Влез

View Full Version : Избор за момчетата

Palpatin
03-09-2011, 11:23
Ето един въпрос. Имате две момичета. Едната супер красива с големи цици и дълги бедра. Само, че тя е тъпа. Другото момиче не е толкова красиво, с малки цици, но умно.
Какво ще изберете?

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 11:44
По-дрехите посрещат.
По ума изпращат...

mecho8888
03-09-2011, 11:46
Ето един въпрос. Имате две момичета. Едната супер красива с големи цици и дълги бедра. Само, че тя е тъпа. Другото момиче не е толкова красиво, с малки цици, но умно.
Какво ще изберете?

Батко имам един колега ходим често на кафе и си говорим. И той е умен :)

tuzaro
03-09-2011, 11:55
по хубаво тъпа и красива, отколкото само тъпа

AofSpades
03-09-2011, 12:07
Тъп въпрос, наистина..

XxNymphetaminexX
03-09-2011, 12:10
По-дрехите посрещат.
По ума изпращат...

+

Ако въобще се чудиш - нито една от двете..ако толкова те грабваше някоя от тях ,щеше да знаеш коя искаш..

britzy
03-09-2011, 12:24
зависи дали искаш нещо за една вечер ,или момиче за по-сериозна връзка ;)

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 12:42
Някоя,aко те грабне,няма да ти пука грознали е,тъпа ли е..

fenastz
03-09-2011, 12:43
ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИ :smt007

Бедрааааааааааааааа :smt055

първата, разбира се :)

SemperArdens
03-09-2011, 14:52
умната, красива, с малките цици и дългите бедра.

radeberger
03-09-2011, 14:54
Зависи какво искам от връзката. :)

kremen4eto
03-09-2011, 16:39
ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИ :smt007

Бедрааааааааааааааа :smt055

първата, разбира се :)

Кой обича цицки? :D

marti93
03-09-2011, 16:45
върти ги и двете :P

straus
03-09-2011, 17:35
Не ви ли писнаха теми от сорта: "Имате две момичета..."
Като видя такава тема само се чудя коя е авторката, грозната или тъпата?!?!?!? Някой да има мнение по моята дилема?

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 17:40
^^straus..
Грозната... :D :D

straus
03-09-2011, 17:44
И аз клоня натам.. ама от друга страна ако е умна що ше пуска такива теми във форума?!

dunce
03-09-2011, 17:59
Какво ще изберете?

Първата и да нямам избор я отписвам. А ако харесам втората в тяло и лице, независимо с какъв размер гърди е.. ще тръгна с нея.

Това ми напомня колко тъпи момичета видях в автобуса вчера, като ги слушах ми стана лошо чак. Хубави ама като ги чуеш да приказват :booooomb:

едит: Не се заблуждавайте, че като ви хареса момиче, но е тъпо, ще ви е дълга връзката. Такива за една вечер в някоя дискотека.

FuckedUp
03-09-2011, 18:02
Умна и красива, циците не са от значение.

zooyork
03-09-2011, 18:19
Не ви ли писнаха теми от сорта: "Имате две момичета..."
Като видя такава тема само се чудя коя е авторката, грозната или тъпата?!?!?!? Някой да има мнение по моята дилема?

С малките цици :lol:

SolemnityOfDeath
03-09-2011, 18:48
малките гърди не са ми били проблем никога

да не говорим, че не големите цици и бедра гарантират хубавия секс, а щом темата е в тоо' раздел, затова става дума.

тъпи момета не мога да понасям обаче. ясен избор ;)

DarkTemplar
03-09-2011, 21:39
Тая, с която мога да си кажа повече неща, без да ме гледа като теле в железница. Простите хора ме дразнят.

Naik1
03-09-2011, 21:57
Зависи какво искам от връзката. :)
+1
Все едно да те попитам от 2 мотора - пистов и кросов кой ще избереш. Според зависи, ама бих потърсил някоя, обединяваща добрите качества на тези 2те..

bybz
03-10-2011, 08:25
Тая, с която мога да си кажа повече неща, без да ме гледа като теле в железница. Простите хора ме дразнят.

Ъп :D тъпите момичета навсякъде можеш да ги намериш ... :)
умните са къде къде по - нарядко...

thefreak
03-10-2011, 09:25
Цици, бедра, по-яката много ясно ще избера.

MilanowPz
03-10-2011, 13:03
по хубаво тъпа и красива, отколкото само тъпа

++++++++++++++++++++++1

SexyBitch
03-10-2011, 13:07
Вие там, умниците, които избират тъпата, само защото е красива, а не умната само защото е грозна, сещали ли сте, че повечето от вас са грозни и тъпи и т.н. Единици са тези, които не са такива. :? Да не говорим ВИЕ сигурни ли сте, че тя ще избере вас, ако имаше критерии като вашите? Пфуууу :shock: :-x

anonymous708973
03-10-2011, 13:49
Сексикучко, нали се сещаш, че никой нормален човек няма умишлено да избере грозно момиче?

Баси, само около мен ли е ПЪЛНО със страшно чаровни И умни момичета?

Sh@d0w
03-10-2011, 13:51
Сексикучко, нали се сещаш, че никой нормален човек няма умишлено да избере грозно момиче?

В Пловдив е така,скоро ще се местя да живея там ;д

SexyBitch
03-10-2011, 14:07

Ми ако искаш да си с блондинка, дето не знае колко е 2+2 - твой си е избора. Има и умни и чаровни момичета. Никой не е казал, че са често-срещани, но не са и рядкост.

thefreak
03-10-2011, 14:17
Вие там, умниците, които избират тъпата, само защото е красива, а не умната само защото е грозна, сещали ли сте, че повечето от вас са грозни и тъпи и т.н. Единици са тези, които не са такива. :? Да не говорим ВИЕ сигурни ли сте, че тя ще избере вас, ако имаше критерии като вашите? Пфуууу :shock: :-x
Глей ся, следващите думи ще прозвучат адски надменно и ще накарат повечето от вас да мислят, че съм въздух под налягане, но..

На моя фон, умно момиче е нещо, което рядко се среща. Не си мисли, че хората, които смяташ ти за "умни" ще са такива спрямо други хора. Тъйкато е абстрактно понятие, това колко е умен един човек го измерваме на място спрямо собствения си интелект.
С други думи смятам, че съм по умен от множеството момичето, с които се сблъсквам всеки ден.
Единиците момичета, които съм срещал през живота си, да са на моето ниво, съм правил всичко възможно да ги запазя до себе си като приятелки тъйкато ги ценя като хора.
Така че избирам красивата с големи цици и дълги крака, защото и двете са по глупави от мен, тъй или иначе ще ме дразнят и двете, защо в такъв случай да избера по грозната?

wasch0
03-10-2011, 14:28
Някоя,aко те грабне,няма да ти пука грознали е,тъпа ли е..

ScarletBite
03-10-2011, 14:29
SexyBitch, какъв ти е пробемът с русите момичета? :lol: Във втора тема вече те виждам да се изказваш лошо за нас. Не е ли грозно да определяш хората според цвета на косата? Това говори лошо за теб и показва недвусмислено колко "секси" си. Бива ли такава злоба и ограниченост?

straus
03-10-2011, 15:01
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся :lol:

BlueFace
03-10-2011, 15:03
Може би красивата, ако целта ми е секса 8-)

Schneeflocke
03-10-2011, 15:57

Кой говори дали тя ще ги избере? Или теб, ако те питам, Johnny Depp като беше на 25 или 25 годишния кльощав съсед с акнето, ти кого ще избереш?

Аз ще си ибера красивата. Ако много ме дразни, че е тъпа, ще й дам близалка, за да не говори.

DarkTemplar
03-10-2011, 16:03
thefreak, интересно мнение. ;)

thefreak
03-10-2011, 19:08
thefreak, интересно мнение. ;)
Ако ти кажа, че малко ми остава да предам надеждата...
Казваха че в университета били по умни.. абе не е баш така..

HapkoMaH
03-10-2011, 19:17
защо питаш нас ? избери сам : )

DarkTemplar
03-10-2011, 19:19
Разбирам те по-добре, отколкото можеш да си представиш. В доста моменти се налага да сваляш нивото в пъти, за да може да проведете един нормален разговор.

За съжаление в университета попадат доста случайни хора и комерсиални типажи, които са много далеч от науката и интелекта. Самият университет отдавна не е институцията, която е бил (ако въобще някога е бил, особено в българския случай).

И все пак има лъч надежда - но обикновено такива мацки бързо си намират (или вече са си намерили) по някой сериозен. Дето се вика изпуснал си влака.

Schneeflocke
03-10-2011, 19:29
Разбирам те по-добре, отколкото можеш да си представиш. В доста моменти се налага да сваляш нивото в пъти, за да може да проведете един нормален разговор.

За съжаление в университета попадат доста случайни хора и комерсиални типажи, които са много далеч от науката и интелекта. Самият университет отдавна не е институцията, която е бил (ако въобще някога е бил, особено в българския случай).

И все пак има лъч надежда - но обикновено такива мацки бързо си намират (или вече са си намерили) по някой сериозен. Дето се вика изпуснал си влака.

Добре, де, кой каза, че партньорът трябва да ти е на "нивото"? Има предостатъчно средно интелигентни хора. Айнщайн си е бил щастливо женен и то не за Мари Кюри, както се досещате... То не може да искаш модел на бельо, която готви като професионалист и в свободното си вереме чете Хокингс.... И после се чудиш, ющо си сам събота вечер...

DarkTemplar
03-10-2011, 19:36
Не с лошо де, просто си обсъждаме с колегата. Ясно, че една жена няма как да е всичко и обикновено самотата е обичайния резултат от високите изисквания. Всичко това си го знаем и сами, просто си говорим по мъжки. ;)

Schneeflocke
03-10-2011, 19:40
Не с лошо де, просто си обсъждаме с колегата. Ясно, че една жена няма как да е всичко и обикновено самотата е обичайния резултат от високите изисквания. Всичко това си го знаем и сами, просто си говорим по мъжки. ;)

То и аз нямах лошо предвид... Мисълта ми беше, че, като имате огромни изисквания, ще ви се налага да правите големи компромиси... Което не е практично.... аз съм имала 2 сериозни връзки, никой от тях не е(бил) с моя интелект и знания....но никога не ми е пречило... Умът не е най-важното, колкото и на нянои хора да им се иска да звучат дълбоки...

DarkTemplar
03-10-2011, 19:45
То и аз нямах лошо предвид... Мисълта ми беше, че, като имате огромни изисквания, ще ви се налага да правите големи компромиси... Което не е практично.... аз съм имала 2 сериозни връзки, никой от тях не е(бил) с моя интелект и знания....но никога не ми е пречило... Умът не е най-важното, колкото и на нянои хора да им се иска да звучат дълбоки...
Според мен най-важно е човекът е да добър и да имате някакви общи ценности. И все пак вероятно може да се появи нещо хубавичко (айде може и да е по-скоро чаровно, симпатично), сравнително интелигентно и интересуващо се от малко повече неща (дето се вика и тя да ми е полезна и да ме научи на нещо, не само аз нея) и с относително поносим характер, не звучи чаак толкова фантастично.

Schneeflocke
03-10-2011, 19:53
Според мен най-важно е човекът е да добър и да имате някакви общи ценности. И все пак вероятно може да се появи нещо хубавичко (айде може и да е по-скоро чаровно, симпатично), сравнително интелигентно и интересуващо се от малко повече неща (дето се вика и тя да ми е полезна и да ме научи на нещо, не само аз нея) и с относително поносим характер, не звучи чаак толкова фантастично.

1. Да е хубава
2. Да е умна и да те научи
3. Общи ценности
4. Добър характер

Да вземем мочта връзка, от негова гледна точка:
1. Лесна съм на очите
2. Той МРАЗИ да го поучавам...за каквото и да било...даже като му поправям гршки на английски/немски
3. Той иска къща с градинка, много деца, семейство...мен мислълта за бременност ме ужасява...
4. Аз съм заядлива, хапя за щяло и нещяло, винаги съм права(дори и да греша), като цяло...тежък характер

И, колкото момичета познавам, твоето си е доста нереалистично... Ти все още искаш качествата на перфектната жена, просто не искаш количеството...

DarkTemplar
03-10-2011, 20:00
В интерес на истината съм готов да прежаля някои от тях. Дразня се когато не ме разбират - и в пряк, и в преносен смисъл. Особено като се старая да се изразявам възможно най-логично, аргументирано и граматически правилно. Дразня се и когато ми губят времето с празни работи.

Сори, ама не разбрах кво значи "лесна съм на очите". :-o

ForzaFelipe
03-10-2011, 20:00
Според зависи ще избера.

Schneeflocke
03-10-2011, 20:05
В интерес на истината съм готов да прежаля някои от тях. Дразня се когато не ме разбират - и в пряк, и в преносен смисъл. Особено като се старая да се изразявам възможно най-логично, аргументирано и граматически правилно. Дразня се и когато ми губят времето с празни работи.

Сори, ама не разбрах кво значи "лесна съм на очите". :-o

Зависи какво им говориш. И милото не зацепва, както почна да си решавам задачите на глас, ама...за това не си говорим за математика с него. Вяевай ми, знам какво е да искаш да говориш за Oscar Wilde с накого, а те само като име го знаят. Или да се изненадат, че Ромео успя да оправи Жулиета. Или че Фауст е мръсник. Ама...не може всичко...

Почнах да пиша тук, понеже се хванах, че забравям българския... Лесна на очите = easy on the eyes = хубава, приятно е да я гледаш и т.н. :oops: Добре е, че поне изреченията ми не са с немска конструкция @_@

thefreak
03-11-2011, 10:29
Стигнахме ли до извода, че някои не се водим от интелекта, защото все тая?

SexyBitch
03-11-2011, 10:59
SexyBitch, какъв ти е пробемът с русите момичета? :lol: Във втора тема вече те виждам да се изказваш лошо за нас. Не е ли грозно да определяш хората според цвета на косата? Това говори лошо за теб и показва недвусмислено колко "секси" си. Бива ли такава злоба и ограниченост?

Ъъъъм да си чувала някой да говори за тъпи брюнетки? Така се казва "Тъпа като блондинка". Има единици, които не са малоумни, ама са единици. Прекарвала ли си 2 седмици в хоте ПЪЛЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО с блондинки ??? :shock: И кво има общо "сексито" ?? Да си чувала за "никнейм" ??? ;)

ScarletBite
03-11-2011, 12:10

Ъъъъм да си чувала някой да говори за тъпи брюнетки? Така се казва "Тъпа като блондинка". Има единици, които не са малоумни, ама са единици. Прекарвала ли си 2 седмици в хоте ПЪЛЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО с блондинки ??? :shock: И кво има общо "сексито" ?? Да си чувала за "никнейм" ??? ;)
Едни от най-начетените, ерудирани жени, които познавам (изключвам себе си), са с руси коси.
Познавам и доста брюнетки, които са изключително, ама изключително, прости.
Нищо не зависи от цвета на косата. Твой проблем е, че си избрала да робуваш на предразсъдъци, "дива, секси", пловдивска кучко. :wink:

thefreak
03-11-2011, 12:15

Едни от най-начетените, ерудирани жени, които познавам (изключвам себе си), са с руси коси.
Нищо не зависи от цвета на косата. Твой проблем е, че си избрала да робуваш на предразсъдъци, "дива, секси", пловдивска кучко. :wink:
Лекичко с обидите, без подобни изказвания.

SexyBitch
03-11-2011, 12:19

Не робувам на предразсъдъци. Аз просто изразявам мнението си. А то е :
Отидох на Златни пясъци с мъжо. Имаше някво преселение на блондинки, Бог знае защо бяха окупирали хотела. Цяла нощ не можах да спя, в съседните стаи си правеха оргии и крещяха. При тези обстоятелства в 3 часа през ноща сменихме хотела :o Не издържах и 20 часа с тези...Та искам да ти кажа, че ми е все тая дали ти си умна блондинка-една от малкото си. :)

Falashk0
03-11-2011, 12:39

+1 :)

ScarletBite
03-11-2011, 13:13
Какви обиди? :) Я виж подписа й. :-P

SexyBitch
03-11-2011, 13:26
Абе аре напсувай ме на ЛС и да свършваме :D

ScarletBite
03-11-2011, 13:36
Защо, като ти и сама се справяш перфектно?

SexyBitch
03-11-2011, 15:41
Защо, като ти и сама се справяш перфектно?
Спирам да спамя, авторът не е виновен. :-o

Schneeflocke
03-11-2011, 15:49

+1 :)

Нещо тука ми е странно... Вие твърдите, че за дълга връзка искате непривлекателно момияе, което физически не ви възбужда...и очаквате някой да повярва? :-o

britzy
03-11-2011, 16:32
Ти си бавна/бавен :)

Не е нужно момичето да е цицорища вместо цици и крака 2 метра ,за да е привлекателна нали? Да ви имам и изкривените представи .Тва ,че не лъха на евтино,не я прави грозна или по-малко човек.

Schneeflocke
03-11-2011, 16:57
Ти си бавна/бавен :)

Не е нужно момичето да е цицорища вместо цици и крака 2 метра ,за да е привлекателна нали? Да ви имам и изкривените представи .Тва ,че не лъха на евтино,не я прави грозна или по-малко човек.

Другото момиче не е толкова красиво

Темата ще е безсмислена, ако въпросът е "красива и умна" или "красива и тъпа". И защо точно красите момичета ти лъхат на евтино? Щото не ти пускат? Ако знаеш колко дългокраки мацки със страшни гърди съм свалила и колко от тях за изглеждали все едно на магистралата работят... сега, това, че авторката не е привлекателна, но се има за умна и симпатична, е друг въпрос... Но всеки, който твърди, че външният вид е без значение и само ума/мисленето са вазни, или е идиот или лъже.

bybz
03-11-2011, 18:09
И все пак за всеки влак си има пътници.
За теб може да е грозна,
за някой друг тя може да е най-прекрасната.
:)
И като гледам по улиците, грозноватичките
момичета си имат гаджета, големите красавици - НЕ,
тях по - скоро ги търсят за секс и заигравка :)
Всеки с мнението и вкуса си.
Ти избираш :)

straus
03-11-2011, 19:12
Има и товарни влакове... :lol:

HeLi0s
03-11-2011, 20:44
За мен лично поне в момента по-важен е външния вид - не мога да си се представя с грозно момиче,пък ако ще да ми цитира Шекспир и да може да ми обясни Теорията за относителността.Стига да се разбираме,бих избрал тъпа,но красива.За щастие не ми се налага да правя този избор. :P

DENKAZ
03-11-2011, 21:38
Праскай ги на 3ка we мой.

Schneeflocke
03-11-2011, 21:57
И все пак за всеки влак си има пътници.
За теб може да е грозна,
за някой друг тя може да е най-прекрасната.
:)
И като гледам по улиците, грозноватичките
момичета си имат гаджета, големите красавици - НЕ,
тях по - скоро ги търсят за секс и заигравка :)
Всеки с мнението и вкуса си.
Ти избираш :)

Затова се предполага, че теате е "красива, но тъпа" или "грозна, но умна". А не "слаба, висока, но тъпа" или "нисичка, пълничка, но умна". Аз се кефя на втория тип много повече и дилема няма...а това би трябвало да е идеята... Всеки си представя красиво и грозно по различен начин...

tanch3t093
03-12-2011, 11:03
хахах мнооого точно (: