View Full Version : Първи път,но май проблемен
Здравейте,аз съм на 16 и от 4 месеца си имам приятелка(която е на 15) и вече наближава момента.Тя каза че е готова да го направим и изникват някой въпроси и проблеми.
И на двамата ще ни бъде за пръв път така че ако имате имате някой съвет чакам :) има обаче един проблем...(естествено че ще има нещо което да помрачи всичко)...Приятелката ми не знае,но имам късо гемче...мога да го забеля в спокойно състояние,но когато е надървен не мога целия...Та идва въпроса ще мога ли да правя секс или не,ще е голям проблем ли?Както казах не съм опитен и незнам как точно стоят нещата,да ползвам ли презерватив или да не ползвам,ако е тясна примерно да не се опитвам вообще?Се пак най-малкото искам да го скъсам и да стане кървище...
Вие сте :)
GossipGirl89
03-07-2011, 20:38
Карайте го бавно и внимателно.
За по-голяма възбуда може да пробвате френска първо.
Задължително ползвайте презерватив - шанса за забременяване при първият път е равен на този при всеки следващ ;)
Нормално е момичето да е по-тесничко затова те посъветвах и за френската - опитай си да я възбудиш и отпуснеш максимално, за да няма силна болка. Може да си вземете и някакъв лубрикант за всеки случай.
А за другото нямам представа - някое момче да се изкаже :)
Falashk0
03-07-2011, 20:38
Във всички положения опитай.Говорете си по време на секса.. това много ще ви помогне.Аз мисля че няма да имаш никакъв проблем относно забелването.Успех :)
ForzaFelipe
03-07-2011, 20:42
Еми по внимателно го карай,защото ако го напрегнеш много и може да погледнеш какво става две три теми по надолу.Иначе давай го полека,гледай да я отпуснеш максимално,презерватива и късмет ! :)
Аз знам от една госпожа по сексология че тази кожичка се къса при половия акт но не е никакъв проблем и до 2 седмици е напълно зарастнала , но все пак .... по добре според мен да се оправи с хирургическа намеса и + това мисля че до сега 1000 пъти е тряалоо да споделиш за това с майка ти или баща ти за да се оправи навреме защото с времето май май става по сложно ... а ако се скъса по време на секса не се знае ко ще стане щото примерно на мен ми минава 1 веничка точно от там и дето се вика ... изтървахме коня , а в случая кръвчицата :D :D :D :D незнам човек по добре говори с родител и земете мерки ;) пък секса не го бързай и без това не сте кой знае колко големи ( и сигурно си мислите че е просто удоволствие , а всъщност може да се каже че е голяма отговорност ако не внимавате .... щъркела идва )
Falashk0
03-07-2011, 20:47
Аз знам от една госпожа по сексология че тази кожичка се къса при половия акт но не е никакъв проблем и до 2 седмици е напълно зарастнала , но все пак .... по добре според мен да се оправи с хирургическа намеса и + това мисля че до сега 1000 пъти е тряалоо да споделиш за това с майка ти или баща ти за да се оправи навреме защото с времето май май става по сложно ... а ако се скъса по време на секса не се знае ко ще стане щото примерно на мен ми минава 1 веничка точно от там и дето се вика ... изтървахме коня , а в случая кръвчицата :D :D :D :D незнам човек по добре говори с родител и земете мерки ;) пък секса не го бързай и без това не сте кой знае колко големи ( и сигурно си мислите че е просто удоволствие , а всъщност може да се каже че е голяма отговорност ако не внимавате .... щъркела идва )
чак пък такива работи ...
Аааа,не трябва да се къса,ми каза лекаря...Аз съм говорил с уролог,но ся не ми е до операцията защото първо 2 седмици ще съм почивка отвсякъде,а и сега имам пътувания извън града и държавата и не става сега просто...а приятелката ми вече напира,а и съм слаба душа колко ще издържа още...
FuckedUp
03-07-2011, 21:47
Абе гледай само да не го скъсаш, че ти се ебава майката като на 1 пич малко по-надолу :D И успех.
VaMpiRKaTaaa
03-08-2011, 07:24
Кървище
:lol:
Правете го с презерватив.
Бъди внимателен.