View Full Version : Какво мислите ?
RichardCastle
03-08-2011, 17:49
Аз бях тук, ти беше там … Мислех си, „Колко ли прекрасна може да бъде тя, а дали колко чиста и невинна е нейната душа?”. Стоях и се чудех „ Да я заговоря ли или не, да я гледам и да мечтая или да я опитам и да се оставя, да бъда въвлечен в нешо опасно, нещо диво. Стоях, стоях, но накрая не ме стърпя и тръгнах Аз, с пресъхнала уста, а ти стоеше и не помръдваше, все едно не същестувах, въпреки че пред тебе бях застанал.
Гледах прекрасното ти лице и се чудех от къде се взе, такова приказно момиче, като ангел, и ето, че в този миг на размисли и страсти, Ти погледна ме и всичко в мен затихна. Гледахме се без да си кажем и дума, сякаш говорихме си чрез ума. В този момент, най-съкровен, разбрахме че Аз съм за теб, а Ти за мен!
Посветено на Мария, която обичам безкрайно много, от Петър Стефанов 17 год..
ScarletBite
03-08-2011, 17:54
Ехааа, колко сладко! :grin:
Момичето ти е голяма късметлийка, ти също. Поздрави!
Reaper93
03-08-2011, 18:43
Супер е, и Castle е готин сериал :)
Ехааа, колко сладко! :grin:
Момичето ти е голяма късметлийка, ти също. Поздрави!
+1. :-)
Лишено от тестостерон. Ако така правиш и мислиш в реална ситуация, шансът нещо да стане е никъв.
FuckedUp
03-08-2011, 22:36
Поне някой му го каза.
MaLkaTa_LaDy
03-09-2011, 07:02
Не, че не е сладко... Ноо е много крайно. Прекалено много романтика, прекалено изфантазирано.
VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 09:04
Хубаво е.
Смислено.
Но прекалено романтични и в същото времe нeреалнo.
Похвално глупаво. Спри да гледаш филми.
BlueFace
03-09-2011, 10:17
Хубаво е, ако момичето го харесва и оценява , добре ,но много момичета не обичат такива сладникави истории :)
П.П. Иначе няма нищо лошо да изразяваш чувствата си в стихове.
stoteen4o
03-09-2011, 11:56
Аз бях тук, ти беше там … Мислех си, „Колко ли прекрасна може да бъде тя, а дали колко чиста и невинна е нейната душа?”. Стоях и се чудех „ Да я заговоря ли или не, да я гледам и да мечтая или да я опитам и да се оставя, да бъда въвлечен в нешо опасно, нещо диво. Стоях, стоях, но накрая не ме стърпя и тръгнах Аз, с пресъхнала уста, а ти стоеше и не помръдваше, все едно не същестувах, въпреки че пред тебе бях застанал.
Гледах прекрасното ти лице и се чудех от къде се взе, такова приказно момиче, като ангел, и ето, че в този миг на размисли и страсти, Ти погледна ме и всичко в мен затихна. Гледахме се без да си кажем и дума, сякаш говорихме си чрез ума. В този момент, най-съкровен, разбрахме че Аз съм за теб, а Ти за мен!
Посветено на Мария, която обичам безкрайно много, от Петър Стефанов 17 год..
Много е хубаво! Бъдете щастливи!
anonymous708973
03-09-2011, 14:28
Аз, с пресъхнала уста, а ти стоеше и не помръдваше, все едно не същестувах, въпреки че пред тебе бях застанал.
Фатална грешка.
nymphadora
03-09-2011, 16:27
http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/nigga-please-gay.jpg
WaterLilly
03-09-2011, 16:32
http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_16812.jpg
FuckedUp
03-09-2011, 16:38
http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/nigga-please-gay.jpg
Agree.