- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да не разбирам кога свършвам
Правя секс от около 4 месеца, а все още не мога да разбера кога точно свършвам...Въпросът ми е това нормално ли е за момичетата...Да на моменти усещам малко по силно тръпката и ми харесва повече,но не мога предварително да знам кога ми идва да свърша както примерно приятеля ми ,а и много пъти не разбирам кога съм свършила,после виждам при свършен факт ...
бяла течност ,която не винаги я имаПървоначално написано от Heroin
Това може да е смазка. Сигурна ли си, че въобще свършваш?![]()
Welcome to the Jungle...
Не свършваш. Когато наистина свършиш ще разбереш, повярвай ми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тая течност, е за смазване. Ако свършиш ще разбереш, няма как да го пропуснеш. Просто до сега не съи свършвала. На колко години сте ?
19Първоначално написано от draid
Ами просто до сега не си свършвалаНакарай приятеля си да се позанимава орално и после с пръстче клиторна стимулация, така най лесно ще достигнеш до оргазъм. Вазжно е да си отпусната. ( Надявам, се знаеш къде е клитора ? )
правим си всичко както трябва и ми харесва много ,не мисля ,че не свършвам ...
И аз мисля,че не си свършвала в буквалния смисъл.Онова силно разтърсващо чувство .... Може би трябва да мине още малко време (все пак го правиш от 4 месеца ) и ще го усетиш съвсем.А за сега явно е някакво подобие на оргазъм,ако може така да се каже- както като си на косъм,на косъм и така и не се получава докрай.Но ако не днес,то утре
![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Тея дето викат, че не усещали кога свършват 1 да знаят - вие въобще не свършвате![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Точно.Първоначално написано от FuckedUp
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
за вас какво значи едно момиче да свърши,да започва да пръска някаква течност се едно пика и да почне да се гърчи като животно - това са пълни фантасмагории
Момиче задава въпроса. Ти след секс кондома ли проверяваш, за да знаеш, че си свършил?Първоначално написано от radinio
Нормално ли е да си резна тестисите мотиката и да не боли.
Не е нормално.
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
![]()
Евалата , а по темата , ако ти се случи да свършиш ще разбереш , просто няма как да го пропуснеш
![]()
Никога ли не си мастурбирала?Би трябвало да знаеш какво е оргазъм.
Със сигурност ще знаеш,когато получаваш оргазъм,няма как да го пропуснеш.А тази течност си е от теб,нормално е,както казаха преди мен.
И извинявай ама на 19 би трябвало да знаеш малко повече за секса.
Е, ок, ами ако го правиш с един и същи човек ... от година и малко отгоре? И изпитваш същите симптоми, каквито описва авторката?Първоначално написано от scarlett8
Четейки това се замислям дали и при мен не е като при нея ...
![]()
I'm inlove with a criminal...
АХАХАХАХАХА,'НЕ УСЕЩАМ КОГА СВЪРШВАМ'![]()
![]()
![]()
Ако има едно нещо което НЯМА как да не усетиш,тва е като свършваш![]()
![]()
![]()
Can It All Be So Simple ?
Когато наистина изпиташ оргазъм ще разбереш. До сега не си стигала до там.
Аз първата година не изпитвах оргазъм, после вече да. Не се шашкайте, за всичко си има време, практика му е майката..Първоначално написано от Jessie