View Full Version : СВИРКИ ?!
porcelaingirl
03-08-2011, 19:57
С тази тема се обръщам главно към жените!
(все пак надали има мъж който да е против :-D )
ЗА или ПРОТИВ свирките сте ?! Ако има ясна причина (или всичко друго което решите), споделете :)
JustAdream
03-08-2011, 21:00
Аз съм твърдо за!
SexyBitch
03-09-2011, 11:16
За, но ако сте забелязали само момичетата са склонни за дълго време (10 минути, че и повече) да правят свирки, докато момчетата близнат я отдолу за половин минута и арееее да та е*а
VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 11:18
Обичам да ги правя.
И на мен ми доставя удоволствие.
nikitka_
03-09-2011, 11:23
....
За, но ако сте забелязали само момичетата са склонни за дълго време (10 минути, че и повече) да правят свирки, докато момчетата близнат я отдолу за половин минута и арееее да та е*а
тва ,че ти си попадала на такива е др въпроса .не вс са с дървен език или искат ебане
scarlett8
03-09-2011, 20:41
А,аз май единствена съм негативно настроена.Да,разбирам,че им харесва,но на мен ми е супер противно и не мисля,че е редно в случая момчето да насилва момичето.Не искам-не го правя.
BlueFace
03-09-2011, 21:23
^ Наградете я, моля ви. Това момиче наистина би заслужавало награда от типа "Златен член".
DarkTemplar
03-09-2011, 21:30
^ Наградете я, моля ви. Това момиче наистина би заслужавало награда от типа "Златен член".
Епа така си е. 8)
xinfamous
03-09-2011, 21:37
слабо май,а ?
Готов съм да оправдая думите ти ;)
DarkTemplar
03-09-2011, 21:41
Доста мъже биха могли. Стига мацката да ме кефи, мога да я лижа поне час.
Когато прави френска човек е добре да се старае, не да отбива номера.
За всичко трябва да има желание, конкретно за това имам желание и да другите да дам :grin:
DarkTemplar
03-09-2011, 21:43
За всичко трябва да има желание, конкретно за това имам желание и да другите да дам :grin:
Предполагам, ама авторката явно е попадала на противоположния случай.
FuckedUp
03-09-2011, 23:20
Това, че на теб не ти харесва или някой ти е наговорил глупости, не означава, че другите не им харесва да правят. Аман от такива теми.
Пък аз преди не вярвах един приятел като ми разправяше, че момичетата обичат х*я повече от хляба...
VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 06:37
Пък аз преди не вярвах един приятел като ми разправяше, че момичетата обичат х*я повече от хляба...
Е вече вярваш...
Както има такива момчета, така има и такива момичета :-D
Аз го правя и ми харесва и то много :grin:
И си получавам . . . и ми харесва ... :grin: и то много :D :D :-)
kstanishev
03-13-2011, 18:47
Айде да не се съглася с тебе :D
Час лизане срещу 15-20 минути свирка не е много честно.
e,как да не обичам... той направо откачаредва си поема дъх... и на мен ми харесва това :grin: :grin:
SonataArctica
03-14-2011, 13:04
Епа така си е. 8)
Ако е от Перник ще я наградя със златния винкел 8)
majestic001
04-02-2011, 10:24
Ела в Перник и има голяма вероятност да получиш наградите "Златен винкел'' ; "Златно болнично" ; "Златния бой" и други златни награди ... за заслуги към града ни ;)
gabri3lla
04-02-2011, 10:28
За.
Правя и дори ми харесва.
fUcKsMiLe
04-02-2011, 10:58
Нищо, че не съм правила свирки, аз съм ЗА тях.
Абе като цяло идеята за орална любов ми допада.. 8-)
MakeMeLaugh
04-02-2011, 11:03
Само точица да беше написала, ние щяхме да се досетим от аватара 8-)
+1
g1rl4eto_
04-02-2011, 14:48
Правя,правя :-)
DownloadVirus
04-02-2011, 15:22
"За" свирките съм,но не съм правил 8-)
anonymous708973
04-02-2011, 17:24
Правя,правя :-)
Браво, браво 8-)
DownloadVirus, остава и да си правил, човек :lol:
Вдигам всички крайници в подкрепа на оралната любов. Трудно ще намерите по-голям фен от мен... А относно СексиКучката, не знам за теб, ама мен си ми правят кефа доволно много, доволно често и доволно дълго.
А момчетата са си минати бая. Ние за 15 минути лизане можем да свършим 2-3 пъти, а те - само веднъж, бедничките :D
Баси, толкова се радвам, че съм жена 8-)
titinkaa
04-02-2011, 18:29
Правя,защото ми харесва да му доставям удоволствие.
VaMpiRKaTaaa
04-02-2011, 18:50
:lol: :lol: :lol:
Искам и а3. :lol: :lol: :P
VaMpiRKaTaaa
04-02-2011, 18:56
Вдигам всички крайници в подкрепа на оралната любов. Трудно ще намерите по-голям фен от мен...[/i]
Да се обзаложим ли? :smt079 :idea:
mOBSCENE
04-02-2011, 22:20
Обичам да ги правя.
И на мен ми доставя удоволствие.
+
fUcKsMiLe
04-02-2011, 22:47
Само точица да беше написала, ние щяхме да се досетим от аватара 8-) Това за мен ли беше? :D
mrazqkindergarten
04-02-2011, 23:51
За.
Как разбирате кога отбиваме номера? Обожавам да го правя, винаги правя, дори винаги сама си го искам, обаче като ми каже след като свърши, че само съм отбила номера.... и полудявам. Защото знам, че се справям най - малко задоволително (съдейки по времето, за което свършва).
sweetpunk
04-03-2011, 22:05
наречете ме консервативна, но идеята не ми допада .. Не съм правила свирки, а и нямам нито желание, нито намерение да го правя .. ддз абсолютно съм против :)
velko123
04-03-2011, 22:45
Е, разбирасе, че ЗА обичам както да лижа, така и да ми ду.ат. Винаги съм се старал да доставям удоолствие на момичето което е пред мен.
И едно голямо браво на момичето пуснало темата, страхотна е и нека всеки да си изкаже мнението, а не само да се фука кадето свари.
Biskfitka
04-03-2011, 23:07
За,за,ЗА 8-) :P
Да, защото виждам, че на него му е страшно приятно и не съм гнуслива :)
"За" свирките съм,но не съм правил 8-)
DarkTemplar
05-07-2011, 12:34
babity, повярвай ми, винаги се разбира кога нещо се прави с желание и кога по задължение.
А ти не приемай всяко подмятане толкова лично. Очевидно не съм визирал теб. А щом някой не оценява френските ти ласки, винаги може да го пратиш "у лЕво".
ivoo0215
05-07-2011, 16:02
3А, кеф ми е да ми правят :P
mecho8888
05-07-2011, 17:19
свирката е женско задължение и едно от извоюваните мъжки права
ако някоя ми каже, че не прави свирки за врата и голичка пред вратата а след нея дрешките. Да се облича във входа
SparkleKitty
05-07-2011, 18:03
Не разбирам хората,които казват,че било ''отвратително''.Тва си е просто част от тялото на човека,която играе много важна роля 8-) Аз съм ЗА,няма равно на оралната! 8-)
mmagdalenaa
05-07-2011, 20:23
да твърдо "Да" :-D харесва ми да го правя, пък и като виждам колко много му харесва изпитвам още по-голямо удоволствие от секса :)
mecho8888
05-07-2011, 23:16
свирката е женско задължение и едно от извоюваните мъжки права
ако някоя ми каже, че не прави свирки за врата и голичка пред вратата а след нея дрешките. Да се облича във входа
:lol: Толкова ми е жал за теб
че правиш че правиш къде ще одиш :D
Extremescream
05-08-2011, 09:36
Аз съм 'За' свирките (их, че мразя тази дума). Като цяло съм 'За' оралната любов. Не виждам какво му е гнусното, особено като чуваш доволните стенания на партньора, действа възбуждащо.
SpOrTs_GiRl
05-08-2011, 12:40
Думата не я харесвам, но СВИРКИ ФОРЕВЪР!! ..
А сега малко по - сериозно. Преди бях резервирана относно оралната любов.. Някак, нямах желание нито да ми правят, нито аз да правя. Но с приятелия ми преоткрих това желание.... И сега не ми се иска да спирам. :)
mackataa
05-08-2011, 13:49
Еми той ме пита дали ще го :-) отдолу,слд път като се видим,аз мисля да го питам дали иска и нещо друго,и ако си каже ще му направя заедно сме от доста време ,секс не сме правили..но аз вече искам(тва е др.тема)
мисля да му направя и се надявам да му хареса
NightGuardian
05-08-2011, 14:04
Любимо ми е да ми правят :oops:
А и на мен ми харесва да лижа момичето , все пак няма по-хубаво от това да видиш , как едно момиче се гърчи от кеф :razz:
ilovemyboyfriend
05-08-2011, 15:54
ДА ДА ДА! :D обожавам да виждам как полудява от удоволствиеееее ! ;x :-) :-) :-) :-) :grin:
mecho8888
05-09-2011, 01:26
Я ми поясни думичките задължение и извоювано мъжко право
8-) :smt110 Ама и на мен за теб. Очаквах някоя млада девойка да налапа въдицата и да имаме бурен спор, граничещ с галоп и вербална страст, а то каката налапа въдицата и то първа и единствена :razz:
Диийй како Люске :D
Моят мъж си ме ближе стабилно :D
IseeDEADbodies
05-09-2011, 10:49
Гордо заявявам, че НЕ правя !!! :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно - к'во лошо има във френската ? И не мисля, че има момче което ще откаже да му направят ;д Друг е въпроса кой какво повече предпочита. Аз лично не изгарям от желание, но разбира се пак казвам, не бих отказал...
mecho8888
05-10-2011, 00:32
:lol:
Не ми ги прилагай тия хватки, а ми отговори на въпроса.
И между другото, след това обръщение ти обещавам, че за най-малкото ще изгърмиш.... Какиното.
:smt077:smt079 Строга господарка търси своят покорен роб? Или да започна да моля да не "изгърмя" ама на личен?
fluffinator92
05-10-2011, 06:23
:smt038
Greennight
05-10-2011, 06:38
Когато прави френска човек е добре да се старае, не да отбива номера. :shock: :shock: :shock: На мен след 10-15тата минута ми се схваща езика 8-)
angel_spirit
05-10-2011, 07:01
Много мои приятелки са против,и са ми казвали как никога няма да направят такова нещо.. Странно ми е колко негативно настроени са към нещо,което поне за мен е много важна част от сексуалните отношения..Правя френска,защото ми харесва да доставям удоволствие на приятеля ми .. :)
DarkTemplar
05-10-2011, 08:53
:shock: :shock: :shock: На мен след 10-15тата минута ми се схваща езика 8-)
С времето ще свикнеш. ;)
angel_spirit, малки и неопитни са още. Нека понапреднат в тая област, да срещнат подходящия и няма да искат да си го вадят от устата. :)
аз пък винаги съм си мислела, че ще ми е гадно, но още от първия път ми хареса да ги правя...ддз готино е :grin: :grin: :grin: :P
mecho8888
05-12-2011, 12:06
И между другото, след това обръщение ти обещавам, че за най-малкото ще изгърмиш.... Какиното.
:smt077:smt079 Строга господарка търси своят покорен роб? Или да започна да моля да не "изгърмя" ама на личен?
Каквото съм търсила, съм намерила, пиленце. Приеми го като съобщение,не като заплаха.
Како Люске, искаш ли още да знаеш какво значи извоювано мъжко право и задължение?
juveteam
05-12-2011, 12:08
Не правя, защото съм момче, но иначе са ми правили и предполагам, че и за напред ще ми правят... :)
Не е по-хубаво от секса все пак :D:D :)
mecho8888
05-12-2011, 12:16
Каквото съм търсила, съм намерила, пиленце. Приеми го като съобщение,не като заплаха.
Како Люске, искаш ли още да знаеш какво значи извоювано мъжко право и задължение?
Просветли ме, господин голям мъж. :-)
Утре в 1 часа след обяд ще има отговор :smt025
Ти си попаднала на такива явно, ела пробвай с мен :D
Shturrrche88
08-28-2011, 13:40
Ооо, не само че правя свирки, ами обичам да ги правя. Понякога дори караме само на свирки, без секс ;) :lol:
DragonLady
08-28-2011, 13:43
Гласувах Да, но правя подобно нещо само на човек, който обичам, и на който имам безрезервно доверие. Дори и на мен да ми направят френска, не обичам ли човека с който го правя не връщам жеста.
А да и още нещо партньора да има добра хигиена. Няма да духам ако ми смърди я ...
Гласувах с "Да".
Обожавам да правя и партньорът ми е много доволен от този факт. :) 8)
GabrielleShayk
08-28-2011, 17:48
Твърдо За оралната любов !!!!
Да ,правя :) Доставя ми удоволствие да го задоволявам, а и не мога да се оплача от липсата на орални ласки от негова страна!
TerryStiffler
08-30-2011, 13:22
Правя да и ми харесва!
+1
Не ми харесва особено,но го правя..
Да ,правя :) Доставя ми удоволствие да го задоволявам, а и не мога да се оплача от липсата на орални ласки от негова страна!
bubkaa93
08-30-2011, 15:27
Не ми харесва особено,но го правя..
PhantomAgony
08-30-2011, 15:44
Гнус, та гнус!
Ако момчето е чистоплътно и няма проблеми с миризмата отдолу, от какво се гнусите толкова, по дяволите?! Тъпо би било да ме лижат, без да мрънкат, а мен да ме е гнус да лапна няк'ва си част от тялото му, покрита с кожа. Все едно да ми е гадно да му лапна палеца на ръката или нещо от сорта.
FuCKkK13
08-30-2011, 16:08
Гнус, та гнус!
Ако момчето е чистоплътно и няма проблеми с миризмата отдолу, от какво се гнусите толкова, по дяволите?! Тъпо би било да ме лижат, без да мрънкат, а мен да ме е гнус да лапна няк'ва си част от тялото му, покрита с кожа. Все едно да ми е гадно да му лапна палеца на ръката или нещо от сорта. +1... защо го приемате толкова гадно.. моите приятелки са 50/50 едните - никога няма да го направя, другите -харесва ми.. ама съм сиг., че повечето момичета не правят може би, защото не са намерили правилния човек и човекът, който наистина обичат и той тях... а иначе към гнусливите.. ако сте толкова гнусливи към хората, които обичате или към тези с които просто спите, не знам какво остава за къде къде по-''гнусни'' неща в живота.. за темата оставам неутрална.. все пак на 15 съм ;)
Me4encety
08-30-2011, 18:20
Не съм правила,но искам. :oops: Попринцип съм "за".
Браво момичета, вий сте наща гордост :-)
Millionaire
08-30-2011, 19:34
Браво момичета, вий сте наща гордост :-)Верно, стискам ви ръцете.
sapphire5
08-30-2011, 19:39
Не съм правила,но искам. :oops: Попринцип съм "за".
PhantomAgony
08-30-2011, 23:57
Гнус, та гнус!
Ако момчето е чистоплътно и няма проблеми с миризмата отдолу, от какво се гнусите толкова, по дяволите?! Тъпо би било да ме лижат, без да мрънкат, а мен да ме е гнус да лапна няк'ва си част от тялото му, покрита с кожа. Все едно да ми е гадно да му лапна палеца на ръката или нещо от сорта. +1... защо го приемате толкова гадно.. моите приятелки са 50/50 едните - никога няма да го направя, другите -харесва ми.. ама съм сиг., че повечето момичета не правят може би, защото не са намерили правилния човек и човекът, който наистина обичат и той тях... а иначе към гнусливите.. ако сте толкова гнусливи към хората, които обичате или към тези с които просто спите, не знам какво остава за къде къде по-''гнусни'' неща в живота.. за темата оставам неутрална.. все пак на 15 съм ;)
Ама просто не намирам за нормално и логично да правиш секс с един човек, а да те е гнус от половия му орган. :(
frozendeath
08-31-2011, 06:55
Гнус, та гнус!
Ама просто не намирам за нормално и логично да правиш секс с един човек, а да те е гнус от половия му орган. :(
Ами на някои просто не им харесва. Не е задължително да са гнусливи - просто не им харесва. Коя си ти, че да ги съдиш и да казваш, че не е "нормално" и "логично"?
BritneySpears11
09-12-2011, 23:14
Да :)
euthanasia
09-12-2011, 23:15
За. Но моя понякога прекалява - иска постоянно ;d
TheGuardian01
09-13-2011, 07:27
За. Но моя понякога прекалява - иска постоянно ;d
Значи се справяш добре! 8)
По темата : Всички , малко по-опитни , знаем , че секс без ВЗАИМНА френска не е секс. Като ми каже 2-3 пъти "не искам да го правя, ти ако искаш ме лижи , ако искаш недей" , просто ще и бия шута. Щом нас не ни е гнус да ви целуваме прасковката, не виждам вас от к'во тря'а да ви е гнус да лапнете дудука. Както казаха по-горе, при добра хигиена от двете страни, френската любов си е чисто удоволствие 8) 8) :-)
Отначало бях наистина резервирана спрямо оралните ласки, в последствие попаднах на добър учител и осъзнах че много ми харесва да правя свирки. И наистина не е идеята да се отбие номера, а да се прави с желание и удоволствие. А блажената физиономия на момчето/мъжа когато свършва е незаменима гледка... :grin:
Аз попринцип съм против ,да правила съм и не ми хареса ,но сигурно защото беше по принуда .Сега ходя с едно момче той е мн добричък и мн си го обичам ,той ми е доставял удоволствието ,но не и аз също така никога не ми е настоявал да го правя и го оценявам обаче съм готова да му направя щом това ще му достави удоволствие . :)
Правя ама последния път ми се изхвърлиха в устата и от тогава не съм :x
vampire_girl_
09-13-2011, 15:47
При добра хигиена съм "ЗА" с две ръце и осем крака,стига да не ми обяснява неща от рода на "длъжна си","танто за танто" и прочие..ако ще правя,ще е по мое желание,не по задължение.
everythingisrelative
09-13-2011, 15:51
ех да беше путката в устата щеше да е супер :razz:
За.
Правя и дори ми харесва.
FuCKkK13
09-13-2011, 19:30
Гнус, та гнус!
Ами на някои просто не им харесва. Не е задължително да са гнусливи - просто не им харесва. Коя си ти, че да ги съдиш и да казваш, че не е "нормално" и "логично"? аз говоря за момичета,които не са и въпреки това казва, че никога няма... а не за такива, които са пробвали и не им харесва :) .. а иначе и на мен не ми е логично, но всеки човек е различен.. може просто едното да го виждат по един начин другото по друг :)
За.Харесва ми да го задоволявам по този начин..и на него,определено.
Limitless
09-13-2011, 23:56
Е има някои които .. искат да доставят по голямото удоволствие на жената :>>
100% съм убедена, че всички тия дето ви е гнус гаджетата ви смърдят на гъз.
По темата:Мене никога не ме е било гнус. И да гълтам не ме е гнус.. Нищо гадно не намирам в това, но си зависи и от вкуса на човека.
Няма "за" или "против" , това не е спор.. Или правиш, защото искаш, или никой не може да те накара на сила..
Да, правя, защото обичам да му доставям удоволствие.
alexilaiho
09-14-2011, 19:03
не знам дали обичате или не, но аз обожавам да ми правят :D
^ Да, няма за и против. Има искам и не искам. Приятно ми е / не ми е приятно ( за момичетата се отнася това, за момчетата е ясно 8-) )
Monisita
09-16-2011, 23:37
Определено "за"...обожавам да го правя. Не знам да има човек, на който да не му е кеф да доставя удоволствие на партньора си.
DarkKisss
09-17-2011, 03:47
не.
ами не ми е особено приятно,рядко го правя :)
crazygirl13
10-02-2011, 08:39
Да, правя, защото ми харесва и обичам да доставям удоволствие на партньора ми.
nesigyrenvsebesi
10-02-2011, 14:01
Знете ли какво е казал Мерлин Менсън: Свирката която си направиш сам е най-качествена !!! Така че момчета и момичета Правете си Свирки Лижете 5-6 Часа после ебете 2-3 часа малките путенца и това е !!! Айляк работа !!!
FuCKkK13
10-02-2011, 14:09
Знете ли какво е казал Мерлин Менсън: Свирката която си направиш сам е най-качествена !!! Така че момчета и момичета Правете си Свирки Лижете 5-6 Часа после ебете 2-3 часа малките путенца и това е !!! Айляк работа !!! той тая откачалга друго може ли да каже :-o .. той от личен опит :lol:
XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 17:24
Обожавам да го правя, доволната му усмивка по време на фелацио е безценна! Но трудно може да се каже дали съм "за" или "против". Никога не бих винила някое момиче, че е избрала да не прави орална любов на приятеля си. Това е лично мнение и опира до желание, без такива - "Ние ви правим и вие ще ни правите".
iv4ety97
10-02-2011, 18:47
Аз лично съм против,смятам го за много унизително. :D И съм късметлийка,защото гаджето ми не иска даже и да си помислям да му правя свирки :-D :D
Loooooser
10-02-2011, 19:40
Аз лично съм против,смятам го за много унизително. :D И съм късметлийка,защото гаджето ми не иска даже и да си помислям да му правя свирки :-D :D
само ти така си мислиш. :?
juventinch0
10-06-2011, 15:43
обожавам да ми лапат.... :D
Колкото и странно да звучи на оралната не съм особен фен. Имам доста богат опит и никога не съм свършвал от свирка като се има в предвид едно 6 години редовен сексуален живот с различни момичета, които си знаят работата. Не обичам и да лижа, мноооого малко съм го правил. Не мога да разбера наистина някои момчета, които обичат да го правят тва?!
anonymous708973
10-07-2011, 18:15
Ти си някъв супер странен.
Дано не попадам на момче, което не обича да прави френска. *чука на дърво и "смуква" ухо*
Ми не ме влече просто. Работих спасител тва лято и като зяпахме пичетата по плажа с колегата той само ми разправяше коя как щел да лиже и колко щел да я лиже и че толкова се кефил на тва че може да лиже цела вечер и без да ебе, е тва изказване просто ми вкара баси размислите?!?!
Loooooser
10-07-2011, 18:40
Ми не ме влече просто. Работих спасител тва лято и като зяпахме пичетата по плажа с колегата той само ми разправяше коя как щел да лиже и колко щел да я лиже и че толкова се кефил на тва че може да лиже цела вечер и без да е**, е тва изказване просто ми вкара баси размислите?!?!
и кое е странното? :razz:
Ем брат обичам да еба путката не да се омазвам долу и да се правя на куче. :D
superskank
10-13-2011, 11:49
Твърдо за.
Аз съм за и съм правила.
Медал?
Shturrrche88
10-13-2011, 18:32
Аз съм за и съм правила.
Медал?
Тиквен...
sensualbella
10-13-2011, 18:36
за оралната либоф
И аз съм ЗА:))))
gabsit000
10-14-2011, 07:31
падам си малко егоист-ПРОТИВ :D
vikyyy123
10-14-2011, 16:54
И аз съм за , кво лошо има :D
FuCKkK13
10-14-2011, 17:19
Аз съм за и съм правила. :shock: да,честито !.. малолетна к_урва на годината ;)
Loooooser
10-14-2011, 17:48
падам си малко егоист-ПРОТИВ :D
Като си хванеш свестно гадже пак пиши ;)
Да. Какво значи "за" и "против" - който иска да прави, който иска - не. На мен не ми пречи, харесва ми.
всяка си има мнение ако на мене ми направят аз с радост иначе е така по задалжение
pandiflysche
10-15-2011, 11:01
Правя,защото ми харесва да му доставям удоволствие.
Shadowlight
10-20-2011, 15:59
Правя , защото ми харесва , а и очевидно той се наслаждава. :-D
kiki1991
10-20-2011, 16:02
много обичам да правя..и на мен също обичам да ми правят френска:)))тва е най-хубавото нещо не знам на кой не му харесва...а тези койт не праят на приятелите си ..тъпо и то много:)
deathrow
10-21-2011, 20:01
Рано или късно всяка жена прави свирки.. Замислете се, ако си намерите партньор, който ви възбужда и ви прави на вас френска вие няма ли да му правите ?!
johnnybravo
10-22-2011, 13:31
Правя, да и обичам да ми правят. 8-)
Аз го правя, първо-защото ми харесва,второ-защото обичам да му доставям удоволствие.
+++++ :)
ShtrudeL
10-23-2011, 15:29
Не думай. хаха
Искам да разбера кое е унизителното.
^ Наградете я, моля ви. Това момиче наистина би заслужавало награда от типа "Златен член". Ако говориш за Сашка93, 8-) 8-) !
Djudjinku
10-23-2011, 22:50
Обичам да започва бавно, да забързява, да сменя темпото и накрая да е бавно и рязко, и докрай.
+1
imamkrasivouho
10-23-2011, 22:53
Не думай. хаха
Искам да разбера кое е унизителното.
Това, че е 97.
Много сте ми смешни, на по 12-13 ама вече разбирачки с голям опит. :lol:
Обожавам да правя свирки на приятеля ми.Просто като гледам колко му е яко и откачам от кеф.
someonerandom
10-08-2012, 21:40
Това, че е 97.
Много сте ми смешни, на по 12-13 ама вече разбирачки с голям опит. :lol:
Между другото 97 вече са на 15/16 8-) Не че е кой знае колко,обаче вече не са и съвсем пишлемета :D
BloodyMeri
10-08-2012, 21:57
Правя ,кефят ме!!!
BloodyMeri
10-08-2012, 21:59
Между другото 97 вече са на 15/16 8-) Не че е кой знае колко,обаче вече не са и съвсем пишлемета :D
Браво бе откри топлата вода! :D:D:D