PDA

View Full Version : Знам,че е тъпо от моя страна ..

Jannna
03-09-2011, 15:44
Моят проблем идва от това,че много рядко пиша или звъня на приятеля си.Не го правя ,защото си мисля ,че ако му звънна само ще му досаждам или,че нещо е зает.. и за това не му звъня.При писането е същата работа винаги си мисля,че само ще му досаждам с писането си и разни такива.Винаги чакам отй първи да ме потърси. :(
Пиша това ,защото знам,че не не му е приятно да ме търси редовно
,а аз много рядко.Този проблем сякаш ме дистанцира,което оставя впечатлението,че изпитвам безразличие към дадения човек.

TheBeliever
03-09-2011, 15:49
Щом осъзнаваш, че поведението ти е неправилно просто положи усилия да се промениш. Всеки път като ти се завърти в главата мисълта, че ако му звъннеш ще му досадиш си кажи "Голяма работа, ще му звънна пък". Не бъди такава, каквато не искаш да бъдеш.

Sh@d0w
03-09-2011, 15:52
Този проблем сякаш ме дистанцира,което оставя впечатлението,че изпитвам безразличие към дадения човек.

Да,случвало се е и при мен с една позната,но по други причини.Това че не го търсиш 24/7 не значи,че си безразлична към него.Просто поговорете на тази тема и се опитай да му обясниш :)

Бтв в моя случай пробвах да и обясня това,но нямаше ефект.Успех все пак..

Wwwooow
03-09-2011, 15:52
това наистина е многооооооооо тъпо...и аз поради тази СУПЕР ТЪПА причина изгубих най-страхотното момче и сега си блъскам главата...(дано при теб да не става така) Недей да чакаш той първи да те потърси!Едва ли ще му досаждаш щом ходите все пак...ако му досаждаше до сега да те е разкарал!Махни тези глупави мисли от главата си и се отпусни,обаждай му се когато искаш(предполагам,че ще се зарадва,щом досега не си го правила) ;)

marti93
03-09-2011, 16:26
защо ? какво лошо има ,да му звъннеш и да питаш ,тази вечер ще излизате ли или един мил sms за добро утро или лека нощ .не е нужно да е лигав ,повярвай ми приятелят ти ще се почуства адски добре

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 17:31
Ами след като е така,почни да го търсиш по-често.