View Full Version : Моля Помогнете - не издържам повече !
И така имам следният проблем - лудо влюбен съм в едно момиче. Ходим в една и съща езикова школа. Не съм сигурен но мисля, че и тя ме харесва. Когато се записах на уроци забелязах, че от време на време лекичко поглежда към мен (Дали е било от любопитство) ? Рядко разговаряме но когато говорим тя се усмихва непрекъснато и се смее на шегите ми. Също така когато си говорим тя избягва да ме гледа в очите. Защо ?! Няма си гадже, знам от нейни приятелки. Обличам се добре имам известна доза самочувствие (не съм и супер надут), не ме е страх да разговарям с никое момиче. Ето тук обаче идва и същината на пролема - немога да и предложа ! Просто немога ! Имах един кошмарен момент в миналото и просто немога да и разкрия чувствата си ! Пък и какво ще стане ако ми каже "НЕ" ? Аз ще продължа да я обичам и ще я виждам всеки ден ! Има ли начин да я предразположа тя да направи първата крачка ? Да и покажа с поведението си че я харесвам ?
Благодаря предваително !
galin4o0o
03-07-2011, 08:20
Едва ли я обичаш,сигурно си влюбен.Ако ти каже "НЕ" продължавай напред..няма нищо лошо ако ти откаже (поне ще знаеш,че си пробвал) Иначе почни да излизаш с нея не и го сервирай изведнъж,и постепенно разбери какво иска тя... :) !
Rorschach
03-07-2011, 08:30
Отиди и я покани.
Ако има "не" - голяма работа, опитал си. Ако се терзаеш и не правиш нищо - по-зле е за теб и се измъчваш повече.
Kukumqvka
03-07-2011, 08:33
Пробвай се,може да излезе нещо.
MaLkaTa_LaDy
03-07-2011, 08:43
Самочувствието ти липсва!
И защо не можеш да показваш чувствата си? Какво ти е оправданието?
Всъщност какво смяташ да и предлагаш?!?!
Ако тя направи първата крачка, си за никъде... Така че се вземай в ръце и действай, без да си търсиш оправдания. Трябва да станеш мъж, не момченце.
VaMpiRKaTaaa
03-07-2011, 09:32
Ти си противоречиш....
Първо трябва да си наясно,дали я харесваш,или ''обичаш''.
Но според мен ,само ти е завъртяла главата и си адски влюбен,което НЕ значи,че я обичаш,a,че много я харесваш,между двете понятия има ОГРОМНА разлика.Не можеш да я обичаш,защото не си я опознал достатъчно.ЩЕ е глупаво,да отидеш и да и кажеш ''аз те харесвам,искаш ли да се гаджосаме''( :D ).Просто бъди често около нея.Покани я на кафе,със сигурност ще разбере на къде биеш.:)
djipsito
03-07-2011, 10:30
Още едно момче с признания...
Нещата стават постепенно и не са нужни думи.. Викай я да излизате заедно насам натам, поопознайте се малко, ако се разхождате я хвани небрежно за ръка, не бързай да я целуваш на първата среща...
Може да те харесва и да чака да я поканиш...
След школата я изпрати до някъде, от там можеш да започнеш...за "чао" може да я прегърнеш... покажи й че много ти харесва, няма нужда да говориш.