View Full Version : Доста странна ситуация и моля за малко разяснение :)
alk4traZ
03-04-2011, 16:37
Здравейте! От близо 2 години посещавам форума и досега не съм се регистрирал, но стана така че ми се наложи да се регна и да ви задам тука 1-2 въпроса. И така да почвам по същество. В началото на годината ми се наложи да се преместя в друго училище. През първите 2-3 седмици, когато опознавах класа, забелязах едно момиче, което ме привличаше някакси... абе направо се влюбих в нея. През изминалия срок нашите разговори бяха от типа "Здравей, как си и ко правиш." и през този период си премълчавах, че я харесвам. И сега стигаме до превратната точка, която се случи преди eдна седмица. Както си чакам в коридора пред стаята, тя се появи и се "заби" до мене. За какво си отворихме тема да говорим не спомням, но изведнъж по време на разговора просто смени темата и почва да ми разказва за нейния живот , нищо че имаше не малко хора отстрани. Първоначалната ми реакция беше "0о wtf", но все пак реших да я изслушам ( for the record - момичето наистина е имало тежко минало ). На мен не ми направи лошо впечетление, а и беше някакси доста искренна с мене. Това ми се случва, за първи път и бях леко объркан от това, но просто след тая случка нз... просто... обикнах я. От там нататък всичко се промени. Примерно, когато съм седнал на последните чинове ми вика: "За какво си седнал чак там ела седни до мене" т.н и когато водим разговор е с една-две идеи по отпуснат. Аве изобщо тъй станаха нещата, че не знам какво да мисля....
Та стигам до въпроса - Тя харесва ли ме или просто иска по този начин да бъда неин приятел? Дали играе накяква игра, за да ме разиграва?
Моля за помощ и знам, че съм написал топика леко постно откъм детайли и ако трябва ще допълвам :). Еми това е и се надявам да ми помогнете и не съм на 12 :P, а на 18. Чао и приятна вечер ^^
BlueFace
03-04-2011, 16:42
Според мен те харесва. По твоите думи се разбирате добре и сте се опознали. Покани я на среща, излезте и я попитай..Ние не можем да ти дадем точен отговор, ти сам трябва да го разбереш. :)
Да, харесва те! Покани я да излезете някаде!
nepowtorima
03-04-2011, 17:03
Не знам, може би има чувства, а може и да има симпатии и с времето да те обикне.. Аз когато правя така със съученици е просто приятелство, но това съм си аз.. Пробвай.. покани я на среща ако откаже още не е сигурна в чувствата си или ги няма, ако приеме .. Честито 8-)
Със сигурност те харесва. Друго ми е интересно обаче. Тъй като работя като DJ не си първия, който използва думата "идейка". Би ли ми разяснил какво по-точно означава :Д
VaMpiRKaTaaa
03-04-2011, 17:40
Xaресвате.
Действай.
alk4traZ
03-04-2011, 17:51
Тъкмо сега се навечерях и видях, че доста бързо сте отговорили и наистина много ви БЛАГОДАРЯ :)!
Но имам още малко подробности да допълня към темата. Стана така, че на 1 март реших само на нея да й подаря мартеница, но на него ден я нямаше. Та на другия ден реших пак да я взема и да я подаря. За моя радост тя бе дошла и реших последния час да я изненадам и да си призная, че имам някакви чуства към нея. Дойде моментът, отидох при нея и й казах да си протегне ръката. Тя ме погледна странно, но все пак я протегна и в тоя момент извадих мартеница и почнах да я слагам на ръката й. В този момент я усетих как се опитваше да прикрие радоста и усмивката си, но пак си личеше :). В този момент тъкмо се опитах да й кажа и тя ме изпревари с думите: "Изчакай малко, сега ще ти дам твоята" и в този момент просто замръзнах. Дойде до мене и някакси весела ми каза да си протегна ръката. Протегнах я аз и в този момент се опитах да говоря, но братче тъй дадох на късо... през това време пак ме гледеша странно и ми вика да не е станало нещо и аз по инерция казах: "Дай мартеницата аз ще си я сложа". Грабнах я и излязох от стаята и се запътих към тоалетната. По пътя си разтворих ръката и зърнах мартеницата, а тя беше от тея тъничките с червено сърчице и спрях за момент и ми стана много кофти, че постъпих така идиотски...
И така вече се мъча втори ден как и да й се извиня за това и за това рекох да направя тема тука макар й на две части, защото имам някакъв шанс да получа адвекатен отговор. Аз мисля понеделник при първа възможност да се извиня или на 8 март да купя някакъв подарък и да почвам с извиненията :( . Аз лично се извинявам и на вас, че създадох така двулична тема. Но се надявам да ми дадете някакъв съвет с това, как да се извиня на момичето, защото в него ден усетих, че наистина ме харесва... a и да...аз съм... идиот... :x
VaMpiRKaTaaa
03-04-2011, 17:59
Не мисля,че си я обидил с нещо..
но все пак едно ''извинявай''ще свърши работа.
iiordanova
03-04-2011, 18:05
Покани я на кафе. :) Хем ще и се извиниш , хем ще и кажеш какво изпитваш към нея.
Eclipsercho
03-04-2011, 18:58
На ръба си.
В зависимост от твоите действия или ще си новото и гадже или новата й най-добра приятелка..
Стегни се, хубаво е да си споделяте и да я слушаш, но ако искаш нещо повече действай докато е време. По-горе ти казаха.. покани я на кафе,пица или ако си в по-голям град театър, кино.. Бъди точен, не набивай от петата минута "харесвам те; обичам те; ти си моята богиня" .. премервай си думите, гледай да няма тишина, вкарвай някоя и друга шега.. Момичето е показало интерес, споделило е сериозни неща.. явно иска нещо от теб, какво ще е то зависи от това как ще се представиш от тук нататък.
kinkygirl
03-04-2011, 20:24
момичето явно проявява интерес ,тъй че действай и я покани за да разбереш! Успех! ;)
MilanowPz
03-04-2011, 20:27
Може и да те харесва
а може и да иска да сте само приятели :)
Колко сладко и интересно :) Ами според мен те харесва,поне по начина както описваш,че се държи.Покани я наистина на кафе и си поговорете и виж какво ще стане,ама за предпочитане не си гълтай езика в неподходящия момент.Няма от какво да се притесняваш просто действай,така поне не губиш и ще си изясниш нещата. :) Искам продължение после...
Ivalinka
03-04-2011, 21:29
каква сладка двойка .... :-)
SmiLeyxx
03-04-2011, 22:17
Със сигурност те харесва :D
alk4traZ
03-06-2011, 18:51
Досега говорих с нея по Facebook ( да знам и аз го мразя, но сега ми свърши доста голяма услуга ) и утре след училище ще ходим на барче и после на кино ( лятото съм работил и спестил пари, така че това няма с парите на нашите :-D ). Стискайте палци и пожелайте успех, а аз ще гледам да не си глътна азбуката :D