.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Ето как се свалят момичета

Не и го казвай, докато не разбереш чрез ясни знаци, че тя също те харесва. Просто се опитай с леки намеци, заигравки и погледи да и покажеш, че имаш интерес към нея. Ако погледите почнат да се срещат често и да се задържат за 1-2сек. значи девойката има голяма вероятност също да проявява интерес. Така че ако тя започне да ти отвръща, тогава може да действаш, но не разкривай чувствата си докато не си сигурен, че те харесва, иначе нищо няма да стане.

Опитвай се да я караш да се смее (разказвайки и смешки), дръж се мило (но не постоянно, през останалото време се дръж нормално, не грубо). Също много е важно от време на време да и правиш комплименти, в началото обаче просто започваш с по-повърхностни комплименти от типа, че харесваш как се е облякла днес или че днес изглежда хубаво, че има хубаво прическа, блуза, парфюм че е много фешън, че днес изглежда супер гадже и т.н (оставям на твоята фантазия). По нататък ако видиш, че тя харесва твоите комплименти и (според това как реагира на тях) може да отидеш по нататък и да и правиш комплименти за самата нея, примерно че има много красиви очи, коси и че се чувстваш приятно в нейно присъствие. Освен това ако например се е напръскала с хубав парфюм може да я помолиш дали може да се доближиш до нея, за да може да го помиришеш по-добре. В този момент на помирисване може да се заиграш за 2-3сек с косата и просто леко да я поддържиш в ръцете и да я помиришиш и да кажеш колко много ти харесва. Използвай всяка възможност уж невинно да я докосваш по ръцете, рамото, гърба и т.н., правиш го в зависимост от това как тя реагира (не се увличай, стъпка по стъпка, то това е цяло изкуство и зависи много и от отсрещната страна).
    Може да и правиш дребни подаръци от време на време, да и купиш някаква вафла, дъвка и да и кажеш и т.н. (оставям на твоето въображение) нещо от типа "вчера/днес се сетих за теб и реших да ти взема това това и това", т.е. нека тя забелязва, че и обръщаш внимание.
    Може да я помолиш да ти обясни нещо от уроците, или ти да и обясниш нещо, да учите заедно и т.н. Може да и искаш разни дребни услуги и да и казваш, че си и благодарен за услугата и.

Гледай само да не прецакаш нещата, в началото всичко трябва да е загатване, трябва да я накараш чрез това да почне да се пита дали пък ти не я харесваш. Ако почне да се пита, тогава имаш шанс. От там на татък всички тези жестове на внимание, които ти описах би трябвало да засилят съмненията и, че я харесваш. Ако в този период и тя реши, че те харесва и почне да ти го показва, да отговаря положително на всичко което правиш за нея, значи пич трябва да черпиш. Но пак ти казвам внимавай да не си признаеш директно, че я харесваш, че с това ще унищожиш всичко (от личен опит ти го казвам). Признания в любов ще и правиш или ако си сигурен, че на нея ще и хареса или като станете гаджета, т.е. на доста по-късен етап, засега само загатваш, че я харесваш, после само показваш, че я харесваш и накрая чак може да си позволиш по-големи признания.

Но пак имай предвид, че всичко е индивидуално и това си е цяло изкуство. С някои девойки трябва да се държи човек по-твърдо с други по-меко и така. Аз съм ти нахвърлил тука само някои идеи, къде кога и как ще ги вкараш в действие, как ще ги изпълниш зависи от теб, ситуацията и реакцията на момичето. При всички случаи гледай да се държиш максимално естествено, да не преиграваш и всичко, което правиш и казваш да изглежда естествено, т.е. нещата да не изглеждат като паднали от небето, всичко трябва да е в контекста на ситуацията и разговора. Например преди да и кажеш, че днес изглежда много хубава, се отдалечаваш малко от нея оглеждаш я от петите до върха на главата и казваш нещо от типа с привкус на изненада "Уау уникална прическа, днес си много готина/хубава/красива, направо ме кефиш яко" и т.н.

Айде и да пишеш ако нещо стане.
    От един батко
    М28

Темата не съм я писал аз, копирах я от друг сайт защото много ми хареса. Аз съм се водил по същите указания, само че дадени ми от приятели, все пак никой не се е родил научен. Поствам го тук за да помогна на всички момчета които си падат по някое момиче и не знаят какво да направят. Айде успех със свалките и споделяйте в темата дали има успех

Е това да не се приема буквално, аз например в 11 клас си обикалях с джоб пълен с близалки и с една мацка като се видехме това ни беше повода да си кажем по някоя дума. Вадех 2 близалки и сядахме да ги смучем и да си приказваме на кого как му минава деня. Човек трябва да има малко въображение

Ако погледите почнат да се срещат често и да се задържат за 1-2сек. значи девойката има голяма вероятност също да проявява интерес.

==
    Или си кривоглед и те зяпа

Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    Ако погледите почнат да се срещат често и да се задържат за 1-2сек. значи девойката има голяма вероятност също да проявява интерес.

==
    Или си кривоглед и те зяпа

----
    Абе тук-там има по нещо вярно,ама повечето е bullsh*t
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Има доста прости неща, но честно казано някои работи май действат..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не разбирам защо някои графомани се чувстват длъжни да пишат такива плоски простотии, а други хора взимат, че ги разпространяват
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен
    Повечето момчета ще се пробват с "50 лв. става ли?" Съветите са верни, но търпението не е вроден талант
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Повечето момчета ще се пробват с "50 лв. става ли?" Съветите са верни, но търпението не е вроден талант
    Живота е кратък няма време за всичко за жалост...и все пак ще ти е много по хубаво ако изчакаш,но...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Малелееей... и аз се чудя защо момчетата масово стават все по-големи балъци. Егати съветите, дето си давате...
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Малелееей... и аз се чудя защо момчетата масово стават все по-големи балъци. Егати съветите, дето си давате...
    Момчетата стават балъци или момичетата все повече заприличват и се държат като курви и за да ги свалиш трябва да си фитнес манияк и да използваш вълшебните думи "ари у нас да та ибъ кат зверо" ...
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Момчетата стават балъци или момичетата все повече заприличват и се държат като к**ви и за да ги свалиш трябва да си фитнес манияк и да използваш вълшебните думи "ари у нас да та ибъ кат зверо" ...
    Що говориш глупости?
    Абе, не ви ли омръзна вечно да оправдавате собствената си забутаност с тва "повечето момичета са курви, които търсят здрави батковци"? Да, има и такива, но са единици. Всяко момиче обаче може да си лепне маската на надутост и недостъпност, за да разкара някой кретен. Ако виждаш въпросната маска твърде често - замисли се.

Дори и всички момчета да се отнасят към момичетата с уважение, да подхождат леко, с комплименти и да отделят досстатъчно внимание, накрая пак ще се намерят идиотки на които това няма да им хареса и ще го използват за подигравка.
    @ScarletBite за теб говоря

Цитирай Първоначално написано от straus
    Дори и всички момчета да се отнасят към момичетата с уважение, да подхождат леко, с комплименти и да отделят досстатъчно внимание, накрая пак ще се намерят идиотки на които това няма да им хареса и ще го използват за подигравка.
    @ScarletBite за теб говоря
    Какво значи "да подхождат леко, с комплименти и да отделят достатъчно внимание"? Подхождаш така, както го чувстваш. Казваш това, което мислиш. Отделяш толкова внимание, колкото смяташ, че заслужава момичето. Всички формули са глупави, освен може би златните правила на кавалерството, които са повече от ясни.
    За подигравка могат да те използват само, ако им позволиш. Запазиш ли достойноството си, дори и да кажат нещо лошо, те ще бъдат тези, които ще изглеждат зле.

@ScarletBite
    Ами защо тогава реши, че който дават и тези които се учат от тези съвети са балъци?! Обоснови мнението си.
    Според мен това което съм постнал(вече споменах че не съм го писал аз), е точно модела на кавалерство за който Ти спомена, но явно и това понятие не го разбираш..

А, не. Имах предвид че тези, които се учат от такива съвети, са балъци.
    Да купуваш дъвки и вафли на момичето? Да й душиш парфюма? Да й повтаряш изтъркани комплименти от рода на "имаш красиви очи"? Това ли е кавалерството за теб?

За тебе може и да са изтъркани, обаче 14-15 годишните тъкмо започват своя любовен/полов живот и при тях работи на 90% Вече след някоя годинка като сменят 5-10 гаджета сигурно ще дойдат на твоето мнение, но все пак форума е за тийнейджъри и повечето който пишат в него са на средна възраст 16. Старите кучета като мене няма да тръгнат да се учат от тия теми.

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Нали за това е "teen problem", за тийнове..
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Хах, това обяснява защо всичките ми момчета са били 16+.

Какво да ти кажа и мойте приятелки са обикновено 2 годинки над моите, ама това не значи, че и аз не съм бил на 15

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Може да и правиш дребни подаръци от време на време, да и купиш някаква вафла, дъвка - От тези подаръци няма как да не се трогне и ти е в кърпа вързана.. Може да я захранваш с кифтета и бонбони , после с газираната вода

Повече от фен
    Хах, това обяснява защо всичките ми момчета са били 16+.
    Може да са били на 16+, но явно са били същите балъци, за които говориш, че да ти вдигнат толкова самочувствието

Ето това се казва балъшки отговор, без грам аргументация
    МОМЧЕ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Момчетата стават балъци или момичетата все повече заприличват и се държат като к**ви и за да ги свалиш трябва да си фитнес манияк и да използваш вълшебните думи "ари у нас да та ибъ кат зверо" ...
    Ей ей ти говориш за напомпаните блондита, а не нормалните хора. Не всички момичета са курви. Вие, момчетата, ги мислите за такива само защото не може да ги имате от раз. Както споменах, ТЪРПЕНИЕТО НЕ Е ВРОДЕН ТАЛАНТ !!! :P
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

dunce, това опит за затапване ли беше?
    За самочувствието си няма да говоря - то е моя работа.
    Аргументация също не съм длъжна да ти давам. Съветите ви за свалки са тъпи. Тъпи са просто, разбираш ли? И съм ги виждала на практика само от отчаяни, смешни същества.
    Работата е там, че не виждам нищо романтично в изтърканите комплименти ("Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" - усмивки от старите ленти... ), купуването на вафли (пази Боже, вафли и дъвки! ако ще правите подаръци - купете нещо хубаво и стойностно, вместо да "маркирате територия" с дребни глупости)
    и душенето на парфюма ми (да ми пръхти във врата... ).
    Предпочитам естествените хора. Ако нещо такова дойде на момчето отвътре - супер, разтапям се и е много сладко. Ама 1000 момчета преди него да са ми излизали със същия тъп номер и аз да трябва да се преструвам на впечатлена от въпросната простотия само, защото го харесвам... мне, мерси. Да не говорим, че се усеща, когато някой се държи шаблонно и се опитва много здраво да ти се хареса.

Какво стана бе мацка, точните думи ли не можа да намериш Кажи нещо различно от "За самочувствието си няма да говоря - то е моя работа.
    Аргументация също не съм длъжна да ти давам. " То така и аз ще ти кажа че всяко лято ходя на хавайтe с манекенки от плейбой

Все пак се обосновах, нали? Просто не ми е интересно да се обяснявам, оправдавам и самоизтъквам, камо ли в подобни дискусии. Ако се стремиш да провокираш това - попаднал си на грешния човек. Колко голямо е самочувствието ми, дали е с покритие, с какви момчета и мъже съм си имала работа и защо съм дошла на мнението, което изразих в коментарите си - всичко това е част от личното пространство, в което допускам само истински, стойностни хора.

Защо ли ми се струва, че този раздел на форума се посещава почти изцяло от озлобени чекиджии?
    Няма да пиша повече по темата. Загуба на време е. Ако имаш да кажеш още нещо по мой адрес - ЛС. Шансът да ти отговоря обаче е минимален - не смятам, че мога да водя смислен диалог с бот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си