- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един въпрос за момчетата
Днеска спорих с мой приятели за това да ви питам и вас. Ако имахте две момичета- едната слаба, със секси талия, крака , лице, коса, но с много малък бюст, а другата с голям бюст , но иначе нищо особено ниска, непропорционална и в лицето не е нищо особено ( не че е грозна просто не се отличава) коя бихте избрали. Питам ви защото тука става въпрос за бюста и ми е инетерсно кое ще изберете, дали има значение ако момичето е хувабо или ние мъжкия пол гледаме само циците.
лесно. тази с малките цици : ) не харесвам големи, искам ги малки и закачливи ((:
do you dream?
И без цици да е, тази хубавата!
значи аз не гледам само циците,но бих избрал тази с големите,защото циците са символ на женственост,а когато едно момиче няма цици, тази женственост я няма,съгласете се че едвали ще ви е приятно да свалите дрехите на момиче и там да видите,че има едни зърна като вашите и нищо повече![]()
Съгласи се, че ако е един крокозъбел с вимета, няма да ти пука за цомбите...
Съгласен а и попринцип да е хубавичкаПървоначално написано от kartacha
циците не са от такова значение колкото красотата и чара
![]()
С хубавото тяло (малките гърди), естествено!![]()
starlight8295
Защо не ходиш с крава? Имам в предвид животното крава, семейство Кухороги, разред Чифтокопитни.Първоначално написано от radinio
![]()
Тъкмо няма и да се оплаква много, пък и мляко ще дава.
ПС: Мъжко съм, да не ме помислят хората за комплексирано момиче.
И за мен е важно да има цици, но в никакъв случай те да са за сметка на лице, дупе, крака и т.н.
Естествено че ше заеба хубавата за тая с голямата гърда! Нали деца ше храни! тез боцки наиш ли колко млеко ше праят
п.с. да ти еба и тъпия въпрос,олигофрен
Can It All Be So Simple ?
Когато бях по-млад гледах на момичето до мен всичко да й е на 6
Сега се съсредоточавам в 1 точка
Иначе ги избирам по външен вид и характер | гърдите не са от значение |
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Красивата естествено..Тя другата може да има големи цици ама сигурно 60% от тях са мазнини![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Вземам слабата и секси кака, дебеланката я оставям на по-големите майстори.![]()
Welcome to the Jungle...
абсолютноПървоначално написано от DarkTemplar
малките и спортни цицки и гаджета са за предпочитане
![]()
Нужно ли да е питам дали авторът на темата е момиче, което изглежда по един от 2та описани начина?
Welcome to the Jungle...
Абе те че избиват комплекси, избиват - това е ясно.Първоначално написано от DarkTemplar
Само не мога да разбера защо ВИНАГИ се пита готината с малките цици или дебелата с големите. Защо НИКОГА не питат гитината с малките или готината с големите. Защо винаги тая с големите цици трябва да е дебел, грозен хипопотам?
+1 Подкрепям напълно.Първоначално написано от selenium
![]()
Мойтъ' е най-красива!
само такаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
YOYO FOREVER
http://yoyobulgaria.com/new/
Естествено.Първоначално написано от DanKolov
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Въпроса е уникално тъпо зададен,за тая с циците пише просто,че не е кой знае колко хубава,но не и грозна,по начина по който е зададен всеки ще избере тая с малките,но за пример ще ви дам,моята приятелка има голями цици,изобщо не е дебела,много е красива...
ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИ![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Целта е да се докаже, че гърдите не са най-важното. Нали, ако пита "страшна мацка с големи гърди или нек'во кльощаво, плоско и с мустак", всеки ще забрави как харесва малки гърди и ще засуче(преносно и буквално)...Първоначално написано от radinio