View Full Version : Майка ми
Искам да ви запозная с моя проблем и да ви помоля за съвет. Значи баща ми от много време работи в чужбина връща се през 4-5 месеца за няколко дена,а понякога и няколко месеци, зависи. Всичко започна когато майка ми се регистрира във фейсбук. След време усетих, че си пише много често с един колега и съответно почнах да се съмнявам и свалих програма която да записва какво си пишат. И така видях, че са прекалено близки. Тя тия дни не е сядала много, но това което видях ме обърка тотално. Не знам дали майка ми изневерява на баща ми, но наистина с този "приятел" са много близки. Обичайно си говорят за работа и за семейните задължения на майка ми, но майка го нарича "мило" понякога, а той му прави комплименти и.. разбрах, че си говорят по телефона. Сега нямам никаква идея какво да правя. Семейството ми попринцип е консервативно. И съм почти сигурен, че баща ми никога не би изневерил на майка ми, тя самата го казва, че за татко сме най-важното и т.н Имало е нощи когато не съм спал да мисля за това какво точно може да има между майка ми и въпросния му колега. Почти съм сигурен, че не са правили секс, но все пак нормално ли е това което прави тя. Майка ми е на 35 а колегата му на 20-25 някъде. От съобщенията и виждам, че майка ми се едно го ревнува от др момичета или така се прави. Винаги когато и чета чата се обърквам супер много, после си казвам, че тя е същата защото майка ми доста често показва обичта си към нас, но после пак почвам да се съмнявам и полудявам общо взето. Кажете какво да правя да поговоря ли с нея, да и направя намек ли кво ... :( :(
radeberger
03-04-2011, 21:09
Може би проблемът е там, че баща ти не се прибира често. И това ги раздалечава. Предполага се, че търси, това което ѝ липсва (в случая повече внимание). Също, до колкото знам, към 35-40 години, жените изпадат в някакъв период. Започват да се питат какво са постигнали и такива подобни глупости, вероятно защото осъзнават че половината им живот е минал.
Дано не се задълбочат нещата между майка ти и другия. :)
а: лека нощ мило;
Б: днеска си мислих за теб цял ден, дано не си се изморила
а:сам ли си
б:да
а:а умната тогава
б: можеш да ми правиш проверки
- това са съобщенията които съм запомнил и са ми направили впечатления.. не съм попадал на "обичам те" или нещо такова и затова се опитвам да се залъгвам, че е нормално но :o какво мислите вие? какво бихте направили?
Ако бях на твое място, бих поговорил с майка ми. :)
по-скоро е флирт, защото на нея и липсва това да бъде желана. Всяка жена би искала такова нещо. Но не мисля, че ще се стигне до секс и т.н.
Поговори с нея-кажи и, че случайно си видял какво са си писали и ти е станало неприятно и т.н. :)
Ако поговоря няма ли да стане по-лошо щото тогава ще разбере, че я подозирам и ще почне да крие. Наистина съм много объркам. Чакам за други коментари.
kalpazanka
03-05-2011, 11:07
Ако поговориш с нея, се насаждаш сам на пачи яйца и си казваш директно, че си я следил.
Според мен не трябва да се бъркаш, вярно, че те засяга, но тя е голям човек и се предполага, че знае какво прави.
iiordanova
03-05-2011, 12:51
Според мен това е флирт. Нищо повече. Може би иска да отбие време , от скука и т.н.
А да те попитам - коя е тази програма , която записва какво си е писано във фейсбук? :)
Майка ти е възрастна: сама взима решения и си понася последствията. Родителите ти се намират на голямо разстояние и това влияе и на двамата. Майка ти е млада и иска и има нужда от внимание, което баща ти не мове да й даде. Започнала е да си пише с този човек, за да се почувства желана. Не мисля, че има нещо между тях. Ти ще си решиш какво да правиш: дали да говориш с нея или не. Хората тук ще ти дадът някакъв съвет, но ти познаваш майка си най-добре. Само бъди спокоен. Според мен нищо няма да стане между майка ти и този човек.
ludiqtzubar96
03-05-2011, 17:07
. Обичайно си говорят за работа и за семейните задължения на майка ми, но майка го нарича "мило" понякога, а той му прави комплименти и.. разбрах, че си говорят по телефона. (
Дано си сбъркала в правописа,иначе става страшно.Иначе майка ти е пълнолетна и може да прави това,каквото тя реши.Не се меси,обаче продължавай да гледаш как се развиват нещата.
мисля, че трябва да поговориш с нея и да и кажеш какво те тревожи. ако това не ти се струва добра идея просто продължавай да я следиш. дано нещата не се зъдълбочът!!!! :( ще стискам палци!!!
VaMpiRKaTaaa
03-05-2011, 17:53
Майка ти е голям човек.
Сама си взима решения.
Баща ти го няма 10месеца..
Нормално е да и липсва мъжка ласка.
Но все пак е по-добре баща ти да НЕ научава от друго място,a от теб.
Искам да ви запозная с моя проблем и да ви помоля за съвет. Значи баща ми от много време работи в чужбина връща се през 4-5 месеца за няколко дена,а понякога и няколко месеци, зависи. Всичко започна когато майка ми се регистрира във фейсбук. След време усетих, че си пише много често с един колега и съответно почнах да се съмнявам и свалих програма която да записва какво си пишат. И така видях, че са прекалено близки. Тя тия дни не е сядала много, но това което видях ме обърка тотално. Не знам дали майка ми изневерява на баща ми, но наистина с този "приятел" са много близки. Обичайно си говорят за работа и за семейните задължения на майка ми, но майка го нарича "мило" понякога, а той му прави комплименти и.. разбрах, че си говорят по телефона. Сега нямам никаква идея какво да правя. Семейството ми попринцип е консервативно. И съм почти сигурен, че баща ми никога не би изневерил на майка ми, тя самата го казва, че за татко сме най-важното и т.н Имало е нощи когато не съм спал да мисля за това какво точно може да има между майка ми и въпросния му колега. Почти съм сигурен, че не са правили секс, но все пак нормално ли е това което прави тя. Майка ми е на 35 а колегата му на 20-25 някъде. От съобщенията и виждам, че майка ми се едно го ревнува от др момичета или така се прави. Винаги когато и чета чата се обърквам супер много, после си казвам, че тя е същата защото майка ми доста често показва обичта си към нас, но после пак почвам да се съмнявам и полудявам общо взето. Кажете какво да правя да поговоря ли с нея, да и направя намек ли кво ... :( :(
Открил си разликата между нещата, които трябва да научаваме и тези, които не трябва.
по-скоро е флирт, защото на нея и липсва това да бъде желана. Всяка жена би искала такова нещо. Но не мисля, че ще се стигне до секс и т.н.
Поговори с нея-кажи и, че случайно си видял какво са си писали и ти е станало неприятно и т.н. :)
djipsito
03-06-2011, 21:41
Защо не се опиташ по някакъв начин да й покажеш колко е значима, колко я обичате с баща ти и т.н ? Наближава 8 март, ако баща ти няма възможност да й подари нещо измисли ти някакъв подарък и кажи, че е от двама ви. Грижи се за нея и й помагай... обръщай й повече внимание... научи я да споделя с теб, споделяй и ти с нея. Вие сте семейство, не мисля, че трябва да се намесват чужди хора.
Ако трябва я занимавай с нещо, предложи й да се разходите някъде или да идете на кино... каквото се сетиш (само и само за да стои по-малко на компютъра и да не мисли за този колега...)
Ако говориш директно с нея за тва, ще й стане гадно, може да няма нищо между тях...
днес случайно разбрах, че всъщност те на работата имат доста време да са заедно и ония мъж му носел храна, защото доколкото разбирам майка ми все му се оплаква, че имала работа постоянно е била заета и така .. др, видях, че му се обадил в 12 часа през ноща .. кво са гфоворили не е ясно .. виждам, че нещата се задълбочават и толкова мн се обърках искам да говоря с нея но не знам как да подхвана темата и тя как ще реагира .. просто знам, че трябва да направя нещо щото не мога да ги гледам така .. а и да говоря кво да и кажа да остави работа или ще кажа на баща ми? това ли .. иначе ако тя си го е наумила пак ще продължи връзката с него по простата причина, че аз не виждам кво прави на работата а и как да и кажа, че съм я следял ... ох моля ви се дайте някакъв съвет, че :-# :-#
dreamwalker
03-10-2011, 18:11
Ако бях на твоето място щях да говоря с нея и да се опитам да и обясня, че е глупаво да проваля брака си заради някакво увлечение. Също така щях да и кажа, че много я обичам и не искам да си разваляме отношенията :-)
Schneeflocke
03-11-2011, 01:17
К'во лошо прави жената? Ако някой има вина, това е бащата. Не може да си оставя жената за толкова дълго време и да очаква тя да си седи сама вкъщи и да мисли за него.... Всеки си има нужди... Това, че обичаш някого или имаш семейство, не ги заличава.... А на малкия пикльо кой му даде право да следи майка си....че и да я критикува....
NomNomNom
03-11-2011, 11:18
Алооо, от къде на къде ще шпионираш майка ти ?
Ако считаше , че е нужно да знаеш - щеше да ти сподели .
Като видиш нещо такова - траеш си и толкова . Не е твоя работа .
Щом още имат брак вашите, значи нещата са под контрол .
Сигурно и баща ти забърсва мацета като ходи на курс до някъде си .
Остави ги на мира, големи хора са.
а на теб кой дава ти дава право да ме критикуваш.. и естествено че баща ми не е виновен на теб ти е лесно да кажеш да си стои при майка ти.. мислиш, че той иска това ли .. явно семейството ти нямат финансови проблеми и не знаеш кво е с 500 лв да изхранваш цяло семейство, да плащаш за жилище...