.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

един въпрос за момчетата

Днеска спорих с мой приятели за това да ви питам и вас. Ако имахте две момичета- едната слаба, със секси талия, крака , лице, коса, но с много малък бюст, а другата с голям бюст , но иначе нищо особено ниска, непропорционална и в лицето не е нищо особено ( не че е грозна просто не се отличава) коя бихте избрали. Питам ви защото тука става въпрос за бюста и ми е инетерсно кое ще изберете, дали има значение ако момичето е хувабо или ние мъжкия пол гледаме само циците.

лесно. тази с малките цици : ) не харесвам големи, искам ги малки и закачливи ((:
    do you dream?

anonymous768631
    Guest
    И без цици да е, тази хубавата!

значи аз не гледам само циците,но бих избрал тази с големите,защото циците са символ на женственост,а когато едно момиче няма цици, тази женственост я няма,съгласете се че едвали ще ви е приятно да свалите дрехите на момиче и там да видите,че има едни зърна като вашите и нищо повече

anonymous768631
    Guest
    Съгласи се, че ако е един крокозъбел с вимета, няма да ти пука за цомбите...

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Съгласи се, че ако е един крокозъбел с вимета, няма да ти пука за цомбите...
    Съгласен а и попринцип да е хубавичка циците не са от такова значение колкото красотата и чара

тая с малките

Красивата разбира се.
    Мойтъ' е най-красива!

Град
    София
    С хубавото тяло (малките гърди), естествено!
    starlight8295

Цитирай Първоначално написано от radinio
    значи аз не гледам само циците,но бих избрал тази с големите,защото циците са символ на женственост,а когато едно момиче няма цици, тази женственост я няма,съгласете се че едвали ще ви е приятно да свалите дрехите на момиче и там да видите,че има едни зърна като вашите и нищо повече
    Защо не ходиш с крава? Имам в предвид животното крава, семейство Кухороги, разред Чифтокопитни.
    Тъкмо няма и да се оплаква много, пък и мляко ще дава.

ПС: Мъжко съм, да не ме помислят хората за комплексирано момиче.
    И за мен е важно да има цици, но в никакъв случай те да са за сметка на лице, дупе, крака и т.н.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Естествено че ше заеба хубавата за тая с голямата гърда! Нали деца ше храни! тез боцки наиш ли колко млеко ше праят

п.с. да ти еба и тъпия въпрос,олигофрен
    Can It All Be So Simple ?

Когато бях по-млад гледах на момичето до мен всичко да й е на 6
    Сега се съсредоточавам в 1 точка

Иначе ги избирам по външен вид и характер | гърдите не са от значение |
    Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Красивата естествено..Тя другата може да има големи цици ама сигурно 60% от тях са мазнини

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вземам слабата и секси кака, дебеланката я оставям на по-големите майстори.
    Welcome to the Jungle...

Banned
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    абсолютно малките и спортни цицки и гаджета са за предпочитане

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нужно ли да е питам дали авторът на темата е момиче, което изглежда по един от 2та описани начина?
    Welcome to the Jungle...

Нужно ли да е питам дали авторът на темата е момиче, което изглежда по един от 2та описани начина?
    Абе те че избиват комплекси, избиват - това е ясно.

Само не мога да разбера защо ВИНАГИ се пита готината с малките цици или дебелата с големите. Защо НИКОГА не питат гитината с малките или готината с големите. Защо винаги тая с големите цици трябва да е дебел, грозен хипопотам?

Цитирай Първоначално написано от selenium
    Абе те че избиват комплекси, избиват - това е ясно.

Само не мога да разбера защо ВИНАГИ се пита готината с малките цици или дебелата с големите. Защо НИКОГА не питат гитината с малките или готината с големите. Защо винаги тая с големите цици трябва да е дебел, грозен хипопотам?
    +1 Подкрепям напълно.
    Мойтъ' е най-красива!

Град
    в къщи
    само така :P :P

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    лесно. тази с малките цици : ) не харесвам големи, искам ги малки и закачливи ((:

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от DanKolov
    С хубавото тяло (малките гърди), естествено!
    Естествено.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Въпроса е уникално тъпо зададен,за тая с циците пише просто,че не е кой знае колко хубава,но не и грозна,по начина по който е зададен всеки ще избере тая с малките,но за пример ще ви дам,моята приятелка има голями цици,изобщо не е дебела,много е красива...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИ
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от radinio
    Въпроса е уникално тъпо зададен,за тая с циците пише просто,че не е кой знае колко хубава,но не и грозна,по начина по който е зададен всеки ще избере тая с малките,но за пример ще ви дам,моята приятелка има голями цици,изобщо не е дебела,много е красива...
    Целта е да се докаже, че гърдите не са най-важното. Нали, ако пита "страшна мацка с големи гърди или нек'во кльощаво, плоско и с мустак", всеки ще забрави как харесва малки гърди и ще засуче(преносно и буквално)...

Тази с по-хубавия задник, естествено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си