View Full Version : Голям и издържлив!!!!!!!!!!!!
lolipop1
03-02-2011, 16:45
Здравейте, съфорумници! След четири дена съм на едно специално парти и искам визията ми да бъде 6 точки. За целта още от сега се чудя за прическата искам да си направя можеби някакъв обем на една страна който надявам се ще се задържи дълго. И тъй като не искам да използвам вафлички.. всеки се прави така а от тупирането незнам аз ли не правя нещо както трябва но не ми харесва как стои да не говорим че за да се задържи трябва да сложа огромно количество лак за коса и косата ми се втвърдява и получавам пърхут. Ако можете ми предложете разни актуални модерни прически които мога д аси ги направя сама и начини на правене
FuckingFreak
03-02-2011, 17:12
Ти актуална прическа ли искаш, или нещо което да ти стои добре и да ти подхожда,а не да си като Гага.. В момента плитките са на мода.. От всякакви френски до такива със всевъзможни завъртулки имат уроци в youtube, потърси.. А това за топирането - не е вярно.. Сложиш ли съвсем малко лак в корените преди да си топираш косата после ти държи дълго време, може да имаш тънък косъм или пък лакът ти е със слаба фиксация..
lolipop1
03-02-2011, 17:24
лакът ми е със силна фиксация но косамът ми е тънък. Ако може давайте клипчета, снимки, идеи ше съм ви много благодарна!
Sunshin3
03-02-2011, 17:28
каква ти е косата? дълга? къса? на етажи? на черта?
suNnykaty96
03-02-2011, 17:28
А с какъв тоалет ще си ? Защото според мен и това е от значение.
:)
lolipop1
03-02-2011, 19:49
Косата ми е дълга малко над кръста и има леки пластове и е светло кестенява нямам бритон
ScarletBite
03-03-2011, 05:32
За визия "6 точки" не е необходимо да се правиш на извънземно. :) Защо искате да изглеждате като чалга-певачки? Няма нищо секси в коси тип "бръкнала в контакта". Курвенско и грозно е.
Можеш да я изправиш или накъдриш нежно, в зависимост от това какво ти подхожда. Добави хубав котешки грим, марков парфюм и секси МЧР (малка черна рокля) и ще бъдеш неустоима!
MaLkaTa_LaDy
03-03-2011, 05:59
Можеш да я изправиш или накъдриш нежно, в зависимост от това какво ти подхожда. Добави хубав котешки грим, марков парфюм и секси МЧР (малка черна рокля) и ще бъдеш неустоима!
По-скоро червена рокля и любимото ти бельо.
BaffaLsc
03-03-2011, 06:58
Ти актуална прическа ли искаш, или нещо което да ти стои добре.
anonymous708973
03-03-2011, 07:43
Не знам на колко си, но съм забелязала, че момичетата на моята възраст дори косите не си правят като хората.
С вафлички всеки го прави, направи го и ти, но по красивия, не по селския начин. Отдели една секция коса и я прихвани напред. Направи с вафлички ДОЛНАТА секция (под тази, която отдели) и после пусни горната върху навафлената. По тоя начин пак има обем, само дето вафличките не се виждат и не изглеждаш нелепо.
Дай да видим тоалета ти, защото на някои неща къдрава коса не отива (примерно)