-03-2011, 10:37
Правихме го веднъж с презерватив, беше на 1вия или 2рия ден и нямаше никой оцапан. И ми няма нищо нито на мен, нито на приятеля ми. Въпрос на личен избор си е. Ако ще го правите - с кондом и върху хавлийка или в банята :P

angel_spirit
03-03-2011, 14:08
правила съм със тампон по време на цикъл и отпред и отзад..и пак ми е било хубаво и съм нямала проблеми...

И как става това нещо да правиш вагинален секс с тампон.. :shock: ???

scarlett8
03-03-2011, 17:47

нз на мен много ми тече и наистина не си представям.както и да е смятам че е много гнусно.

kremen4eto
03-04-2011, 08:54

нз на мен много ми тече и наистина не си представям.както и да е смятам че е много гнусно.

Много малко неща ме отвращават. Сексът в менструация не е едно от тях. Въпрос на разбирания, обаче. :)

Менструацията ми обикновено не е по-малко от 5-6 дни. И е много готино в последните като не сме го правили от една седмица, а да се целуваме и докосваме и после удовлетворението от непланирания секс е много голямо.

anonymous768631
03-04-2011, 09:18
Правихме го веднъж с презерватив, беше на 1вия или 2рия ден и нямаше никой оцапан. И ми няма нищо нито на мен, нито на приятеля ми. Въпрос на личен избор си е. Ако ще го правите - с кондом и върху хавлийка или в банята :P
Това да не е...Како! :-o

П.Т.: Не, не съм го правил с момиче, което е в цикъл... Честно казано не смятам, че ще ми попречи някак... Не съм гнуслив... А и обичам миризмата на кръв. :-D

kremen4eto
03-04-2011, 09:27
Това да не е...Како! :-o

П.Т.: Не, не съм го правил с момиче, което е в цикъл... Честно казано не смятам, че ще ми попречи някак... Не съм гнуслив... А и обичам миризмата на кръв. :-D

Само че то не мирише особено много на кръв, понеже кръвта е само около 10% от течността.

anonymous768631
03-04-2011, 09:32
Честно казано не съм мирисал тази течност...
А на какво мирише и как й се вика въобще, защото съм чувал различни имена.

kremen4eto
03-04-2011, 09:36
^ Помня, че във всички книжки, които четох докато наявлизах в пубертета пишеше "Течността има неприятна миризма само при досег с въздуха" Не мога да ти опиша на какво мирише, други неща не миришат така :D

Ами то си е обвивка по вътрешните стени на матката, която си изтича. Казват че е кръв, понеже е червена и има кръв, но е по-тъмна и не толкова чиста като самата кръв.

anonymous768631
03-04-2011, 09:49
Радвам се, че не ми се е налагало да душа подобни глупости... Дано не ми се и наложи цял живот...

kremen4eto
03-04-2011, 09:53
Когато се свикне не е толкова кофти. Поддържаш идеална хигиена и почти не се усеща. А с тампон няма никакъв проблем - всичко си остава вътре, нито се вижда, нито мирише. :D

umri
03-04-2011, 13:55
Бих, ако познавам момичето и е чиста. Единствените изключения са, ако е за една нощ, или нещо не ми харесва в нея. Не мога да си представа как на някой не би му харесвало тва... бахти ограничените типове има. Стига да е с презерватив и да не лижеш... кво?

titinkaa
03-04-2011, 18:52
Как може да сте такива нимфомани,че 4-5 дена да не можете без секс.Тва е отвратително секс по време на менструация.Твърдо против съм.

anonymous768631
03-04-2011, 21:49
Как може да сте такива нимфомани,че 4-5 дена да не можете без секс.Тва е отвратително секс по време на менструация.Твърдо против съм.
Че като те гледам, никой не те пита...

vampire_girl_
03-04-2011, 22:51
Не разбирам,какво толкова анатемосвате,секса по време на менструация!?
С презерватив и нещо постлано отдолу,няма нищо фрапиращо :?

Гадно,противно,блаблабла... ми,кой ви кара?Ама,защо държите сметка на другите?!

anonymous768631
03-04-2011, 22:55
'Щото са шматки.
И на мен ми са гадни педалите, ама не го...е, добре де, казвам го, но и вие ми мрънкате, когато се изказвам против тях! :?

kremen4eto
03-05-2011, 05:38
'Щото са шматки.
И на мен ми са гадни педалите, ама не го...е, добре де, казвам го, но и вие ми мрънкате, когато се изказвам против тях! :?

И мен много ме отвращават :D

kremen4eto
03-05-2011, 08:14
Добре, аз само не мога да разбера как едно момиче ще се гнуси от себе си... Или пък едно момче-от приятелката си,ако само секс-хубаво,но ако става въпрос за връзка... Нямам думи.

За момчетата по-мога да се съглася, но когато видя такава реакция от момиче, в съзнанието ми изскачат някакви сценки как тя си сменя превръзката и я държи с 2 пръста, с ръкавици, с противогаз е, не гледа и крещи "йу, йу, йу!" :-D

И аз не го разбирам.

anonymous768631
03-05-2011, 13:29
Все едно да ме е гнус, ако се хвърля накриво и ми иде на блузата примерно... "Ииии-иии-ииууу!"

6sense
03-05-2011, 18:53
http://www.sexwell.bg/zhenski-sex-raboti/sex-tamponi/soft-tampons-dry-3-pcs/

ползвайте това (дамите)

straus
03-05-2011, 20:49
Ми не е вредно, не е опасно, обаче е много неприятно, повярвай ми наистина е неприятно! :?

Schneeflocke
03-05-2011, 21:19
^ Помня, че във всички книжки, които четох докато наявлизах в пубертета пишеше "Течността има неприятна миризма само при досег с въздуха" Не мога да ти опиша на какво мирише, други неща не миришат така :D

И като се сетиш, че вагината ти не е вакуум(надявам се), разбираш, че върпосните книжки не трябва да се цитират.

Вече ви отрехнаха за секс тампоните. Няма да коментирам бактериите и инфекциите(т'ва са пълни глупости). И, гнусливите, дано нямате деца или домашни животни. Тежък ще ви е живота :D

ZaicheNaXeroin
03-05-2011, 21:37
случвало ми се е,въпреки че не е много приятно и за двамата 8-) когато съм в цикъл го правим под душа...

kiki1991
03-06-2011, 09:23
^^ Как успяваш да правиш вагинален секс когато си с тампон?! Иначе аз когато съм в цикъл правя само анален. Нямам желание за вагинален секс тогава.

ами той влиза доста на вътре и е възможно,доста пъти съм го правила,само тряя кончето да се подава,че иначе после няма вадене..мн трудно се вади ако изтарвеш кончето

Schneeflocke
03-06-2011, 10:24

ами той влиза доста на вътре и е възможно,доста пъти съм го правила,само тряя кончето да се подава,че иначе после няма вадене..мн трудно се вади ако изтарвеш кончето

Погледни малко по-нагоре. То си има специални тампони за тая работа. И, ако си го почистиш, става и за многократна употреба, то си е гъба, даже заместители лесно се намират... Т'ва да правиш секс и да внимаваш за кончето не си е работа... Пък, ако момчето е надарено, или ще те боли или ще се размести.

krem4et0
03-06-2011, 12:54
Добре, аз само не мога да разбера как едно момиче ще се гнуси от себе си... Или пък едно момче-от приятелката си,ако само секс-хубаво,но ако става въпрос за връзка... Нямам думи.

Мъжът ми не ще и това е. Много сме говорили по темата и просто не иска. Не било от това, че се гнуси, просто не иска. Нито под душ, нито последен ден, нито никак. По принцип имам кафеникави зацапвания преди да ми дойде и 1-2 дни към края. Този месец тия зацапвания почнаха 6 дни преди същинската менструация и бяха буквално 2 капки за деня, но ги има...И пак не иска....Та ще се съберат грубо казано 2 седмици без секс. Не иска алтернативи, защото нямало как да ми ги върне в този период. И така сме 5 години. Аз и не държа, защото имам ужасен ПМС и отвратителни болки първите 2-3 дни, че не мога да мръдна изобщо:). Да не говорим, че не се чувствам хубава и секси - тежи ми, подута съм.
Но ми се ще да опитам....

6sense
03-06-2011, 15:01
не е кой знае какво.. по добре като не е в цикъл :?

kiki1991
03-07-2011, 14:47

Погледни малко по-нагоре. То си има специални тампони за тая работа. И, ако си го почистиш, става и за многократна употреба, то си е гъба, даже заместители лесно се намират... Т'ва да правиш секс и да внимаваш за кончето не си е работа... Пък, ако момчето е надарено, или ще те боли или ще се размести.

аз си взимам мини..и изопщо не се усещат толкова..

neveralone
03-07-2011, 19:26
.. големи сте гнусляри, честно ;х
не стига че в цикъл, ами и тампони,кончета, глупости . . толкова 5 дена не можете ли да устискате . . . :D :D

Falashk0
03-07-2011, 20:57

при мойта тече само когато свършва ..

kiki1991
03-08-2011, 07:09
не стига че в цикъл, ами и тампони,кончета, глупости . . толкова 5 дена не можете ли да устискате . . . :D :D

аз мога..ама приятеля ми не може :D :D :D

kremen4eto
03-08-2011, 07:33

аз мога..ама приятеля ми не може :D :D :D

В дупето, бе момиче, в дупето ... :D

Schneeflocke
03-08-2011, 07:35
аз си взимам мини..и изопщо не се усещат толкова..

Мъж ми не е мини =))

Колко до удържането - като ми дойде и съм непрекъснато възбудена(мъж ми се държи все едно е Коледа :D ). А с подходящите мерки, не се забелязва изобщо...