View Full Version : Ситни букли с къдрин
justonegirlwithonehope
03-09-2011, 16:36
Абе хора, мисля да си направя дребни букли с къдрин, но малко ме е страх дали ще ми ходи и т.н.И понеже не съм ммного запозната с този вид къдрене, ако някой може да ми даде някаква информация за това как по-точно да я потдържам след като я направя, каква грижа да полагам и ако може да дадете вашите лични отзиви. :)
ПП: Косата ми е чуплива попринцип. :)
bettinaG
03-09-2011, 16:43
За да разбереш дали ще ти ходи, има един начин да разбереш и той е да се накъдриш, но да ти кажа, че къдрина страшно много изтощава косата.
justonegirlwithonehope
03-09-2011, 16:45
Това го знам, просто искам и вапите отзиви понеже съм 50/50. :))
bettinaG
03-09-2011, 16:52
Това го знам, просто искам и вапите отзиви понеже съм 50/50. :))
Ако имаш желание-опитай.
Но както, щом искаш нашите мнение..аз не бих се направила.
Майка ми има къдрин от преди 9484 години-не знам сега дали е модерно 8-) но опитай -а ако не се харесаш вече не знам-ще ходиш вързана
FATALITY
03-09-2011, 17:06
Пробвай. :)
cvetinka94
03-09-2011, 17:23
Незнам ,ама това нямя махане :D :D Поне 2 месеца.Майками когато е била млада каза ,че се е правила и че не се е харесава, била пробвала със всичко и не се маха!! :D :D :D
justonegirlwithonehope
03-09-2011, 18:28
Знам, че не се маха минимум 3 месеца, именно и за това толкова много се чудя.
anonymous708973
03-09-2011, 18:38
Ух, на мен точно тия ситни къдрички не ми харесват...
Повече букли/масури харесвам.
nadincety
03-09-2011, 19:07
Според мен косата ти трябва да е доста дълга,за да стане добре..
Защото до колкото знам се надига доста при такова къдрене
и сещаш се как ще изглеждаш..За увреждането ти казаха..
Иначе много харесвам такива къдрички..Но не бих рискувала
да се направя с къдрин.. :)
MeLikesPie
03-09-2011, 19:36
Някой може ли да постне снимка, защото не знам как изглежда...
Аз не бих си правила студено къдрене, защото много изтощава и бавно се маха...
rosencetooo
03-10-2011, 03:24
Къдрина много ще ти изсуши косата.. ако ти е суха, тънка косата недей рискува.. :) А понякога къдрина държи 3-4 месеца.. А и ако не си с много дълга коса , получаваш много обем ии самото накъдрено , не стой много добре... :) Ако искаш отиди и се консултирай с фризьорката си :)
justonegirlwithonehope
03-10-2011, 12:04
Ами косата ми е доста дълга.Под кръста е и е гъста.В смисъл, не кой знае колко дебела коса, нормална е.
http://prikachi.com/images/309/3077309x.jpg
Нещо такова би трябвало да се получи.
Иначе утре ще ходя да си обера цъфтежите и ще говоря с фризьорката ми, да каже и нейното мнение.
Хубаво се получава, но доста дълго време стои. Може би ще ти отива след като косата ти е дълга и чуплива. Аз не бих си направила понеже не се възприемам с толкова къдрава коса. :D
justonegirlwithonehope
03-10-2011, 12:15
Благодаря много на всички за мненията.Ще мисля още понеже косата м ие чуплива и от 3 години вече се изправям абсолютно всеки ден по два пъти, обичам да ми е идеално права.Случва се и да я къдря и стои добре.Или като изляза от банята ако ме домързи да се оправят или знам че ще имам работа и няма да имам време я мачкам с пяна и я суша и става много къдраво и много ми отива къдравото като цяло.Но пък не знам, личицето ми е супер мъничко и не знам да не стане прекалено фрапиращо с огромна коса и малко личице.
annamari
03-10-2011, 12:40
леллел коса до кръста супер, може ли снимка :-) а също ако се накъдриш с кадрин покажи ни резултата
justonegirlwithonehope
03-10-2011, 12:55
Ще се снимам по-късно в гръб и ще пратя снимка да видите за какво става въпрос горе долу.
ако не се харесаш. . здраве да е!
MeLikesPie
03-10-2011, 20:10
ако не се харесаш. . здраве да е!
Здраве да е... Ама след 3-4 месеца :D
SexyBitch
03-11-2011, 07:28
Мацка, недей. Аз имам такава коса и грижите са ОГРОМНИ. решеш я сутрин 20 минути БУКВАЛНО и т.н. Ако си готова да се жертваш, давай :)
justonegirlwithonehope
03-11-2011, 12:55
Мацка, недей. Аз имам такава коса и грижите са ОГРОМНИ. решеш я сутрин 20 минути БУКВАЛНО и т.н. Ако си готова да се жертваш, давай :)
Може ли да покажеш снимка на косата ти, ако не ти е проблем разбира се. :)
SexyBitch
03-11-2011, 13:05
Може ли да покажеш снимка на косата ти, ако не ти е проблем разбира се. :)
Тя си е естествена, не е къдрена :D Изглежда точно както на снимката, но по-къса-до раменете. Като я изправя, ми стига до кръста :D
TheBeliever
03-11-2011, 15:53
:-o А защо я сресваш?
Моята коса също е толкова къдрава и я сресвам само докато е мокра. Като я среша суха се пръскат къдриците и бухва ужасно много.
vagarious
03-11-2011, 16:15
Защо ще рискуваш да я къдриш, след като когато го правиш сама - се получава добре и се харесваш. :?
Аз на твоя място не бих рискувала, най-малкото, защото косата ми ще се съсипе.Кеф ми днес да съм с права коса, кеф ми утре да съм къдрава.
Ами ако не се харесаш след това !? :? Съветът ми е да не рискуваш, но ти си знаеш. :)
smiirnoff
03-11-2011, 16:38
Преди време и аз исках да се накъдря с къдрин, отидох при фризьорката ми, но тя ме посъветва да не го правя, защото 1во косата се изтощава доста и второ на младите толкова често им идват нови идеи, че едва ли ще издържа с тая къдрава коса дълго. А и е хубаво да можеш да правиш с косата си каквото и когато пожелаеш. Щом като я къдриш сама, няма смисъл от къдрин. Като си с къдрин ще искаш да се изправяш, така че 8-)
SexyBitch
03-11-2011, 17:21
:-o А защо я сресваш?
Моята коса също е толкова къдрава и я сресвам само докато е мокра. Като я среша суха се пръскат къдриците и бухва ужасно много.
Ми ако не а среша ще приличам на клошар. 8-) А и ако не я реша е огромна-като грива. Може навън да вали из ведро, а косата ми да ме пази 8-)
justonegirlwithonehope
03-11-2011, 21:11
Да, но в момента също я съсипвам.Изправям я по 2 пъти на ден, като си правя вафлички в корените.Веднъж преди училище и веднъж преди да изляза.Косата ми се съсипва.Осъзнавам го, но страдам от някаква мания косата ми постоянно да е идеално права или ако е къдрава да е хубаво къдрава.Ако нещо не и е наред буквално откачам и се чувствам като инвалид.И като мислих реших, че след като се накъдря, няма да имам възможноста да я третирам по никакъв друг начин и въпреки, че къдрина доста съсипва косата, все пак ще си почине от преси, маши и прочие.Все пак друго си е 3-4 месеца без нищо, само под въздействието на къдрина.Лично мое разсъждение все пак, може и да греша. :)
SexyBitch
03-12-2011, 18:03
Да, но в момента също я съсипвам.Изправям я по 2 пъти на ден, като си правя вафлички в корените.Веднъж преди училище и веднъж преди да изляза.Косата ми се съсипва.Осъзнавам го, но страдам от някаква мания косата ми постоянно да е идеално права или ако е къдрава да е хубаво къдрава.Ако нещо не и е наред буквално откачам и се чувствам като инвалид.И като мислих реших, че след като се накъдря, няма да имам възможноста да я третирам по никакъв друг начин и въпреки, че къдрина доста съсипва косата, все пак ще си почине от преси, маши и прочие.Все пак друго си е 3-4 месеца без нищо, само под въздействието на къдрина.Лично мое разсъждение все пак, може и да греша. :)
Ще оплешивееш :-x Искам да ти опазя косата :) Виж ся, по-лесно е да е идеално накъдрена, вместо идеално изправена. Може да се накъдриш естествено и ефикасно ;) Има такава тема във форума - "Безвредни прически" или нещо от сорта 8-) Зазгледай и не прибързвай с къдрина :)