Влез

View Full Version : Как да сваля момиче

RusTeZe
03-09-2011, 18:49
Здравейте. Искам да ви попитам как да сваля момиче с приятелски думи та като съм болен примерно тя да разбере, че и липсвам. Несъм голям смешник по приказки а просто искам момичето да разбере че съм и нужен. И двамата сме от един клас и сме на 12г. Ще кажете, че още ни е рано да сме повече от приятели, но на мен пубертета ми започна към 3-4 клас и сега се чувствам на около 14год. Аз несъм първа красота или пък голям сваляч. А за момичето то е много красиво и всеки момент искам да я изям. Не ми се отдава да казвам на момиче от думите- много си красива,сладка си и т.н. Искам с някакви простички думи да я разигравам или пък, ако може с нещо друго го съобщете (да не са цветя или такива )
:-P

BladeDancer
03-09-2011, 18:58
По-лесно е. Кажи и че има паяк.
Иначе и аз не съм открил отговор на тоя въпрос хаха :D . Приеми го ще си останем сами до края. Не е толкова лошо - слушалки и китара са всичко което ми трябва.

fenastz
03-09-2011, 19:00
Ами има няколко варианта:
1. Тухла четворка (по-малко боли).
2. Ако минава през блока ти може да хвърлиш един стар монитор върху главата ѝ или пък пиано гаранция ти давам, че ще я свалиш от раз!

Щеше да е смешно, ако не бе използвано безброй пъти в миналото.

По темата: щом се чувстваш готов, казваш й, че те кефи и искаш да сте гаджета, целуваш я и готово.

BladeDancer
03-09-2011, 19:12
^ E щом е използвано безброй пъти значи има гарантиран ефект.
Самия израз 'да сваля момиче' ме дразни мега много.
Щом сам не можеш да ѝ привличеш вниманието и интереса, а търсиш мнение от въздухарски коментари тип леко клише, значи все още не си готов да пристъпваш към стъпка 'сваляне'.
Лол.
Е няма кво да му се дразниш на момчето. Аз като бях на 12 използвах по тъпи изрази. Просто ... така е. Като си малък си идиотче като порастнеш ставаш по-голямо.

ForzaFelipe
03-09-2011, 19:17
Хахахаха извинявай,като влязох помислих че ще е сериозна тема,но след тва видях че си на 12,а "аз по бързо влязох в пубертета и се чувствам като на 14" ме накара вече да падна от стола от смях 8-) 8-)

BlueFace
03-09-2011, 20:24
Купи и жилибони.

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 07:02
Хахахаха извинявай,като влязох помислих че ще е сериозна тема,но след тва видях че си на 12,а "аз по бързо влязох в пубертета и се чувствам като на 14" ме накара вече да падна от стола от смях 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: ++++

Искам с някакви простички думи да я разигравам
Ще я разиграваш или ще я сваляш ...

а сваля момиче с приятелски думи та като съм болен примерно тя да разбере, че и липсвам.

да я СВАЛИШ с ПРИЯТЕЛСКИ думи .. :shock:
ам ако не и липсваш?

Искам с някакви простички думи ...
:lol: :lol:
^^^^^^
ПТ. Отиваш и и казваш "харесвам те .. може ли да се получи нещо между нас" ... и готово...

Бай дъ уей - не можеш да кажеш да "сваля момиче" .. на тази възраст и що става въпрос за връзка момичето не можеш да го "свалиш" - то или те харесва или не ,. можеш да пробваш да го впечатлиш...
Ако искаш да го "свалиш" по-скоро значи,че искаш да го впечатлиш до толкова,че да си легне с теб (обикновено one night stand) :P

DevilWish
03-10-2011, 07:05
да я разигравам
Без коментар

PyCoKoCkA93
03-10-2011, 15:50
Просто изчакай няколко годинки,за да си спестиш следния сценарий:
1.Тръгвате и всичко е прекрасно.
2.Ходите около седмица,макс две.
3.Целувате се 4-5 пъти,колкото за протокола.
4.Единият решава,че "връзката" ви се е изчерпала и просто "не сте един за друг".
5."Разделяте се" и се вкарвате в адските филми как не можете да се погледнете,защото толкова много са ви "наранили"...

Просто си спести всичко това засега и се занимавай с неща,присъщи за възрастта ти :)

Fiction7577
03-10-2011, 18:27
Хахахаха извинявай,като влязох помислих че ще е сериозна тема,но след тва видях че си на 12,а "аз по бързо влязох в пубертета и се чувствам като на 14" ме накара вече да падна от стола от смях 8-) 8-)

+++++++++ :razz: :razz:

kilavor
04-12-2013, 10:54
Извенявайте ,но момчето е писало съвсем на правилното място в Teenproblem всепак сайта е за пубертедски проблеми.. а не за Oldprpblems до колкото годините му в английският всички знаят , че teen в тодините значи че е в пубертета +1-1 година...

Chacho
04-12-2013, 10:56
Извенявайте ,но момчето е писало съвсем на правилното място в Teenproblem всепак сайта е за пубертедски проблеми.. а не за Oldprpblems до колкото годините му в английският всички знаят , че teen в тодините значи че е в пубертета +1-1 година...

Тва е от преди 2 години тема, пич.

kilavor
04-12-2013, 10:57
чи ко :D

Chacho
04-12-2013, 11:06
Чи не чите никой от тия, дето инги прикааш.

Illusion772
04-12-2013, 11:11
Номера е много прост , гледай и се учи така се прави http://www.youtube.com/watch?v=xyXplN23ALM
:D :D :D

sneering
04-12-2013, 11:30
Просто изчакай няколко годинки,за да си спестиш следния сценарий:
1.Тръгвате и всичко е прекрасно.
2.Ходите около седмица,макс две.
3.Целувате се 4-5 пъти,колкото за протокола.
4.Единият решава,че "връзката" ви се е изчерпала и просто "не сте един за друг".
5."Разделяте се" и се вкарвате в адските филми как не можете да се погледнете,защото толкова много са ви "наранили"...

Просто си спести всичко това засега и се занимавай с неща,присъщи за възрастта ти :)
Дано не си 93 набор

ivan4yy
04-22-2013, 12:00
Здравейте!Аз съм на 11г. и си харесвам едно момиче.Как да я сваля и най-вече как да стана гадже с нея?

AnonimchetoXX
04-22-2013, 12:10
zdraveyte...na 12 sam i si hareswam edno momche...gledam go otdalech ii se kefq.. emi tva e :D

Chacho
04-22-2013, 12:11
Здравейте!Аз съм на 11г. и си харесвам едно момиче.Как да я сваля и най-вече как да стана гадже с нея?

Момичетата харесват умни момчета.

ivan4yy
04-22-2013, 12:21
аз съм 3-ят по ум в класа и 1-ви по красота

Chacho
04-22-2013, 12:31
аз съм 3-ят по ум в класа и 1-ви по красота

Класът е доста тесен кръг.

granger
04-22-2013, 12:37
Един ъперкът и е долу.

npp
04-22-2013, 12:38

zdraveyte...na 12 sam i si hareswam edno momche...gledam go otdalech ii se kefq.. emi tva e :D

на тази възраст можете да играете на LEGO заедно :-D

Chacho
04-22-2013, 12:40
на тази възраст можете да играете на LEGO заедно :-D

Ти се не бъзикай, че с първото гаджИ тръгнахме след няколко игри на Worms. :D

VÏK$ÅNЪ†
05-04-2013, 20:05
ок

VÏK$ÅNЪ†
05-04-2013, 20:07
адф

prosto_chovek
05-04-2013, 20:20
Защо вдигате подобни теми?

GeGaSa
05-04-2013, 20:27

:lol::lol:

prosto_chovek
05-04-2013, 20:33
А добрия стар метод, който много от модерните деца са забравили дори като израз - сваля се с паве.

nosferatu23
05-06-2013, 03:35
Здравейте. Искам да ви попитам как да сваля момиче с приятелски думи та като съм болен примерно тя да разбере, че и липсвам. Несъм голям смешник по приказки а просто искам момичето да разбере че съм и нужен. И двамата сме от един клас и сме на 12г. Ще кажете, че още ни е рано да сме повече от приятели, но на мен пубертета ми започна към 3-4 клас и сега се чувствам на около 14год. Аз несъм първа красота или пък голям сваляч. А за момичето то е много красиво и всеки момент искам да я изям. Не ми се отдава да казвам на момиче от думите- много си красива,сладка си и т.н. Искам с някакви простички думи да я разигравам или пък, ако може с нещо друго го съобщете (да не са цветя или такива )
:-P

Здравейте. :smt077 Как да свалите момиче като сте болен :?: Толкова ли подло само на мен ми изглежда това. Дай да ти счупя ръцете и тогава ще я привлечеш веднага , със съжаление :smt077 Отвори една кесийка за дарения и ще пускат вътре.И как си и нужен , по специален ли трябва да си или :?: Не разбирам. Тъй като ти гледам мисловните разсъждения , или си с мозъчен дефицит , или си на 12-13 години. А аз си мислех че моите мнения са тъпи :smt077

fuk.em
05-06-2013, 07:08
Здравейте. :smt077 Как да свалите момиче като сте болен :?: Толкова ли подло само на мен ми изглежда това. Дай да ти счупя ръцете и тогава ще я привлечеш веднага , със съжаление :smt077 Отвори една кесийка за дарения и ще пускат вътре.И как си и нужен , по специален ли трябва да си или :?: Не разбирам. Тъй като ти гледам мисловните разсъждения , или си с мозъчен дефицит , или си на 12-13 години. А аз си мислех че моите мнения са тъпи :smt077
Ама твоите мнения са наистина тъпи, поне това, той наистина е на 12/ бил е, когато е написал това/.. :ДД

nosferatu23
05-06-2013, 14:18
Ама твоите мнения са наистина тъпи, поне това, той наистина е на 12/ бил е, когато е написал това/.. :ДД

Не е важното на колко си , важното е на колко се чувстваш :smt023

Радвам се че оценяваш мненията ми

iShomby
05-06-2013, 15:24
Един ъперкът и е долу.

Е не , тука вече паднах от стола /.