View Full Version : Нормално ли е да не разбирам кога свършвам
bebygirl
03-05-2011, 11:57
Правя секс от около 4 месеца, а все още не мога да разбера кога точно свършвам...Въпросът ми е това нормално ли е за момичетата... :( Да на моменти усещам малко по силно тръпката и ми харесва повече,но не мога предварително да знам кога ми идва да свърша както примерно приятеля ми ,а и много пъти не разбирам кога съм свършила,после виждам при свършен факт ...
bebygirl
03-05-2011, 12:54
Как точно виждаш? :-o
бяла течност ,която не винаги я има
DarkTemplar
03-05-2011, 12:57
Това може да е смазка. Сигурна ли си, че въобще свършваш? :-o
TheBeliever
03-05-2011, 12:57
Не свършваш. Когато наистина свършиш ще разбереш, повярвай ми.
Тая течност, е за смазване. Ако свършиш ще разбереш, няма как да го пропуснеш. Просто до сега не съи свършвала. На колко години сте ?
bebygirl
03-05-2011, 13:06
Тая течност, е за смазване. Ако свършиш ще разбереш, няма как да го пропуснеш. Просто до сега не съи свършвала. На колко години сте ?
19
Ами просто до сега не си свършвала :-o Накарай приятеля си да се позанимава орално и после с пръстче клиторна стимулация, така най лесно ще достигнеш до оргазъм. Вазжно е да си отпусната. ( Надявам, се знаеш къде е клитора ? )
bebygirl
03-05-2011, 13:17
правим си всичко както трябва и ми харесва много ,не мисля ,че не свършвам ...
И аз не усещам кога свършвам.. :shock:
scarlett8
03-05-2011, 14:20
И аз мисля,че не си свършвала в буквалния смисъл.Онова силно разтърсващо чувство ... :grin: . Може би трябва да мине още малко време (все пак го правиш от 4 месеца ) и ще го усетиш съвсем.А за сега явно е някакво подобие на оргазъм,ако може така да се каже- както като си на косъм,на косъм и така и не се получава докрай.Но ако не днес,то утре :)
FuckedUp
03-05-2011, 14:26
Тея дето викат, че не усещали кога свършват 1 да знаят - вие въобще не свършвате :)
VaMpiRKaTaaa
03-05-2011, 14:49
Не свършваш. Когато наистина свършиш ще разбереш, повярвай ми.
Yep.
MakeMeLaugh
03-05-2011, 14:55
Тея дето викат, че не усещали кога свършват 1 да знаят - вие въобще не свършвате :)
Точно.
за вас какво значи едно момиче да свърши,да започва да пръска някаква течност се едно пика и да почне да се гърчи като животно - това са пълни фантасмагории
Schneeflocke
03-05-2011, 21:03
за вас какво значи едно момиче да свърши,да започва да пръска някаква течност се едно пика и да почне да се гърчи като животно - това са пълни фантасмагории
Момиче задава въпроса. Ти след секс кондома ли проверяваш, за да знаеш, че си свършил?
DownloadVirus
03-05-2011, 21:42
Нормално ли е да си резна тестисите мотиката и да не боли.
Не е нормално.
waterpolohero
03-05-2011, 22:50
Нормално ли е да си резна тестисите мотиката и да не боли.
Не е нормално.
:lol: :lol: :lol: Евалата , а по темата , ако ти се случи да свършиш ще разбереш , просто няма как да го пропуснеш ;)
fakesmiles
03-06-2011, 08:43
Никога ли не си мастурбирала?Би трябвало да знаеш какво е оргазъм.
Със сигурност ще знаеш,когато получаваш оргазъм,няма как да го пропуснеш.А тази течност си е от теб,нормално е,както казаха преди мен.
И извинявай ама на 19 би трябвало да знаеш малко повече за секса.
И аз мисля,че не си свършвала в буквалния смисъл.Онова силно разтърсващо чувство ... :grin: . Може би трябва да мине още малко време (все пак го правиш от 4 месеца ) и ще го усетиш съвсем.А за сега явно е някакво подобие на оргазъм,ако може така да се каже- както като си на косъм,на косъм и така и не се получава докрай.Но ако не днес,то утре :)
Е, ок, ами ако го правиш с един и същи човек ... от година и малко отгоре? И изпитваш същите симптоми, каквито описва авторката? :( Четейки това се замислям дали и при мен не е като при нея ... :(
xinfamous
03-07-2011, 01:56
АХАХАХАХАХА,'НЕ УСЕЩАМ КОГА СВЪРШВАМ' :razz: :razz: :razz:
Ако има едно нещо което НЯМА как да не усетиш,тва е като свършваш :razz: :razz: :razz:
dimitar_ak
03-07-2011, 07:08
Когато наистина изпиташ оргазъм ще разбереш. До сега не си стигала до там.
djipsito
03-07-2011, 10:47
Е, ок, ами ако го правиш с един и същи човек ... от година и малко отгоре? И изпитваш същите симптоми, каквито описва авторката? :( Четейки това се замислям дали и при мен не е като при нея ... :(
Аз първата година не изпитвах оргазъм, после вече да. Не се шашкайте, за всичко си има време, практика му е майката..