Влез

View Full Version : Какво си мислят момчетата, когато...

Converse333
03-09-2011, 18:02
... просто замълчат и вперят поглед в нас, със сладка идиотска усмивка на лицето? :D Винаги съм се чудела защо го правят и какво всъщност означава. Толкова е... странно. Наскоро ми се случи за втори път. Нека и момчетата се включат в темата. :P

ScarletBite
03-09-2011, 18:08
Мда, и на мен ми е интересно. 8-) Да си кажат!

Lisuger
03-09-2011, 18:08
Мале влюбих се :-D

TheBeliever
03-09-2011, 18:10
Сучва се доста често гаджето ми да ме гледа мълчаливо с някаква странна усмивка на лицето. Като го попитам какво има отговорът е един и същ "Нищо, радвам ти се". Отказала съм се да търся конкретна причина за тези му настроения.

BladeDancer
03-09-2011, 18:19
"Тая е мноу яка брат.. ама аз не съм. Ай шси ходим!" Тва си мисля аз .. :D

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 18:29
3ащото му изключва горната глава и му се надига долната....

BladeDancer
03-09-2011, 18:34
Почти си права.

vpowerrr
03-09-2011, 18:39
3ащото му изключва горната глава и му се надига долната.... Ахахахахаха :lol: Коментара ти цепи :D :D
На мен веднъж ми се случи, и не мислех за абсолютно нищо. Стоях си, гледах си я, после осъзнах как изглеждам и се взех в ръце :o . Общо взето коментара на VaMpiRKaTaaa най-точно обяснява.

Hilary_
03-09-2011, 19:00
не знам какво си мислят ама някои са мнооого сладки .. :oops:

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 19:09
Почти си права.
Почти?
а3 мисля,че съм изцяло права.
Кое пропускам?

fenastz
03-09-2011, 19:10
Като отправя тоя поглед, обикновено си мисля:

ЦИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИ :smt007

или

"Тая не вижда, че й е останало бело под носа"
8-)

LovelyGirl
03-09-2011, 19:11
http://www.dnes.bg/index/2011/03/09/za-kakvo-misli-myjyt-osven-za-seks-bialo-pole.112915 8-)

MakeMeLaugh
03-09-2011, 19:20
Само хубави палави неща :D

BlueFace
03-09-2011, 19:22
Само хубави палави неща :D

:smt023

lunichkataaa
03-09-2011, 19:28
не знам какво си мислят ама някои са мнооого сладки .. :oops:

+1

Иначе и на мен винаги ми е било много интересно.

BladeDancer
03-09-2011, 19:32
Почти си права.
Почти?
а3 мисля,че съм изцяло права.
Кое пропускам?

Може просто да си изключиш мозъка и да се наслаждаваш на момичето.. не е задължително да си мислиш за секс. И все пак случват се и такива неща.

fenkaaa
03-09-2011, 19:41
Сучва се доста често гаджето ми да ме гледа мълчаливо с някаква странна усмивка на лицето. Като го попитам какво има отговорът е един и същ "Нищо, радвам ти се". Отказала съм се да търся конкретна причина за тези му настроения.

и при мен така :D

Kopu
03-09-2011, 19:44
В такива моменти аз просте гледам и не мисля :)

domain
03-09-2011, 22:01
Загазили сме я мощно, щом и тишината трябва да се коментира...

MaGuSs
03-09-2011, 22:22
А какво правим ,когато едно момиче просто замълчи и впери поглед в нас със сладка идиотска усмивка на лицето и? Very Happy Винаги съм се чудел защо го правят и какво всъщност означава. Толкова е... странно... 8)

DarkTemplar
03-09-2011, 22:23
докараме ли я дотам, значи вече сме в положение "влюбен кретен". sad, but true..

w0sh
03-09-2011, 22:28
–––––––––––––––– –––––

В това се състои мисловния ми процес. Аз ако мълча значи някаква голяма трагедия се е случила наскоро.

MaGuSs
03-09-2011, 22:30
Аз пък поглеждам момиче ,но не се усмихвам,а да я гледам постоянно-невъзможно ! Имам си причини :) ...

valdesbg
03-10-2011, 06:36
Вай вай... като приказваме - да обясняваме що приказваме. Ся като мълчим... пак да обясняваме.

Момичета я отхлабете малко края.

Причината е буквално проста - радваме ви се. Точно това е. Като ценители на красотата се възхищаваме на момичето до нас. Кво толкова сложно за разбиране има?

За всички които казаха че си мислим как да ви скъсаме от секс... погледа при тия мисли е съвсем друг. Недвусмилено показващ точно тези ни намерения :)

И тъй :)

anonymous708973
03-10-2011, 06:45
Съгласна съм с Влади.
Точно "сладката" физиономия не показва намек/желание за секс, там погледът е друг. Аз супер често си го гледам и му се усмихвам и като ме попита: "Защо ме гледаш така?", отговарям:"Радвам ти се"...

Точно така е. Гледам го, радвам се, че е мой, проследявам извивката на устните, на челюстта, бенките и 2-та малки сладки белега по лицето... Радвам му се. :)

DevilWish
03-10-2011, 07:11
Съгласна съм с Влади.
Точно "сладката" физиономия не показва намек/желание за секс, там погледът е друг. Аз супер често си го гледам и му се усмихвам и като ме попита: "Защо ме гледаш така?", отговарям:"Радвам ти се"...

Точно така е. Гледам го, радвам се, че е мой, проследявам извивката на устните, на челюстта, бенките и 2-та малки сладки белега по лицето... Радвам му се. :)
Това е правилният отговор. Или друга възможност както знаем мъжете имат способността да изключат мозака си за някакво време, ние жените не го умеем. Просто си гледат и не мислят за нищо. :)

valdesbg
03-10-2011, 07:55
Мъж и жена лежат след секс. Жената си мисли:
"Гледа в тавана и мълчи ... не иска да говори с мен вече ... явно е гузен за нещо ... сигурно си има друга!"
Мъжът си мисли:
"Муха. Муха на тавана. Как се държи с тия мънички крачета мама и деееба!"

Хумиристична, но много реалистична история показваща някои от проблеми между половете.

Мили дами, защо си усложнявате живота с глупости?

VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 08:04
Не ти е смешна поговорката..
Професоре,дрънкаш пълни глупости...
При всеки е различно...

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 08:27
Амм.. само като прочета "за какво мислят момчетата.." иии отговора,който се формира в главата ми е "секс,секс,секс......." :lol:
Шегувам се.. ;д има и изключения....

---

Моят каза,че този поглед означава "в момента не те слушам какво говориш..после ако ме питаш нещо ще повтарям само да, да, да ,без да знам за какво.Проблема е че изключвам слуха си и почвам да мисля "Колко е красива.Колко е сладка.Тя е уникална.Толкова съм щастлив,че я има..." иии други такива.. ;д

VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 08:42
Амм.. само като прочета "за какво мислят момчетата.." иии отговора,който се формира в главата ми е "секс,секс,секс......." :lol:
Шегувам се.. ;д има и изключения....
Моят каза,че този поглед означава "в момента не те слушам какво говориш..после ако ме питаш нещо ще повтарям само да, да, да ,без да знам за какво.Проблема е че изключвам слуха си и почвам да мисля "Колко е красива.Колко е сладка.Тя е уникална.Толкова съм щастлив,че я има..." иии други такива.. ;д
И заключението е,че пак а3 излизам права..;]
Почва да ''мисли''със долната си ''глава''.
:D;)

''колко е сладка,как се радвам,че е ''моя'',дано всяка вечер правим секс и ми прави свирки 8-)

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 08:51
абе има нещо такова.. :lol:

PyCoKoCkA93
03-10-2011, 14:27
Ако не сте обвързани мисли за цици или за секс,а ако сте ,просто ти се радва или пък мисли за секс :D

Cellmate
03-10-2011, 15:00
Това, че мъжете мислим само за секс е също толкова глупаво, колкото това, че жените се интересувате само от пари (някои глупости, за жалост, са малко по-достоверни от други, но какво да се прави). Аз в такива случаи просто си мисля мои си неща и не слушам момичето. Като например: "Днес ще е излязал новият епизод на How I Met Your Mother...нямам търпение да се прибера!"

PyCoKoCkA93
03-10-2011, 15:14
Съгласна съм,че не трябва да слагаме всички мъже и момчета под общ знаменател...Но все пак всеки е различен и има различни реакции...И трябва да има факт,който да се отличава повече от другите,нали?В най-общия случай мъжете мислят за секс,а жените за пари и това трудно може да се промени...+ това е научно доказано,че мъжете мислят за секс на всеки 7 минути,ако не се лъжа...

И все пак подкрепям становището,че всеки е индивидуалност,а това просто прави темата ненужна... :)

FuckedUp
03-10-2011, 16:47
Причината е буквално проста - радваме ви се. Точно това е. Като ценители на красотата се възхищаваме на момичето до нас. Кво толкова сложно за разбиране има?

Предостатъчно. 8-)

EritYy
03-10-2011, 16:50
хахахах на тях им се върти постоянно само една мисъл в главата...мммхм сами се сещате 8)

bratignat
03-10-2011, 17:01
За момичетата, които са гледани с онзи мръснишки поглед, тип "Ще те чукам до смърт" - за да попадате само на такива типажи, явно проблемът е във вас.

Нима очаквате да ви кажем, какво всъщност значи това......no way,това е мъжка тайна, оръжие за масово поразяване.

:grin:

Dimchobg
03-10-2011, 17:02
Абе аз нон-стоп правя тъй на едно момиче от нашия клас и понякога си мисля за секс но когато правя усмивката.
Обич и радост че момичето е наоколо = Усмивка
Секс = стиснати устни или йумрук (знам че не се пише така) и клатене на глава. Просто тая усмивка като се усетя си казвам: Не отново пак ли стана

HapkoMaH
03-10-2011, 17:22
малееее тая колко е яка, ще я скъсам :-P :-P :-P :grin: :grin: :grin: :grin:

jghgh
03-10-2011, 17:28
В най-общия случай мъжете мислят за секс,а жените за пари и това трудно може да се промени...
ГолЕм фейспалм..
Радвам се тогава, че не съм част от това глупаво мнозинство хора, защото мозъкът ми е зает с всичко друго, но не и с пари/секс. Просто си мисля за поредните филми и всякакви други неща. Sad е, ако наистина повечето хора са толкова стереотипни, скучни, предвидими, "научно доказано" мислят главно за едно нещо и т.н. ...
И колкото и аз да съм разочарована от опита ми с мъжете, все пак имам няква надежда и вяра, че не всички са еднакви, и да, Вампирке, тъжно е че си изгубила вярата си и се луташ в стереотипното мислене ;) От това най-боли и е супер кофти, защото докато вярваш в тези неща, никой няма да може да те убеди, че може да те обикне и че не е елементарно животно. Но за да получиш трябва и да дадеш разбира се - обич, приемане на мъжа какъвто е, дори и да е "леко" елементарен.. И той ще ти покаже, че може да те зарадва по много начини.

Бтв, абсолютна съгласна с "професора" valdesbg - идеално прав!
Когато момче те гледа така, усмихнат и втренчен, той ти се радва и определено е влюбен в теб. Погледът за секс е много по-различен от ухилената втренчена физиономия. 8-)
Лично на мен ми става ааадски неудобно от такива погледи, имам чувството че с нищо не съм ги заслужила и се чудя накъде да се наведа за да избегна тоя поглед, ааадски ми е неудобно.

nymphadora
03-10-2011, 17:45
В най-общия случай мъжете мислят за секс,а жените за пари и това трудно може да се промени...

Тъкмо,когато си мислех,че блондито е изместено от вампирката по умност и тя ме упроверга! :lol: Браво русокоске,успяваш да доказваш своя интелект и остроумие все повече! =;

yolaiza
03-10-2011, 17:50
Едни си мислят за едно, други за друго :D

Mimoooo
03-10-2011, 19:17
колко е 65,8977556455.0 : 45,75797654=?

noname5
03-10-2011, 22:05
ааз не я слушам

Paramour
03-11-2011, 12:02
"радвам ти се".. така ми беше отговорено и на мен.. 8-)

teodora87
03-11-2011, 12:06
добре а какво си мислят момчетата когато гледат момиче втренчено и почти злобно :-o

DarkTemplar
03-11-2011, 12:19
добре а какво си мислят момчетата когато гледат момиче втренчено и почти злобно :-o
"на тая ше й скъсам г*за"?

teodora87
03-11-2011, 12:26
може ли момче,което не те харесва да те гледа втренчено

fen7asy
03-11-2011, 12:36
абе и аз много съм се чудела :D:D ами айде направете тема ''какво си мислят момИчетата...'' и гледайте отговори само :D:D

yeeee
03-11-2011, 12:39
"на тая ше й скъсам г*за"? :razz: :razz: :lol:

RoSKo0o0
03-11-2011, 12:39
абе и аз много съм се чудела :D:D ами айде направете тема ''какво си мислят момИчетата...'' и гледайте отговори само :D:D

"абе тоя дали има пари"
"пари дали има тоя?"
"има ли пари тоя"
"дали има пари тоя"
"има тоя пари дали абе?" :D:D:D

fen7asy
03-11-2011, 12:47

"абе тоя дали има пари"
"пари дали има тоя?"
"има ли пари тоя"
"дали има пари тоя"

+1 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Paramour
03-11-2011, 13:06

"абе тоя дали има пари"
"пари дали има тоя?"
"има ли пари тоя"
"дали има пари тоя"
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Razor93
03-15-2011, 14:37
Еми, все едно аз да попитам момичетата какво означава да вървят с наведена глава. Кога си навеждате главата, минавайки покрай съученик? Напоследък ми се случва доста, а изобщо не ми идва идея защо някои го правят... :? Един вид от някакъв срам ли, каква може да е причината?

mOBSCENE
03-15-2011, 14:52
все хубавии неща,надявам се..

fatrat
03-15-2011, 15:02
зависи от момичето :-o

qgodinka
03-20-2011, 16:34
и този,който харесвам го прави оооооох :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Torn
03-20-2011, 16:43
напълно нормално поведение на 1 момче харесващо 1 момиче ( може и да не е 1 :D )

DubstepRLZ
03-20-2011, 16:46
според мен когато те гледат втрен4ено и се усмихнат..
1. или те сабли4ат на ум
2. или не те слушат
3. мислят си нещо от рода на " само да ми паднеш" :D
4.или просто чакат да спреш да им говориш за да те почнат :-D
5. просто циклят :!:

и на мен ми се е случвало и физиономийте къртят направо :lol: :P

stelkastel
03-20-2011, 16:59
Май пред мен не са заставали по този странен начин...или всъщност май са, но аз просто не мога да си представя как изглежда такова изражение на мъжкото лице. Аз май често съм го правила, но за момчетатаааа.... :-o
П.С. А какво значи, когато едно момче те сръга леко в гръб? :D

TheBeliever
03-20-2011, 17:42
П.С. А какво значи, когато едно момче те сръга леко в гръб? :D

"Дръпни се да мина" ?? :-o

findthetruth
03-20-2011, 18:03
Аз това съм го правил много пъти...
Радвам се, че много от коментарите тук отговарят вярно на въпроса на авторката.
Момичета, ако момче ви гледа по този начин с лека,едва доловима усмивка на лицето, значи наистина в момента ви се радва- радва се на красотата на това нежно, невинно създание пред себе си, радва се, че е внесен още малко смисъл в живота му. В този момент ако му отвърнете с една топла усмивка, може да се създаде наистина магически момент. Е, зависи колко романтични личности сте :)

Ако мисли за секс, изражението на лицето е съвсем друго- обикновено много широка усмивка и животински поглед :D . Но тогава вероятно ще посегне да ви сграбчи :D