Влез

View Full Version : Ето как се свалят момичета

straus
03-08-2011, 18:23
Не и го казвай, докато не разбереш чрез ясни знаци, че тя също те харесва. Просто се опитай с леки намеци, заигравки и погледи да и покажеш, че имаш интерес към нея. Ако погледите почнат да се срещат често и да се задържат за 1-2сек. значи девойката има голяма вероятност също да проявява интерес. Така че ако тя започне да ти отвръща, тогава може да действаш, но не разкривай чувствата си докато не си сигурен, че те харесва, иначе нищо няма да стане.

Опитвай се да я караш да се смее (разказвайки и смешки), дръж се мило (но не постоянно, през останалото време се дръж нормално, не грубо). Също много е важно от време на време да и правиш комплименти, в началото обаче просто започваш с по-повърхностни комплименти от типа, че харесваш как се е облякла днес или че днес изглежда хубаво, че има хубаво прическа, блуза, парфюм че е много фешън, че днес изглежда супер гадже и т.н (оставям на твоята фантазия). По нататък ако видиш, че тя харесва твоите комплименти и (според това как реагира на тях) може да отидеш по нататък и да и правиш комплименти за самата нея, примерно че има много красиви очи, коси и че се чувстваш приятно в нейно присъствие. Освен това ако например се е напръскала с хубав парфюм може да я помолиш дали може да се доближиш до нея, за да може да го помиришеш по-добре. В този момент на помирисване може да се заиграш за 2-3сек с косата и просто леко да я поддържиш в ръцете и да я помиришиш и да кажеш колко много ти харесва. Използвай всяка възможност уж невинно да я докосваш по ръцете, рамото, гърба и т.н., правиш го в зависимост от това как тя реагира (не се увличай, стъпка по стъпка, то това е цяло изкуство и зависи много и от отсрещната страна).
Може да и правиш дребни подаръци от време на време, да и купиш някаква вафла, дъвка и да и кажеш и т.н. (оставям на твоето въображение) нещо от типа "вчера/днес се сетих за теб и реших да ти взема това това и това", т.е. нека тя забелязва, че и обръщаш внимание.
Може да я помолиш да ти обясни нещо от уроците, или ти да и обясниш нещо, да учите заедно и т.н. Може да и искаш разни дребни услуги и да и казваш, че си и благодарен за услугата и.

Гледай само да не прецакаш нещата, в началото всичко трябва да е загатване, трябва да я накараш чрез това да почне да се пита дали пък ти не я харесваш. Ако почне да се пита, тогава имаш шанс. От там на татък всички тези жестове на внимание, които ти описах би трябвало да засилят съмненията и, че я харесваш. Ако в този период и тя реши, че те харесва и почне да ти го показва, да отговаря положително на всичко което правиш за нея, значи пич трябва да черпиш. Но пак ти казвам внимавай да не си признаеш директно, че я харесваш, че с това ще унищожиш всичко (от личен опит ти го казвам). Признания в любов ще и правиш или ако си сигурен, че на нея ще и хареса или като станете гаджета, т.е. на доста по-късен етап, засега само загатваш, че я харесваш, после само показваш, че я харесваш и накрая чак може да си позволиш по-големи признания.

Но пак имай предвид, че всичко е индивидуално и това си е цяло изкуство. С някои девойки трябва да се държи човек по-твърдо с други по-меко и така. Аз съм ти нахвърлил тука само някои идеи, къде кога и как ще ги вкараш в действие, как ще ги изпълниш зависи от теб, ситуацията и реакцията на момичето. При всички случаи гледай да се държиш максимално естествено, да не преиграваш и всичко, което правиш и казваш да изглежда естествено, т.е. нещата да не изглеждат като паднали от небето, всичко трябва да е в контекста на ситуацията и разговора. Например преди да и кажеш, че днес изглежда много хубава, се отдалечаваш малко от нея оглеждаш я от петите до върха на главата и казваш нещо от типа с привкус на изненада "Уау уникална прическа, днес си много готина/хубава/красива, направо ме кефиш яко" и т.н.

Айде и да пишеш ако нещо стане.
От един батко
М28

Темата не съм я писал аз, копирах я от друг сайт защото много ми хареса. Аз съм се водил по същите указания, само че дадени ми от приятели, все пак никой не се е родил научен. Поствам го тук за да помогна на всички момчета които си падат по някое момиче и не знаят какво да направят. Айде успех със свалките и споделяйте в темата дали има успех ;)

straus
03-08-2011, 18:41
Е това да не се приема буквално, аз например в 11 клас си обикалях с джоб пълен с близалки и с една мацка като се видехме това ни беше повода да си кажем по някоя дума. Вадех 2 близалки и сядахме да ги смучем и да си приказваме на кого как му минава деня. Човек трябва да има малко въображение :)

mecho8888
03-09-2011, 11:43
Ако погледите почнат да се срещат често и да се задържат за 1-2сек. значи девойката има голяма вероятност също да проявява интерес.

==
Или си кривоглед и те зяпа :shock:

XxNymphetaminexX
03-09-2011, 12:14
Ако погледите почнат да се срещат често и да се задържат за 1-2сек. значи девойката има голяма вероятност също да проявява интерес.

==
Или си кривоглед и те зяпа :shock:

:lol: :lol: :lol:

----
Абе тук-там има по нещо вярно,ама повечето е bullsh*t

Adda
03-09-2011, 12:18
Има доста прости неща, но честно казано някои работи май действат.. :lol:

fenastz
03-09-2011, 12:41
Не разбирам защо някои графомани се чувстват длъжни да пишат такива плоски простотии, а други хора взимат, че ги разпространяват :-o

SexyBitch
03-09-2011, 13:51
Повечето момчета ще се пробват с "50 лв. става ли?" :? Съветите са верни, но търпението не е вроден талант 8-)

ForzaFelipe
03-09-2011, 15:46
Повечето момчета ще се пробват с "50 лв. става ли?" :? Съветите са верни, но търпението не е вроден талант 8-)

Живота е кратък няма време за всичко за жалост...и все пак ще ти е много по хубаво ако изчакаш,но...

ScarletBite
03-09-2011, 15:53
Малелееей... и аз се чудя защо момчетата масово стават все по-големи балъци. Егати съветите, дето си давате... :lol:

ForzaFelipe
03-09-2011, 16:04
Малелееей... и аз се чудя защо момчетата масово стават все по-големи балъци. Егати съветите, дето си давате... :lol:

Момчетата стават балъци или момичетата все повече заприличват и се държат като курви и за да ги свалиш трябва да си фитнес манияк и да използваш вълшебните думи "ари у нас да та ибъ кат зверо" ...

ScarletBite
03-09-2011, 16:34

Момчетата стават балъци или момичетата все повече заприличват и се държат като к**ви и за да ги свалиш трябва да си фитнес манияк и да използваш вълшебните думи "ари у нас да та ибъ кат зверо" ...
Що говориш глупости? :)
Абе, не ви ли омръзна вечно да оправдавате собствената си забутаност с тва "повечето момичета са курви, които търсят здрави батковци"? Да, има и такива, но са единици. Всяко момиче обаче може да си лепне маската на надутост и недостъпност, за да разкара някой кретен. Ако виждаш въпросната маска твърде често - замисли се. :)

straus
03-09-2011, 16:42
Дори и всички момчета да се отнасят към момичетата с уважение, да подхождат леко, с комплименти и да отделят досстатъчно внимание, накрая пак ще се намерят идиотки на които това няма да им хареса и ще го използват за подигравка.
@ScarletBite за теб говоря

ScarletBite
03-09-2011, 17:07
Дори и всички момчета да се отнасят към момичетата с уважение, да подхождат леко, с комплименти и да отделят досстатъчно внимание, накрая пак ще се намерят идиотки на които това няма да им хареса и ще го използват за подигравка.
Какво значи "да подхождат леко, с комплименти и да отделят достатъчно внимание"? Подхождаш така, както го чувстваш. Казваш това, което мислиш. Отделяш толкова внимание, колкото смяташ, че заслужава момичето. Всички формули са глупави, освен може би златните правила на кавалерството, които са повече от ясни.
За подигравка могат да те използват само, ако им позволиш. Запазиш ли достойноството си, дори и да кажат нещо лошо, те ще бъдат тези, които ще изглеждат зле.

straus
03-09-2011, 17:13
@ScarletBite
Ами защо тогава реши, че който дават и тези които се учат от тези съвети са балъци?! Обоснови мнението си.
Според мен това което съм постнал(вече споменах че не съм го писал аз), е точно модела на кавалерство за който Ти спомена, но явно и това понятие не го разбираш..

ScarletBite
03-09-2011, 17:17
А, не. Имах предвид че тези, които се учат от такива съвети, са балъци. :)
Да купуваш дъвки и вафли на момичето? Да й душиш парфюма? Да й повтаряш изтъркани комплименти от рода на "имаш красиви очи"? :lol: Това ли е кавалерството за теб? :lol:

straus
03-09-2011, 17:25
За тебе може и да са изтъркани, обаче 14-15 годишните тъкмо започват своя любовен/полов живот и при тях работи на 90% Вече след някоя годинка като сменят 5-10 гаджета сигурно ще дойдат на твоето мнение, но все пак форума е за тийнейджъри и повечето който пишат в него са на средна възраст 16. Старите кучета като мене няма да тръгнат да се учат от тия теми.

Daydreamer3
03-09-2011, 17:29
Нали за това е "teen problem", за тийнове.. :-o

ScarletBite
03-09-2011, 17:37
Хах, това обяснява защо всичките ми момчета са били 16+.

straus
03-09-2011, 17:39
Какво да ти кажа и мойте приятелки са обикновено 2 годинки над моите, ама това не значи, че и аз не съм бил на 15

MilenMns
03-09-2011, 21:11
Може да и правиш дребни подаръци от време на време, да и купиш някаква вафла, дъвка - От тези подаръци няма как да не се трогне и ти е в кърпа вързана.. Може да я захранваш с кифтета и бонбони , после с газираната вода :lol:

dunce
03-09-2011, 21:28
Хах, това обяснява защо всичките ми момчета са били 16+.

Може да са били на 16+, но явно са били същите балъци, за които говориш, че да ти вдигнат толкова самочувствието ;)

Ето това се казва балъшки отговор, без грам аргументация :lol:

SexyBitch
03-10-2011, 10:46

Момчетата стават балъци или момичетата все повече заприличват и се държат като к**ви и за да ги свалиш трябва да си фитнес манияк и да използваш вълшебните думи "ари у нас да та ибъ кат зверо" ...

Ей ей ти говориш за напомпаните блондита, а не нормалните хора. Не всички момичета са курви. Вие, момчетата, ги мислите за такива само защото не може да ги имате от раз. Както споменах, ТЪРПЕНИЕТО НЕ Е ВРОДЕН ТАЛАНТ !!! :P

ScarletBite
03-10-2011, 12:30
dunce, това опит за затапване ли беше? :lol:
За самочувствието си няма да говоря - то е моя работа.
Аргументация също не съм длъжна да ти давам. Съветите ви за свалки са тъпи. Тъпи са просто, разбираш ли? И съм ги виждала на практика само от отчаяни, смешни същества.
Работата е там, че не виждам нищо романтично в изтърканите комплименти ("Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" :D - усмивки от старите ленти... ), купуването на вафли (пази Боже, вафли и дъвки! ако ще правите подаръци - купете нещо хубаво и стойностно, вместо да "маркирате територия" с дребни глупости)
и душенето на парфюма ми (да ми пръхти във врата... ).
Предпочитам естествените хора. Ако нещо такова дойде на момчето отвътре - супер, разтапям се и е много сладко. Ама 1000 момчета преди него да са ми излизали със същия тъп номер и аз да трябва да се преструвам на впечатлена от въпросната простотия само, защото го харесвам... мне, мерси. Да не говорим, че се усеща, когато някой се държи шаблонно и се опитва много здраво да ти се хареса.

straus
03-10-2011, 15:10
Какво стана бе мацка, точните думи ли не можа да намериш :D Кажи нещо различно от "За самочувствието си няма да говоря - то е моя работа.
Аргументация също не съм длъжна да ти давам. " То така и аз ще ти кажа че всяко лято ходя на хавайтe с манекенки от плейбой :D

ScarletBite
03-10-2011, 15:26
Все пак се обосновах, нали? Просто не ми е интересно да се обяснявам, оправдавам и самоизтъквам, камо ли в подобни дискусии. Ако се стремиш да провокираш това - попаднал си на грешния човек. Колко голямо е самочувствието ми, дали е с покритие, с какви момчета и мъже съм си имала работа и защо съм дошла на мнението, което изразих в коментарите си - всичко това е част от личното пространство, в което допускам само истински, стойностни хора.

Защо ли ми се струва, че този раздел на форума се посещава почти изцяло от озлобени чекиджии?
Няма да пиша повече по темата. Загуба на време е. Ако имаш да кажеш още нещо по мой адрес - ЛС. Шансът да ти отговоря обаче е минимален - не смятам, че мога да водя смислен диалог с бот.

straus
03-10-2011, 15:33
Просто не ми е интересно да се обяснявам, оправдавам и самоизтъквам, камо ли в подобни дискусии.
Ти само това правиш... да знаеш че нямам търпение да ти пиша ЛС

Schneeflocke
03-10-2011, 15:47
Съветите ви за свалки са тъпи. Тъпи са просто, разбираш ли? И съм ги виждала на практика само от отчаяни, смешни същества.
Работата е там, че не виждам нищо романтично в изтърканите комплименти ("Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" :D - усмивки от старите ленти... ), купуването на вафли (пази Боже, вафли и дъвки! ако ще правите подаръци - купете нещо хубаво и стойностно, вместо да "маркирате територия" с дребни глупости)
Предпочитам естествените хора.

Съгласна =))

Как ме свали моят:
1. Запознахме се в една игра. Аз си мислех, че е момиче и на шега почнах да Я свалям...
2. 1 час по-късно той ме усведоми, че е мъжко.
3. Настоява ми половин час за msn, дадох му. Че и снимка ми прати. Пълна противоположност на момчетата, с които се забивам обикновено.
4. 2 седмици ме преследва в играта(даже нацията си смени заради мен). Аз само го гледам и се чудя нормален ли е(да отбележа, нямаше такива "обичам та, не моа без теб" и т.н, просто ВИНАГИ беше наоколо)
5. Някъде на 10-я ден ме нави за видео разговор. В един момент забихме към обрязване(не знам що). И той като изцепи "миииии, аз не знам дали съм или не..." Аз: "Е, трябва да го видя, за да ти кажа -.-" Той се изправи и :shock:
6. Постепенно осъзнах, че толкова често си говорим, че се чувствам страхотно с него...казвам му неща, които никой не знае...
7. След около 3 седмици, той ме предизвика, че не ми стиска да му предложа брак...говореше за в действителност(още не се бяхме срещнали). Аз обаче се изтъпаних пред него в играта(аватарът ми пада на колене като сяда) и му предложих. Той взе, че каза "да" вместо да се разсмее :shock: И като осъзнах колко щаства ме направи това...
8. 6 месеца по-късно...избираме къща и говорим за деца :shock:

DarkTemplar
03-10-2011, 15:53
Schneeflocke, на ква възраст сте, ако не е тайна?

straus
03-10-2011, 15:57
Какво да ти кажа, аз съм хващал гадже от чата на abv, на втората седмица се нави за кафенце, начесахме си крастата няколко пъти и кой от къде. Но вече се хвърлихме в друга тема

Schneeflocke
03-10-2011, 15:58
Schneeflocke, на ква възраст сте, ако не е тайна?

Аз съм на 22, той скоро навърши 30 8) И двамата сме луди gamer-и :oops:

DarkTemplar
03-10-2011, 16:06
Ами браво. Като гледам и сте хора с минимално количество предразсъдъци, което също е ценно.

dunce
03-10-2011, 17:31
dunce, това опит за затапване ли беше? :lol:
За самочувствието си няма да говоря - то е моя работа.
Аргументация също не съм длъжна да ти давам. Съветите ви за свалки са тъпи. Тъпи са просто, разбираш ли? И съм ги виждала на практика само от отчаяни, смешни същества.
Предпочитам естествените хора. Ако нещо такова дойде на момчето отвътре - супер, разтапям се и е много сладко. Ама 1000 момчета преди него да са ми излизали със същия тъп номер и аз да трябва да се преструвам на впечатлена от въпросната простотия само, защото го харесвам... мне, мерси. Да не говорим, че се усеща, когато някой се държи шаблонно и се опитва много здраво да ти се хареса.

Не съм се мъчил да те затапвам, само ти показах твоя начин на "изразяване" на мнение. Ясно е, че има и някои грешни неща като това с парфюма, но това не значи, че всички момчета са балъци или тем подобни. А пък това с вафлата не се има предвид буквално, ами че да направиш нещо спонтанно за момичето е хубаво, не говорим за вафли и дъвки. Съветите за свалки на теб може да са тъпи, но всеки трябва да почне от някъде. А пък това да бъдеш себе си не винаги има плюсове, особено ако си неопитен. Да кажем, че си момче и отидеш да сваляш момиче, но забравиш ума и дума? А ако знаеш какво да кажеш, за да стане разговора и как да предразположиш момичето си е съвсем друго нещо. От там нататък вече разговора си е естествен.. Колкото и да ми се стряскаш и да ме питаш "разбираш ли?" (не аз съм малоумен, не разбирам) не можеш да ме обориш, но все пак мерси за аргументацията.

Schneeflocke
03-10-2011, 17:41
Ами браво. Като гледам и сте хора с минимално количество предразсъдъци, което също е ценно.

Той повече от мен -.-

Както и да, мисълта ми беше....

К'во спонтанно има в т'ва да й купиш вафла... Като цяло, дребни подаръчета при свалка са....освен ако ви е "тема"(като пича с близалките), си е чиста глупост. И тя не каза, всички са балъци. Но тези, които следват подобни "указания" - определено...

DarkTemplar
03-10-2011, 18:31
Прочетох някои от нещата и честно казано и на мен ми се видяха глуповати. Обаче в някои случаи (особено при по-млади и неопитни девойки) може и да работят. Затова няма да ги отричам, а ще кажа, че зависи от усета и начина на действие - т.е. подходящото действие в подходящия момент. ;)

Няма универсален наръчник за свалки, дори Барни Стинсън не би се осмелил да напише такъв.

spexx
03-10-2011, 20:57
пф ..

jghgh
03-10-2011, 20:58
АааАААахахх, ScarletBite pwnd you all, biatchez 8-) Всичките й обосновки по темата вАжат.

Съветите ни стаат и туй то. Не ги отричам напълно, защото ако се подходи с разбиране, даже от такива съвети може да се направи нещо ефектно. Но ако някой ги попие, без да ги осмисли и ги прави "шаблонно", както каза Scarlet, е тогава вече си е супер смешно и всяко момиче би го усетило. Поне аз усещам престореното поведение и не ми допада.

Всичко зависи от човека, но най-вече естественото поведение печели всякакви точки ;) Обичам естествените, уверени в себе си хора, които действат спокойно както намерят за добре. С такива, дори да не се получи, поне не са ми смешни после, защото са намерили перо с което да ме погалят, щото са решили че е готино (има го по филмите) или други шаблонни неща 8-)

пп1. Най-хубавите и запомнящи се комплименти са СТРАННИТЕ, а не клишетата.
пп2. Vratovrazka.bg е добър сайт, ако ще четете съвети....
цък (http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/7-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D1%81-%D0%BD%D0%B5%D1%8F.html), цък (http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/5-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%8F-%D0%B2%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%BB%D0%B8%D 1%88-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8.html), цък (http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/5-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D1%81-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5.html), цък (http://www.vratovrazka.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%87%D 0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D1%82%D1%8F-%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0.html), цък (http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/3-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D 1%88.html), цък (http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%A2%D1%8F-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%B1.html), но пак не им се доверявайте на сляпо, защото в живота няма формули.

umri
03-10-2011, 23:26
Прочетох малко. Пълни глупости. Такоа нещо и моят извратен ум не може да сътвори, бе.

Девствеността е гарантирана.

umri
03-11-2011, 14:56
Аз ли си въобразявам или идеята на целия роман беше да ви обясни,че трябва да се действа постепено и да имате търпение? Ако не съм си го внушила-авторът на писаницата има право,начинът по който се е опитал да го каже е друг въпрос.Вафлата може да е цвете, а вместо да и душите парфюма можете да се направите на впечатлени от някой неин пръстен и да подържите ръката и между временно,бъдете креативни.
При всички случаи става въпрос за това как искам да й го набия, че да изчезне. Понякога директността е по-добра от увъртането. Постепенно.. зависи. Много добре трябва да знае какви са ми намеренията и какво й мисла. Какво ше се цигана с увъртания. Погледи, двусмислени намеци, две-три излизания, няколко директни лафа, както и докосване и забелязване не на цялостната красота, а както ти казваш отделни части като кръстове ланци, обувки или прическа, тук там някоя критика да не се помисли за Мерилин Монро и легло. Кво...? Като зададеш един темп в началото е много трудно да промениш цялостното отношение. А авторът въобще не знае за какво говори.

SexyBitch
03-11-2011, 15:43
Аха,значи блондинките не сме хора... :lol:
Добре.
А, не. Ти си една от малкоъо умни и стъпили на земята блондинки.

Schneeflocke
03-11-2011, 15:46
Аха,значи блондинките не сме хора... :lol:
Добре.
А, не. Ти си една от малкоъо умни и стъпили на земята блондинки.

Нали знаеш кой измисля вицовете за блондинки? Брюнетките, в дългите самотни нощи......

SexyBitch
03-11-2011, 15:48
Да свалиш момиче за една нощ е най-лесно.Но представи си,че наистина харесаш някоя и не искаш само да я чукаш? Тя не се прави на недостъпна,просто иска нещата да стават по-бавно? На мен пък ще ми е супер неприятно някой да ми пусне ръка на втората среща...Примерно. :-o

+1. Омръзнало ми е от леки жени.

straus
03-11-2011, 16:04
Ей ако не е miminko да ми удари едно рамо, аз вече се отказах да споря с тарикати и играчи

dunce
03-11-2011, 16:48
Ей ако не е miminko да ми удари едно рамо, аз вече се отказах да споря с тарикати и играчи

Те само се мислят за такива ;) Нали сме във форум все пак.

umri
03-12-2011, 10:21
Да свалиш момиче за една нощ е най-лесно.Но представи си,че наистина харесаш някоя и не искаш само да я чукаш? Тя не се прави на недостъпна,просто иска нещата да стават по-бавно? На мен пък ще ми е супер неприятно някой да ми пусне ръка на втората среща...Примерно. :-o
Как става тва да я харесаш наистина от първата среща? Обикновено тва е една тръпка, която се появява от време на време и бързо се отмива. И това съм го правил, което ти обясняваш, и може и на момиче да не съм попаднал, ама нищо не стана, а в началото ми беше навита. Трябва да си нагъл, иначе мекия. Само като се сета, че тва ми го обяснява жена, която е държала мъжа си на сухо 2 години, без дори да си била девствена. Няма какво да говорим.

Тия двамата над мен, ако имат нещо да ми казват, да казват. Най-мраза да се обръщат към мен непряко и в множествено число.

dunce
03-12-2011, 11:08
Тия двамата над мен, ако имат нещо да ми казват, да казват. Най-мраза да се обръщат към мен непряко и в множествено число.

Аз на теб няма какво да ти казвам, освен че правописа ти и от на селянин е по-зле.

BiGBaDWolF
03-12-2011, 11:11
Е това да не се приема буквално, аз например в 11 клас си обикалях с джоб пълен с близалки и с една мацка като се видехме това ни беше повода да си кажем по някоя дума. Вадех 2 близалки и сядахме да ги смучем и да си приказваме на кого как му минава деня. Човек трябва да има малко въображение :)

вадим си чудото и й го давам да го смуче .. и тека .. 8-)

anonymous708973
03-12-2011, 12:02
straus e пич :) Като цяло го е написал окей, обаче някои дребни неща са абсурдни - хубави очи (как не, имам най-обикновени супер тъмни, почти черни очи), да ми купува вафли и дъвки (да не съм на 5?!)...
Иначе това за парфюма, да ме целува по вратлето, да не ми налита преди да е поне 90% сигурен, че аз искам да ми налети и т.н.. са верни. Обаче истинските неща не стават по съвети.

straus
03-12-2011, 13:22
За кой път обяснявам бе момиче, не съм го писал аз, копирах го някъде, даже сега не си спомням от къде. И за тия вафли дето всички ми ги напомниха и на мен ми звучи тъпо, разберете това е пример, на мястото на вафлата сложете едно цвете, на мястото на хубавите очи сложи хубави обеци, хубав пръстен и т.н. каквото и да си хареса човек по мацката и да направи комплимент, това са +5 точки.

@umri

Justify написа:

коментарите на "umri" са си фолклор във форума
Очевидно и останалите те знаят какви ги пишеш, какво друго да ти кажа?

umri
03-12-2011, 14:13
Каквото имах да казвам, го казах. Пожелавам ви късмет с момичетата.

Hayden
03-12-2011, 21:42

каза ли и го ;d колкото до темата много яко е написано но вече трябва да си голям късметлия да уцелиш момиче което да те оцени не само по външност но и да се опита да те разгледа "отвътре" ,защото аз се държа така със всяко момиче но не става ,за това по добре пускайте се по течението и правете нещата от темата ако сте сигурни че си струва защото повечето от нежния пол незаслужават такова красиво отношение ... ;]

===============

Snoop Dogg - Wet (dance) поздрав за създателя на темата ии естестветно за всички момичета за които си заслужава да направиш всичко описано ;p ;]

jghgh
03-12-2011, 21:52
Hayden, не се заяждам, ама външния вид също е важен за да те харесат. Малко по-мъжествен вид и няма да имаш равен с тия очички.
Ама причесчицата е зле.
Също по-добре не си оформяй веждите, ами максимум ги чисти, хаха.

Предполагам ти си на снимката. 8-)

MishoShamara
03-13-2011, 02:19
Момичетата най-лесно се свалят от торентен тракер ве бот!

Hayden
03-13-2011, 12:00
jghgh .... ти просто ме уби с коментара си ,правa си аз съм на тая снимка само че преди 1 година и нещо ;d колкото до външния ми вид момичетата не са се оплакали :D а колкото до веждите не ги скубя щот не ми тряба просто тва че на снимката съм излязал с по осветлено и нежно изглеждащо лице не означава че съм женчо [rofl] ии ми е интересно ти как изглеждаш ? :P качи някоя снимка да те вида разбрах че си на 17 искам те вида :P :P

kstanishev
03-13-2011, 13:47
А древния метод? Бухалка по главата и я мъкнеш за косата в пещерата?

6sense
03-13-2011, 15:58
най лесно с хубава кола пред заведението и с пари 8) винаги действа

SexyBitch
03-13-2011, 18:06

kstanishev
03-13-2011, 18:17

Доколкото знам, този метод е безотказен :)

ForzaFelipe
03-13-2011, 18:35

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

anonymous708973
03-13-2011, 18:41

Колкото и на бъзик да си го написал, си прав. Женските харесваме твърдите мъже. :) (във всяко отношение :D )

SexyBitch
03-13-2011, 18:52
[quote=kstanishev]А древния метод? Бухалка по главата и я мъкнеш за косата в пещерата?

Откъде знаеш ? :lol: :P

dunce
03-13-2011, 18:59
Е да като не можеш да я свалиш в преносен смисъл, то поне в буквален :lol:

kstanishev
03-13-2011, 19:30
Ами, виждайки какви тъпунгери са си хванали яки гаджета напоследък... друг начин да им вържат не виждам :D

А и България все още си се слави като една от страните, в които домашното насилие остава безнаказано.

Иначе аз си имам други начини, но то си е индивидуално вече.

p.s. някой спомена кола... може да пробваш вместо бухалка, със щангата :D

straus
03-13-2011, 19:59
Жена се сваля с цвете, замхваш веднъш със саксията и втори не ти трябва :D

Иначе и на кола кълве да :-D

Downtown
03-13-2011, 20:13
Явно някой е прочел "The Game" и си е написал домашното. Брао пич (y) и аз съм в групичката :)
P.S. Long live Neil Strauss

draid
03-14-2011, 16:09
Доколкото знам, този метод е безотказен Smile

По - добре да се целиш в гръбнака, че по главата на доста от "жертвите" няма да засегнеш нищо. Иначе това, че курвите бил иединици ..... Кола за 100 000 + и няколко стотин лева в дискотеката и ела да видиш какво става :razz:

Wereger
03-17-2011, 21:03

Добре си е написано..ПО-добре с внимание и такт, отколкото като некой див селяндурин, облякал манго и напарфюмиран с бруно банани от бафана-бафана. Те краставите жаби (като тебе) надушват негодната стока отдалече и после като се озовеш наебан/а и преебан/а мразиш другия пол :-P аман от тъпи парченца!
Брао, ако мене някой така ме сваля- ше ме свали :grin:

xinfamous
03-17-2011, 21:49
Как ме свали моят:
1. Запознахме се в една игра. Аз си мислех, че е момиче и на шега почнах да Я свалям...
2. 1 час по-късно той ме усведоми, че е мъжко.
3. Настоява ми половин час за msn, дадох му. Че и снимка ми прати. Пълна противоположност на момчетата, с които се забивам обикновено.
4. 2 седмици ме преследва в играта(даже нацията си смени заради мен). Аз само го гледам и се чудя нормален ли е(да отбележа, нямаше такива "обичам та, не моа без теб" и т.н, просто ВИНАГИ беше наоколо)
5. Някъде на 10-я ден ме нави за видео разговор. В един момент забихме към обрязване(не знам що). И той като изцепи "миииии, аз не знам дали съм или не..." Аз: "Е, трябва да го видя, за да ти кажа -.-" Той се изправи и :shock:
6. Постепенно осъзнах, че толкова често си говорим, че се чувствам страхотно с него...казвам му неща, които никой не знае...
7. След около 3 седмици, той ме предизвика, че не ми стиска да му предложа брак...говореше за в действителност(още не се бяхме срещнали). Аз обаче се изтъпаних пред него в играта(аватарът ми пада на колене като сяда) и му предложих. Той взе, че каза "да" вместо да се разсмее :shock: И като осъзнах колко щаства ме направи това...
8. 6 месеца по-късно...избираме къща и говорим за деца :shock:

http://prikachi.com/images/981/2435981s.jpg

Schneeflocke
03-17-2011, 22:43
Брао, ако мене някой така ме сваля- ше ме свали :grin:

И мен ще ме свали...на пода от смях... :razz:

DubstepRLZ
03-18-2011, 16:55
Това е мн интересна тема, и винаги ми е било интересно да разбера как виждат мом4етата нещата! :) попринцип да момичето обича да му се отделя внимание и да бъде глезено, разбира се някои прекаляват с добродушното поведение на момчетата.. в следствие на това момчетата решават 4е е супер лигла и я оставят.. разбира се не винаги, някои момчета просто такива момичета харесват, така наре4ените кифли! :)
ДА знам 4е сам моми4е и не е присъщо за мен да го казвам, но факт е че пове4ето моми4ета ако не и вси4ките търсят пичове от фитнеса, с уникално уформени тела и използваши крилатата фраза < аи да се е*ем< :D доста е повърхностно но момичатата сме странни сащества.. доста тъпи понякога! Слава богу аз намирам за по интересно да турся моми4ета с готини задници и разбира се да не се е купала с фондиутен сутринта! :razz:
мом4ета идеите са изклиу4ително добри, но не си мислете 4е няма да забележи че имате нещо кам нея още при първата ви мила дума! :)
момичетата обичат зарибявките.. колкото повече я охажвате толкова по- голям е шанса да ви хареса! :) гледайте да и привлечете вниманието с нещо интересно, моми4етата харесват мом4ета които ги разсмиват така че използвайте чувството си за хумор на максс! :) след 2 седмици ще се усети разликата в отношението си кам вас и тогава вие сами можете да прецените какъв ще е отговора на въпроса относно връската ви :) :-P :-)