Влез

View Full Version : един въпрос за момчетата

zaglupostiii
03-06-2011, 19:53
Днеска спорих с мой приятели за това да ви питам и вас. Ако имахте две момичета- едната слаба, със секси талия, крака , лице, коса, но с много малък бюст, а другата с голям бюст , но иначе нищо особено ниска, непропорционална и в лицето не е нищо особено ( не че е грозна просто не се отличава) коя бихте избрали. Питам ви защото тука става въпрос за бюста и ми е инетерсно кое ще изберете, дали има значение ако момичето е хувабо или ние мъжкия пол гледаме само циците.

kn1ght
03-06-2011, 20:00
лесно. тази с малките цици : ) не харесвам големи, искам ги малки и закачливи ((:

anonymous768631
03-06-2011, 20:04
И без цици да е, тази хубавата!

radinio
03-06-2011, 20:05
значи аз не гледам само циците,но бих избрал тази с големите,защото циците са символ на женственост,а когато едно момиче няма цици, тази женственост я няма,съгласете се че едвали ще ви е приятно да свалите дрехите на момиче и там да видите,че има едни зърна като вашите и нищо повече :razz:

anonymous768631
03-06-2011, 20:09
Съгласи се, че ако е един крокозъбел с вимета, няма да ти пука за цомбите...

Autistic
03-06-2011, 20:11
Съгласи се, че ако е един крокозъбел с вимета, няма да ти пука за цомбите...
Съгласен а и попринцип да е хубавичка :grin: циците не са от такова значение колкото красотата и чара :)

areon4o
03-06-2011, 20:14
тая с малките :-P

xareswaDUPETApraskowki
03-06-2011, 20:22
Красивата разбира се. :)

DanKolov
03-06-2011, 21:37
С хубавото тяло (малките гърди), естествено! :grin:

van1
03-06-2011, 22:15
значи аз не гледам само циците,но бих избрал тази с големите,защото циците са символ на женственост,а когато едно момиче няма цици, тази женственост я няма,съгласете се че едвали ще ви е приятно да свалите дрехите на момиче и там да видите,че има едни зърна като вашите и нищо повече :razz:

Защо не ходиш с крава? Имам в предвид животното крава, семейство Кухороги, разред Чифтокопитни. :D
Тъкмо няма и да се оплаква много, пък и мляко ще дава.

ПС: Мъжко съм, да не ме помислят хората за комплексирано момиче.
И за мен е важно да има цици, но в никакъв случай те да са за сметка на лице, дупе, крака и т.н.

xinfamous
03-07-2011, 02:00
Естествено че ше заеба хубавата за тая с голямата гърда! Нали деца ше храни! тез боцки наиш ли колко млеко ше праят

п.с. да ти еба и тъпия въпрос,олигофрен

ReTarDeT
03-07-2011, 09:38
Когато бях по-млад гледах на момичето до мен всичко да й е на 6
Сега се съсредоточавам в 1 точка :D

Иначе ги избирам по външен вид и характер | гърдите не са от значение |

BlueFace
03-07-2011, 09:46
Красивата естествено..Тя другата може да има големи цици ама сигурно 60% от тях са мазнини :? :? :?

DarkTemplar
03-07-2011, 09:52
Вземам слабата и секси кака, дебеланката я оставям на по-големите майстори. 8-)

netmon
03-07-2011, 10:36

абсолютно 8-) малките и спортни цицки и гаджета са за предпочитане :grin:

DarkTemplar
03-07-2011, 10:58
Нужно ли да е питам дали авторът на темата е момиче, което изглежда по един от 2та описани начина?

selenium
03-07-2011, 11:57
Нужно ли да е питам дали авторът на темата е момиче, което изглежда по един от 2та описани начина?

Абе те че избиват комплекси, избиват - това е ясно.

Само не мога да разбера защо ВИНАГИ се пита готината с малките цици или дебелата с големите. Защо НИКОГА не питат гитината с малките или готината с големите. Защо винаги тая с големите цици трябва да е дебел, грозен хипопотам?

xareswaDUPETApraskowki
03-07-2011, 13:28

Абе те че избиват комплекси, избиват - това е ясно.

Само не мога да разбера защо ВИНАГИ се пита готината с малките цици или дебелата с големите. Защо НИКОГА не питат гитината с малките или готината с големите. Защо винаги тая с големите цици трябва да е дебел, грозен хипопотам?
+1 Подкрепям напълно. :)

rko77
03-07-2011, 13:28
само така :D :D :-D :-D :grin: :grin: :P :P 8-) 8-) 8-) 8-)

SonataArctica
03-07-2011, 13:58
лесно. тази с малките цици : ) не харесвам големи, искам ги малки и закачливи ((:

FuckedUp
03-07-2011, 14:01
С хубавото тяло (малките гърди), естествено! :grin:
Естествено.

radinio
03-07-2011, 18:21
Въпроса е уникално тъпо зададен,за тая с циците пише просто,че не е кой знае колко хубава,но не и грозна,по начина по който е зададен всеки ще избере тая с малките,но за пример ще ви дам,моята приятелка има голями цици,изобщо не е дебела,много е красива...

fenastz
03-08-2011, 12:40
ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИ :smt007

Schneeflocke
03-08-2011, 12:46
Въпроса е уникално тъпо зададен,за тая с циците пише просто,че не е кой знае колко хубава,но не и грозна,по начина по който е зададен всеки ще избере тая с малките,но за пример ще ви дам,моята приятелка има голями цици,изобщо не е дебела,много е красива...

Целта е да се докаже, че гърдите не са най-важното. Нали, ако пита "страшна мацка с големи гърди или нек'во кльощаво, плоско и с мустак", всеки ще забрави как харесва малки гърди и ще засуче(преносно и буквално)...

AofSpades
03-08-2011, 16:39
Тази с по-хубавия задник, естествено... :wink:

ForzaFelipe
03-08-2011, 17:39
Тази с която мога да проведа нормален разговор,а не да ме гледа глупаво като теле в железница...

Иначе тази хубавката,циците не са толкова важни според мен...

straus
03-08-2011, 18:55
Важното е да е симпатяга и да ми е приятно с нея, големите цици са просто бонус ;)

ForzaFelipe
03-08-2011, 20:59
Важното е да е симпатяга и да ми е приятно с нея, големите цици са просто бонус ;)
+++

Да и аз тва пробвах да кажа ама не успях :D

mimsssssss
03-09-2011, 09:25
Хм. Тъй като съм момиче, не знам дали ми се зачита отговорът, но все пак ще си дам мнението.
Първо - много рядко перфектната красота върви с перфектен характер. И второ слабите не са критерии за хубаво тяло. Определено ако искам да имам нещо общо с момиче бих избрала втората. Тя винаги може да стане "красива" с подходяща прическа и лек грим, подчертаващ очите примерно. И казваш пълна, нещо от сорта на 5-8кг плюс, не на 25кг плюс, нали :) Ще си я взема тази с големите гърди, ще правим по 10 пъти на ден секс и ще и се радвам на тялото. Секса ще е доволен, тъй като гърдите са едни от най - важните за стимулиране както за мъжа, така и за жената.И така. Кеф ти секс. Ако пък с честото отсблаване не се по стегне... вече нямам отговор.
Външният вид е много относителен. Важно е да е симпатична, просто за да ти направи впечатление, оттам нататък всичко е до характера.

ScooTeR
03-09-2011, 11:25
Големите цици разсейват ебача !! :)) хубава трябва да е за мене , пък цици кот такова..не може всичко да е 6 ( винаги ) ;)