- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Избор за момчетата
Ето един въпрос. Имате две момичета. Едната супер красива с големи цици и дълги бедра. Само, че тя е тъпа. Другото момиче не е толкова красиво, с малки цици, но умно.
Какво ще изберете?
Първоначално написано от Palpatin
Батко имам един колега ходим често на кафе и си говорим. И той е умен![]()
по хубаво тъпа и красива, отколкото само тъпа
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ако въобще се чудиш - нито една от двете..ако толкова те грабваше някоя от тях ,щеше да знаеш коя искаш..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
зависи дали искаш нещо за една вечер ,или момиче за по-сериозна връзка![]()
Някоя,aко те грабне,няма да ти пука грознали е,тъпа ли е..
ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИ![]()
Бедрааааааааааааааа![]()
първата, разбира се![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Кой обича цицки?Първоначално написано от fenastz
![]()
върти ги и двете :P
love is gone!
Не ви ли писнаха теми от сорта: "Имате две момичета..."
Като видя такава тема само се чудя коя е авторката, грозната или тъпата?!?!?!? Някой да има мнение по моята дилема?
И аз клоня натам.. ама от друга страна ако е умна що ше пуска такива теми във форума?!
Първата и да нямам избор я отписвам. А ако харесам втората в тяло и лице, независимо с какъв размер гърди е.. ще тръгна с нея.Първоначално написано от Palpatin
Това ми напомня колко тъпи момичета видях в автобуса вчера, като ги слушах ми стана лошо чак. Хубави ама като ги чуеш да приказват
едит: Не се заблуждавайте, че като ви хареса момиче, но е тъпо, ще ви е дълга връзката. Такива за една вечер в някоя дискотека.
МОМЧЕ
Умна и красива, циците не са от значение.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
малките гърди не са ми били проблем никога
да не говорим, че не големите цици и бедра гарантират хубавия секс, а щом темата е в тоо' раздел, затова става дума.
тъпи момета не мога да понасям обаче. ясен избор![]()
Тая, с която мога да си кажа повече неща, без да ме гледа като теле в железница. Простите хора ме дразнят.
Welcome to the Jungle...
+1Първоначално написано от radeberger
Все едно да те попитам от 2 мотора - пистов и кросов кой ще избереш. Според зависи, ама бих потърсил някоя, обединяваща добрите качества на тези 2те..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
++++++++++++++++++++++1Първоначално написано от tuzaro