.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Нормално ли е да не разбирам кога свършвам

Правя секс от около 4 месеца, а все още не мога да разбера кога точно свършвам...Въпросът ми е това нормално ли е за момичетата... Да на моменти усещам малко по силно тръпката и ми харесва повече,но не мога предварително да знам кога ми идва да свърша както примерно приятеля ми ,а и много пъти не разбирам кога съм свършила,после виждам при свършен факт ...

Как точно виждаш?

Цитирай Първоначално написано от Heroin
    Как точно виждаш?
    бяла течност ,която не винаги я има

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това може да е смазка. Сигурна ли си, че въобще свършваш?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не свършваш. Когато наистина свършиш ще разбереш, повярвай ми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на draid
    Тая течност, е за смазване. Ако свършиш ще разбереш, няма как да го пропуснеш. Просто до сега не съи свършвала. На колко години сте ?

Цитирай Първоначално написано от draid
    Тая течност, е за смазване. Ако свършиш ще разбереш, няма как да го пропуснеш. Просто до сега не съи свършвала. На колко години сте ?
    19

Мега фен Аватара на draid
    Ами просто до сега не си свършвала Накарай приятеля си да се позанимава орално и после с пръстче клиторна стимулация, така най лесно ще достигнеш до оргазъм. Вазжно е да си отпусната. ( Надявам, се знаеш къде е клитора ? )

правим си всичко както трябва и ми харесва много ,не мисля ,че не свършвам ...

И аз не усещам кога свършвам..

И аз мисля,че не си свършвала в буквалния смисъл.Онова силно разтърсващо чувство ... . Може би трябва да мине още малко време (все пак го правиш от 4 месеца ) и ще го усетиш съвсем.А за сега явно е някакво подобие на оргазъм,ако може така да се каже- както като си на косъм,на косъм и така и не се получава докрай.Но ако не днес,то утре
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Тея дето викат, че не усещали кога свършват 1 да знаят - вие въобще не свършвате
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Не свършваш. Когато наистина свършиш ще разбереш, повярвай ми.
    Yep.

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Тея дето викат, че не усещали кога свършват 1 да знаят - вие въобще не свършвате
    Точно.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

за вас какво значи едно момиче да свърши,да започва да пръска някаква течност се едно пика и да почне да се гърчи като животно - това са пълни фантасмагории

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от radinio
    за вас какво значи едно момиче да свърши,да започва да пръска някаква течност се едно пика и да почне да се гърчи като животно - това са пълни фантасмагории
    Момиче задава въпроса. Ти след секс кондома ли проверяваш, за да знаеш, че си свършил?

Мега фен
    Нормално ли е да си резна тестисите мотиката и да не боли.

Не е нормално.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Нормално ли е да си резна тестисите мотиката и да не боли.

Не е нормално.
    Евалата , а по темата , ако ти се случи да свършиш ще разбереш , просто няма как да го пропуснеш

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Никога ли не си мастурбирала?Би трябвало да знаеш какво е оргазъм.
    Със сигурност ще знаеш,когато получаваш оргазъм,няма как да го пропуснеш.А тази течност си е от теб,нормално е,както казаха преди мен.
    И извинявай ама на 19 би трябвало да знаеш малко повече за секса.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    И аз мисля,че не си свършвала в буквалния смисъл.Онова силно разтърсващо чувство ... . Може би трябва да мине още малко време (все пак го правиш от 4 месеца ) и ще го усетиш съвсем.А за сега явно е някакво подобие на оргазъм,ако може така да се каже- както като си на косъм,на косъм и така и не се получава докрай.Но ако не днес,то утре
    Е, ок, ами ако го правиш с един и същи човек ... от година и малко отгоре? И изпитваш същите симптоми, каквито описва авторката? Четейки това се замислям дали и при мен не е като при нея ...

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на xinfamous
    АХАХАХАХАХА,'НЕ УСЕЩАМ КОГА СВЪРШВАМ'

Ако има едно нещо което НЯМА как да не усетиш,тва е като свършваш
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Когато наистина изпиташ оргазъм ще разбереш. До сега не си стигала до там.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    Е, ок, ами ако го правиш с един и същи човек ... от година и малко отгоре? И изпитваш същите симптоми, каквито описва авторката? Четейки това се замислям дали и при мен не е като при нея ...
    Аз първата година не изпитвах оргазъм, после вече да. Не се шашкайте, за всичко си има време, практика му е майката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си